homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-158

#2984 2010-03-21 09:30:08

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

Myre, la mine s-a vazut relativ tarziu, acum depinde si de conformatia corpului tau..eu desi am fost slabuta nu s-a vazut decat tarziu probabil si datorita faptului ca am slabit in primele 3 luni. La altele se vede pe la 16 sapt, la altele la 18. Fa poze cu burtica in fiecare saptamana si o sa vezi schimbarea, oricat ar fi de mica. Cand ma uit la pozele mele de la 7 saptamani nu imi vine sa cred ce burtica mica aveam.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2985 2010-03-21 10:20:51

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata wave

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-21 10:21:05)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2986 2010-03-21 11:11:16

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata fetelor

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2987 2010-03-21 15:02:23

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2988 2010-03-21 16:13:37

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

salutare!
va plimbati dragelor de nu mai intrati mai deloc?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#2989 2010-03-21 16:31:59

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor  smile .

noi tot in spital, asteptam sa  vina tanti cu injectia. ne simtim mai bine multumim. totusi parca ma simt fara puteri. asa vreau acasaaaa . poate ne lasa maine dr. sa vedem. avantajul e ca toata lumea e draguta aici, ne simtim bine noi fetele in  salon, avem neeet si azi iar am ascultat inima lui bebe.

voi? ce faceti? nu ati prea intrat azi... se vede ca a venit soarele smile .

iubesc+Camelia+Matei

#2990 2010-03-21 16:40:48

Andreed
Addicted member
Site

tomina a scris:

buna fetelor  smile .

noi tot in spital, asteptam sa  vina tanti cu injectia. ne simtim mai bine multumim. totusi parca ma simt fara puteri. asa vreau acasaaaa . poate ne lasa maine dr. sa vedem. avantajul e ca toata lumea e draguta aici, ne simtim bine noi fetele in  salon, avem neeet si azi iar am ascultat inima lui bebe.

voi? ce faceti? nu ati prea intrat azi... se vede ca a venit soarele smile .

Tomina ma bucur ca totul e ok si ca "te simti" bine desi nu esti acasa...Eu astept sa ies la plimbare, dar sotul meu are ceva de facut pentru servici si nu prea am sanse...

#2991 2010-03-21 18:17:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna fetelor smile

Adina, am vazut ca m-ai intrebat la un alt topic ce am mai cumparat pentru bebe. Pot spune ca am luat cam tot, mai avem caruciorul, un carusel pentru patut si cateva zorganele. Ieri am fost si am luat multe: cadita, pampers, servetele umede, forfecuta unghii, huse pentru salteluta, paturici absorbante, betisoare de urechi, cosmetice, biberoane, mi-am luat eu chestii din acelea din silicon pentru sfarcuri in caz ca am nevoie. Mai am de luat cate ceva pentru bagajul meu de spital si gata....pot rasufla usurata ca am terminat de cumparat. Caruciorul cred ca il luam luna viitoare.

#2992 2010-03-21 18:58:17

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

buna fetelor.
eu sunt necajita si speriata putin. dimineata am fost prin piata cu sotul.. am venit acasa si m-am pus sa fac galustele intr-o supa cand deodata m-a luat o durere de burtica de nu am mai stiu de mine. ca si un blocaj simteam durerea... nici sa respir bine nu puteam, nici sa ma misc si era localizata mai mult in stg. a tinut ceva timp si i-am spus sotului sa cheme salvarea. au venit.. m-au luat pe sus, mi-a pus perfuzie.. m-au dus cu sirene la matern... nu pot sa va spun ce era in mintea mea. ma rugam sa fie bebe bine si atat. imi curgeau lacrimile siroaie. am avut si tensiune mica 80 cu 50.. durerea parca cedase insa vroiam sa stiu ca bebe e bine. am ajuns acolo.. ca la romani.. un spital mizer..s-au apucat sa ma plimbe pe picioare dintr-o loc in altul.. sa il cautam pe dr.. mi-a facut un eco si mi-a zis ca bebe e bine, misca e viu.. (era tot ce vroiam sa aud!).. ma tot intrebat una ala.. si a zis simplu ca nu stie ce am si sa raman internata pana ma apuca iar sa fiu consultata in timpul durerilor. am zis ca as prefera sa stau linistita acasa.. eram asa speriata ca nu am cuvinte sa va descriu. acel loc imi dadea fiori. m-am gandit ca e duminica si nu ma mai consulta azi nici naiba... si o sa zac in salon pana maine si mai bine zac acasa asa ca am semnat ca refuz internarea si maine raman acasa sa merg la dr mea sa ma vada. am dormit putin si acum ma simt bine. doar parca ff obosita sunt. la plecare mai multe detalii mi-a dat o asistenta care a zis ca e posibil sa am uterul retrovers si durerea sa o am din cauza pozitiei mai ciudate si a faptului ca e in crestere. acum nu stiu.. ma roig sa dumnezeu sa fie bine.

Daria Ioana - 06.08.2010

#2993 2010-03-21 19:10:02

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

sanca  multa sanatate iti doresc tie si la bebe  rugaciune
ti-a dat ceva tratament pt acasa ?
cel mai important este ca l-ai vazut pe bebe care e bine

si mie azi mi-a aparut o secretie maro de m-am speriat
ma duc si eu maine la dr sa-mi spuna ce inseamna

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-21 19:11:23)

#2994 2010-03-21 19:12:22

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

offf, sanca, ai mare grija, vb maine cu doctorita ta si vezi ce zice , ea ar trebui sa stie totusi ce se intampla, ca normal nu e .....pana atunci stai numai in pat si fara pic de efort

ruxxy, ce bine ca ai luat cam tot...noi mai avem multe, dar sper ca pana la 30 sapt sa le terminam....oricum sunt multumita de ce am luat pana acum, mai bine zis de cate am luat pana acum.....desi greul adica carucior +patutut+accesorii acum urmeaza....

noi am fost la plimbarica prin parc , am mare noroc ca stam la 3 minute de mers pe jos de parc....am studiat toate carucioarele...am auzit cateva nume de andrei care mergeau deja in picioare si am avut asa o senzatie de parere de rau ca nu o sa pot sa strig si eu prin parc un Andrei, dar asta e....ma multumesc si cu Ana....

9 ani de copilarie ....

#2995 2010-03-21 19:33:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

adinagrig a scris:

am auzit cateva nume de andrei care mergeau deja in picioare si am avut asa o senzatie de parere de rau ca nu o sa pot sa strig si eu prin parc un Andrei, dar asta e....ma multumesc si cu Ana....

O sa iti treaca regretele cand iti vei tine minunea in brate... Gandeste-te ca e totusi un sufletel nevinovat. Poate va fi baietoasa, si atunci ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura  happydance

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2996 2010-03-21 19:43:56

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

yoyolina, nu inseamna ca nu ma bucur ca o sa am o fetita, dar ma obisnuisem cu ideea de baiat, de ANdrei, normal ca o sa fie super iubita...iar baietoasa nu prea as vrea sa fie,..in fine o sa vedem acum.....

9 ani de copilarie ....

#2997 2010-03-21 20:14:22

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

adinagrig a scris:

geo ce doctor ai la polizu?
si eu tot acolo o sa nasc , eu sunt la doctorita Oprescu Dana...parerile despre spital sunt impartite in sensul ca sunt si pareri bune si rele....acum d-zeu stie depinde de norocul fiecareia

da e mare bebelina ta, a noastra avea peste 500g , dar e si mai mare ca varsta ca a ta , noi maine facem 24 sapt.....

hello .. am tarziu, am fost plimbareti un wekend ...
pe doct meu il cheama georgescu ... florin parca! big_smile mi-a fost rec de cineva ... acum asa e ca depinde de noroc ! spitalul nu prea as avea cum sa il shimb... sper sa nu fie chiar horror ! am o colega de serv care a nascut acolo si care a zis ca i s-a parut OK .. acum asta , o sa vedem !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2998 2010-03-21 20:23:42

Andreed
Addicted member
Site

Sanca, multa santatate!Te rog ai mai multa grija de tine  kram  kram

#2999 2010-03-21 21:29:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

adinagrig a scris:

yoyolina, nu inseamna ca nu ma bucur ca o sa am o fetita, dar ma obisnuisem cu ideea de baiat, de ANdrei, normal ca o sa fie super iubita...iar baietoasa nu prea as vrea sa fie,..in fine o sa vedem acum.....

Vorbeam din experienta proprie... Adica a mamei mai mult:)) Pe atunci nu ziceau si sexul la ecografii, si a sperat pana in ultimul moment ca voi iesi baiat, ca sa scap de "problemele" femeilor lol Si pana la urma poc...fata smile Dar o fata care se juca cu masini si soldati, nu cu papusi lol Si care trecea la fotbal in loc sa stea la barfe cu alte fete smile Asa ca, intr-un fel, i s-a indeplinit dorinta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3000 2010-03-21 22:23:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sanca yikes ai grija... of kram in locul tau as fi ramas in spital... darde acu... Doamne ajuta sa fie bine!!

dar nu te-au bagat la monitorizare? nu era contractie ce simteai tu?

tomina, multa sanatate si tie! ce fain, spital cu neeet smile

yoyolina lol asa am fost si eu smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3001 2010-03-22 07:49:01

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

buna dimineata fetelor  par
eu azi sunt acasa pt ca o sa merg la dr. poate aflu si eu ce am. m-am linistit aseara.. am dormit chiar foarte bine azi noapte.

katami.. nu erau contractii. burta nu mi s-a intarit deloc. in timp ce ma durea l-am pus si pe sot sa puna mana pt ca la asta m-am gandit si eu prima data insa burta era normala. durerea eu o simteam ca un blocaj de spate. cand va tine si nu va puteti misca. asa eram eu insa o simteam jos mai catre zona inghinala. nu am ramas in spital pt ca nu imi dadea deloc incredere locul ala. era chiar groaznic... si dr ala care imi zicea senin ca nu stie ce am... daca as fi ramas cred ca ma agitam mai rau.. asa azi o sa merg frumos la dr mea si o sa vedem ce spune ea. sper din tot sufletul sa fie bine!

tomina nu am apucat sa iti zic dar ma bucur ca esti bine!  par

Daria Ioana - 06.08.2010

#3002 2010-03-22 08:25:28

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!

sanca,imi pare rau pt pb ta;sa stii ca si eu mai am dureri ciudate;chiar de vreo 2 zile simt asa ca mi se mareste burtica,nu stiu cum sa explic...chestia e ca eu iau si 2 no-spa pe zi;sambata merg si eu la dr.,abia astept...
multa sanatate sanca!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.