homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-149

#2813 2010-03-17 16:54:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

Tomina, tot din cauza asta am fost si eu internata, mi se intarea burtica si ma si durea putin.
Ce mult vrei sa dai la doctor.....eu i-am dat 100 de lei exact in ziua in care m-a externat. Cand a venit la mine in salon sa-mi spuna ca plec acasa si sa-mi mai dea niste indicatii, i-am bagat banutii in buzunar. La o saptamana m-am dus la ea la cabinet cu rezultatul de la morfofetala si i-am dus si un buchet de flori plus ca mai mereu ii duc cate o atentie plus banii pe consultatie si pe eco.

Am dat si la cateva asistente cate 10 lei dar asta pentru ca am vreut eu, ele oricum erau dragute.

Multa bafta, ai grija de tine si te asteptam inapoi repejor kram

#2814 2010-03-17 16:55:18

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Si eu zic ca e mult 500 lei.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2815 2010-03-17 16:58:16

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

merci fetelor. ceva tot trebuie sa ii dau. chicot sunt obisnuita cu "atentiile" pentru operatiile pe inima a lui bunu. ma orientez eu. sa va ganditi la noi.

acu chiar va pup ca nu mai poooot sta pe net! sunt sancionata la pat tongue.

iubesc+Camelia+Matei

#2816 2010-03-17 17:13:35

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

hai ca m-am speriat... se intareste tare tare?  ca nici eu n-o simt prea bine... ma doare un pic si imi pare tare.

Catybal , eu sunt la dr Pechi. el e super om, te asculta, iti vorbeste frumos, iti inspira incredere. merg de vreun an la controale la dansul. (cel mai des am fost la CMU)
de Polizu ce sa-ti zic?nu am o parere clara. am fost de cateva ori acolo ... la prietene care au nascut si mi s-a parut ok, curatel ... servite ca peste tot (bine, daca dai ceva), dar ma refer strict la rezervele de 2 paturi, in saloane n-am intrat.
Am mai fost de curand pt un control si m-am intalnit cu 2 tipe care erau la  a doua urmarire de sarcina (ca sa zic asa wink ) de catre dr Pechi. Erau tare incantate... dar stii cum e, parerea cea mai importanta e aia pe care ti-o faci tu. Bafta! astept sa-mi spui  ce-ai mai facut, daca mergi, cum a fost, etc...

Tomina, ne gandim la tine... iti tin pumnii. O sa fie totul bine!  rugaciune

Burtici, eu va las!plec spre casa. "ne vedem" pe seara sau maine (seara intru mai rar ca bebe cam cere somn de la 7). Va rog sa-mi raspundeti ref la intarirea burticii (pls, poate reusesc sa fac diferenta.  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-03-17 17:21:46)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2817 2010-03-17 17:22:09

lauralo
New member
Inregistrat: 2010-03-09

Sunt de acord cu GeoGeo, toate gravidele sunt ciudate si speriate de bombe smile Smart, mi-a venit sa bocesc vreo doua zile dupa ce am citit povestea ta si nici nu pot incerca sa-mi inchipui ce e in sufletul tau. Dar te rog, nu te mai invinovati aiurea in tramvai, lucrurile astea se intampla pur si simplu, de multe ori fara nici o explicatie, tu nu ai nici o vina. Incearca sa fii tare si sa te gandesti la copilul pe care-l vei face in curand.
Noi suntem 4 burtoase la servici la mine si desi eu sunt cea mai avansata, am si burtica cea mai mica  - sunt si mica eu de la natura si inainte de sarcina aveam 47 de kg - si acum vreo luna dadusem in depresie de-a dreptul - de ce sunt eu atat de mica, daca ceva nu e in regula, daca e prea mic, depresie maxima. Si intr-o seara, plecand spre casa si gandindu-ma tot la asta, mi-am zis: mai femeie, potoleste-te, ca asta e doar inceputul, ce-o sa faci dupa ce-o sa se nasca, o sa intri in fibrilatii cand face febra un picut? O sa dai coltul cand o sa se bata cu cineva la scoala? Baga-ti mintile in cap si pastreaza-ti echilibrul smile La mine a functionat. Daca nu functiona, sa stiti ca dadeam fuga la ecografie, sa vad ca e ok si sa-mi scot gargaunii din cap.
Cu alte cuvinte, incerc sa-mi pastrez echilibrul si sa nu ma panichez. Sa raman pe cat pot pozitiva. Acu sa vad daca-mi si iese in continuare....

25+ saptamani

Publicitate

loading...

#2818 2010-03-17 20:50:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

tomina, Doamne ajuta!! si tine-ti, fato, banii, sa iei ceva la cupil tongue da-i max 200 daca vrei... pai in iasi o nastere normala e 350 lei si tu vrei sa dai 500 pt observatii...

corect, laura...
fetele, hai sa descretesc atmosfera, sa va arat si voua ceva mistooooooo... m-au starnit si pe mine Naf si o'hara... ia uitati aici: http://www.sling.ro/catalog/

si aici, josul pag: http://poarta-ma.blogspot.com/search?up … results=50

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2819 2010-03-17 20:58:18

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor....nu am avut net pana acum...

deci surpriza : daca la 13 sapt si 3 zile aveam baiat, la 17 sapt nu a vrut sa ne arate, acum la 23 sapt e FETITA -ne-a aratat labiile mari si mici....
dar cel mai important e ca e bine, sanatoasa, doctorul Herghelegiu e cam morocanos, dar toate sunt normale, cel putin asa zicea el si asa scrie si pe ecografie....sapt viitoare merg si la doctorita mea cu rezultatul

si acum cateva poze cu printesa lui mami si a lui tati care se va chema Ana-MAria si pe care o vom striga simplu Ana, numele vine de la cele 2 bunici , de fapt o bunica si o strabunica ca nu mai sunt in viata...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_p3130075.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/13690_p3130077.jpg

pozele sunt pozate de mine dupa hartiile date de el, dvd nu se mai da, desi la cat am platit ar fi trebuit sa se dea.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-17 20:59:46)

9 ani de copilarie ....

#2820 2010-03-17 21:09:05

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Burtici, de Sanca nu stiti nimic?: sad

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2821 2010-03-17 21:09:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

felicitari pentru fetita adina! pare tare scumpica in poze. sa fie sanatoasa!

#2822 2010-03-17 21:10:37

adinagrig
Insomniac member

mersi garga, de abia astept sa pui si tu o pozica ca asta....

9 ani de copilarie ....

#2823 2010-03-17 21:13:50

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
bis  bis  bis  bis  bis  bis  bis  bis
inca o gagicutza in gasca de viitoare clubiste !!!!
bravo adinaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
pozele sunt superbe.
ne bucuram ca e bine, sanatoasa.
si, de acuma START la cumparaturi rooooooz.
applause  applause  applause  applause  applause
numele e superb. simplu si frumos.
rugaciune

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2824 2010-03-17 21:19:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

adinagrig a scris:

mersi garga, de abia astept sa pui si tu o pozica ca asta....

abia astept si eu smile

#2825 2010-03-17 21:23:53

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Felicitari Adina pt printesica sa fie sanatoasa si frumoasa

Cata ma bucur mult ca ti-au placut hamurile applause  daca te hotarasti la ceva
ca am inteles ca iti plac Wrapuri-le mai mult, te rog sa imi zici si mie ca vreau sa vad smile

hjarta M&M=S

#2826 2010-03-17 21:38:29

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

youpiiii adina!!!
parca stiai tu ceva de nu te pronuntai asupra sexului puiutului tau...
felicitari!!!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2827 2010-03-17 21:49:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

NafNaf a scris:

Felicitari Adina pt printesica sa fie sanatoasa si frumoasa

Cata ma bucur mult ca ti-au placut hamurile applause  daca te hotarasti la ceva
ca am inteles ca iti plac Wrapuri-le mai mult, te rog sa imi zici si mie ca vreau sa vad smile

i-am trimis mail acum tipei cu cateva nelamuriri si intrebari... ideea e ca pt ambele n-am bani deocamdata... un sling e mai comod la "procesat" bb-ul (il "bagi si scoti" - cum suna chicot - mai usor), dar wrapul mi se pare ca ofera mia multe posibilitati... mai ales ca eu am ganduri nebune cu urcat copchilu pe munti cu rucasc in spate (la mine, nu la copchil lol ) si mai ales ca in casa sunt tare zabauca la facut treaba... tre sa fie SIGUR, biiine prins rotfl

tu ai cumparat deja sling-ul? pt ca sincer rodnar si eu as vrea sa vad tongue mai ales ca maica-mea, ing textilist, mi-a facut capul calendar jumate de ora ca asa ceva e ingrozitor si infiorator pt bietii copii, ca nu-s sigure bla bla... lol macar sa arunc o privire la material.... daca se poate... cand se poate... unde se poate rotfl etc

adina yikes se vede ca mi s-a urcat la cap si mi-au ruginit rau aptitudinile vrajitoresti lol la tine puteam sa jur ca va fi cuc lol da' sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita!! aaa... si ti-am mai zis ca e cel mai frumos nume de fetita posibil? smile mi-as fi botezat si eu o viitoare (da Doamne) fetita la fel... dar va ramane pe viata viitoare la noi... ne aminteste de cineva... in fine, pov lunga... sa-ti traiasca pasaricaaa! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2828 2010-03-17 22:02:53

adinagrig
Insomniac member

katami, multumesc

sa stii ca si eu de la inceput am avut un feeling ca o sa fie baiat, mereu am zis ca o sa fac baiat, dar uite ca feelingul mi-a jucat feste...dar asta e un lucru minor , pe langa cel mai impoartant : acela ca e bine sanatoasa.....

o sa mai vedem si la ecografiile urmatoare , dar nu cred ca se mai schimba....important e sa se nasca sanatoasa si cu bine.......

9 ani de copilarie ....

#2829 2010-03-17 22:10:28

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina, felicitari pentru fetita majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2830 2010-03-17 23:02:35

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Feliciari pentru Ana, Adina! Ma bucur ca o sa ai fetitza...o sa vezi cand o sa te uiti dupa rochitele cum o sa fie. Sarcina usoara si de acum incolo.

Tomina, bafta multa! Iti tin pumnii sa fie bine cu tine si bebe.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2831 2010-03-18 07:58:04

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele.

Adina felicitari pt fetita. sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa ca mama ei.

Tomina bafta multa. sa fie bine. si nu da atatia bani la dr. e ffffffffff mult

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-18 07:58:27)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.