homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-20

#362 2010-02-05 14:36:13

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

ally raspunsul la intrebarea ta ma intere si pe mine big_smile . eu am si pisu si cutu deci inca doi copii in casa. asta pt ca o sa ma mut la mama.

iubesc+Camelia+Matei

#363 2010-02-05 14:36:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carra, eu stiam ca iti da sa bei o chestie dulce si iti masoara glicemia... in functie de cum creste ai sau nu diabet gestational

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#364 2010-02-05 14:47:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

alina scrie VIBROCIL BABY CARE si am luat 10 fiole.
mi-au zis ca dau si la bucata nu doar toata cutia de 18 fiole.
sper sa fie bun.
eu cred ca mai iau o fasa din asta, e lata cam de 15 cm, dar mi-au zis de la farmacie ca nu e sterila.
sper sa fie buna. m-am gandit eu ca nici tifonul nu e steril, deci ...
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#365 2010-02-05 14:54:49

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

carra_verona a scris:

in ce consta testul de glucoza?
multumesc.

iti ia o prima glicemie, apoi iti da sa bei glucoza cu o anumita concentratie ,
dupa o ora iti ia iar glicemia, si apoi dupa o ora iar.....deci tre sa pierzi 2 ore si ceva pe acolo , timp in care nu bei apa si te inteapa de 3 ori sad...mie nu mi-a placut , dar asta este...

puss

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#366 2010-02-05 14:58:22

tomina
Hero member

fetelor voi de cate ori va ungeti pe zi pe burtica? parca acum m-as unge de 2 ori dar nu vreau sa exagerez

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#367 2010-02-05 15:07:58

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

ally_na a scris:

carra_verona a scris:

in ce consta testul de glucoza?
multumesc.

iti ia o prima glicemie, apoi iti da sa bei glucoza cu o anumita concentratie ,
dupa o ora iti ia iar glicemia, si apoi dupa o ora iar.....deci tre sa pierzi 2 ore si ceva pe acolo , timp in care nu bei apa si te inteapa de 3 ori sad...mie nu mi-a placut , dar asta este...

puss

vai de mineeeee. ma distrug deci...
si daca mi se face rau???
jeeez ...
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#368 2010-02-05 15:16:28

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

fetelor nu mai pot. stau sa explodez.. abia suport pantalonii pe mine asa de umflata sunt la burta.. cred ca voi fi imensa daca de pe acum...  disperat

Daria Ioana - 06.08.2010

#369 2010-02-05 15:21:21

tomina
Hero member

sanca, stai linistita ... esti balonata ... o sa faci un part maaare si  te desumfli chicot

si relaxeaza-te, i-a un no-spa ca sa se mai relaxeze burtica.

iubesc+Camelia+Matei

#370 2010-02-05 15:24:59

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

esti balonata sanca, nu e neaparat burtica de bebe
asa eram si eu si ulterior se micsora, abia acum la 18 sapt pot spune ca e vorba de burtica, si nici acum ......stai linistita, nici eu nu ma mai pot incheia la pantaloni normali, ca erau cu talie medie si ajungeam exact la mijlocul burtii cu nasturii, asa ca urmeaza sa-mi iau ori unii de gravida ori unii cu talie joasa, nu de alta dar am zis ca acum toti pantalonii de gravida sunt grosi si eu vreau unii mai subtiri caci gravida in adevaratul sens al cuvantului, adica cu burtica care sa se vada o sa fiu la primvara -vara:)

9 ani de copilarie ....

#371 2010-02-05 15:28:00

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

tomina a scris:

sanca, stai linistita ... esti balonata ... o sa faci un part maaare si  te desumfli chicot

si relaxeaza-te, i-a un no-spa ca sa se mai relaxeze burtica.

rotfl2

pai si daca e mai multa lume prezenta? te duci la baie desigur, dar daca iese unu cu multi decibeli ce ne facem ???
rotfl

si cand te gandesti ca treaba barbatilor e 5 minute si gata...

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#372 2010-02-05 15:31:59

tomina
Hero member

lol daca sunt mai multi te agiti nu stai pe loc ca sa misti aerul si sa nu se prinda! am experienta... catre corabii am suflat in sarcina... vezi sanca sa nu fi si umpic conbstipata.

iubesc+Camelia+Matei

#373 2010-02-05 15:40:10

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

CAMY,deci la spital ai facut eco?
eu de data asta n-am apucat sa vb mai nimic cu dr;o sa merg la polisano data viitoare ca nu se mai poate...
el mi-a zis sa-l sun pt orice,insa nu am avut probleme si totusi eu cat mai bag atata utrogestan,ca tot iau de 200mg,si acid folic,si celelalte?
el a zis sa iau in continuare,dar era cam aglomerat si nici nu stiu dak era prea atent
camy si restul fetelor,voi cat timp ati luat progesteron?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#374 2010-02-05 15:47:43

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

tomina a scris:

lol daca sunt mai multi te agiti nu stai pe loc ca sa misti aerul si sa nu se prinda! am experienta... catre corabii am suflat in sarcina... vezi sanca sa nu fi si umpic conbstipata.

rotfl2

mai bine de mine. din 5 lucratoare , in 3 sunt cam singura. deci, ma scot intr-un fel big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#375 2010-02-05 16:15:27

sanca
Hero member

sunteti tari   rotfl2   deci sa precizez.. lucrez la o reprezentanta auto, in biroul de leasing!!! e un du-te vino de clienti.. si suntem si 3 in birou.. nici o sansa.. la baie.. mai dau.. da cred ca nu suficient
si da.. sunt si constipata ca abia ies la baie! grater
dimineata sunt ok.. am burtica mea cu "patratele" alias sunculite pe romaneste de dinainte... insa seara arat ca o gravida veritabila big_smile eu port pantaloni cu talie normala si la nasturi ma deranjeaza rau de tot.. nu prea imi vine nici mie sa imi iau nimic acum mai ales ca ma imaginam cu burta vara.. si ganditiva ca eu trebuie sa port tinuta office.. ce doamne oi gasi eu de gravida sa fie office... habar n-am

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-02-05 16:29:39)

Daria Ioana - 06.08.2010

#376 2010-02-05 16:29:13

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Doarme si omul 2 ore si voi umpleti forumul!!! Nu e corect: mergeti si voi la viteza intai pt mamicile care inca isi prin urechile in ale scutecitului... chicot

Hai sa vad ce am reusit sa prind:
Burticile cu glicemia, voi vorbiti de hemoglobina glicozilata sau de glicemia controlata? Pt a doua, v-a raspuns Ally_na dar pt prima va zic eu: e o banala analiza de sange care iti urmareste nivelul glicemiei in ultimele 3 luni. Nivelul ei trebuie sa fie undeva pe la 5-6 (aici nu mai stiu exact ca nu am buletinul de teste dupa mine)

Uneori prezenta glucozei in sange e normala: eu am avut de 2 ori si de aceea am tot facut analize. Cica depinde si de ce ai papat in zilele acelea plus altele (aici trebuie sa discuti cu medicul tau)

Pt intalnirea dintre pisoi si bebe... ei bine... e chiar ok. Nu s-au intalnit decat dupa 3 zile cand i-am dat voie pisoiului sa-l vada si sa-l miroase. N e f curios dar nu reactioneaza deloc urat. Azi, de exemplu, am uitat usa deschisa si pisoiul s-a dus la usa de la dormitor unde l-a auzit pe Luca agitandu-se asa ca a venit si mi-a spus  chicot . Exceptamnd cele cateva minute pe zi in care il las sa se apropie de bebe, Nietzsche sta numai in biroul sotului, hol si bucatarie (ap. semidecomandat). Cea mai mare grija in ceea ce priveste pisoiul, este parul: lucrurile mele si ale sotului sunt spalate total separat de ale bebeluslui, eu am un halat pe care-l pun pe mine ori de cate ori merg la N sa-l maingai... La caini e cam la fel din cate deduc, doar ca nu trebuie sa avem asa mare grija cu "personalitatea" dulailor, ei fiind mai "mamosi" decat pisicile.

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-02-05 16:30:04)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#377 2010-02-05 16:34:54

sanca
Hero member

auzi la ea mami care isi permite sa doarma la pranz! doamne ajuta sa fie luca tot asa! interesant cu pisoiul si bebelu..

Daria Ioana - 06.08.2010

#378 2010-02-05 16:38:19

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

A inceput sa doarma cate 4 ore si ceva asa ca nu-l trezesc.
Sanca, imi mai permit sa trag un pui de somn... ca nah... noaptea am 2 reprize de trezire si negociere cu Luca circa 1 ora/repriza...Asta pt ca si-a pastrat programul din burtica  chicot
Sper sa nu fi visat  chicot dar parca ati vb ceva pe aici si de cermuit. Fetele, eu ma laudam ca nu am nicio vergetura dar in ultimele 2 saptamani au avut grija sa apara 2. Ma bucuram ca sunt numai 2 dar dupa ce l-au scos pe bebe, am vazut ca s-au inmultit ca in vrajitorul din oz  chicot . M-am cremuit de nu mai aveam piele pe degete... dar se pare ca pielea e un organ care are propia sa incapatanare rotfl2

Acum, iar ma cremuiesc de mama focului dar cred ca degeaba pt ca sunt vergeturi deja instalate  bang De fiecare data cand sotul ma vede facand asta, imi zice: "Stai linistita ca eu te iubesc si asa!"  de parca as fi ramas fara o mana sau un picior  chicot  rotfl2  rotfl2

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-02-05 16:43:23)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#379 2010-02-05 16:47:24

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

CAMY,deci la spital ai facut eco?
eu de data asta n-am apucat sa vb mai nimic cu dr;o sa merg la polisano data viitoare ca nu se mai poate...
el mi-a zis sa-l sun pt orice,insa nu am avut probleme si totusi eu cat mai bag atata utrogestan,ca tot iau de 200mg,si acid folic,si celelalte?
el a zis sa iau in continuare,dar era cam aglomerat si nici nu stiu dak era prea atent
camy si restul fetelor,voi cat timp ati luat progesteron?

ultimele eco le fac la spital.......nu-ti face griji cu utro ca daca el ti-a zis sa iei stie ff bine.....puteam si eu sa merg in ambulatoriu sa vorbesc cu el dar la cata lume e acolo iti piere cheful......mie mi-a zis sa iau 1 utro/ zi / dim toata sarcina dar depinde binenteles de fiecare sarcina in parte

ally tie ti-a spus ca e cazul sa vina mai devreme bebe? ....cred ca noi doua vom da sacii jos cam in aceeasi perioada , nu?

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-02-05 16:49:26)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#380 2010-02-05 16:51:57

sanca
Hero member

lol normal ca trebuie sa ne iubeasca si asa umflate cu vergeturi cu mofturi (in cazul meu)... ce sa faca si ei. ma gandesc la tine ce fericita poti fi cu puiu tau in brate. da-le incolo de vergeturi ca s-or retrage ele! abia astept sa il am si eu pe al meu sa uit de toate neplacerile astea de care ma plang acum! si sa vezi atunci minune.. ca oi fi panicata ca nu stiu sa ma descurc cu scutecele si alte cele.. sotu tot imi zice las ca stiu io ca am avut frate! om fi tari.. ne-om uita la minune si ne-om indemna unu pe altu! rotfl2 saracu bebe!

Daria Ioana - 06.08.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.