Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-82
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4
multumim ptr incurajari.....stiu ca ma sustineti....si va ganditi la noi....
camy cat dai pana la urma?.......o sa trimit bsms inei....cu starea noastra
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello... ce mult ati scris.
ally_na o sa fie bine, multa bafta si refacere rapida!!!
carra, nu dai si cu spirt si cu betadina... ori spoirt cu baneocin, ori betadina cu baneocin (preferabil varianta 1, chiar daca poate ii mai ustura nitel, betadina asta nu e chiar buna pt bebei, scrie si pe ea... deci tre data doar in cazuri mai serioase...).
camy, bravo pt urias!!!
sanca, si eu zic la fel ca fetele... SOTUL ar trebui sa puna piciorul in prag. iar daca nu ar face-o... eu una as fi ATAT de acra si nesimtita cu ei, incat sa fie ABSOLUT IMPOSIBIL sa nu priceapa ca ii vreau out. ce ma seaca oamenii care nu te lasa in pace in momente de astea.........
eu am venit de la ginecolog... am spart pe analize 3 mil, macar sa-i fi spart degeaba, sa nu am nik. in rest sunt super refacuta dupa, dr si uitase ca m-a cusut, nu se mai vede nimic
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
ally_na a scris:multumim ptr incurajari.....stiu ca ma sustineti....si va ganditi la noi....
camy cat dai pana la urma?.......o sa trimit bsms inei....cu starea noastra
se da intre 800 si 1200.....fiecare da cat poate...eu nu-s hotarata inca
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor , eu nu stiu ce o sa fac cand o sa am bebele cu laptele...
eu nu suport laptele simplu, preparat cu ceva in mananc dar simplu mi se face rau si cand vad pe cineva ca bea ...
am pus sa fac niste orez cu lapte de la tara care e super gras, dar nu stiu ce naiba cred ca s-a stricat ca s-a cam branzait, nu in totalitate, dar oricum si mirousl si tot m-a intors pe dos....
sper sa am lapte si sa-i dau sa suga.....ca altefel va fi crima cu incercatul....
camy, deci pe mine ma scoti din cursa cu 26, nu e maine marea zi...mai stai 1-2 sapt, numai sa nu-l nasti pe 8 martie ca saracul mereu va fi in minoritate
9 ani de copilarie ....
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
ally_na o sa ma rog si eu pt voi sa fie totul bine! te asteptam cu vesti! sotul meu ar trebui si tot vb cu el.. si va zic am fost martora.. mai lipsea sa le zica "mereti naibii acasa", le zice ca-s obosita, de fatza cu ei imi zice sa nu mai fac nimic mancare, azi am ajuns cu masina lor acasa din service si le-a zis... "acum puteti pleca ca masina e ok" ei nimic frate. le-am zis ca maine e ziua unui prieten si ca mergem acolo n-au absolut nici o treaba... eu asa ceva n-am pomenit. asa m-am enervat si dupa ce am mancat repede,, le-am zis ca imi cer scuze da ma simt rau si am intrat in dormitor si n-am de gand sa mai ies. oare as putea sa iau ceva sa ma linistesc,, mi-e tare frica sa nu il afecteze pe bebe starea asta a mea. acum l-am trimis pe sot (ca si el sta cu mine) sa imi faca un ceai de tei.. sper sa ma linisteasca...
katami, analize pt ce? poate am ratat eu ceva.. dar te simti rau?
Ultima oara a fost editat de sanca (2010-02-25 20:30:52)
Daria Ioana - 06.08.2010
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
adina, da' ce-are laptele pe care il mananci tu cu lactatia? eu stiam chiar ca laptele e dintre alimentele de evitat in timpul alaptatului (cel putin prea mult sigur nu e bun, mananc eu si cristian cam face caca moale si are colici mai tare cand beau mult lapte)
sanca, nu lua nik decat ceai... si serios, zi-i sotului sa ii ia deoparte si sa le explice direct ca esti intr-o perioada delicata in care ai nevoie de liniste si intimitate. nu e normal asa ceva!
eu nu ma simt rau, mi-am facut un set complet de analize gineco, dupa ce am iesit din spitalul ala am considerat ca E CAZU ne urcau pe toate pe niste mese de toaletat fara hartie pe ele... ne frecam toate de ele si alte cateva faze... si dupa ce acum vreo 3 ani m-am chinuit cu o chlamydie pe care suspectez ca am luat-o dintr-o policlinica de stat, am devenit nitel paranoica.......
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- indie
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-15
Ally, sa ai parte de o nastere cat mai usoara si bebele sa fie sanatos tun!!! Curaj si multa putere, in curand vine momentul mult asteptat!!!! Sanca, ce oameni nesimtiti! Asa ceva n-am mai vazut...daca si sotul tau le-a zis...ori nu inteleg, ori le place! Iar tu daca le zici, e nasol ca ti-i pui in cap si e mai rau, pe sotul tau il iarta ca e copilul lor...Inteleg ca nu poti sa le zici direct "carati-va" dar poti sa adopti atitudinea "mi-se-rupe de voi" si sa faci pe obosita. Nu le mai gati, lasa-i sa-si faca, ca ei stau ca se simt bine, tu le gatesti si cucoanei nu-i pasa...daca insa nu mai faci nimic pt ei, o sa trebuiasca sa faca EA - ca acasa...si atunci poate pleaca...Vino de la munca, eventual mananca in oras si cand ajungi baga-te in dormitor si zi-le ca esti obosita! O zi, doua, trei...dar tot o sa plece!!! Bafta!!!! Katami, ce chestii horror povestesti despre mese de toaletat neigienice, pfff, te procopsesti cu tot felul de minuni! Ingrozitor de trist...
Ultima oara a fost editat de indie (2010-02-25 22:12:58)
I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata.
da si eu am auzit de dat l;a buric cu spirt sau cu alcool alb de 70 grade din farmacii. o sa vad si eu. eu am luat si o sticluta de betadina, sa fie
Sanca stai linistita. nu te stresa. gandeste-te la bebe
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-26 07:52:41)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
neata fetelor
camy ce bebe urias ai tu in burtica
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
neatza fetelor! aseara m-am mai linistit putin, am stat cu sotul impreuna toata seara in dormitorul nostru ne-am uitat la filme.. am dormit cam agitata ca am nasul foarte infundat.. si acum sunt mai linistita ca pana la 5 sunt la lucru apoi merge la ziua cuiva.. si maine plecam la timisoara.. faca ce-or vrea! indie.. cred ca le place pur si simplu si noi suntem prea cu bun simt sa le zicem verde in fata!
sa speram ca ally_na si bebelu ei sunt bine!
Daria Ioana - 06.08.2010
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
neata burtici
eu sunt disperata cu candida asta...aseara mai bine de 3 ore am umblat prin farmacii sa caut ceva ovule.....intr-un final am luat flagyl ( ff putine sunt permise in sarcina) ......sper sa imi treaca ca sunt terminata de usturimi, mancarimi, etc
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
offf, camy, nasol rau.... azi mergi iara la control?
9 ani de copilarie ....
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
neata . mie groaza de cezariana . nu stiu, de ieri ma cam tot gandesc la asta.
si azi parca au innebunit toti la lucru, sa puna mana pe burtica, am inceput sa ma ascund de ei. le-am spus ca nu imi place dar parca e magnet. si pana azi totula fost OK. ce i-o fi apucat?
iubesc+Camelia+Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
Tomin aasa e lumea. te vede cu burta si pac sa o atinga. daca nu iti place spune-le ca esti tu mai superstitioasa si ca nu iti place sa iti atinga cineva burta. si o sa inteleaga.
pai daca ti-e frica de cezariana , inseamna ca vrei sa nasti natural?
fetelor eu ieri la dr de familie. am uitat sa va spun. mi-a facut un vaccin in mana stg, atitetanos parca. cica e pt bebe. in fine e ok. ma doare putin mana in zona vaccinului. fetele cu sarcina mai mare ca a mea , ati facut si voi acest vaccin? si mamicile. e valabil si pt voi. ati facut vaccinul asta?
in sfarsit am pus hainutele lui bebe la spalat. binecateva. astea pt inceput, mititele. mai ales cele care le pregatesc pt spital. si sapt viit le calc. m-am uitat iar la ele iniante de a le pune in masina. vai ce dragute sunt. mi-o si imaginez pe bebita cu ele
aaaaaaaaaaaaaaa. spre dimineata am avbut un vis tare naspa. cica nascusem si bebita era mica de tot. si dr. mi-a zis ca nu stiu daca supravietuieste. doamne ajuta. cred ca eram agitata de la visul pe care l-a povestit Andreea ieri. si plangeam de numa. dar m-am trezit si m-am linistit ca a fost doar vis
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-26 10:16:10)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
alina, eu nu am facut acest vaccin. nici nu am stiut ca se face asa ceva.
eu am probleme cu colul si va trebui sa nasc cu cezariana. pana acum cateva sapt ma incanta ideea acum mie groaza. in fine, nu o sa ma mai gandesc la asta si gata.
camy incearca la un mag naturist, stiu ca sunt niste ovule f bune. nu mai stiu cum se numesc.
iubesc+Camelia+Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. ce o fi facand biata aly_na? numai cand ma gandesc si ma ia cu rau... eu n-am prea dormit. s-au adunat iar un grup de beraristi in fata blocului si au stat pina la 1 noaptea si au vorbit cat au putut de tare. nici bebelina n-a dormit. s-a speriat cred, ca pina la 3:30 nu m-a mai lasat sa adorm. sunt moarta de oboseala. ce faine tre sa fie hainutzele alinaaa. si eu tre sa le spal, de fapt mai intai trebuie sa luam comoda lui bebe sa am unde sa le pun. mi-a mai dat si cumnata ce a ramas mic nepoatei mele si s-au cam strans. unele sunt cam uzate si nu toate imi plac, dar acuma daca tot le-am primit ... le mai sortez eu si vad ce fac cu restul ramase. camy si la tine se cam apropie. azi astept si eu rezultatul la testul de glucoza si o sa imi fac programare iar la medic sa vad cand ma mai programeaza si pe mine la eco. de la 22 de sapt n-am mai vazut-o pe bebelina si mi-e dor de ea. maine mergem la targ. vreau sa mai iau una alta, nu multe, dar ma orientez eu la fata locului. pupici.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-02-26 10:39:35)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
Tomina pai acest vaccin se face in jur de 32 de sapt. nu ai cum sa il fi facut tu. poate il faci atunci. mi-e asa mi-a zis dr. au mai facut si alte prietene de ale mele.
Carra si eu am primit hainute multe de la cumnata mea. cele care sunt mai uzate le dau prin casa, sau daca sunt uzate tare si nu imi plac le strang si le dau la copii defavorizati la o manastire.
camy sa stea bebe pana pe 10-12 martie cand ti-a zis dr.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-26 10:44:28)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|