homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14-87

#1635 2010-01-04 20:08:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 14

Uff, greu am putut sa fiu cu voi astazi
Am fost scoasa in oras de sotul meu, azi implinim 5 ani de relatie si am mancat o pizza mareeeeeee mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee smile
Merg sa va citesc din urma

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1636 2010-01-04 20:12:04

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

frumos andreed...La multi ani fericiti!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1637 2010-01-04 20:13:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

gata fetelor, v-am "rasfoit" si eu... acum am ajuns acasa, am fost plecati la cumparaturi si apoi la film chicot

tania bine ai venit! sper sa rezolvi cat mai repede problema.. eu nu sustin ideea avortului in niciun caz..dar tu stii cel mai bine ce este mai bine pentru tine si pentru sufletelul care (din cate am inteles) prinde viata in burtica ta... eu, personal, chiar si in conditiile date, as pastra bebelusul, orice ar fi... pt k gandesc asa: totul se petrece cu un scop, Doamne Doamne mi l-a trimis pentru ca il merit... parerea mea puss

priga mi-a fost dor de tine!! kram

gargarita nu ai mai facut niciun test de sarcina??

eu azi am uitat sa-mi iau teste de ovulatie, acum 2 minute mi-am dat seama! merg maine si cumpar, k in seara asta nu mai facem nani-nani... facem altfel de nani...sexinpat rotfl2

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-01-04 20:15:27)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1638 2010-01-04 20:14:35

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Andreed a scris:

Uff, greu am putut sa fiu cu voi astazi
Am fost scoasa in oras de sotul meu, azi implinim 5 ani de relatie si am mancat o pizza mareeeeeee mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee smile
Merg sa va citesc din urma

Multi inainte Andreea !
Sa fiti fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste toate necazurile.

#1639 2010-01-04 20:14:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

n-am ramas decat cu cateva idei in cap dupa ce am citit tot ce ati scris azi  dumbom

tania, eu nu ma simt in stare sa te ajut cu nimic. e foarte dificila situatia ta si sper sa iei cea mai buna decizie pt tine.

dana, asa cum ti-am mai zis, ai toate sansele sa-l chiaunesti pe ferty. daca nu iti iei temperatura mereu la aceeasi ora, n-ai facut nimic. oricand ar fi fost ovulatia sau cand va fi, sper sa fie cu folos. iti tin pumnii  puss

tt, am vazut ca vit E in general se prescrie 10 zile pe luna. de vit A nu stiu ce sa-ti zic.

Sandrutz, tot mai multi doctori zic ca nu e nevoie de pauza dupa AC. unii recomanda 3 luni de AC ca metoda de stimulare a ovulatiei pentru ca dupa intreruperea lor pot aparea ovulatii multiple deci sanse mai mari de bebe

nerama, astea-s analizele  wink

printesica, vaginita = infectie vaginala. poate fi cu orice. nu ti-a recoltat pt analize? ai facut analizele de secretie inainte sa ramai insarcinata? spalaturile alea sper ca nu erau interne... in sarcina nu sunt o idee buna  hmm

LE almy, o sa mai fac teste peste vreo 2 luni cel mai devreme. luna asta nu mai este cazul

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-04 20:21:00)

Publicitate

loading...

#1640 2010-01-04 20:23:05

tania05
New member
Inregistrat: 2010-01-04

ms mult pt postarile voastre...maine o sa merg la medic sper ca ma poate ajuta in sensu asta desi ma indoiesc, doar nu e D-zeu...fostul sot inca nu si-a facut aparitia asa ca nu va pot pune in tema de parerea lui...el nu stie de actualul meu partener, eu nu m;am afisat prea mult cu el si nu stie...niciunul nu stie de celalalt...mi-ar fi placut tare mult sa ma impac cu fostul sot dar nu stiu ce-i cu el...cred ca si el ar vrea dar nu are curaju din cauza rudelor, perintilor lui,,,oricum pt mine e un imatur si cam atat...de certat nu ne certam niciodata nici atunci nici akm de aceea il preferam oarecum pe el k e mai linistit fata de actualul kr e o fire mai implusiva se enerveaza mai usor se agita mai mult...si mai e ideea aia, mama si tata sa fie impreuna...in fine nush ce sa zic..sunt tare tare trista..sad le-avem eu si-asa pe ale mele. akm si asta:((..ma rog de sanatate...si cam atat...

#1641 2010-01-04 20:23:39

Almi Ingerash
Addicted member

sad hai ma gargaritzo, cum asa?? auuu... acum am i-am vazut pe urati pe graficul tau... kram

#1642 2010-01-04 20:23:47

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

andreed la cati mai multi ani impreuna iti doresc

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1643 2010-01-04 20:26:37

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

hello fetele,

vai cata dragoste pe aici...si eu va iubesc dragele mele.  hjarta

Tania, tare delicata situatia in care esti, sper sa iei cea mai buna decizie chiar daca e f greu de luat.

Lilipuss pe burtica...sa creasca mare.

Garga, imi pare rau pt urati  sm  sm

Dana, de ce nu iti merge linku cu FF?

Fetele eu m-am rasucit la 180 de grade. va spusesem ca nu am mai fost la dr aia la care vroiam sa merge MC pt ca azi nu avenit la spital. Sa va zic cum a fost faza. Sora mea se cunoaste f bine cu ac doctorita si e una f buna. sapt trecuta o sunase sa ma programeze si ramasese pe azi la 9. Intre timp copilul doctoritei s-a imbolnavit f tare, iar doctorita a crezut ca noi o s-o mai sunam duminca sa confirmam ca venim azi. Dar noi nu am stiut, n-am sunat-o si ne-am dus direct la spital. Nevenind doctorita, eu am insistat totusi sa fac un eco ca sa ma linistesc si uite asa ajunsesem la cealalta. In seara asta MC a sunat-o pe sora mea si i-a explicat situatia si si-a cerut scuze ca nu a venit azi, dar copilul ei s-a ikbolnavit de revel;ion f tare, era pe moarte si azi a stat acasa pt ca era a 3-a zi de tratament si vroia sa vada evolutia lui, dar de maine e inapoi la servici. Cand am ajuns acasa am sunat-o inapoi, am vb personal cu ea, o draguta, m-am indragostit pe loc de ea, nu se compara cu cea la care am fost azi. I-am explicat ca am vrut sa fac eco, mi-a spus ca am facut f bine. Pt anexita mi-a zis sa nu fac nici macar spalaturile deocamdata, pana la 12 sapt sa nu fac nimic. A zis sa iau numai elevit-ul pt ca contine toate celelallate vitamine inclusiv acid folic. Mi-a pus o serie de intrebari la telefon, i-am zis de viroza mea de acum o luna si a zis sa evit locurile aglomerate si sa ma imbrac bine. Asa ca de maine va tb sa ma duca si sa ma aduca sotu cu masina de la servici, sau sa incep sa mai conduc si eu ca nu ar trebui sa mai merg cu autobuzul.

Naf...are cabinet la Cardiomed, am nr de tel de acolo, ti-l dau daca il vrei. Mi-a spus maine dimineata sa sun sa ma programez la ea pe miercuri, sau alta zi cand e liber. Cica e o clinica noua, dotata, pe langa Carrfour(nu sytiu exact unde e , dar o sa cer info mai multe cand sun pt programare). Mi-a zis ca acolo imi mai face un eco pt ca au aparatura mult mai buna ca in spital. Cu analizele date de dr de azi a fost de acord si a zis sa merg intai la medicul de familie sa imi dea trimitere pt cele care pot fi facute gratiut, restul poate ma rezolva ea in spital , ca sa nu platesc prea mult.

A zis ca imi da si adeverinta ca am dreptul sa lucrez 6 ore in primul trimiestru pe baza adeverintei.

Ce mai, f draguta, mi-a placut enorm de ea. Deschisa si vorbareata. Exact doctorita care mi-am dorit-o. Abia astept sa ajung la ea.

Mi-a spus ca acum s-a intamplat, dar deobicei este prezenta la servici. In general si-a cam neglijat copiii in favoarea carierei, dar macar cand sunt bolnavi sa stea alaturi de ei. A zis ca la 10 zile dupa cezariana ei era in sala de operatie si facea cezariana la alta pacienta. 

Eu azi nu prea m-am simtit bine iar, m-a durut putin burtica, si-n stanga si-n dreapta, am ametit, si oboseam asa repede parca as fi dat la sapa.

A mai spus ca probabil o sa-mi dea si progestan sau ceva de genu, pt sustinere, dar cand ma duc la ea pt control.

Maine maduc la analize, am o lista intreaga.

Sa nu ziceti ca am scris mult, am facut-o sa ma razbun pe voi  retas , la cat ati scris azi, si abia acum am reusit sa recuperez.

LE  Garga, mi-a zis ca am o vaginita dupa ce mi-a facut consultatie, nu in urma unor analize. A zis ca scurgerea (care eu credeam ca e din cauza sarcinii) e din cauza unei vaginite...asa a zis. Eu ma cam indoiesc ca isi da ea seama asa una doua. MC in seara asta la tel mi-a spus clar sa nu fac nici o spalatura, o sa vedem ce-i si cu vaginita si sa iau doar elevitul si multa multa vitamina C, doar atat. Eu clar merg pe mana ei si nu pe mana celeilalte, nu prea inspira asa incredere, chiar daca era draguta.

Nu am facut analize inainte de a ramane insarcinata, am facut pap dar cu cateva luni mai devreme, consultatie si un eco..astea au fost singurele investigatii in ultima perioada. Vroiam sa merg daca nu ramaneam si dupa a 3-a luna dupa AC, dar se pare ca bebe mi-a luat-o inainte (sincer, nu credeam ca am sa raman asa repede, cu toate ca speram)

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-04 20:35:44)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1644 2010-01-04 20:43:08

Almi Ingerash
Addicted member

stai linistita printesico, eu am citit tot... e tare bine cand dai de un doctor care e de treaba..si care iti inspira incredere
dr mea nu mai asista la nasteri in spital, ci la o clinica particulara... cine vrea sa nasca cu ea, trebuie sa nasca la clinica particulara... asa ca nu stiu cum va fi cand voi ramane insarcinata.. ori fac credit sa nasc la clinica particulara, ori imi schimb medicul...

vecina mea a fost la aceeasi dr.. nu isi permite sa nasca la particular si si-a schimbat medicul... a zis k imi va spune cum e la spital, ce conditii sunt, pt k mie mi-e groaza de spital, numai cand scriu/rostesc cuvantul...

#1645 2010-01-04 20:44:50

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

andre multi-multi ani fericiti ipreuna si sa va bucurati de pruncusorul vostru puss

garga ms mult puss kram (doar tu mi-ai raspuns la intrebarea despre analize)
poate o fi la el ceva hormnal.... sper daca e sa se poata rezolva rugaciune
imi pare rau pentru ciclonul care si-a facut aparitia la tine sad sa dea DD sa fie ultimul din urmatoarele 9 luni... puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1646 2010-01-04 20:46:24

gargarita
Moderator

printesica, suna mai bine abordarea noii doctorite  wink

nerama, e f bine ca face analizele, e f posibil sa fie o cauza hormonala. si sa faca si o echo testiculara ca sa depisteze un posibil varicocel

#1647 2010-01-04 20:49:17

dirida
Insomniac member

noii doctorite? te referi la cea la care urmeaza sa merg, nu la cea la care am fost azi la eco, nu?

Daca e asa, ai dreptate, si mie mi s-a parut la fel.

LE. Mi-a zis clar, fara sex , e mai sigur asa.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-04 20:52:10)

#1648 2010-01-04 20:49:33

nerama
Insomniac member

gargarita a scris:

printesica, suna mai bine abordarea noii doctorite  wink

nerama, e f bine ca face analizele, e f posibil sa fie o cauza hormonala. si sa faca si o echo testiculara ca sa depisteze un posibil varicocel

da, aseara cand am vb mult despre bebe mi-a spus ca e dispus sa faca orice ca sa raman gravidutza happy  azi l-am si programat sa isi ia sange... sper sa se rezolve cat mai repede... cateodata simt ca am ajuns la capatul puterilor... supa

LE: garga dar dupa ce am rezultatul unde ma duc cu el? la urolog sau la endocrinolog? nustiu

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-04 20:54:54)

#1649 2010-01-04 20:52:07

gargarita
Moderator

iti tin pumnii nerama  puss

printesica, da, doctorita cu care ai vb la tel pare mai ok

Le nerama, endocrinologul se pricepe cel mai bine la interpretarea analizelor hormonale. daca gasesti unul cu specializare pe infertilitate e si mai bine

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-01-04 20:53:25)

#1650 2010-01-04 20:56:46

nerama
Insomniac member

ms garga puss  cum spuneam esti o dulce
si mai esti si o comoara la casa omului puss
nush ce m-as face fara voi kram

#1651 2010-01-04 20:58:43

dirida
Insomniac member

garga, in cazul vaginitei, n-ar tb sa am niste usturimi, mancarimi? dr cu care am vb la tel m-a intrebat de astea si i-am spus ca nu am. Acum citeam si eu pe net despre vaginita.

Uite ce am gasit:

50 % din femeile care au aceasta afectiune sunt asimptomatice. In cazul in care apar simptomele constau in senzatii de arsura la urinare, iritatia vulvei si a vaginului, senzatie de mancarime la nivelul vaginului, secretii anormale apoase, de culoare gri-albicioasa si cu un puternic miros de peste care se intensifica dupa contactul sexual sau in timpul menstruatiilor.

n-am nici macar una din simptome. mie nu mi s-a parut ca miroase urat secretia mea, si nici nu e gri-albicioasa, e alba alba chiar.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-01-04 21:00:47)

#1652 2010-01-04 21:03:28

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

heloo,
va pup pe toate
am fost azi la medic si mi-a dat antibiotic injectabil pt bronsita

ufff, Gargarita dar cand ti-a venit ciclonul ?
la mine inca nu mi-a aparut dat in cateva zile te ajung din urma.

ma duc sa citesc ce ati mai facut azi

#1653 2010-01-04 21:09:01

gargarita
Moderator

myrela, tie ar trebui sa-ti vina poimaine. dar poate nu mai vine  wink

printesica, nu e obligatoriu sa ai simptome. eu n-am avut simptome nici la streptococ, nici la chlamydia nici la ureaplasma

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.