homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16-154

#2908 2010-02-04 13:08:53

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 16

offtopic mayya... in august 2008 mi-a murit bunica din partea mamei, cea care m-a crescut de cand m-am nascut si cu care dormeam de la un an jumate... statea cu noi... a fost ceva fulgerator... tata nu era acasa, era pe mare, eram doar eu cu mama si cu ea... noaptea a venit salvarea si au dus-o la spital (a mers pana la salvare pe picioarele ei) si dupa-amiaza cand m-am dus sa o vad a murit sub ochii mei stand de vorba cu ea... si de cate ori mai vorbeam cu ea in trecut in legatura cu momentul asta (pt ca mereu deschidea subiectul) ii ziceam k de asta mi-e cel mai frica: sa o vad cum se duce... si cand isi dadea duhul saraca incerca sa se intoarca intr-o parte sa nu o vad eu... era constienta... m-a marcat povestea asta si o sa fiu marcata toata viata... pot sa spun k mi-a fost si mama si sora si prietena si complice si tot.. nu ma intelegeam cu mama cum ma intelegeam cu ea... si de multe ori o visez si cand ma trezesc am impresia ca nu a murit... mi s-au intamplat foarte multe lucruri destul de ciudatele dupa ce a murit bunica mea... sunt sigura k este cu ochii pe mine tot timpul de acolo de sus ...

va zic fetelor, (acum mi-am adus aminte si simt nevoia momentan sa-mi deschid sufletul si din punctul asta de vedere) ca a fost tare greu sa trec prin asa ceva cand noi ne pregateam de nunta (in octombrie am avut nunta)... si cand stiam cat de mult isi dorea sa ma vada mireasa... m-a vazut imbracata mireasa in poze pt k de cate ori mergeam sa mai probez rokite faceam poze sa i le arat...
na ca iar m-a luat plansu`... grater

scuze de offtopic

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-04 13:13:20)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2909 2010-02-04 13:10:01

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

coco, eu nu am vazut emisiunea aia, vedeam numai reclama si nu stiam la ce ora e...am sa ma uit si eu, am vazut ca e sambata la 22. Dar repet, sunt sigura ca nu sunt femei care sunt prea informate in legatura cu sarcina. Sunt femei naive, care nu se documenteaza prea mult ...si sa stii ca sunt si la noi multe , dar multe care sunt asa....

Eu le inteleg pe alea care nu isi dau seama pana pe la 4 luni...dar alea care la 6-7 luni abia afla....inseamna ca e inconstienta totala, sau de unde stii ca nu si mintit....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2910 2010-02-04 13:21:36

Almi Ingerash
Addicted member

fetelor, ma scuzati, am fost egoista... am inceput sa ma plang... si voua nu v-am zis nimic

blue, ce fel de blog ti-ai facut? si eu vroiam sa incep un blog.. am unul pe blogger dar ala e cu unghii...

printesica, multi ani impreuna de acum inainte si sa fiti fericiti... birthday

fany, bafta multa puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-04 13:25:18)

#2911 2010-02-04 13:21:55

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave  wave  wave

Almi, condoleante, imi pare rau pentru bunica ta  supa

Printesica, multi ani inainte alaturi de sotul tai  birthday
Sa te ajute DD sa treci cat mai repede peste ceea ce se intampla acum...

Fany, mult suuces la doctor  goodluck

#2912 2010-02-04 13:25:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Almi Ingerash a scris:

blue, ce fel de blog ti-ai facut? si eu vroiam sa incep un blog.. am unul pe blogger dar ala e cu unghii...

E tot pe blogger si al meu smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#2913 2010-02-04 13:26:30

Almi Ingerash
Addicted member

eu vreau unul mai complex asa... cu mai multe teme pt afishaj incluse... sunt putin tranta dumbom si nu prea stiu cum sa bag teme noi... pe blogger ...

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-04 13:32:46)

#2914 2010-02-04 13:44:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

buck, nu e ca as fi nelinistita... este din cauza ca nu mai lucrez... ma asteptam sa se intample asa. inainte eram mereu super obosita, acum sunt prea odihnita sad

mayya, asa patesc si eu cu mimica fetei lol ce gandesc se vede pe fata mea  neutral

tasha, inainte de ovulatie nu-i problema

madutu, bafta cu analizele  puss

almi, condoleante...  supa

priga, azi sau maine ar trebui sa ovulezi

blue, e frumoasa ideea cu blogul smile

#2915 2010-02-04 13:45:06

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Sa inteleg ca luni s-ar putea sa nu avem forum ????

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2916 2010-02-04 13:49:39

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Almi,imi pare rau pentru bunica ta.Ce frumos ca ai avut o legatura asa puternica cu bunica cealalta.Dumnezeu sa le odihneasca.
Temperatura bazala indica si cand se apropie ovulatia sau doar faptul ca am ovulat printr-o temperatura crescuta?Adica,ca sa stiu sigur cand ovulez tb sa-mi fac teste de ovulatie sau ma pot baza si pe alte indicii?
Si am mai intrebat mai sus, dar repet:antibioticul luat inainte de ovulatie sau in timpul ovulatiei are vreun efect negativ asupra unui viitor embrion?

#2917 2010-02-04 13:50:10

Almi Ingerash
Addicted member

de ce cocof?????

ms tasha kram

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-04 13:52:39)

#2918 2010-02-04 13:54:10

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

scrie sus, la anunturi , Almi ...cica vom fi mai rapide dacat acum   applause  applause  applause . Multumiiiiiim  buga

Tasha, la treaba cu antibioticul ti-a raspund Garga putin mai sus. Temp. bazala mai ridicata indica faptul ca ovulatia a avut loc . Ca sa stii cand va avea loc ovulatia te poti ghida dupa secretie (daca iti cunosti organismul si daca ai secretie egg ) sau poti face teste de ov. care iti indica su 12-48 de ora inainte ca va avealoc ovulatia

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-02-04 13:55:33)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2919 2010-02-04 13:56:25

Almi Ingerash
Addicted member

am citit acum cocof..

haideti fetelor vorbaretelor... sa mai umplem 2 pagini ca sa ni se deschida o casuta noua! (am vb cu camysh deja) big_smile

#2920 2010-02-04 14:15:02

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Almi, nu mai fi suparata...kram puss Stiu ca e greu, dar trece...In plus, eu am mai zis ca cred in principiul compensarii...deci, a murit bunica ta, cineva din familie ramane gravi curand, daca nu e deja...majoreta
Garga kram Trece iarna si vei gasi si serviciu...ai sa vezi
Stiti ceva de Dana? Nu a intrat azi...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2921 2010-02-04 14:16:35

Almi Ingerash
Addicted member

buck... sa dea Dumnezeu sa fie cum zici... puss

#2922 2010-02-04 14:18:21

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

cocof nu am inca job-ul,azi am fost de am lasat cv-ul si ma cheama la interviu...dar cu Doamne ajuta inainte
garga saru`mana pusspusspuss
almi sincere condoleante iubita....stiu cum e...niciodata nu o sa treaca durerea aia...nu o sa fie la fel de mare ca acum cu trecerea timpului...la mine a murit bunica acum 4 ani si acum cand sun sau cand merg pe acolo am impresia ca tre sa`mi raspunda ea la tel sau sa vina inaintea mea...e greu dar trece usor usor...important este sa nu`i uitam pe cei care ne-au iubit pusspuss
am vazut ca vb de sarcina peste ciclu...in salon la mine venise o doamna....care Doamne...mi`a fost asa mile de ea...era insarcinata in 4luni jumate si nu a stiu ca ii venise regulat,nu a avut nici un simptom si lua ac...a trebuit sa`i provoace avortul si plangea saraca de durere..mai avea 2 baietei dar a zis ca isi doreste f mult o fetita...la prima sarcina de genul asta a stiu ca este gravida,a luat trat dar degeaba...copilul cand a miscat a si murit si acum dar si data trecuta...imi era asa mila de ea...
Dumnezeu sa ne fereasca pe toate de asa ceva ca va zic drept...ce am vazut acolo bbbrrrrr....
imi cer scuze fata de cele care nu le`am ridicat moralul dar era prea..asa...sa nu va zic...
in leg cu ac dr i`a zis k are organismul f slabit si de asta nu`si face efectul ac...sa decida ori sterilet ori injectie de aia la 3 luni

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-02-04 14:25:00)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2923 2010-02-04 14:21:19

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ce ma fac eu fara forum luni? supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2924 2010-02-04 14:22:27

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

offtopic duminica 7 februarie se va muta site-ul pe un server mai rapid. voi ati citit?? 

RALUK_ puss  iti doresc bafta la interviu

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2925 2010-02-04 14:25:52

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

bunea georgeta a scris:

:offtopic:duminica 7 februarie se va muta site-ul pe un server mai rapid. voi ati citit?? 

RALUK_ puss  iti doresc bafta la interviu

lasati fetele k trece repede timpul daca ne luam cu treaba...poate o sa avem luni forum k scrie intre 12-24 ore...
multumesc pusspusspuss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2926 2010-02-04 14:26:06

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

Almi Ingerash a scris:

offtopic mayya... in august 2008 mi-a murit bunica din partea mamei, cea care m-a crescut de cand m-am nascut si cu care dormeam de la un an jumate... statea cu noi... a fost ceva fulgerator... tata nu era acasa, era pe mare, eram doar eu cu mama si cu ea... noaptea a venit salvarea si au dus-o la spital (a mers pana la salvare pe picioarele ei) si dupa-amiaza cand m-am dus sa o vad a murit sub ochii mei stand de vorba cu ea... si de cate ori mai vorbeam cu ea in trecut in legatura cu momentul asta (pt ca mereu deschidea subiectul) ii ziceam k de asta mi-e cel mai frica: sa o vad cum se duce... si cand isi dadea duhul saraca incerca sa se intoarca intr-o parte sa nu o vad eu... era constienta... m-a marcat povestea asta si o sa fiu marcata toata viata... pot sa spun k mi-a fost si mama si sora si prietena si complice si tot.. nu ma intelegeam cu mama cum ma intelegeam cu ea... si de multe ori o visez si cand ma trezesc am impresia ca nu a murit... mi s-au intamplat foarte multe lucruri destul de ciudatele dupa ce a murit bunica mea... sunt sigura k este cu ochii pe mine tot timpul de acolo de sus ...

va zic fetelor, (acum mi-am adus aminte si simt nevoia momentan sa-mi deschid sufletul si din punctul asta de vedere) ca a fost tare greu sa trec prin asa ceva cand noi ne pregateam de nunta (in octombrie am avut nunta)... si cand stiam cat de mult isi dorea sa ma vada mireasa... m-a vazut imbracata mireasa in poze pt k de cate ori mergeam sa mai probez rokite faceam poze sa i le arat...
na ca iar m-a luat plansu`... grater

scuze de offtopic

ALMI .........povestea ta e si povestea mea a ramas un gol si o durere in urma si desi la mine au trecut 12 ani si acum cand mi-e greu vb cu ea si o rog sa ma ajute pt ca stiu ca am fost sufletul ei si ca de undeva de sus ma vegheaza........sotul ei si bunicul meu a murit pe 23 feb 80 si eu m-am nascut 23 feb 81 si de aceea ea mereu e zis ca bunicu m-a trimis sa ii alin singuratatea.........sincer mi-e fffffffffffff dor de ea

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.