homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-120

#2262 2010-02-24 15:24:28

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

fetele uitati ce am gasti....asta bun pt barbata`miu rotfl
Elixirul dragostei - Favisan
Principiile active din compozitia produsului ?repun in drepturi? simturile adormite prin efectul sau vitaminizant,Stimuleaza sistemul nervos central si corecteaza tulburarile de dinamica sexuala .
Flavonoizii produsului functioneaza ca un sistem oxidoreducator reversibil, in sinergism cu vitamina C, contribuind, la nivel sanguin , la epurarea colesterolului , prin faptul ca au rol de economisire a vitaminei C. Preintampina instalarea prematura a batranetii.
In calitate de bioantioxidanti, flavonoizii neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, care sunt asasinii celulelor noastre.

Este tonic sexual , tonic general, reconfortant

Recomandari: adjuvant in impotenta , frigiditate , tulburari de dinamica sexuala .
Mod de folosire: Este recomandat ambelor sexe. Se bea incet, un paharel (50 ml), intr -o ambianta placuta, intima. Nu da obisnuinta si este absolut eficient.

sau Afrodit Forte Tinctura - Santo Raphael
Indicatii: Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global.Se recomanda ca adjuvant in:- tulburari de dinamica sexuala feminina, scaderea libidoului, mai ales in caz de stari depresive- frigiditate - menopauza - dismenoree - infertilitate

Descriere: Produs natural pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.

Compozitie: Angelica (Angelica archangelica), cardamom (Elettaria cardamomum), ghintura (Gentiana lutea ), scortisoara (Cinnamomum cassia), vanilie (Vanilla planifolia) , alcool etilic alimentar.

Contraindicatii: Afectiuni hepatice si renale grave.Reactii adverse: nu s-au semnalat.Precautii: A nu se depasi doza prescrisa.

Administrare: O jumatate de lingurita de 3 ori/zi, inainte de mese, intr -o lingurita de miere de albine sau intr -un pahar cu apa de izvor sau apa plata. Pentru amplificarea efectelor, se recomanda folosirea in asociere cu produsul Afrodit Forte - Amestec De Plante In Miere De Albine.

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2263 2010-02-24 15:26:30

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

priga....te inteleg sa stii si oriucum vom fi alaturi de tine..
pe mine m-ati ajutat mult ...mai mult doar citind poate discutiile si probleme de care v-ati lovit..
dar sunt mult mai optimista de cand am intrat pe forum...am realizat ca nu sunt singura si am gasit niste persoane deosebite care te inteleg mai mult decat orice...
multumesc fetele !!!!!

#2264 2010-02-24 15:28:36

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Priga, hotararea pe care ai luat-o tu de a nu mai intra pe acest forum iti apartine....dar atunci  cand vei hotara sa te intorci printre noi , ne vei gasi aici....iti urez bafta si fetita pe care o astepti sa nu se mai lase mult asteptata puss ..este o hatarare cam drastica....ai putea sa intrii la 2,3 zile , nu in fiecare zi cum obisnuiai .....sa iti de-a  rugaciune  rugaciune tot ce iti doresti pentru tine si familia ta

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2265 2010-02-24 15:32:41

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Priga, eu vreau sa intri zilnic  grater  grater  grater

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2266 2010-02-24 15:35:15

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Raluk  rotfl  eu zic sa te imbraci sexi in  fiecare zi , sau sa iesi in oras doar cu un pardesiu pe tine ( stiti voi ...ca in filme  rotfl2 )

auzi cocof , dar de pass ce zici ? si ea ne-a abandonat ...... supa

blue ce mai face ? mai sta mult plecata ?????

Publicitate

loading...

#2267 2010-02-24 15:36:50

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Priga puss

#2268 2010-02-24 15:38:08

Raluk_
Hero member

ttttt si daca imi iau pardesiu si barbata`miu ii la munca? rotfl

#2269 2010-02-24 15:40:07

cocof
Insomniac member

tttttt a scris:

Raluk  rotfl  eu zic sa te imbraci sexi in  fiecare zi , sau sa iesi in oras doar cu un pardesiu pe tine ( stiti voi ...ca in filme  rotfl2 )

auzi cocof , dar de pass ce zici ? si ea ne-a abandonat ...... supa

blue ce mai face ? mai sta mult plecata ?????

Nu-mi mai aminti si de Pass ca dau in DEPRESIE

Raluk a scris:

ttttt si daca imi iau pardesiu si barbata`miu ii la munca?

Hmmm, secs la birou...imi place drool  drool  drool

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-02-24 15:43:48)

#2270 2010-02-24 15:43:37

tttttt
Hero member

raluk

: upsss aici nu ma mai pot pronunta , dar stii ca poti sa apelezi la un prieten

vrei numarul meu de telefon ???

rotfl doamne asa apropouri i-am mai facut si lu nera dupa ce a povestit ea pe acilea tot felul de pozitii de ****  ...o sa ziceti ca sigur sunt o leaca pe invers ..... rotfl2

asa e cocof si mie imi e dor de ea , sincer .....

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-24 15:44:57)

#2271 2010-02-24 15:44:26

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Priga, stai cu noi...ne lipsesti cand nu intri kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2272 2010-02-24 15:45:24

cocof
Insomniac member

merge si un numar de telefon... dar o poza ar fi super  lol

#2273 2010-02-24 15:45:24

mayya06
Insomniac member

raluk zi si mie de absorbantele astea pe care le comercializezi...suna bine in prezentare..tu le folosesti?
pe mine m-ar interesa zilnice daca au

#2274 2010-02-24 15:46:19

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor, am zis ca stau departe de calculator si net si implicit de forum. daca deschid calculatorul automat intru pe ff si pe forum si in maxim o ora pe google sa mai caut, sa mai descopar si sa mai incerc nu stiu ce. simt ca devine obsesie. las balta teste, temperaturi tot. inevitabil o sa vad secretia. din ce am monitorizat pana acum am vazut ca in perioada optima am macar watery si un chef nebun. asa ca atunci cand ne vom dori, daca om avea noroc sa se suprapuna si cu perioada cu atat mai bine. devine obsesie. vreau sa ne linistim, sa ne reapropiem si sa fim un cuplu fara frustari, sperante si robotei de "perpetuat specia".

in mometul asta cred ca ma ajuta sa stau departe de calculator. sa mai vad un film, sa citesc, sa lucrez altceva.

imi sunteti dragi in modul cel mai sincer si stiu ca reusim sa ne spunem lucruri pe care probabil nu le impartasim nici sotilor. e o a doua familie. nu fug, nu va suparati si abia astept sa am alta stare, sa reusesc sa ma bucur ca suntem sanatosi, ca avem atat cat sa traim bine si ca viata merge inainte si fara al doilea bebe. ce vrei de ziua ta? ce vrei de la iepuras? invariabil acelasi raspuns BEBE. vreau sa fim apropiati, o familie fericita, linistita si sa luam lucrurile asa cum vrea dzeu sa ni le dea.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-24 15:47:58)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2275 2010-02-24 15:50:38

tttttt
Hero member

prigatel a scris:

fetelor, am zis ca stau departe de calculator si net si implicit de forum. daca deschid calculatorul automat intru pe ff si pe forum si in maxim o ora pe google sa mai caut, sa mai descopar si sa mai incerc nu stiu ce. simt ca devine obsesie. las balta teste, temperaturi tot. inevitabil o sa vad secretia. din ce am monitorizat pana acum am vazut ca in perioada optima am macar watery si un chef nebun. asa ca atunci cand ne vom dori, daca om avea noroc sa se suprapuna si cu perioada cu atat mai bine. devine obsesie. vreau sa ne linistim, sa ne reapropiem si sa fim un cuplu fara frustari, sperante si robotei de "perpetuat specia".

in mometul asta cred ca ma ajuta sa stau departe de calculator. sa mai vad un film, sa citesc, sa lucrez altceva.

imi sunteti dragi in modul cel mai sincer si stiu ca reusim sa ne spunem lucruri pe care probabil nu le impartasim nici sotilor. e o a doua familie. nu fug, nu va suparati si abia astept sa am alta stare, sa reusesc sa ma bucur ca suntem sanatosi, ca avem atat cat sa traim bine si ca viata merge inainte si fara al doilea bebe. ce vrei de ziua ta? ce vrei de la iepuras? invariabil acelasi raspuns BEBE. vreau sa fim apropiati, o familie fericita, linistita si sa luam lucrurile asa cum vrea dzeu sa ni le dea.

te inteleg priga , si iti respect decizia  kram dar tot o sa imi lipsesti , asa ca din cand in cand sa mai arunci cate un ochi

#2276 2010-02-24 15:51:19

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

priga puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2277 2010-02-24 15:52:36

tttttt
Hero member

cocof a scris:

merge si un numar de telefon... dar o poza ar fi super  lol

offf , daca nu o sa iti dau la poze , de o sa te saturi de mine  kram

#2278 2010-02-24 15:53:42

Raluk_
Hero member

cocof din pacte sau din fericire sotul meu nu lucreaza la birouci..pe strada,e agent la pol comunitara rotfl
iti dai seama cam cum am aparea in timpul muncii lui pe centru? rotfl rotfl rotfl
tttt te sun beby...vad ca esti focoasa rau lol

#2279 2010-02-24 15:53:44

mayya06
Insomniac member

ttt. dana si toate fetele...poze va rugam..satm cu sufletul la gura zau...

#2280 2010-02-24 15:55:52

tttttt
Hero member

Raluk_ a scris:

cocof din pacte sau din fericire sotul meu nu lucreaza la birouci..pe strada,e agent la pol comunitara rotfl
iti dai seama cam cum am aparea in timpul muncii lui pe centru? rotfl rotfl rotfl
tttt te sun beby...vad ca esti focoasa rau lol

offf si inca ce focoasa  punish

AZI o sa pun poze gata  bang

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.