homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15-7

#115 2010-01-13 00:43:25

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de mamica - 15

sunt singura pe aici si-mi fac de cap pc ..dar am ajuns tarziu acasa si am intrat sa vad ce noutati au mai aparut pe aici.  smile

pentru subiect nou , intrati la ''Posteaza subiect nou''...tastezi titlu subiectului  (simptomele mamicii in primele luni de sarcina , ceva de genul acesta) si apoi enuntul

astazi va doresc o zi cat mai buna si sa ne citim cu ''outi' cat 'mai multi si cu liniute ''cat mai rosii', va pupic dulce si sa auzim de cat mai multe  gravida  gravida  gravida  gravida  gravida  gravida

ma bag la somnic cascat

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#116 2010-01-13 07:36:35

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetelor buna dimineata am sa intrat sa va salut la cafea ..........inainte sa plec la dr............si va rog uitati-va si la graficul meu ca nu stiu ce e cu temp astea nu am avut asa temp pana acum..........va pup si intru cu vesti.........sa aveti o zi frumoasa

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#117 2010-01-13 07:53:09

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Neata fetelor! Vin si eu cu shopping si coffestudiu . Sper sa fie o casuta cu mult noroc pentru toate.

Spor la treaba!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#118 2010-01-13 07:57:29

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Fetele, neatza  puss Mi-a fost dor de voi!

Am vazut acum ca a fost zapaceala mare pe-aici cu casutele ieri... sper ca asta a ramas pana la urma finala, nu? Eu oricum va scriu aici, ca se pare ca toata lumea scrie aici... Sa fie cu noroc noua casutza  goodluck

Eu am inceput sa am multa treaba la serv, deci nu prea pot intra... cel putin ca sa urmaresc live ce scrieti ar trebui sa fac numai asta si sa nu mai muncesc deloc... eu nu stiu cum puteti sa scrieti atata in timpul zilei... voi nu lucrati?!?!... eu abia daca sunt acasa si dau refresh non-stop la ce scrieti pot fi pe faza in timp real... altfel stau o gramada sa citesc din urma... Acum nu am apucat sa citesc decat ce ati scris in casuta asta, dar a trebuit sa citesc 4 pagini pe care voi le-ati umplut in 10 ore... nu stiu cat pagini oti mai fi scris si ieri pana in ora 15...

In fine... am intrat sa va povestesc si eu ca am fost la doctor ieri... mi-a placut de ea (e doctorita de fapt). A ramas ca imi voi repeta progesteronul in ziua 21 si prolactina. Apoi tot in a doua parte a CM voi merge sa-mi faca o eco sa vada ce se intampla pe-acolo dupa ovulatie, cu corpul galben etc si mi-a mai zis sa merg neaparat si la fundeni la dr uscatescu sa-mi fac analizele de coagulare si acolo. Dupa toate astea mai vedem ce facem... dar eu sunt optimista... sunt sigura ca ma voi "repara" pana la urma si va aparea si bebe smile Voi mai merge si maine la inca un doctor ca mai am o programare facuta... sa vad ce mai zice si asta... Dar oricum eco iar nu-mi va face fiind pe stop... si doctoritei de ieri ii parea tare rau ca nu imi poate face eco, mi-a zis ca se simte legata de maini smile

Nerama, imi pare rau, dar nu am reusit sa-ti gasesc rezultatul la progesteron, am vazut decat ca e mare si bun. Poti sa-mi mai spui o data cat este? Mercic! puss

Blue si Nerama, sper sa avem teste pozitive de la voi luna asta...  majoreta

Mary, ma bucur ca ai mai trecut pe aici  puss La multi ani si tie si lui Petru si multi pupici! puss  puss

Lili, tie la Fundeni ti-au zis ca dupa 1 feb sa vii la dr. Uscatescu parca nu? Atunci revine sigur, ca mie doctorita de ieri mi-a zis ca e plecata pana pe 25 ian... nu stiu daca sa merg sa-mi fac analiza dupa 25 ian sau dupa 1 feb... Mercic! puss

Va pup... sper sa apuc si eu azi sa mai intru macar putin... macar sa va citesc, ca de scris cu siguranta nu o sa apuc sa va si scriu in timp real... vorbaretelor chicot

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#119 2010-01-13 08:05:21

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. aseara nu am mai reusit sa intru. am avut niste musafiri, apoi m-au luat iar arsurile, in final au trecut tot cu lapte cald.

sa imi aduc si eu bagajul in casuta noua. shopping  shopping

Sa fie o casuta cu mult noroc goodluck  goodluck  pt toata lumea. sa vina multe teste pozitive in aceasta casuta. rugaciune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-13 08:06:15)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#120 2010-01-13 08:10:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Maria imi place foarte mult optimismul tau. O sa vina bebita pana la urma, o sa vezi puss  kram
Eu va admir puterea si optimsimul cu care mergeti mai departe, sunteti niste exemple pentru mine

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-01-13 08:13:09)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#121 2010-01-13 08:16:58

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Andreed a scris:

Neata fetele

Maria imi place foarte mult optimismul tau. O sa vina bebita pana la urma, o sa vezi puss  kram
Eu va admir puterea si optimsimul cu care mergeti mai departe, sunteti niste exemple pentru mine

ai dreptate Andreea, dar si tu esti la fel de puternica si optimista .... chiar daca aveti de dus "lupte" diferite aveti ac. calitati, pe care eu vi le admir  par

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#122 2010-01-13 08:27:41

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata fetele,

La mine cred ca vine o perioada urata, m-am trezit cu o greata pe mine, era cat pe ce sa si vomit, dar am reusit sa ma abtin (urasc senzatia , nu am vomat de multe ori in viata mea dar de fiecare data cand mi s-a intamplat a fost tare nasol cu nod pus in gat care a tinut cate 1 zi -doua). Am incercat sa mananc incet o banana si parca e un pic mai bine, dar nush daca sa incerc sa mananc si altceva ...poate mai incolo.

Almi, si eu cred totusi ca luna asta nu ai ovulat, graficul tau nu arata ca ar fi fost o per foliculara si una luteala. Oricum nu fi dezamagita, e prima luna dupa AC, e si normal sa fie dat putin peste cap organismul tau, mai ales ca ai luat si Duphastonul si cred ca l-ai zapacit si mai mult.

Georgi, multumesc de sfaturi, am sa evit de acum ciupercile.  puss

maria, ma bucur ca incepi sa iti rez problemele, ai sa vezi ca in curand ai sa ne zici ca esti graviduta.

Nera, blue, am o mare presimtire  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck (primul lucru care l-am facut a fost sa va vad graficelel, dar am fost dezamagita pt ca inca nu ati trecut in ele temp de azi).

andreea, subscriu ceea ce a zis manu.

garga, sa te faci bine cat mai repede si sa reintri in cursa pt bebe  goodluck

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#123 2010-01-13 08:49:06

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata dragutele  coffestudiu

Maria, capul sus, vine el bebe, cand totul e in regula din punctul de vedere al sanatatii  puss
Andreed, ce mai face a noastra baby girl?  smile
Printesica, din cate stiu Metoclopramid nu este contraindicat in sarcina, daca mai ai senzatii extreme de voma, poate ar fi ok sa intrebi medicul daca poti lua cate o pastiluta...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#124 2010-01-13 08:49:43

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

neata dragele mele puss
sa aveti o zi usoara si frumoasa par

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#125 2010-01-13 08:51:43

dirida
Insomniac member

multumesc blue  puss , azi o inteb ce as putea lua in cazul in care imi mai este greata.

nera, neata  puss ...imi place graficul tau...daca maine creste temp...esti pe drumul cel bun.

#126 2010-01-13 08:52:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata  wave

#127 2010-01-13 08:54:30

nerama
Insomniac member

maria uite cum mi-a iesit progesteronu... nu scrisesem pe prima pagina, era pe a doua, dar m-am zapacit chicot

in z7 DPO mi-a iesit progesteronu 14,63 ng/ml
valorile de referinta sunt:
-faza foliculara 0,4 - 1,7
- faza luteala 4,9 - 18,8
- menopauza 0,1 - 1

printe dar daca mai scade ma astept la musafiri.....

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-13 08:58:27)

#128 2010-01-13 08:59:59

dirida
Insomniac member

nera, o sa vedem maine, acum ne dam cu presupusul. Incearca sa fii mai optimista puss

#129 2010-01-13 09:09:43

nerama
Insomniac member

printesica a scris:

nera, o sa vedem maine, acum ne dam cu presupusul. Incearca sa fii mai optimista puss

printe puss incerc sa fiu dar..... stiu ce gigei am.... supa

#130 2010-01-13 09:16:29

Sandrutz
Full member
De la: Romania - Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-25

Almi Ingerash a scris:

fetele, eu am facut un test in seara asta... negativ, bien-sur... smile deci, pana pe 20 nu mai fac niciun test... (scuze, dar nu m-am putut abtine la cat de rau mi-a fost)

poy almi  sm  nu mai facem testutz duminica ?!  supa  ma lasi singurica ?!

Membra a aliantei PriCo gravida MyGaEl gravida  gravida  gravida Bl gravida  PaLaTtAmAl gravida NeDa gravida Za

#131 2010-01-13 09:18:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

nerama a scris:

printe puss incerc sa fiu dar..... stiu ce gigei am.... supa

Nerama, capul sus, draguta  puss
Mie mi-e teama ca ma entuziasmez prea tare, si o sa fiu tare dezamagita cand sambata imi apare menstra  supa
Totusi, burtica ma doare in continuare, ieri am avut un episod de crampe destul de intense, si mai nou ma mananca sfarcurile  disperat

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#132 2010-01-13 09:18:25

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

shopping  shopping  shopping  vin si eu cu intarziere ...

hjarta  hjarta nera hjarta   sunt convinsa ca vei avea si tu bebele tau
se lasa el asteptat , dar va veni , trebuie sa ai rabdare si incredere , eu pe garga o admir extraordinar de mult , si sunt convinsa ca si ea are pase proaste , si ii este greu , cand vede in fiecare luna ca vin monstrii , dar nu o sa o auzi plangandu-se ,nu stiu cum reuseste ,  acum sa nu se interpreteze gresit ....ne adunam aici sa ne zicem ofurile , si asa este normal , ca si eu ma plang , ma rog , toate speram ... doar ca,  presupun ca la garga a trecut deja prea mult timp , si probabil si-a impus sa nu se planga si sa spere

trebuie sa avem bebici , toate vom avea

cand am fost la doc era o fata care facea avort ... si ma uitam la ea , ....cum reusesc unele fete asa de repede ....in conditiile in care nu sunt pregatite pt bebici , si nu isi doresc ....

LE. : acum am vazut progesteronul , e ok , doc ce a zis , ai fost la interpretare ?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-01-13 09:21:57)

#133 2010-01-13 09:24:24

nerama
Insomniac member

fete puss
stiu ca o sa avem toate bebeii nostri... si eu sunt convinsa ca o sa raman in martie cand vreau sa fac IA big_smile

ppffaaaiii blue si pe mine aseara asa de tare m-a mancat sfarcul... (de la sanul sanatos..) de am zis ca imi vine sa il rup...

si eu o admir pe garga cat lupta... si pe andre saraca, si stiu ca vor avea noroc si isi vor tine copilashii in brate pentru ca sunt niste luptatoare si vor invinge (cum zice andre la semnatura) puss

nu am fost ttttt ...... luna viitoare (adica dupa ciclon) o sa ma programez la o doctoritza care e cea mai buna in IA in timisoara si o sa iau toate analizele ce le-am facut... si dupa ciclon o sa il trimit si pe al meu sa isi faca alea hormonale FSH, LH, testosteron si prolactina... si atunci o sa ma duc cu toate la ea sa vad ce sanse am pentru IA... dar eu sunt happy ca nu am trompele infundate  happydance

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-13 09:30:40)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.