|
Nu esti logat.
Cum ati scapat de burta dupa cezariana?#1 2010-02-15 15:29:14
cum ati scapat de burta dupa cezariana?Sunt curioasa cum ati scapat de burta dupa cezariana. Offline #2 2010-02-15 18:36:56
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?La talia initiala nu vom mai ajunge niciodata dar putem slabi. Tinand cont ca timp de pana la 6 luni nu avem voie sport ci doar ceva care sa semene a sport (plimbari), iar la diete avem interdictie pt ca alaptam... o sa fie cam greu. Alimentatie controlata, plimbari si pt burtica e indicata o centura (nu are mare efect dar e ok mai mult pt psihic) In plus, e ok sa folosim si cerme anticelulitice, masaj 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #3 2010-02-16 09:06:37
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Offff......e drept ca cel care conteaza e copilul.....dar trebuie sa ne revenim, ca altfel....eu sincer nu-l vad pe sotul meu stand prea mult timp pe langa mine daca nu slabesc la un moment dat....si asta e un stres in plus.... Ultima oara a fost editat de cucubau188 (2010-02-16 09:13:25) Offline #4 2010-02-16 09:30:34
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?cucubau , eu nu am copil dar vizavi de partea cu sotul tau care nu va sta mult pe langa tine...mi s-ar parea foarte urat . Prietenul meu imi spune ca ma va iubi si cand voi avea 200 de kg pentru ca pana la urma sunt mama copiilor lui si sunt frumoasa indiferent cum as fi . Eu zic ca lucrurile astea trebuiau clarificate inainte de a ramane insarcinata . Pup si sarcina usoara Offline #5 2010-02-16 10:02:47
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Nu e vorba de lamurit lucrurile, ca nu poti sa spui "auzi....daca de la 55 de kg ajung la 90 si raman acolo tu o sa te simti mereu atras de mine pentru ca ma iubesti, nu e asa?"....si el "da iubita mea, e ok, poti sa te faci dubla ca tot frumoasa esti".... Ultima oara a fost editat de cucubau188 (2010-02-16 10:13:53) Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-16 10:08:01
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?eu sunt sigura ca iti taie muschiul, prietena mea care tocmai a nascut a facut inainte niste cursuri Lamanze si acolo le-a zis ca la cezariana se taie 7 straturi...asa ca e imposibil sa nu -ti taie muschii, iar abdomne stiu ca poti face dupa cateva luni bune 9 ani de copilarie .... Offline #7 2010-02-16 10:16:40
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Muschiul nu se taie....taie pielea si ce-o mai fi pe-acolo (pe orizontala), dupa care taie pe verticala membrana care tine muschii abdominali uniti, muschii fiind dati la o parte :-) ....dupa aia coase membrana si 'pieile'. Offline #8 2010-02-16 10:19:38
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?neatza. Offline #9 2010-02-16 10:19:42
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?intr-o vreme si eu vroiam cezariana ( pentru cand ma voi hotari si eu sa fac un bebe ) dar dupa ce mi-a povestit sefa mea prin ce chinuri groaznice a trecut si ca daca ar fi sa o ia de la capat nu ar mai face asa ceva mi-am bagat mintile in cap plus ca sunt fete care nu isi simt abdomenul dupa 1 an si jumatate...mai bine nu pot sa stau in fund o luna si gata , Dumnezeu a lasat lucrurile intr-un fel pe pamant asa ca cezariana va fi doar daca nu va dori bebele sa iasa natural Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 21:59:17) Offline #10 2010-02-16 10:24:05
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Centuri fetale? adica se poarta dupa nastere sau cand? Offline #11 2010-02-16 10:30:44
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?se numesc burtiere. dar eu vreau una subtirica de vara. Offline #12 2010-02-16 10:39:45
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?
cucubau,ai intrat la topicul "viata dupa cezariana"?Poate te lamuresc fetele acolo. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #13 2010-02-16 20:40:36
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?cucubau, daca tie gandesti la refacere rapida, ia in considerare nasterea naturala... ruptura perineala sau epiziotomia (depinde ce ai, poate niciuna ) se vindeca ff usor... eu am 5 sapt de la nastere azi si de vreo 2 sapt fac kegel fara pb.... deci muschii is ok in zona Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2010-02-18 21:28:33
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Eu am facut cezaraiana si nu am ramas cu burta deloc, sunt chiar mai slaba decat inainte. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #15 2010-02-18 23:54:40
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?juli, tu NU intri in schema.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2010-02-20 19:57:59
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #17 2010-02-21 22:37:09
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Pai, daca vezi ca te ingrasi excesiv, intreaba-ti medicul ce anume poti manca pentru a nu trece limita de 15kg. Mentalitatea conform careia trebuie sa "mananci pentru doi" este cat se poate de gresita si daunatoare. Tu trebuie sa ai un organism sanatos, si vasele de sange nu trebuiesc acoperite cu grasime, pentru ca asa se hraneste copilul, nu? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #18 2014-03-03 10:33:52
Re: cum ati scapat de burta dupa cezariana?Buna!pe timpul sarcinii am luat in geutate 27 de kg,de la 53 am ajuns la 80!eram foarte speriata k nu o sa slabesc insa dupa aproximativ o luna de la nastere am slabit 18 kg fara nici un efort si mancand destul de bine pentru ca alaptez!au trecut 2 luni abia si acum am 60 de kg!sunt multumita de cum arat,la burta trebuie sa mai lucrez k nu mai e ferma k inainte si nu imi place cum arata,dar asta dupa ce trec sase luni pt k am nascut prin cezariana si nu am voie la efort mare inca!sunt o norocoasa pot spune,m-a ajutat mult metabolismul zic eu si cel mic in mare parte!are colici si noptile sunt albe,deci cred k si oboseala a avut aportul ei in slabirea mea! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|