homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-109

#2053 2010-03-05 14:52:13

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

sa te distrezi alina

mai eu am baut toata sarcina cate o cafea.....slaba si cu lapte.....nimeni nu-ti zice ca n-ai voie sa bei

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2054 2010-03-05 14:59:30

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

camyelenbebe a scris:

sa te distrezi alina

mai eu am baut toata sarcina cate o cafea.....slaba si cu lapte.....nimeni nu-ti zice ca n-ai voie sa bei

Chiar vroiam sa te intreb daca e in regula  (am citit dimineata ca bei o cafea ... smile
Ca la cat de somnoroasa sunt toata ziua, sa nu beau nici un pic de cafea ... o sa dorm pe birou ... smile

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2055 2010-03-05 14:59:48

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Pai... vad ca nu zice nimeni nimic, eu vi-l spun totusi ca mi-a placut tare.
"Se intalneste Ion cu Ghorgehe si-i spune:
- mai Gheorghe ti-o murit soacra ! Gheorghe nici o reactie. Ion din nou:
- mai Gheorghe ti-o murit soacra !  Ghorghe nimic... Ion enervat:
- mai Gheorghe tu n-auzi: ti-o murit soacra !!! la care Gheorghe:
- nu ma face sa rad ca am buzele crapate. big_smile

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2056 2010-03-05 15:10:32

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

si bebicu meu imi arata ce ii place ... ceva dulce sau portocala ... mama mama
si se mai agita daca trece ora mesei - ca eu mananc oarecum regulat ..deci daca mie mi se face fomica .. se baga si piscotu meu in seama lol

rotfl2 timean

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2010-03-05 15:11:32)

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2057 2010-03-05 15:30:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

tomina, e f ok polenul in sarcina, eu bagam la greu. nici ce are laptisorul de matca nush...

ally_na, nu avea cum sa-ti imortalizeze un 4 d, pt ca a 4 a dimensiune e TIPMUL... adica tu la eco VEZI un film cu bebeul 3d, care se misca in timp real (face pe ecran exact ce face in burta in mom ala). intr-o poza n-ai cum sa prinzi a 4a dimensiune asta....

timean big_smile

camyyy majoreta vineeeeeeee tudoooooor!! smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2058 2010-03-05 16:04:35

Lilyushkiss
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

Aloha burtici lol

eu am fost ieri la eco 2D si mi-a spus ca e totul bine ,dar nu a putut sa vada ce e sad Mi-a zis din cate imi aduc aminte ca sta foarte "bagat" in uter in spate sau ceva de genu nu mai tin minte.. si ca are aprox 177 grame..e  bine?
La urmatoarea o sa ma duc pe la 23 de sapt la 3D

va pup puss

Ultima oara a fost editat de Lilyushkiss (2010-03-05 16:53:51)

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#2059 2010-03-05 16:07:20

GeoGeo
Hero member

Lilyushkiss a scris:

Aloha burtici lol

eu am fost ieri la eco 2D si mi-a spus ca e totul bine ,dar nu a putut sa vada ce e sad Mi-a zis din cate imi aduc aminte ca sta foarte "bagat" in uter in spate sau ceva de genu nu mai tin minte..

va pup puss

Lily ... si eu astept... inca 2 sapt pana pe 18 ... deca piscotu vi fi amabil sa ne arate la morfo big_smile
pana acum ... ori n-a vrut ori nu batea ecografu ... bebe sa fie sanatos .. eu am o singura dorinta : sa iasa cu paru cret !

#2060 2010-03-05 16:25:07

aliy
Hero member

cand vad ca voi deja sunteti pe cale sa aflati sexul, ma gandesc... cat mai am pana acolo...
ce nerabdatoare sunt si eu ...

voi cam la cat timp v-ati anuntat angajatorul ca sunteti insarcinate?
e vreun termen? am citit cateva ceva, ca trebuie sa anunti in scris ...

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-03-05 16:26:45)

#2061 2010-03-05 16:25:43

Lilyushkiss
Full member

GeoGeo a scris:

Lilyushkiss a scris:

Aloha burtici lol

eu am fost ieri la eco 2D si mi-a spus ca e totul bine ,dar nu a putut sa vada ce e sad Mi-a zis din cate imi aduc aminte ca sta foarte "bagat" in uter in spate sau ceva de genu nu mai tin minte..

va pup puss

Lily ... si eu astept... inca 2 sapt pana pe 18 ... deca piscotu vi fi amabil sa ne arate la morfo big_smile
pana acum ... ori n-a vrut ori nu batea ecografu ... bebe sa fie sanatos .. eu am o singura dorinta : sa iasa cu paru cret !

lol O dorinta creata tongue

Eu sunt f curioasa ce e ..ma cam enerveaza ca de fiecare data sta cu spatele..ieri a stat si putin lateral dar presupun ca statea cu picioarele in dreptul sexului...ca altfel..se vedea sad

Ce analize mai trebuiesc facute pt trim 2? Mie mi-a recomandat doar analiza pentru incompatibilitate de rh ..se numeste anticorpi rh sau ceva de genu.. dar in rest , nu se mai fac alte analize?

#2062 2010-03-05 17:06:05

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu am facut toate analizele la inceput, apoi pe la 20 de saptamani am facut hemoleucograma, sumar de urina si urocultura si secretia.

Am pus poze cu burtica la members area smile

#2063 2010-03-05 17:07:59

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

fetele,va pricepeti la anal de sange?
mi-a iesit VSH ff mare,cat si hemoglobina,monocite si granulocite in afara limitelor
dupa ce ca sunt eu speriata,imi mai tb si asta...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2064 2010-03-05 17:31:03

Lilyushkiss
Full member

aliy a scris:

cand vad ca voi deja sunteti pe cale sa aflati sexul, ma gandesc... cat mai am pana acolo...

Da si eu vreau sa stiu asta..ma rog eu deabea m-am angajat de la sf lunii trecute big_smile Dar ma tot gandesc cand sa anunt rotfl2
am inteles ca pe langa adeverinta medicala de la ginecolog ca esti insarcinata trebuie sa mai scrii si ceva de mana..n-am inteles prea bine.cine stie exact?

#2065 2010-03-05 17:35:17

aliy
Hero member

Lilyushkiss a scris:

aliy a scris:

Da si eu vreau sa stiu asta..ma rog eu deabea m-am angajat de la sf lunii trecute big_smile Dar ma tot gandesc cand sa anunt rotfl2
am inteles ca pe langa adeverinta medicala de la ginecolog ca esti insarcinata trebuie sa mai scrii si ceva de mana..n-am inteles prea bine.cine stie exact?

eu am gasit aici mai multe date despre formulare http://www.drepturile-gravidelor.ro/Art … rcina.html ...

Lilyushkis, sunt curioasa... cum ai reusit sa te angajezi insarcinata? ca de obicei angajatorii romani, decat s-auda ca astepti un copil si ... pa.
eu am avut caz la firma ... dupa ce i-a spus tipa (care venise la inverviu) a e insarcinata, sefa a zis ca-i pare rau grater

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-03-05 17:46:41)

#2066 2010-03-05 17:47:52

Lilyushkiss
Full member

aliy a scris:

Lilyushkiss a scris:

aliy a scris:

eu am gasit aici mai multe date despre formulare http://www.drepturile-gravidelor.ro/Art … rcina.html ...

Lilyushkis, sunt curioasa... cum ai reusit sa te angajezi insarcinata? ca de obicei angajatorii romani, decat s-auda ca astepti un copil si ... pa.
eu am avut caz la firma ... dupa ce i-a spus tipa (care venise la inverviu) a e insarcinata, sefa a zis ca-i pare rau grater

Pai stiu si eu cum e cu angajarea...de aia nu am spus rotfl2 ideea e ca aveam nevoie de job..si daca as spune nu m-ar angaja nimeni..oricum nu prea cred eu ca nu o sa ma dea afara cand o sa le spun...dar se zice ca n-ar avea voie..dar nu stiu daca se aplica in toate situatiile...

#2067 2010-03-05 18:46:48

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

buna fetelor!
azi am lipsit ca am avut f mult de lucru la birou. dimineata v-am citit putin insa am inchis ca n-aveam nici o sansa. bine ca a fost vineri!

camy:deci.. 11 zici?! smile kram  curaj gaina! smile cred ca numeri orele deja! va fi bine si o sa il tii pe tudor in brate in curand!

alina.. vad ca tu esti bucuroasa ca pleci la socrii. of ce situatii diferite. cele care aveti soacre bune profitati! smile

aly.. ce face andrei? tu cum te simti? cum stai cu laptele?

si acum sa pun si eu intrebari... bebei vostri suporta ustoroiul? eu ieri am poftit la gratar cu mujdei. mancam mujdei inainte cu 2 guri.. dar, aseara am zis ca mor de rau. si pe langa starea de greata simteam o tensiune in burtica... nu il simt lovindu-ma ca e prea mic dar era o senzatie ciudata.. mi-l imaginam facand tumbe si dandu-se peste cap. am promis ca pana nasc nu mai pun gura pe usturoi.

e posibil sa imi apara cosuri pe fatza? in viata mea nu am avut cosuri.. nici macar la pubertate.. si acum dintr-o data mi-au aparut 2 pe fatza  supa

ca tot vb de eco.. si eu merg marti.. abia astept sa il vad pe bebe ca mi-e dor de el.

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-03-05 18:48:11)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2068 2010-03-05 19:10:23

GeoGeo
Hero member

Angajatorul se anunta in scris , ceva de genu .. subsemnata .. va aduc la cunostinta ca sunt insarcinata ... etc
si varsta sarcinii si se ataseaza adev de la med de fam sau gine

eu mananc ceapa cu branza sau kaizer ... si usturoi  (mujdei) in diverse ... bebe nu se supara ... doar ca e mai activ cand gust deva mai tare
s-a suparat rau cand am papat niste mazare sote , desi am mai mancat cand sarcina era mai mica, acum m-a balonat si am primit niste contre ... mama mama - deci fara mazare de acum incolo . cred ca nu i-a placut big_smile

iar tenul .. nu mai zic ... nici eu nu am avut cosuri sau altele, dar acum ma trezesc in cate-o dimineata .. izci ca intru in pubertate acus' !

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2010-03-05 19:53:26)

#2069 2010-03-05 19:13:41

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Katami multumesc de raspuns. chiar as vrea sa pap si eu big_smile ca deja imi era pofta.

sanca - ce sa spun de cosuri? e de la hormoni si ar fi bine daca tot te duci marti sa ii spui dr de cosuri. apropo, eu nu ma prea impac cu usturoiul de cand sunt insarcinata. eventual ceapa dar nu multa tongue .

fetili, eu tot cu 2 servicii lol . cum sa scap macar de unul? mai am 20 de ore de facut si parca nu mai trec! si apoi fac voluntariat, parca vad! offf, o sapt sa mai treaca si apoi pun piciorul in prag. no, de amu inainte, bebele!

iubesc+Camelia+Matei

#2070 2010-03-05 20:34:37

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

va pup pe toate burticile  puss  puss  puss

am fost azi la eco si am vazut casuta lui bebe
a zis dr ca sacul ovulator are 4mm si mi-a dat utrogestan

dansul a zis ca este bine dar eu sunt curioasa :
cam ce dimensiune avea la voi sacul acesta in sapt a5a ?

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-05 20:36:07)

#2071 2010-03-05 21:28:31

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

buna fetele
am fost si noi la eco
sunt ingrijorata pt ca bebe are capul mai mare

Am 31 de saptamani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.