homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-83

#1559 2010-01-04 14:26:09

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

dana82 a scris:

bmihaela a scris:

NafNaf a scris:

rotfl Zapacite mici si dragi ce santeti rotfl2
lol La multi ani Mihaela!!! rotfl

Multumesc, dar ziua mea e in iulie...
rotfl  rotfl  rotfl

ahahahahaaaaaaaa rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Hai ca sunteti tari... Vorbeam la tel si am inceput sa rad ca proasta...

#1560 2010-01-04 14:26:43

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

tania05 a scris:

nu stiu ce o sa fac...e grea tare sit cel ptn eu asa o vad...i-am anuntat pe fiecare in parte de ceea ce mi s-a int, actualul ma sustine in orice decizie ma suna intruna, iar fostul sot mi-a rasp printr-un msj ca are treaba si vbim mai tz, asta akm 5-6 ore,,,actualul partener nici macar nu a mai fst casatorit,,,offf nu stiu ce o sa ma fac de as fi fst sigura de ziua in care am ramas...la 28 de zile in niciun caz nu am menstruatia, desi nu mai stiu exact datele stiu ca in jur de 30 de zile chiar si mai mult 31-32 cam asa..oricum multumesc din suflet pt postarile voastre

De aia am zis ca mi se pare complicat....ca ma gandeam ca si tu esti stresata putin....n-am mai trecut prin asta...dar ma gandesc ca e nasol... dar iti urez mult  goodluck  si sper sa iti fie bine si sa iti dea D-zeu intelepciune sa sti ce sa alegi! Si mai presus de orice sa ai grija de bebe hjarta 
P.S. pare de treaba actualul dc trece a zis asa dupa ce i-ai zis...ii clar ca ii constient ca s-ar putea sa nu fie a lui si totusi te sustine...eu zic sa ai in vedere deteliile astea mici

rotfl2  Nera  par  par  kram pusiiiiiiii

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-04 14:29:15)

#1561 2010-01-04 14:26:44

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

fetele nu e regula , eu ovulez in ziua 12 , sau ziua 13 , si tania  ar fi putut ovula atunci

sa ma ierte dumnezeu , dar daca zici ca mai ai 2 copii...nu stii care e tatal , cam complicat , inca o data , scuze daca zic prostii, dar eu zic sa iei o decizie corecta nu doar pentru tine

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-04 14:30:05)

#1562 2010-01-04 14:30:26

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

dana82 a scris:

nerama a scris:

la care MIHAELA i-ai zis la multi ani?? ca bmihaela e nascuta in iulie... nustiu

mah taci vecinica blondilica ce esti tongue  par  rotfl2  pai nu ne-o zis LA MULTI ANI de Anul NOu? rotfl2  cum sa-i zic inapoi? PASTE FERICIT?tongue  par  rotfl2  Atata te iubesc io pe tine Nera par LE esti praf iubire par  hjarta  par

Smart , cred ca de la outz i se trage rotfl2  goodluck  e-ndragostita de outz si de sot hjarta

Sandrutz mie mi se pare complicat va  Si eu am 27 de ani si daca mie mi s-ar fi intamplat cred ca nu as fi stiut ce sa fac....si cum sa le zic....si la care....si ce sa fac ...si etc disperat Complicat nu ar fi dc ai fi avut contact numai cu ex-ul (si el nu  ar avea partenera)si ar fi iesit bebe wink Tu ai stii ce sa faci Sandrutz? nu ai fi putzintica stresata? tongue

poy dana, eu m-as panica la maxim, crede-ma ... dar zic ca nu e chiar asa complicata pentru ca si-a inselat actualul partener cu fostul sot pentru ca intr-un fel este de inteles ... imi imaginez ca nu poti sterge cu buretele anii de viata alaturi de fostul sot si mai ales ca ii este si dor de el .. de neinteles este de ce nu s-a protejat ... asta nu pot sa imi imaginez ... cred ca daca i-ar zice actualului prieten de fostul sot, sigur nu va reactiona frumos, dar sunt sanse sa o si inteleaga . acum nu stiu de cat timp este divortata de fostul sot ....

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1563 2010-01-04 14:34:05

dana82
Hero member

Sandrutz.....scuze expresia dar e F****D UP situatia tare de tot! neutral  din orice unghi ai vedea-o ....si la analiza prea atenta nu imi place sa ma bag....ca fiecare se analizeaza pe el si stie mai bine ce si unde a gresit.

Legat de ce ai zis tu cu inselatul ....acuma facand abstractie de cazul Taniei , inselatul tot inselat e...indiferent cu cine faci asta, si indiferent ce scuze ti-ai gasi....nu cred ca e scuzabil ca ai inselat pe cineva chiar dc ar fi vorba de ex-ul. Personal, intotdeauna am dispretuit "inselatul" pt ca nu are nici o scuza morala(si dc m-ai intreba"hai, tu nu ai facut asta niciodata?" ti-ar raspunde "NU, chiar niciodata, si ma mandresc cu asta"). Normal ar fi sa fi sincer si sa termini cu o persoana, ca sa incepi cu alta....dar iti trebuie multa tarie de caracter.

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-04 14:43:08)

Publicitate

loading...

#1564 2010-01-04 14:35:45

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

tania05 a scris:

nu stiu ce o sa fac...e grea tare sit cel ptn eu asa o vad...i-am anuntat pe fiecare in parte de ceea ce mi s-a int, actualul ma sustine in orice decizie ma suna intruna, iar fostul sot mi-a rasp printr-un msj ca are treaba si vbim mai tz, asta akm 5-6 ore,,,actualul partener nici macar nu a mai fst casatorit,,,offf nu stiu ce o sa ma fac de as fi fst sigura de ziua in care am ramas...la 28 de zile in niciun caz nu am menstruatia, desi nu mai stiu exact datele stiu ca in jur de 30 de zile chiar si mai mult 31-32 cam asa..oricum multumesc din suflet pt postarile voastre

tania daca e de 31-32 zile atunci copii tai vor avea toti acelasi tatic... smile eu asa cred... ca e cel din 17...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1565 2010-01-04 14:36:20

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

dana82 a scris:

tania05 a scris:

De aia am zis ca mi se pare complicat....ca ma gandeam ca si tu esti stresata putin....n-am mai trecut prin asta...dar ma gandesc ca e nasol... dar iti urez mult  goodluck  si sper sa iti fie bine si sa iti dea D-zeu intelepciune sa sti ce sa alegi! Si mai presus de orice sa ai grija de bebe hjarta 
P.S. pare de treaba actualul dc trece a zis asa dupa ce i-ai zis...ii clar ca ii constient ca s-ar putea sa nu fie a lui si totusi te sustine...eu zic sa ai in vedere deteliile astea mici

rotfl2  Nera  par  par  kram pusiiiiiiii

poy nush daca i-a zis ca s-ar putea sa nu fie tatal .. eu am inteles ca le-a zis in parte ca este gravida , dar nu si ca nu stie care este tatal ...

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#1566 2010-01-04 14:38:28

tttttt
Hero member

dar nu e cazul sa judecam pe nimeni , tania a intrat aici ca sa ne ceara ajutorul , si atat .

oricum ar fi tania , e cam greu sa ne dam seama cine e tatal , pentru ca ne lipsesc anumite date ale problemei

inca o data , zi-mi te rog pe ultimile 4-5 luni , in ce data ti-a venit menstra

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-04 15:07:41)

#1567 2010-01-04 14:41:16

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

de ce zic ca esti tare nerama?  ai cam fost pe invers de azi dimi rotfl2  si de obicei eu sunt aia care pune intrebari pe invers chicot  de faza cu intrebarea de la multi ani. rotfl

andre   mult noroc maine kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1568 2010-01-04 14:42:56

tania05
New member
Inregistrat: 2010-01-04

knd s-a intamplat cu actualul pe 13 nu stiu ce-a fst in capul meu dar am facut calculul gresit, nu stiu de ce tineam minte k avusesem menstruatia pe 6 si nu pe 2, o eroare in mintea mea  de la atata stress zilnic si knd s-a intamplat cu fostul sot venise la mine sa ia ceva pentru copiii acestia nu erau aks am stat amandoi putin de vba mie oricum imi era dor de el, el a facut primu pas si na, luata de val am uitat sa-i spun sa "ma protejeze" iar el nici macar nu mi-a spus ca se apropie asa rpd de final...l'am respins repede afara dar tot a apucat sa ejaculeze ptn in mine...sad am doi copilasi, niciun avort pana akm si m'am protejat mereu dar de data asta nu stiu ce sa mai zic, e si vina mea recunosc numai a mea:( dar tre sa iau cea mai buna decizie...mi-e tare greu, nu doresc la nimeni sa treaca prin asta..

#1569 2010-01-04 14:46:54

dana82
Hero member

tania05 a scris:

knd s-a intamplat cu actualul pe 13 nu stiu ce-a fst in capul meu dar am facut calculul gresit, nu stiu de ce tineam minte k avusesem menstruatia pe 6 si nu pe 2, o eroare in mintea mea  de la atata stress zilnic si knd s-a intamplat cu fostul sot venise la mine sa ia ceva pentru copiii acestia nu erau aks am stat amandoi putin de vba mie oricum imi era dor de el, el a facut primu pas si na, luata de val am uitat sa-i spun sa "ma protejeze" iar el nici macar nu mi-a spus ca se apropie asa rpd de final...l'am respins repede afara dar tot a apucat sa ejaculeze ptn in mine...sad am doi copilasi, niciun avort pana akm si m'am protejat mereu dar de data asta nu stiu ce sa mai zic, e si vina mea recunosc numai a mea:( dar tre sa iau cea mai buna decizie...mi-e tare greu, nu doresc la nimeni sa treaca prin asta..

Sa nu ma intelegi gresit, chiar imi pare rau prin ce treci....si de accea ma  rugaciune  sa iti dea Doamne Doamne intelepciune sa stii ce sa faci, pentru ca noi cum nu am trecut prin situatii de genul, cred ca nu stim ce sa te sfatuim sa faci  puss  Inca o data, orice ai alege ai grija de tine si de bebe, si de copii tai!

#1570 2010-01-04 14:47:55

tania05
New member

nu tin minte tttt, pt k tineam minte de la o luna la alta si cam atat...dar aveti idee un medic m'ar putea ajuta in sensul asta? din cate stiu eu rasp lui ar fi ca cel pe care deja il stim, 50 cu 50% nu?

#1571 2010-01-04 14:48:37

tttttt
Hero member

tania te inteleg , chiar daca e impropriu spus , eu nu am fost pusa intr-o astfel de situatie , dar orice decizie ai lua , trebuie sa te gandesti de 2 ori

relatia pe care o ai cu acest prieten e trecatoare , din cate vad eu , tot la sot te gandesti

daca cumva o sa alegi sa ramai cu sotul si nu o sa fie al lui , o sa fie f rau , probabil o sa va despartiti si o sa complici si mai mult lucrurile , nu o solutie pentru a face relatia sa mearga

numai tu stii ce trebuie sa faci

sunt doar sfaturi , mai mult de atat ...nu e o idee rea sa te duci la un gineco , el este in masura sa iti zica cel mai bine

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-04 14:52:03)

#1572 2010-01-04 14:51:48

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

tania05 a scris:

nu tin minte tttt, pt k tineam minte de la o luna la alta si cam atat...dar aveti idee un medic m'ar putea ajuta in sensul asta? din cate stiu eu rasp lui ar fi ca cel pe care deja il stim, 50 cu 50% nu?

Cam asa... Sigur te-ar putea lamuri doar un test de paternitate dupa nastere...
Eu daca as fi in situatia ta, as opta pentru intrerupere de sarcina... Nu cred ca e usor sa traiesti toata viata cu o indoiala in suflet... Stiu ca suna ciudat ceea ce scriu pentru ca eu incerc din rasputeri sa raman insarcinata, dar intr-o astfel de situatie asa as proceda...

#1573 2010-01-04 14:51:58

tania05
New member

relatia mea cu actualul dureaza de 1 an si, timp in care saracu nu a stiut ce sa mai faca sa-mi demostreze ca ma iubeste in ciuda rautatilor "prietenilor' lui ca in loc sa umble cu pustoaice se iubeste cu una cu doi copiii...insa tot la fostul mi-e gandul, au fst atatia ani, mi'e dor de tot ce am trait impreuna, de cate ori imi amintesc de nasterea copiilor e si el aklo de botezul lor , de aniversarile lor,,,nu cred ca e vba de dragoste neaparat cred ca e dorul ala de vremurile trecute, nici eu nu mai stiu...sad

#1574 2010-01-04 14:54:50

tttttt
Hero member

bmihaela a scris:

tania05 a scris:

Cam asa... Sigur te-ar putea lamuri doar un test de paternitate dupa nastere...
Eu daca as fi in situatia ta, as opta pentru intrerupere de sarcina... Nu cred ca e usor sa traiesti toata viata cu o indoiala in suflet... Stiu ca suna ciudat ceea ce scriu pentru ca eu incerc din rasputeri sa raman insarcinata, dar intr-o astfel de situatie asa as proceda...

tania , inca o data sa ma ierte dumnezeu , cred ca nu puteam scrie , dar cam la asa ceva ma gandeam si eu , doar ca mihaela a zis-o pe fata , si eu imi doresc un copil , si e ciudat , dar probabil intreruperea e solutia

viata ta e complicata , nu o complica si mai mult ,...fa o pauza cu ambii parteneri , ocupa-te de copii si o sa se limpezeasca treburile

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-04 14:55:56)

#1575 2010-01-04 14:56:28

dana82
Hero member

tania05 a scris:

relatia mea cu actualul dureaza de 1 an si, timp in care saracu nu a stiut ce sa mai faca sa-mi demostreze ca ma iubeste in ciuda rautatilor "prietenilor' lui ca in loc sa umble cu pustoaice se iubeste cu una cu doi copiii...insa tot la fostul mi-e gandul, au fst atatia ani, mi'e dor de tot ce am trait impreuna, de cate ori imi amintesc de nasterea copiilor e si el aklo de botezul lor , de aniversarile lor,,,nu cred ca e vba de dragoste neaparat cred ca e dorul ala de vremurile trecute, nici eu nu mai stiu...sad

Tania, eu nu l-as lasa pe ex-ul sa "profite" de mine, de slabiciunea mea pentru trecutul nostru. Din cate ai zis  partenerul actual nu mai stie ce sa faca sa-ti fie bine si fostul iti scrie un mesaj la o chestie asa importanta si iti zice ca are treaba??si ca vorbiti mai tarziu? Sa nu te superi dar nu cred ca-i pasa prea mult....si ar fi pacat  sa investeti in ceva ce s-a terminat....degeaba trage numai unul la caruta....ca dc nu-s amandoi sa mearga in aceeasi directie o ia in santz....
Eu nu te incurajez sa intrerupi sarcina, ai un suflet in tine care e sanatos si nu are nici o vina.Un lucru sunt sigura!Dc as trece prin situatia asta copilul  SIGUR l-as tine!Mi-as asuma responsabilitatea pentru alegerile mele gresite(si nu ma refer la bebe ca e o greseala!)Nu as putea trai cu gandul ca mi-am omorat copilul.

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-04 15:02:06)

#1576 2010-01-04 14:57:33

tania05
New member

asta vroaim sa fac si eu culmea sa iau o pauza si sa realizez o data pt totdeauna pe ce cale s-o apuc ca m'am saturat sa nu stiu ce vreau:( si akm s-a int asta cu sarcina...kiar daca voi face intrerupere pacatul asta ma va urmari toata viata:(

#1577 2010-01-04 14:59:38

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

smart teiubesc  si pe tine dana si pe tine tttt si pe andre (da Doamne sa fie bine la dr) si pe garga si pe priga si pe naf si pe maria si pe printe si pe lili si pe miha (care e nascuta in iulie) si pe almi si pe georgi si pe toate fetele (scuze la care nu le-am scris numele, dar pe toate va iubesc)

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-04 15:01:09)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.