homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-71

#1331 2010-02-23 14:15:51

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4

hello smile

am venit so noi, bine v-am gasit !
e cam greu sa intru cand sunt la birou ... sad
nu mai apuc sa tin pasul cu discutia ...

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1332 2010-02-23 14:49:17

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

GeoGeo.. si eu ma chinui sa tin pasul cu fetele astea la birou fiind! au un ritm.. ceva de speriat..

pe voi va doare burtica cand stranutati? eu tocmai am tras un stranut si am simtit o durere asa intepatoare in burtica si parca radia in piciorul stang.. ciudat.. m-am si speriat. noroc ca a tinut putin si mi-am revenit.. aa si se pare ca racesc.. si nu vreau.. ca implica stat acasa cu socrela!!!! horror! dumbom

Daria Ioana - 06.08.2010

#1333 2010-02-23 16:46:49

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

sanca cred ca socrela ta s-a tot gandit cum sa faca sa stai mai mult cu ea si a zis ca dc se roaga sa racesti asa o sa stai mai mult pe acasa tongue  dumbom  rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl2  D-ne feri sa racesti! glumeam!ai grija de tine! puss

#1334 2010-02-23 16:50:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu pana acum nu am avut deloc arsuri, nu stiu cum este sa le ai....sper sa scap de ele si de acum incolo.

#1335 2010-02-23 17:18:42

GeoGeo
Hero member

sanca ai grija cu raceala .. io sunt patita .. 2 luni am tras sad
ia o lamaie, stoarce-o , pune miere pana se ingroasa si da-i bataie .. s-ar putea sa iti placa  acklad ; da' gandeste-te - mai acra decat lamaia e soacra-ta si nici miere nu poti sa ii pui  .. lol

si pe mine ma mai doare burticu daca tusesc... daca tusesc mai tare ... cred ca se contracta / intind niste muschi, ceva ...

Publicitate

loading...

#1336 2010-02-23 17:41:21

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

da, si pe mine ma mai doare la stranut si tusit ....

acum am insa alta problema : de vreo 1h si ceva tot simt intepaturi in partea dreapta jos, asa din cand in cand pac o intepatura cam ascutita cei drept...am luat un no-spa dar nu prea a trecut....mai devreme s-a miscat si gagalicea destul de mult , acum a incetat , dar intepaturi tot mai sus, nu sunt foarte dese dar sunt.....voi ati patit?

9 ani de copilarie ....

#1337 2010-02-23 17:50:07

GeoGeo
Hero member

adinagrig a scris:

acum am insa alta problema : de vreo 1h si ceva tot simt intepaturi in partea dreapta jos, asa din cand in cand pac o intepatura cam ascutita cei drept...am luat un no-spa dar nu prea a trecut....mai devreme s-a miscat si gagalicea destul de mult , acum a incetat , dar intepaturi tot mai sus, nu sunt foarte dese dar sunt.....voi ati patit?

nu stiu daca e aceasi senzatie ... eu am mai avut un fel de durere , suportabila, dar cumva punctuala .. pe linia inghinala ... adica nu semana cu durerile menstruale era altfel .. mai localizata si a trecut cu no-spa .. plus o baita calduta ... pana la urma cred ca era de la ... gaze ... rodnar  ca dupa ce am scapat de ele , la baita, au trecut  chicot
da' baita nu fierbinte, calduta, si nu mult, 5 minute ..

#1338 2010-02-23 19:04:16

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

carra acum fac lista cu bagajul.....aaaa si poze bre ca sa nu ma mai certi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1339 2010-02-23 19:22:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pup burticile  par

tot in calitate de mesager al lui fany va vizitez si azi big_smile
spune ca simte nevoia sa se intinda, mai ales noaptea cand se trezeste. voua vi s-a intamplat?

#1340 2010-02-23 19:34:02

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

sanca...sotul a comandat de pe amazon....in transportul in medie e de 8-10 lire, noi am comandat de pe amazon uk, termenul de livrare e de 2-3 saptamani, depinde de produse, important este sa fie si livrate de aceeasi firma, oricum iti poti face calcuul fara sa comanzi

cara eu am facut toleranta la glucoza, o sa iti ia o prima analiza, APOI iti da sa bei o minunatie de compozitie fffffffff dulce, astepti o ora, iar iti ia sange, mai stai o ora iti ia iar sange.......deci trebuie sa stai 2 ore pe acolo si te inteapa de 3 ori

si la urina, tre sa ai 2 recipiente ( primul jet este sumar de urina) si al doilea jet urocultura, indicat este sa te speli innainte cu apa si sapun , te stergi si apoi faci pipilica in recipiente...pe mine asa m'a invatat dr...smile

vreti sa va arat si eu ce am bagat in bagaj??? stiu ca sunt prea multe dar sunt eu mai razna

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-02-23 19:37:18)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1341 2010-02-23 19:37:09

camyelenbebe
Hero member

bagajul meu are urmatoarele in el:

Bagaj bebe:
-prosop       -    2 mici, 2 mari
- pampersi  -  1 pachet
- scutece de unica folosinta  - 1 pachet happy
- servetele umede
- cosmetice ( sampon cap si corp, crema fundulet, ulei, pudra, crema corp)
- lapte praf ? 1 cutie
- ceai baby calm, infacol, galbenele
- pompita nas
- ser fiziologic
- biberon sterlizat ? 2 buc ( puse intr-o cutie ermetic inchisa)
- hainute, ciorapi, caciulite, manusi
- paturica
- haine pentru scos din spital

Bagaj eu:

-    vata ? 3 pachete mari
-    tampoane
-    servetele nas
-     servetele umede
-    tifon
-    pompa san
-    incalzitor biberoane
-    pijamale ? 2 buc
-    camasa de noapte ? 1 buc
-    garmastan pentru sani
-    ceai galactocil pentru lactatie
-    sapun
-    prosoape ? 3 buc
-    crema corp
-    cana, farfurie, lingurita, furculita, cutit
-    chiloti ? 5 buc
-    sosete
-    papuci
-    halat
-    sutien de alaptat
-    medicamente: algocalmin, ketonal, carbine medicinal
-    pasta de dinti si periuta
-    apa plata la 0.5 l
-    pieptan
-    ruj
-    cutie celule stem
-    tampoane sani

garga si eu simteam nevoia sa ma intind.....corpul nu mai are parte de acelasi efort iar oasele amortesc...dupa ce se intinde se simte mai bine, nu?

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1342 2010-02-23 19:38:25

GeoGeo
Hero member

fetelor .. la revedere pe seara asta ... ca ma duc si eu acasa ... mi-a cam ajuns pe ziua de azi sad
ne "vedem" maine ... wave

#1343 2010-02-23 19:43:30

ally_na
Hero member

adinagrig a scris:

daca te deranjeaza cand urinezi ..fa o urocultura.....dc nu....si eu am patit...si luam nospa si stateam in pat, imi trecea.....dar nu aveam simptome la urinat

cool ptr lista....o sa ii arat sotului ca sunt burtici cu bagaj mai mare smile happy

#1344 2010-02-23 19:51:42

camyelenbebe
Hero member

ally_na a scris:

adinagrig a scris:

daca te deranjeaza cand urinezi ..fa o urocultura.....dc nu....si eu am patit...si luam nospa si stateam in pat, imi trecea.....dar nu aveam simptome la urinat

cool ptr lista....o sa ii arat sotului ca sunt burtici cu bagaj mai mare smile happy

stai sa pun si poze sa vezi ce te cutremuri  rotfl2 .....mama a zis ca ne trebuie si a treia masina sa ducem bagajul iar sotul ca duce el si mama bagajul si eu sa merg cu metroul  rotfl2 ......ce neamuri am si eu mai frate  rotfl2  rotfl2

#1345 2010-02-23 19:58:00

ally_na
Hero member

rotfl.....hai sa iti povestesc ce am aflat referitor la ce si cum o sa ne distram cu bagajul....deci ne baga la terapie intensiva cu bagajul si apoi cica asistentele ni aduce in salon......mai trebuie apa plata la sticle de jumatate si paie  smile

te'ai hotarat cat dai pana la urma la dr?

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-02-23 19:59:16)

#1346 2010-02-23 19:59:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Garga...si eu simteam nevoia sa ma intind noaptea, acum mi-a trecut.

O pup pe Fany smile

Va pup fetelor kram

#1347 2010-02-23 20:05:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camy, lapte praf si incalzitor biberoane pt ce ai luat? daca ai cumva nevoie de supliment, iti dau ei lapte si ceai, nu cred ca te lasa cu ale tale

nici cu tampoane de san nu cred ca ai ce face

hainutele pt iesirea din spital mai bine le predai lui tati sa ti le aduca... mai scutesti din bagaj, pt ca:

1. nu te lasa cu el daca e mare (eu a trebuit sa-mi las geanta organizata inginereste la garderoba si sa-mi iau "strictul necesar" inghesuit in pungi... aveam haine peste mancare peste tampoane... o placere sad
2. tre sa ti-l cari tu.... si daca te apuca durerile, o geanta mare cu care sa te fatai prin spital nu e chiar idealul..

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1348 2010-02-23 20:18:11

Lilyushkiss
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

Buna fetelor!

De abea acum am reusit sa intru si eu pe forum:(
Am inceput munca sapt asta si sunt ff obosita..

Maine am programare la eco 3D big_smile poate aflu ce e bebe hjarta
eu am intrat in 16 sapt luni..asta inseamna ca am intrat in trimestrul 2? lol
puss o seara buna

Ultima oara a fost editat de Lilyushkiss (2010-02-23 20:19:50)

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#1349 2010-02-23 20:22:48

camyelenbebe
Hero member

katami a scris:

camy, lapte praf si incalzitor biberoane pt ce ai luat? daca ai cumva nevoie de supliment, iti dau ei lapte si ceai, nu cred ca te lasa cu ale tale

nici cu tampoane de san nu cred ca ai ce face

hainutele pt iesirea din spital mai bine le predai lui tati sa ti le aduca... mai scutesti din bagaj, pt ca:

1. nu te lasa cu el daca e mare (eu a trebuit sa-mi las geanta organizata inginereste la garderoba si sa-mi iau "strictul necesar" inghesuit in pungi... aveam haine peste mancare peste tampoane... o placere sad
2. tre sa ti-l cari tu.... si daca te apuca durerile, o geanta mare cu care sa te fatai prin spital nu e chiar idealul..

lapte am luat ca la noi nu se da supliment decat la prematuri.....am vb cu o tipa care dupa 4 zile a plecat la cerere ca nu i s-a dat decat glucoza la copil

daca e pe as cu bagajul mai bine iau troler ca pe ala il car si eu chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.