homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-135

#2547 2010-03-12 15:15:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

Fetele  in primul rand am fost la ortopedie la urgente si am o entorsa, asa ca stau cumintica cu piciorul in varful patului...bine ca nu e mai grav. Partea proasta este ca nu pot sa ma dau cu nimic antiinfalamtor, doar o cremuta cu spanz si fasa elastica...

Am fost la spitalul de copiim vorbit cu seful clinicii de chirurgie pediatrica.

Este de acord sa o opereze dansul pe Maria, are in jur de 60 de ani, este un om de milioane..Ne-a insipirat incredere, ne-a explicat care vor fi pasii si cum vom proceda.
Fetita dupa nastere va fi preluata de catre ei si va fi examinata, In functie de cum va evolua omfalocelul vor decide cand o vor opera. Daca omfalocelul va fi mare, vor trata omfalocelul cu o substanta si un bandaj pe care va trebui sa il cumparam noi, ii vor face insertia organelor in corp in decurs de mai multe zile si operatia finala va fi in jurul varstei de un an de zile. I se va inchide peretele abdominal dar nu i se vor coase muschii.

Daca omfalocelul va fi mic, o vor opera in 24 de ore de la nastere. Sectia este foarte curata, sunt dotati cu tot ce le trebuie pentru operatie, in afara de acea masca pentru omfalocel. Saptaman viitoare ma duc din nou sa imi dea un catalog sa vedem de unde o putem procura. Nu stia nici dansul care e costul, pentru ca ei nu o au in spital, fiecare parinte a cumparat-o.
In primele 3 zile de la nastere fetita nu va putea manca, o vor hrani prin perfuzii, vestea buna este ca dupa aia o pot alapta...chiar daca ea va fi in incubator.

Dr ne-a insuflat optimism, mi-a spus sa fiu optimista, sa vb cu ea, sa nu ma gandesc ca are o BOALA , sa nu fiu trista pentru ca ea simte si aude totul.
Cam atat in mare

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2548 2010-03-12 15:20:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea, draga de tine kram

#2549 2010-03-12 15:48:16

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

andreea , ce bine, ma gandesc ca e tare bine cand un medic iti spune sa stai mai linistita, trebuie sa-ti insufle incredere....
eu sunt convinsa ca maria va fi bine in final, va fi un pic mai greut la inceput , dar va fi un copil sanatos in final....

9 ani de copilarie ....

#2550 2010-03-12 16:11:17

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

sanca, nici nu as sta pe ganduri si as opta pt clinica privata, e un pret f bun. daca aduni cat dai la dr, moasa asistente, etc la spital de stat probabil ca tot acolo ajungi. dar diferenta va fi ca tu nu te vei stresa de nimic, nici pt tine nici pt bebele tau. e o diferenta f mare de pret fata de bucuresti, eu am nascut la clinica privata aici, nu regret nici un banut, am fost tratata execptional si fetita mea la fel. si cred ca la clinica asta de la voi sigur sunt medici experimentati care sunt alesi cu atentie pt ca la banii paltiti de pacienti sigur au salarii f bune si ca atare isi fac meseria asa cum trebuie. daca iti poti permite, cred ca merita. sarcina usoara si nastere usoara!

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#2551 2010-03-12 16:16:22

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

stii cum e cu permisul.. e cam la limita pt noi.. dar cum ai zis si tu samy cu cat oricum dau dincolo in stg si in dreapta cam tot pe acolo ajung si consider ca eu si copilul meu meritam asta. acum sa dea dumnezeu sa ne simtim bine cand mergem la dr pe care l-am ales.

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-03-12 16:28:26)

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#2552 2010-03-12 18:11:17

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna fetelor !
iaca si noi ... nu se mai termina sapt asta ! uf ! am capiat!   disperat

ce mai faceti .. ce mai ziceti ?
Andreed felicitari pentru vestile bune, acum sa faci bine sa stai acolo cumintica in pat !

lili felicitari pentru cuculet ! big_smile pe 16 aflu si eu ce e ..

fetelor, eu despre durerile de jos am inteles ca daca merg pe ligamente -  inghinal sunt din cauza tensiunii la care sunt supuse ligamentele, iar mai tarziu, prin luna 9 apar niste dureri de oase care cica sunt din cauza ca bazinul se pregateste de nastere, se dilata ... cica daca ai durerilea astea atunci, pe urma nasti mai usor ... asa am inteles eu de la alte fete care auq nascut

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2553 2010-03-12 18:37:51

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

vai fetele! am niste emotiiiii! la 8 jumate ma duc la echo. sa dea dumnezeu ca de data asta sa-mi spuna ca totul e bine!  rugaciune
tineti-mi pumnii va rogg!! Doamne ajuta sa fie bine, ca tremur toata.

puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2554 2010-03-12 18:52:19

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

tinem pumnii alyi, lasa emotiile, va fi totul bine puss . si apoi, fugi repede la calc si ne spune si noua tot tongue !

iubesc+Camelia+Matei

#2555 2010-03-12 19:11:56

Deliria
Full member
Inregistrat: 2008-04-16

andreed nu stiu daca am inteles bine ce are bebica ta dar  iubi la nastere a avut ceva gen hernie , la 3 luni l-au operat a avut si probleme cu anestezia (i-au dat doza prea mare pt 3 luni si a facut hipoxie cerebrala de nu manca decat in somn si urla incontinuu-a luat calmante nervoase 4 ani) acu e bine sanatos ditamai malacu` big_smile

eu zic ca o sa treaca tot si o sa ai o gagica sanatoasa si frumoasa.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#2556 2010-03-12 19:27:43

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

aliy a scris:

vai fetele! am niste emotiiiii! la 8 jumate ma duc la echo. sa dea dumnezeu ca de data asta sa-mi spuna ca totul e bine!  rugaciune
tineti-mi pumnii va rogg!! Doamne ajuta sa fie bine, ca tremur toata.

puss

doamne ajuta..o sa fie bine..trebuie sa gandesti pozitiv...si sa te gandesti ca pasii fecioarei maria sunt innaintea ta..smile..o sa fie bine   rugaciune

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2557 2010-03-12 19:57:22

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Andreea ma bucucr ca dr v-a incurajat. o sa fie totul bine. ai grija mare cu piciorul, stai cu el ridicat si ai grija cu gheata

Sanca eu am schimbat dr la 26 sapt. asa ca se poate. daca vrei un dr mai bun in care sa ai incredere se merita sa il schimbi.

aliy bafta multa. sa vii cu vesti bune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-12 19:57:41)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2558 2010-03-12 20:11:43

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

lili, scuze acum am vazut ca m-ai intrebat de ce nu suntem siguri....pai povestea e cam asa :

la 10 sapt si 3 zile imi zice doctorita ...,, e posibil sa fie baietel...dar nu sunt sigura, e doar o supozitie, vedem mai bine data viitoare,,
la 13 sapt si 3 zile imi zice doctorita fara sa o intreb nimic :,, sa stii ca e baietel,, nu mi-a aratat nimic
la 17 sapt si 3 zile cand a venit si taticul la eco , a stat initial cu picioarele incrucisate , l-a tot zgandarit doctorita si in final a constatat ca avea mana intre picioare, prin urmare nu stim nimic sigur, dar aflam sapt viitoare miercuri.....

9 ani de copilarie ....

#2559 2010-03-12 20:26:03

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Andreea  kram  kram  kram   felicitari pentru vestile bune
asa ma bucur ca ai gasit un dr bun pt Maria

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-12 20:26:18)

#2560 2010-03-12 20:30:23

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

andreea felicitari pentru vestile bune.

adina sa nu patesti ca si mine chicot la eco de 23 sapt inca nu am aflat ce e. la eco de 27 de saptamani am uitat amandoua sa ne uitam ce e lol . urmeaza la eco de 31 de saptamani sa ma rog de bebe sa ne arate ce e. rotfl poate e fetita... poate e baietel...

iubesc+Camelia+Matei

#2561 2010-03-12 21:10:39

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

tomina bv tie ca te-ai mai eliberat de atata munca! ar trebui sa iti urmez exemplu si sa nu ma mai agit atata nici eu la servici! in cazul meu nici macar nu e firma lu tata'.. sa zic asa!

andreed ai grija de tine! parca se tin lant belele! dar o sa vezi ca se va termina cu bine. ai incredere in dumnezeu! rugaciune

(acum eu reiau cele citite si necomentate de mine!)  wink

lili felicitari pt baietel.. si noua ne-a zis dr ca parca vede o putza.. insa in agitatia aia a lu bb nu a pus nici un rezultat final! sa fie sanatos si sa ajungem cu bine pana in august ca mai e ceva!  par

alina.. ooff doamne eu sunt intr-o situatie ciudata.. imi schimb dr nu pt ca as avea ceva anume sa ii reprosez ci pt ca nu are nasteri in arad si trebuie sa ma duc pana la mama supararii la vreo 50 de km de arad in ceva orasel. ma rog la dumnezeu sa ajung pe mana unui dr ok si sa fim multumiti....pana joi nu mai am rabdare! Oricum m-am linistit ca nu se va uita prea lung la mine ca vin la ea la 17 sapt... smile

offtopic puteti sa imi dati niste monede pe link-ul trecut la semnatura! smile

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-03-12 21:16:07)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2562 2010-03-13 02:19:56

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Am lipsit cateva zile de pe forum, si voi mai lipsi si saptamana viitoare, dar am citit in mare ce ati scris...
Andreea, ma bucur ca DR e optimist si ca Maria va fi pe maini bune! O sa fie totul bine!!! Stai cumintica cu piciorul, bine ca nu ai cazut pe burtica. Unoeri cred ca avem nniste reflexe innascute...uite, cum a fost cu tine, ca ai pus mainile si ai ferit instinctiv burtica!

Fetelor care ati luat saci de dormit pt bebei, cam cat ati dat pe ei si de unde?

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2563 2010-03-13 08:48:41

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-13 08:49:26)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2564 2010-03-13 08:52:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Aliy, hai cu vestile de la eco.

Geo, la multi ani  birthday  party  birthday

#2565 2010-03-13 09:09:41

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele kram  puss

Deliria, iti multumesc de info kram  puss

Multumim fetele pt cuvintele frumoase. Si eu sunt linistita ca am gasit un dr bun pentru Maria, care e chiar seful clinicii de chirurgie pediatrica si a fost de acord sa o opereze dansul

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.