|
Nu esti logat.
Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!-35#647 2011-08-23 00:40:07
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca datorita faptului ca merita sa fiu informat. Am ramas surprins cand am aflat cat de pe langa sunt la unele capitole (care sunt explicate bine pe acest forum) unii dintre prietenii mei. Nu ma bag la intrebarile cu Anticonceptionale, medicale, si de genul. Sunt inca pe langa la topicurile alea. Dar imi place sa fiu informat Ca baiat, afli o groaza de chestii de pe un forum de genu Plus ca am mai vazut ca sunt cativa tipi pe aici Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-23 00:40:46) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #648 2011-08-23 10:29:30
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!l-as intreba daca prietena lui are de gand sa se inscrie pe forum. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #649 2011-08-23 11:10:29
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca este inscrisa Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #650 2011-08-23 12:22:01
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca a trecut ceva vreme Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-23 12:22:31) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #651 2011-08-23 13:02:17
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as raspunde ca stiu Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline Publicitateloading...
#652 2011-08-23 14:09:29
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca-mi place avatarul lui Do the world a favor, stay like this forever. Offline #653 2011-08-23 14:31:15
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!L-as intreba daca si lui i se pare ca e de fata Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #654 2011-08-23 14:41:13
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!hell no, plus ca stiam de mult ca esti cu puta Do the world a favor, stay like this forever. Offline #655 2011-08-23 14:45:32
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!Demult? I-am zis la mama ca nu-i bine sa avem geam la baie... Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-23 14:45:57) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #656 2011-08-23 14:53:12
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!din viteza n-am avut inspiratie pentru ceva mai special. la intamplare... Do the world a favor, stay like this forever. Offline #657 2011-08-23 14:54:30
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!In clasa unde am studiat eu l-am desenat mare pe banca printr-a 7a... inca e acolo Nu prea ma pricep la desenat si asta chiar mi-a placut cum mi-a iesit Se vrea a fii Goofy, nu Sad sau speriat Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #658 2011-08-23 16:05:23
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!as intreba-o daca nickname-ul ei provine de la http://en.wikipedia.org/wiki/Sumire Offline #659 2011-08-23 16:07:57
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as raspunde ca NU. Offline #660 2011-08-23 16:14:41
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca sunt foarte curioasa sa stiu care este semnificatia corecta Offline #661 2011-08-23 17:43:14
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!i-as spune ca mi se pare tare isteata pt varsta ei Offline #662 2011-08-23 21:56:02
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!As intreba-o de ce nu face vaca aia mov? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #663 2011-08-24 00:39:14
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune ca are o mare putere de convingere asupra fetelor Offline #664 2011-08-24 01:10:32
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!aş ?ntreba ce să fac ca să-mi vină mai repede somnu'. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #665 2011-08-24 11:12:06
Re: Ce i-ai face persoanei de deasupa ta ?!I-as spune sa bea un ceai. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|