homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-136

#2566 2010-03-13 09:42:39

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

La multi ani geo birthday  birthday

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-13 09:42:51)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2567 2010-03-13 10:14:37

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele

gata si eu cu trezitul , mancatul, acum savurez niste lapte cu capucino, imi era pofta de o cafea cu lapte...eu nu beam deloc cafea inainte, si m-am gandit daca tot am lapte, am pus un plic de capucino....

astazi avem 23 sapt si suntem tari vioi de dimineata....cred ca de la capucino lol lol lol
dimineata si seara suntem cei mai activi....in cursul zilei doar o data sau maxm de 2 ori ne mai miscam....aseara am fost iara la gimnastica, trebie sa ma mandresc caci sapt asta am reusit sa ma duc in toate zilele adica luni, miercuri si vineri....e tare bine...profa mereu ma intreaba cate sapt am, caci la 28 sapt incepem exercitiile de respiratie....

astazi am planuri mari....curatenie bine asa mai usoara adica genul dat cu matura, spalat pe jos , baie si bucatarie, si probabil sters praful....am deja o masina de rufe in derulare...si mancarica: supa de gaina de tara cu galusti, din legume vreau sa fac o salata de beuf, si probabil un sos la carnita din supa, vedem .....deci am ceva de lucru...si sotul nu e acasa, are niste treaba , dar sper sa vina sa mai prinda si el o parte din treaba....

alina ce putintel mai ai si tu...incepi sa te apropii de ultima luna.....ce achizitii pt bebelina ai mai facut? sa ne pui pozici....

9 ani de copilarie ....

#2568 2010-03-13 10:36:22

Alina Elena
Insomniac member

Adina esti f harnica si tu. si eu m-am apucat de o groaza.

pun si poze dar sapt viit. ca aparatul e la bucuresti la sot si el vine maine.

ce am mai cumparat? pai am mai scris pe aici- am luat cam tot- si medicamnetatie , si cosmetice si hainute, paturele, prosoape pt bebe, pampers, servetele umede, scutece absorbante.
am spalat hainutele lui bebe. am calcat o parte. mai am o parte.

tre sa imi fac intr-o zi tampoanele alea de vata cu tifon. in rest totul e cam pregatit. nu le-am pus in genti. mai astept.

oricum de paste facem 38 sapt. ma rog la Dumnezeu sa stea pana dupa paste. apoi poate sa vina oricand.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-13 10:36:44)

#2569 2010-03-13 10:47:07

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, ce de treaba ti-ai planuit tu sa faci azi applause
Eu deja am obosit, mai am un dormitor si holul si gata. Bine ca e si sotul meu acasa si ma ajuta.
Obosesc din ce in ce mai repede si nu-mi place.

#2570 2010-03-13 11:32:26

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

neata
va pup pe toate burticutele
puss  puss  puss

abia astept sa intre aliy sa ne povesteasca cum a fost ieri la eco

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-13 11:32:51)

Publicitate

loading...

#2571 2010-03-13 11:44:57

adinagrig
Insomniac member

fetelor ce spor aveam azi dimineata asa de tare m-am dezumflat.....

in primul rand cand am vrut sa ma apuc de mancare- apa de la robinet era rosie, intre timp nu mai curge deloc....

am intins rufe , am strans un pic prin camera si vroiam sa ma apuc sa matur un pic parchetul ca apoi sa-l spal, si ia matura de unde nu-i...am una de plastic cu care ma impac tare bine, il sun pe al meu sot si imi zice ca e la el, ca a luat-o intr-o zi sa dea zapada de pe masina si a uitat sa o mai aduca....va dati seama ca m-au apucat toti nervi si l-am facut la telefon tot una , ca e tare imprastiat si mereu uita sa puna lucrurile la loc....

acum cred ca o sa ies un pic sa ma plimb, chiar nu am ce face...am mai strans pe aici, dar daca nu am instrumentele principale : apa si matura nu am ce face.....

9 ani de copilarie ....

#2572 2010-03-13 12:07:11

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si eu ma laud cu harnicia mea: am facut curat in dulapul din dormitor, vreau sa streg parchetul acolo si dupa aia ma mut la buacatarie. Ar trebui sa mergem pana in Kaufland, cu piciorul nu sunt chiar ok dar din pacate la cumparatauri nu ma pot baza pe sot...asa ca trebuie sa fac un efort sa merg si eu.

A zis ca azi monteaza patutul lui bebe, sa vedem...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2573 2010-03-13 12:12:43

Alina Elena
Insomniac member

Vai mai adina. hai ca iti trimit eu o matura. e tot din plastic. si apa daca  vrei

Andreea nu te obosi prea tare. mergi dar sa nu stai mult

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-13 12:12:54)

#2574 2010-03-13 12:58:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

geo, e ziua ta? muulti annnniiiii si un bebe sanatos!! puss

andreed, m-am cutremurat cand am citit... felicitari pt curaj, ai o energie extraordinara... eu as fi facut aceeasi alegere ca tine, dar cred eram la nebuni in locul tau... sa dea Dumnezeu sa fie mic mic mic si sa scape Maria repede!! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2575 2010-03-13 13:00:57

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ce harnice sunteti! eu m-am trezit am mancat putin si m-am bagat inapoi in pat.. eu sub plapuma si sotul aspira pe langa mine! rusine mie.. dar bv sotului ca e asa harnic! smile cand a terminat am mers la bucatarie de am facut o ciorbitza.. as avea si haine de spalat... insa acum iar imi e somn. eu nu mai inteleg nimic.. daca asa voi fi si cand se naste copilul nu stiu ce m-oi face..

adina parca ma vad pe mine agitandu-ma!  rotfl2   kram

Daria Ioana - 06.08.2010

#2576 2010-03-13 14:49:40

Andreed
Addicted member
Site

katami a scris:

geo, e ziua ta? muulti annnniiiii si un bebe sanatos!! puss

andreed, m-am cutremurat cand am citit... felicitari pt curaj, ai o energie extraordinara... eu as fi facut aceeasi alegere ca tine, dar cred eram la nebuni in locul tau... sa dea Dumnezeu sa fie mic mic mic si sa scape Maria repede!! puss

Iti dai seama ca nici mie nu imi e totuna dar trebuie sa fiu puternica pentru ea...numai cand ma gandesc ca ea va fi la terapie intesiva si eu la maternitatea ma apuca plansul..dar nu ma gandesc!

#2577 2010-03-13 17:05:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

f bine faci, nu te gandi, poate da Dumnezeu si scapa repede.... puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2578 2010-03-13 17:13:17

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Andreea ce frumos va vorbit doctorul, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine, si trebuie sa fi curajoasa pentru Maria, pentru ca ea simte si aude.
Va pup...

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2579 2010-03-13 17:18:44

adinagrig
Insomniac member

fetelor, eu tot la faza de dimineata sunt : adica apa ioc, cred ca e o defectiune prin bloc, sper totusi sa-i dea astia drumul sa fac si eu ceva de mancare...

in alta ordine de idei sa vedeti ce am primit azi cadou de la Hypermarketul Cora pt viitoarele mamici si cele care au un bebe pana in 3 luni cred :
iata cadoul :
mda , se pare ca poza e cam mare (am facut cu aparatul sotului de la serv, ca al nostru a ramas iara fara baterii, s-a stricat una din ele)
nu stiu cum sa le micsorez...si mai facusem si la hainutele luate sapt trecuta...offff....

cadoul de la Cora contine urmatoarele :
o cutie mare in care sunt : un pachet mare de servetele umede BubuBebe, un pachet mic cu servetele umede Pampers (24 buc - asta e perfect pt maternitate), 2 pampersuri, 2 pachetele cu tampoane pt san de la Avent, o caciulita, o babetica de la Happy, 3 plicuri de la nestle cu orez, cereale si lapte pt diversificare, niste autocolante pt masina, o mostra de balsam si detergent sensitiv pt bebei, un samponel mic de la nivea.
separat am mai primit : un biberon Avent, un alt pachet mare de servetele umede de la Nivea, si un borcanel cu mancarica de mere(piure).

destul de mult zic eu pt un cadou gratuit, totul era sa ai card Cora, si sa dovedesti ca esti insarcinata cu un act daca sarcina nu e vizibila.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-13 17:28:20)

9 ani de copilarie ....

#2580 2010-03-13 17:26:46

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

hello !  wave
Fetelor multumesc pentru urari ! m-ati cam surprins, ca nu ma asteptam...
chiar sunt emotionata .. am intrat doar un pic ca trebuie sa plec ....

inca o data multumesc , e o adevarata surpriza !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2581 2010-03-13 17:37:06

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Adina, chiar ca sunt multe in cadou, frumos din partea lor... stiu ei de ce. retas

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2582 2010-03-13 17:52:38

Andreed
Addicted member
Site

timean86 a scris:

Andreea ce frumos va vorbit doctorul, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine, si trebuie sa fi curajoasa pentru Maria, pentru ca ea simte si aude.
Va pup...

kram  puss Am incredere ca va fi bine, nici nu mai vreau sa gandesc negativ ca pitica simte tot.

#2583 2010-03-13 17:58:00

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

geo,la multi ani,multa fericire si sanatate!

adina,joi mi-am facut si eu card cora,dar n-am mai stat dupa cadou;poate cand merg peste 2 sapt mai gasesc...biberoanele avent sunt cele mai bune?
bine,eu sper sa am laptic macar 2-3 luni...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2584 2010-03-13 18:26:44

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Fetele  puss   puss   puss   puss 

Sunt cea mai fericita... am fost la eco si mi-a zis ca totul e ok, nu apare nici o problema, n-am nici o restrictie speciala (in afara de multa grija, care e valabila pt toate gravidutele, de altfel)  majoreta  vai ce emotii am avut!!
si nu mai zic de al meu ... lol e mai dur din firea lui, dar s-a inmuiat tot cand a auzit inimioara smile

Va anunt asa tarziu ca nu mi-a mers netul... abia s-a rezolvat.

Acum sunt linistita.
Multam mult la toate pt incurajari!  puss   puss   puss   puss

Am citit in urma... ce harnicute ati fost azi wink Eu am stat... sunt multe de facut, dar am fost asa bucuroasa dupa echo, incat azi am plutit toata ziua...
Acum plec la o zi de nastere... maine un pic de ordine prin casa. Va pup. "ne vedem" mai tarziu sau maine.

Apropo. LA MULTI ANI! Geo  birthday   birthday

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-03-13 18:43:14)

Mamica de Eric Andrei hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.