|
Nu esti logat.
Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?#1 2010-02-07 20:32:00
Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?Pentru ca ma aflu in situatia de a nu putea lua anticonceptionale, iar prezervativul nu ma incanta sunt in cautare de alte metode contraceptive. As vrea sa va intreb, daca stiti, testele de ovulatie se pot folosi ca metoda contraceptiva? Care este procentul de siguranta? La ce pret se pot achiztiona? Cand si cum se folosesc pentru rezultate bune si pentru marirea sigurantei? Offline #2 2010-02-07 20:48:37
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?nu au o eficienta foarte ridicata...pt k de ex...vrei azi sa faci sex neprotejat...(pt k la test ti-a iesit k nu esti in perioada de ovulatie) insa...iti garanteaza testul ala ca in urmatoarele 7 zile (cat traieste-maxim- un spermatozoid) nu ovulezi ? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-08 00:48:39
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?Tei, nu merge pe varianta asta. Daca tu azi ai contact si maine dimineata vezi ca ai ovulat, pai spermatozoizii de azi pot lejer fertiliza ovulul aparut maine. E riscant, cum a zis si Yohanna #4 2010-02-08 13:33:36
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?Eu ma gandisem la folosirea lui ca metoda de verificare. La modul ca daca deja ai facut sex neprotejat si totusi crezi ca sunt sanse mici de ovulatie, dar ai vrea sa verifici, poti in intervalul pe care l-ai avea pt pastila de a doua zi sa te testezi de vreo 2-3 ori( nu mai stiu in cat timp se poate lua contraceptie de urgenta) si apoi tehnic s-ar reduce riscul si ti-l asumi...in cazul in care s-ar produce totusi o ovulatie dupa intervalul mentionat si ar fi spermatozoizi in asteptare. Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-02-08 13:37:49) Offline #5 2010-02-08 13:41:37
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?Sau ... sterilet? Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-08 13:45:45
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?Dar de ce te afli in situatia de a nu putea lua ac? Ca e important ca sa putem sa zicem de alte metode, sa stim ce probleme ai. Mie steriletul nu prea-mi surade pt ca stiam ca nu e foarte comod. Bineinteles ca depinde de persoana. Diafragma as prefera, desi am inteles ca trebuie sa stii sa o folosesti si ca are siguranta de vreo 70%. Offline #7 2010-02-08 15:52:32
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?ca ne place sau nu, dupa pilule contraceptive ca eficienta urmeaza prezervativul Offline #8 2010-02-08 15:53:14
Re: Testele de ovulatie-metoda contraceptiva?La sterilet depinde de cine ti-l pune. Daca nu e pus corect, il simti. Daca e pus cum trebuie, nu-l simti (cam ca la ob-uri ). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|