homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-17

#305 2010-02-04 21:10:50

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

liliana83 a scris:

asa e sanca;lasa ca e bine ca mai vb,mai incolo incepem si noi sa ne laudam cu ce-am mai cumparat...mai e si smart...

da mai fetele, as vrea sa inchid ochii si cand ii deschid sa am deja 4 luni si totul sa fie ok, bebe sa fie sanatos.
nu stiu ce-i cu mine zilele astea, cred ca am innebunit. si mai si amplific orice chestie care mi se pare suspecta si-mi iasa numai motive de neliniste. dar lasa ca trece si maine si vine si sambata si-l vad pe bebe si totul e ok.
lili tie cum iti mai e?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#306 2010-02-04 21:21:14

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

smart de ce iti doresti 4 luni? imi cer scuze poate mi-a scapat ceva.. nu te simti bine? sau vrei sa ajungi in faza in care se considera sarcina mult mai sigura? las ca ajuta doamne doamne si vom fi in regula si noi si bebei! putin optimism va rog! dance

la chestia cu amplificatul... nu vreau sa te sperii dar in cazul meu a evoluat in ultimele saptamani... e tot mai rau. si asa eram eu sensibila.. acum sunt de groaza.. plang din orice dar plang fetelor! sa nu mai vorbim ca ma gandesc numa la cei mai rau noaptea ma trezesc si nu pot adormi.. imi fac mustrari de constiinta ca am fost fumatoare pana sa raman insarcinata... am si eu destule... dar de aia suntem aici sa ne incurajam!

tinand cont ca am inceput sa am burtica..seara deja burtoi.. probabil sunt si f balonata dar sunt dubla seara fata de dimineata.. a-ti folosit ceva creme pt vergeturi? sau macar pt hidratare? ce recomandati? tocmai am facut dus si ma gandeam cand imi studiam burtoiu ce ma fac cu vergeturile..

Daria Ioana - 06.08.2010

#307 2010-02-04 21:27:57

smart lady
Addicted member

pai sanca, sunt speriata ca se intample sa existe f multe sarcini cu probleme, oprite din evolutie. plus de asta, eu am si un pacat mare pe suflet, si nu imi doresc decat ca DD sa ma fi iertat si sa ma ajute sa aduc pe lume un copilas sanatos. de asta zic ca imi doresc sa trec mai repede de perioada ce se considera cea mai grea.

si cu balonatul si eu sunt la fel. pe zi nu am absolu nimic, decat seara frate daca te uiti la burta mea zici ca am  luni. beau la apa de nu pot sa cred si elimin fff putina. fac carare la buda si fac cate o lingura.
acu ma apuca paranoia, duupa care imi zic ca nu ma lasa el pe mine DD sa patesca bebe ceva, doar m-a ajutat intotdeauna la nevoie. oricum eu sunt  aproape sigura ca bat campii acum, ca o sa vad ca nu as fi avut niciun motiv sa ma ingrijorez smile

#308 2010-02-04 21:38:01

sanca
Hero member

pacate avem fiecare insa e important sa cere iertare lui dd si sa ne rugam si fie bine. mama mea a pierdut 5 sarcini pana sa ma aibe din cauza diabetului gestational nedepistat.. si le pierdea in luna a 5-a. cu mine a stat de la 2 luni internata.. teoretic si  la mine s-ar putea repeta istoria.. practic ma gandesc ca trebuie sa fie bine. in primele saptamani ma durea burta ingrozitor ma trezeam noaptea si plangeam de durere.. eram speriata si atunci.. acum sunt speriata de cat vomit (am scris undeva de faza ca am vomat cu sange).. acum m-am mai potolit... mi-e doar greata si nu pot manca, apa beau si eu f multa si beau noaptea chestie care nu o faceam inainte..
eu nu am nici o prietena apropiata cu bebe.. voi sunteti singurul sprijin si singurele cu care ma pot sfatui si eu una va multumesc la toate par sper sa fiu si eu un sprijin pt voi intr-un fel sau altul

Daria Ioana - 06.08.2010

#309 2010-02-04 22:04:42

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

smart mergi si vb cu duhovnicul tau sau un preot mai ales ca acusi intram in Postul Mare si iti eliberezi sufletul. eu mergeam cateodata si saptamanal la spovedit si apoi impartasit. te vei simti mai bine. in sarcina ca si bebelusul dupa nastere este bine sa se mearga la cel mult 40 de zile la impartasit. il ajuta f mult pe bebe.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#310 2010-02-04 22:07:54

smart lady
Addicted member

multumesc fetelor pt sfaturi. sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem bebeii sanatosi puss

#311 2010-02-04 22:12:22

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

sanca , smart lady...hormonii bata'i vina.....sunt normale depresiile in sarcina dar nu accentuati asta.....
tre sa  ganditi pozitiv....ca bebe e sanatos...ca totul o sa fie bine...aveti exemplul andreei care a trecut prin pb , eu am fost mai putin ccurajoasa decat ea..dar nici eu nu am renuntat cu toate ca mi s-a spus asta.....
incercati sa lasati gandurile rele ....ci din contra sa ganditi numai pozitiv....chiar dc vi se spune ceva rau...nu renuntati pana nu cereti si alte pareri....
si nu in ultimul rand credinta in DD o sa va ajue.......
hai lasati prostiile si ganditiva ca e cea mai frumoasa perioada din viata voastra....asteptati sa vedeti si sa simtiti schimbarile .....sa simtiti fluturi  in burta...cand incepeti s ail simtiti pe bebe.....emotia primelor lovituri,,,,asta conteaza....si nu uitati sa vb cu bebe...sa ii spuneti ca il vreti sanatos....asa ca....
astept sa va "vad " cu zambetul pe buze...nu asa speriate....

in alta ordine de idei exista creme antivergituri dar de preferat sa le folositi trimestrul 2, dupa 3 luni adica, pana atunci crema de galbnele sau ulei de masline.....daca mai au si fetele alte idei ,,,,o sa va spuna ele...eu am folosit de la ivatherm dar sunt mai scumpite...sau mustela....dar sunt si altele...in general se gasesc in farmacii.....dar si crema de galbenele e sfanta....si uleiul de masline

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-02-04 22:20:30)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#312 2010-02-04 22:21:40

smart lady
Addicted member

multumim ally-na. ai mare dreptate kram;

eu ies acum fetele. noapte buna ! wave

#313 2010-02-05 08:00:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata burtici

eu azi dimineata am facut-o lata , am cocborat din bloc si pac cum am pus piciorul pe zapada, cred ca era o portiune de gheata , am alunecat instantaneu si in secunda 2 eram deja pe jos, m-am sprijit in mana dreapta si am cazut pe soldul drept...ma cam doare soldul.....sper sa nu fie nimic nasol pt bebe...acum  am ajuns la serv am luat un no-spa ca parca ma cam inteapa si burta si sper sa-mi treaca

offff, sper sa fie prima si ultima cazatura pe anul asta....

9 ani de copilarie ....

#314 2010-02-05 08:01:37

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata wave

Adina stai linistita , daca ai cazut in mana, nu are nik bebe, dar ai f mare grija cu gheata si de acu in colo. eu mi-am luat niste bocanci cu niste talpi de zici cas roti de tractor, dar macar nu alunec. asa ca ai grija.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-05 08:03:02)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#315 2010-02-05 08:06:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Adina, ai grija cu gheata asta ca nu e de gluma. Mie mi-e tare frica cand ies din casa....plec la scoala cu 10 minute mai devreme decat de obicei ca sa merg incet.

#316 2010-02-05 08:17:46

sanca
Hero member

neatza la toata lumea!  kram

hai ca sunt optimista.. si sunt convinsa ca va fi si mai bine cand termin cu statul cu capu in wc si cu greturi mirosusi etc!  chicot 

sper sa mai pot participa azi la discutii ca sapt asta a fost crimininala la lucru.. daca nu sigur citesc eu pe aici

adina sper sa fie in regula tot si ai mai multa grija! kram

Daria Ioana - 06.08.2010

#317 2010-02-05 08:36:11

smart lady
Addicted member

neata fetelor! si eu sunt tare optimista astazi! sa aveti o zi minunata fara cazaturi big_smile

adina, uite pup eu sa n-aiba bebe nimik puss

#318 2010-02-05 08:57:02

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

o dimineata frumoasa fetelor, fara greturi si fara incidente smile !

adina daca ai cazut pe sold nu are nimic bebe, dar tu probabil esti vanata acolo puss

sanca, as vrea sa iti iau eu greturile chicot dar.. iei tu insomniile mele?

abia m-am trezit dimineata. daca de pe acum nu pot dormi noptile ce o sa fie mai incolo?

Ultima oara a fost editat de tomina (2010-02-05 08:58:07)

iubesc+Camelia+Matei

#319 2010-02-05 09:04:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf fetelor , sper sa nu fie nimic grav, nu m-am uitat inca la sold, o sa vad cand merg la baie

ina , sa ne zici de produsele butcher, dupa ce iti vin daca sunt ok, ca as vrea sa comand si eu....

9 ani de copilarie ....

#320 2010-02-05 09:47:15

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Cum e Adina? totul ok?

iubesc+Camelia+Matei

#321 2010-02-05 09:57:35

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
si eu am cazut la metrou sapt trecuta, dar am cazut in genunchi.
bebe nu cred ca a sesizat, doar poate putina frica de la mama-sa.
adina eu cred ca si bebele tau e la fel, bine la caldurica la mama-sa in burtica.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#322 2010-02-05 09:58:23

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

neata
adina dc ai dureri suna dr....important e sa il simti pe bebe azi....tre sa fi atenta

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#323 2010-02-05 10:07:06

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Adina, mananci bataita! Ai grija de acum inainte.
Daca nu ai dureri, presiune pelviana sau scurgeri altfel... eu zic sa stai linistita  kram
O sa va dau detalii de aceste produse imediat ce vin  big_smile . Eu sper sa fie bune pt ca asta am tot citit prin forumuri...

Burticile noi, hai capul sus si fiti optimiste  kram

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.