homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-79

#1483 2010-01-04 11:52:36

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

dana trece si cand ai prestat in grafic... puss

nafuletz ce mai faci? cum e burtica? esti bine? pupici puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-04 11:54:27)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1484 2010-01-04 11:54:09

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

dana82 a scris:

accumaria a scris:

Dana, dar ziua 11 nu ai facut test? Poate atunci iesea pozitiv... Din temperaturi pare sa fi fost in z 12 ovulatia si s-ar lega... ieri si azi nu ai mai luat temp? Daca nu mai e secretie vizibila, e foarte probabil sa fi ovulat deja.

Smart, pe mine ma dor in continuare... sper sa pot face si eu cu tine test pe 11 smile

In z11 nu am facut test....era Anul NOu si am fost plecata si nu am avut cum sa fac....si la temp ieri nu am luat....ca am uitat si m-am ridicat din pat si de abia dupa 15 min mi-am dat seama....si azi m-am trezit la 6:40 si am mers la baie si apoi la 9 am luat temp si am zis ca nu e luata bine ca nu am dormit 3 ore si m-am si ridicat din pat....temp azi a fost 37.8 De prestat am prestat in z13 seara...deci nu stiu dc a tinut outzul asa mult....da cine stie....

dana 37,8?? in grafic apare 36,9. deci din toate zilele trecute ati prestat doar aseara? nu ziceati 2,3,4? sunt sanse mici, dar sunt.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1485 2010-01-04 11:59:48

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

dana acele X - uri de la medicamente , am crezut ca e vorba de  sexinpat , scuze , d-asta am zis ca ai prestat bine

eu nu cred in pauza de acc , in cele 3 luni

naf  par , ce mai faci , esti bine ? ce face bebe ??

nu am facut analize pt cele 2 vitamine , dar am vazut ca refac epiteliul , si dupa antibioticul luat , dupa episoadele de candida , dupa faptul ca se descuameaza piele , m-am gandit sa iau , dar recunosc ca nu mi-a fost recomandat , in plus eu am psoriazis , in ultima vreme am reusit sa il tin sub control , si nu mi-a mai aparut , decat cate o bubita mica , cand ma suparam
am citit ca cele 2 vitamine ajuta si persoanele care sufera de asa ceva

nerama , mersi , nu vrau sa iau 2 tablete , una e suficient , ideea era , daca sa iau la o anumita distanta de timp vit a si e , oricum mersi frumos  smile

#1486 2010-01-04 12:00:05

nerama
Insomniac member

ce ziceti fetele? daca prestez zilnic pana imi ies opk-urile negative e ok? desi gigeii moshului meu nu-s prea zdraveni... dar anu asta pot sa zic ca am prestat in fiecare zi... chicot si a zis moshu meu ca o sa mai prestam... pana iasa testele de ov neg... numai sper sa fie ok.....

#1487 2010-01-04 12:00:36

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Nera smile  felicitation pt outz, sa fie cu noroc signof10 noi santem f bine burtica nu imi face probleme deocamdata.... puss

Cata acum am citit din urma mc fata ca mai salvat  puss si ai dat tu raspunsul eu la ora aia cred ca motaiam pe undeva big_smile si Sandrutz chill out smile ai sa le inveti pe toate si nu e musai sa ai si tu toate acele simptome de gravi. depinde de la femeie la femeie smile
Cata sa ne spui cand e marele eveniment cand nasti, da? puss

Tete da te cred, dar nu e bine sa le iei asa fara analize inainte crede-ma, nu de alta dar un surplus de vitamine in organism si mai ales daca ramai si gravi, da Doamne smile  signof10 , nu iti va face bine.
Asigura-te pt orice iei ca este ok pt organismul tau

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-01-04 12:03:19)

hjarta M&M=S

Publicitate

loading...

#1488 2010-01-04 12:03:00

nerama
Insomniac member

NafNaf a scris:

Nera smile  felicitation pt outz, sa fie cu noroc signof10 noi santem f bine burtica nu imi face probleme deocamdata.... puss

Cata acum am citit din urma mc fata ca mai salvat  puss si ai dat tu raspunsul eu la ora aia cred ca motaiam pe undeva big_smile si Sandrutz chill out smile ai sa le inveti pe toate si nu e musai sa ai si tu toate acele simptome de gravi. depinde de la femeie la femeie smile
Cata sa ne spui cand e marele eveniment cand nasti, da? puss

ms natuletz  kram  kram

#1489 2010-01-04 12:08:53

tttttt
Hero member

da, naf ai dreptate

#1490 2010-01-04 12:14:02

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

smart lady a scris:

asta cu pauza cred ca depinde de dr. de ex, o prietena din facultate a luat 5 ani la rand AC, fara niciun fel de pauza, si imediat cum le-a lasat a ramas. nu stiu daca din prima luna, dar sigur din a doua. asa ca e exact ca si cu pauza dintre administrarea de AC: unii dr zic ca trebe facuta pauza, altii zic ca nu.

poy smart, eu ma refeream sa nu aiba ceva sarcina , ca asa stiu ca poti ramane daca nu din prima luna, din a doua sigur ... eu ma refeream strict la evolutia sarcinii si la cat de afectata poate fi din aceasta cauza ... smile

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1491 2010-01-04 12:18:31

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

pai fata lu pretena asta a mea e o frumusete de copil sanatos, deci nu a daunat cu nimic. cazuri si cazuri. eu una nu am auzit clar de-o sarcina afectata de nepauza la AC. mai mult de atat nu pot sa-mi dau cu parerea.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1492 2010-01-04 12:19:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Teoretic sarcina nu e afectata de antibebe luat anterior conceptiei. Dar si eu am asteptat 3 luni, abia acum am renuntat la prezervativ big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1493 2010-01-04 12:20:50

tttttt
Hero member

anticonceptionalele se admimistreaza zilnic tocmai pt ca efectul lor dureaza 12 ore .
daca uiti sa iei o tableta nu mai esti protejata , asa ca nu prea putem vorbi de efecte secundare de lunga durata .... parerea mea , nu cred ca afecteaza sarcina
este adevarat ca parerile sunt impartite

#1494 2010-01-04 12:25:15

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

tttttt a scris:

anticonceptionalele se admimistreaza zilnic tocmai pt ca efectul lor dureaza 12 ore .
daca uiti sa iei o tableta nu mai esti protejata , asa ca nu prea putem vorbi de efecte secundare de lunga durata .... parerea mea , nu cred ca afecteaza sarcina
este adevarat ca parerile sunt impartite

da teteule, si eu tot asa stiam ... eh , acum cum o vrea DD ... puss

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1495 2010-01-04 12:26:28

tttttt
Hero member

tu te afli  in aceasta situatie ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-04 12:27:37)

#1496 2010-01-04 12:39:16

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

prigatel a scris:

dana82 a scris:

accumaria a scris:

Dana, dar ziua 11 nu ai facut test? Poate atunci iesea pozitiv... Din temperaturi pare sa fi fost in z 12 ovulatia si s-ar lega... ieri si azi nu ai mai luat temp? Daca nu mai e secretie vizibila, e foarte probabil sa fi ovulat deja.

Smart, pe mine ma dor in continuare... sper sa pot face si eu cu tine test pe 11 smile

In z11 nu am facut test....era Anul NOu si am fost plecata si nu am avut cum sa fac....si la temp ieri nu am luat....ca am uitat si m-am ridicat din pat si de abia dupa 15 min mi-am dat seama....si azi m-am trezit la 6:40 si am mers la baie si apoi la 9 am luat temp si am zis ca nu e luata bine ca nu am dormit 3 ore si m-am si ridicat din pat....temp azi a fost 37.8 De prestat am prestat in z13 seara...deci nu stiu dc a tinut outzul asa mult....da cine stie....

dana 37,8?? in grafic apare 36,9. deci din toate zilele trecute ati prestat doar aseara? nu ziceati 2,3,4? sunt sanse mici, dar sunt.

Priga, pai in z 13 atata am avut 36.9......in z14 nu am luat temp.....si azi in z15 a fost 36.8(dar nu am lasat-o in grafic) dar, v-am zis cum am luat-o. Si de prestat am prestat in 2, aseara nu mai ca am fost pbo dar diseara o fi desmat....acuma no...ce sa zic...

Nera, am uitat sa trec prestatiile chicot  incerc sa le pun acuma:)

NU-i nimik tttt rotfl2  m-am distrat si eu chicot

Eu tot sustin ca luna asta e compromisa....si la fel si graficul....cu atatea sarbatori nu m-am tinut prea serios de temperatura, din pacate neutral

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-04 12:41:34)

#1497 2010-01-04 12:40:25

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Nerama, incearca sa vezi la cat timp ovulezi dupa testul pozitiv... La mine spre exemplu e foarte rapid totul... dupa ce iese testul pozitiv ovulez imediat... si clar trebuie sa prestez in momentul in care imi iese pozitiv testul... altfel daca prestez ziua urmatoare e cu siguranta prea tarziu... La alte fete iese si 2 zile la rand testul pozitiv... si poate e prea devreve sa presteze la primul test pozitiv daca nu stau bine cu gigeii... asadar dupa o luna-doua de facut teste + luat temperatura ca la carte iti vei da seama cand se petrece ovulatia cu exactitate si vei stii cand e momentul sa-i dati in cap la fix smile

Dana, e posibil ca in 2 seara sa fi fost cam tarziu prestatul... inainte de 2 cand ati mai prestat?

Ultima oara a fost editat de accumaria (2010-01-04 12:42:00)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1498 2010-01-04 12:41:54

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

sandrutz mie doctorul mi-a spus ca e chiar bine sa incerci sa ramai imediat dupa AC ca s-ar prinde mai repede atunci...nu stiu de ce ... acum nu stiu ce sa zic, sunt pareri si pareri... dar eu nu cred ca au efecte asupra sarcinii pt ca nu produc efecte pe termen lung in organism

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1499 2010-01-04 12:43:03

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

cris, ai id de mess? big_smile sa te mai intreb una alta... smile mercic smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1500 2010-01-04 12:44:23

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

fetele am o intrebare.
eu maine tre sa ma duc cu nepotica mea sa-si faca analizele premergatoare operatiei de polipi. ma gandeam ca daca tot ma duc la policlinica aia, ce ziceti as putea sa-mi fac si eu sa vad daca sunt gravi? maine ar fi z 8 DPO. ce ziceti?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1501 2010-01-04 12:44:43

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

accumaria a scris:

Nerama, incearca sa vezi la cat timp ovulezi dupa testul pozitiv... La mine spre exemplu e foarte rapid totul... dupa ce iese testul pozitiv ovulez imediat... si clar trebuie sa prestez in momentul in care imi iese pozitiv testul... altfel daca prestez ziua urmatoare e cu siguranta prea tarziu... La alte fete iese si 2 zile la rand testul pozitiv... si poate e prea devreve sa presteze la primul test pozitiv daca nu stau bine cu gigeii... asadar dupa o luna-doua de facut teste + luat temperatura ca la carte iti vei da seama cand se petrece ovulatia cu exactitate si vei stii cand e momentul sa-i dati in cap la fix smile

Dana, e posibil ca in 2 seara sa fi fost cam tarziu prestatul... inainte de 2 cand ati mai prestat?

am prestat in 30 seara numai ca s-a terminat afara pentru ca mi-a fost frica ca luam medicamente...de aia alea 3 zile nu am mai prestat...din cauza ca am fost racita. Eu 90% sunt sigura ca nu am ovulat luna asta....si asa si dr. mi-a zis ca nu am ovulatie in fiecare luna...

Nerama goodluck  majoreta  baga mama la  sexinpat  si nu te mai gandi la bebe....iubiti-va multtttt si iese si bebe, ai sa vezi!pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-04 12:51:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.