Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-11
- xenona
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4
Multam ally_na hmm deci va bateti pe fetitze sa inteleg.....
Si eu cred ca tot baiat fac abia astept.
Indie nu mai umbla fara dress, nici eu nu suportam, dar acu n-am ce face. Abia azi mi-am pus si eu o fusta pe mine, ca pantalonii nu ma mai incap.....si mi-am luat unii cu 2 numere mai mari si innot in ei
N-am fost in stare sa-mi iau hainutze de mami.
Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
indie a scris:Ieri m-am simtit foarte rau, am iesit afara si mi-a fost frig, caci nu port iarna strampi sub blugi, si am facut o cistita de toata frumusetea...cu usturimi si dureri la ovare si la spate, asa ca am zacut la caldurica, cu no-spa si azi ma simt mai bine...si bineinteles, de astazi port si strampi sub pantaloni!
Bafta fetelor care mergeti la eco!!!!
serios? eu port inca din octombrie strampi subtiri pe sub blugi. si asa sunt tare friguroasa. din nov trec la colanti grosi. si serios acum, tu sapt trecute cand au fost - nenumarate grade nu aveai nimic pe sub pantaloni?? ai mare grija de tine si mai ales de bebel.
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Nici eu nu port de obicei nimic pe sub blugi dar cand au fost frigurile alea mi-am pus.
Xenona, ma crezi ca eu nu am nimic de gravidute? Port in continuare hainutele mele, asta cat o sa mai pot dar vad ca momentan nu sunt probleme. O singura camasuta mi-am luat din aceea mai larguta care merge cu curea in talie.
- xenona
- Full member
Wow, bravo. eu deja nu mai suport pantalonii, pt ca purtam f stramt. Esti o fericita atunci:)
- witty_ina
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-11
E normal sa sarim toate pe cele 3 fetite de pe aici. Se pare ca anul acesta e al baieteilor asa ca... haideti sa-i dam cu negocierea
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Na ca ati reusit sa ma detresati , am ras de numa.
O sa facem listuta cu petitorii
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Andreea, abia asteptam sa vad ce zici cand o sa vezi ca am sarit toate pe Sofia
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
ruxxy la cum arati tu in poze nu ma mir ca-ti vin hainele. ca tine asa as vrea si eu sa fiu. decat in ultimile luni sa-mi pun pb de haine
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetele
azi am fost si eu la recoltat de sange pt triplu test la Emilia Irza, e un Institut pt ocrotirea mamei si copilului, e de fapt spital de copii in toata regula , era o nebunie, ca la spital de stat, era cat pe ce sa nu ma mai incadrez in program atata am stat pe la usi.peste o sapt , mai exact joia viitoare am rezultatul...
da fetelor, am un bebe rusinos nevoie mare, sa-si tina el manuta mereu intre picioare, dar nu conteaza , daca e bine, asta e important.
nici eu nu mi-am luat haine de gravida, dar trebuie sa recunosc ca pantalonii nu prea ma mai cuprind la ultimul nasture, mai ales ca nu aveam din astia cu talie joasa.Ruxxy, eu cred ca tu din astia porti ca altfel nu-mi explic cum te inchizi, ca ai burtica . Eu m-ai port mult timp si colanti cu rochite si atunci ii trag pana peste burta.
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
da ce ma va certati pe fata andreei? dar v-o dau si eu pe a mea daca vreti.
nu v-o dau. ea are pretendenti prin grupul nostru de prieteni. care se cearta deja
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-03 14:10:58)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Si pe mine ma strang blugii, dar port colanti cu rochite si e foarte bine.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
eu asa minca dulciuri intr-una. mi-au cam revenit greturile, nu stiu de ce, si pleaca pe moment doar daca maninc ciocolata.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-02-03 14:25:09)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
salutare fetele! am fost si eu luni la eco,l-am vazut pe bebe bine de tot;parea asa mare,insa are 3,3 cm si, ca si data trecuta,e mai mic cu o sapt;nu-i nimic pe 11 martie o sa merg si eu la eco si triplutest si,pt ca vad ca ati facut si voi,va rog sa-mi spuneti in ce consta?e neaparata nevoie sa-l facem?mie mi-au zis ca ma va costa in jur de 5 mil;bine,nu-i vb de bani,insa eu nu prea cred in teste d-astea...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
carra si eu am pofta uneori de dulce, si mananc nu gluma. cateodata nici sa nu vad in fata ochilor.
liliana bravo pt bebe, sa creasca mare.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-03 16:08:26)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
- catybal
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-10
BUNA BURTICI!
Nstiu daca ma veti crede dar al meu bebita mi-a dat primul semn(a miscat)desi sunt in a 14 a saptamana.La voi cand a miscat pentru prima data? La 11 saptamani am facut bitest si ieri mi-am ridicat rezultatul...care se incadreaza in parametrii(dupa parerea mea), trebuie sa merg insa la medic sa vedem ce ne spune. Imi doresc tare mult ca bebele meu sa fie baietel.M-am gandit si la nume; mi-ar place sa se numeasca Nectarie Teodor(sotul meu e Tudor).Stiti candd se va vedea la eco sexul si cand vom sti si noi cu exactitate?Citisem prin reviste ca sexul s-ar putea modifica in timpul sarcinii.Credeti ca e adevarat?
Ruxxy in a cata saptamana esti?Dar tu CARRA?
Sunt mamica...mare realizare ! 35
- carra_verona
- Insomniac member
felicitari pentru bi-test. sexul nu se mai schimba, ce cromozomi s-au intalnit la fecundare aia e: F sau M. frumos numele. eu sunt un 23 sapt si cateva zile.
- xenona
- Full member
liliana83 a scris:salutare fetele! am fost si eu luni la eco,l-am vazut pe bebe bine de tot;parea asa mare,insa are 3,3 cm si, ca si data trecuta,e mai mic cu o sapt;nu-i nimic pe 11 martie o sa merg si eu la eco si triplutest si,pt ca vad ca ati facut si voi,va rog sa-mi spuneti in ce consta?e neaparata nevoie sa-l facem?mie mi-au zis ca ma va costa in jur de 5 mil;bine,nu-i vb de bani,insa eu nu prea cred in teste d-astea...
pai eu am facut dublu test la 12 sapt. pai consta in eco si analize la sange. cam asa ceva de costa ..acum depinde unde le faci. eu le-am facut la cmu si am dat in jur de 4 mil si ceva pe amandoua.
e un test statistic. te intreaba ce greutate ai daca esti fumatoare sau nu, varsta si nu mai stiu ce....si in functie de ce-ti iese la rezultatul de sange si cu ce-ti masoara la eco iti spune cum te incadrezi tu fata de alte femei cu aceleasi caracteristici.
mie mi-a iesit bine dublu test.....acum sa vedem daca mai fac si triplu test.
succes
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|