homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-25

#457 2010-02-17 23:44:41

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

madutu imi pare rau ca nu o pot vedea si eu pe fetita ta....dar sa va traiasca si sa fie sanatoasa

Lavi te-ai simtit prea bine. lol ..ce ti-ai zis la wc ma mai duc si maine dar o alta nunta eu nu mai fac si nu vreau sa pierd nici un moment  rotfl2

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-17 23:47:19)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#458 2010-02-17 23:48:16

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pai am avut nunta pe 18 octombrie 2008 si actele pe 17, cu o zi inainte...

lavi, bineinteles ca seara eram prima la dans... toata lumea se mira cum de rezist cu pantofii, ce pantofi minune am in picioare, pt k nimeni nu vazuse cand m-am schimbat la studio... a fost super... imi aduc aminte cu bucurie de nunta... si acum ma gandesc si parca nu-mi vine sa cred ca ne-am casatorit...

georgi, eu si sotul meu inainte de nunta nu am stat impreuna... nu am vrut eu, pentru ca stiam ca daca ne mutam impreuna o sa ne lalaim cu nunta... si in plus a fost si situatia de asa natura.. sincer la mine nu aveam cum sa stam in perioada aia pentru ca avem 2 camere si traia si bunica mea care locuia cu noi, si nici la el, pt k nu prea vroiam eu... am o relatie mult prea frumoasa cu socrii mei (si vb la modul serios, nu ironizez) ca ma gandeam k daca am sta cu ei sigur nu ramanea la fel... asa gandesc si acum... intamplarea a facut ca bunica mea sa moara fulgerator in 13 august 2008, cu 2 luni inainte de nunta... a fost ceva de neimaginat... pentru mine a fost cumplit pentru ca a murit brusc...nush, nu ma asteptam k se va intampla atunci... stiam k o sa se intample odata, dupa ce ma va vedea la casa mea etc... noi, inainte de nunta si inainte sa moara bunica mea, hotarasem sa stam o vreme la socrii mei (cu toate ca nu ma incanta ideea, am zis mai sus) pentru ca au apartament cu 3 camere si cumnatul meu este in italia.. Dumnezeu a vrut sa se intample asa si uite ca suntem foarte bine cu ai mei (stam cu ai mei)... nu platim nimic in casa... banii nostri se duc DOAR pe haine (daca cumparam) sau alte nimicuri... de mancare si utilitati se ocupa ai mei... ei bine de acest ajutor nu am fi beneficiat dincolo la socrii...

oricum, suntem super fericiti, relatia se consolideaza tot mai mult, si vreau sa va spun k intr-un an jumate de casnicie nu ne-am certat de 3 ori...

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#459 2010-02-17 23:48:40

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

bunea georgeta a scris:

madutu imi pare rau ca nu o pot vedea si eu pe fetita ta....dar sa va traiasca si sa fie sanatoasa

Lavi te-ai simtit prea bine. lol ..ce ti-ai zis la wc ma mai duc si maine dar o alta nunta eu nu mai fac si nu vreau sa pierd nici un moment  rotfl2

sarut mana cred ca nu ai programul

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#460 2010-02-17 23:54:15

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

da exact georgy, a fost minunat, insa a doua zi ma gandeam doar la mancarea de la nunta  drool

almi ma bucur pt voi, si ca sunteti fericiti, eu nu as putea sta nici cu ai mei nici cu ei lui, si am avea loc si pe deasupra sunt de treaba toti, dar nu m-as simti eu in largul meu  angel

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#461 2010-02-17 23:54:33

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi foarte frumos ce povestesti tu si foarte rar sa auzi cum nora isi vorbeste soacra de bine( mai sunt si cazuri din acestea dar foarte rare)...si pentru doi tineri casatoriti conteaza orice ajutor venit din partea parintilor....frumos ce povestesti..si sa va de-a dumnezeu numai bucurii si un bebelus sanatos

Lavi  angel

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-17 23:56:44)

Publicitate

loading...

#462 2010-02-17 23:55:46

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

alinutzaaaaa puss puss puss pup burtica puss puss puss ce faci? cum esti?? puss

almiiiii esti de belea fata.....

si eu in noaptea dinaointea nuntii am dormit la o prietena ca am zis ca vreau sa fiu odihnita si cum si la ai mei si la soacra-mea erau full.... eu am dormit la ea si omu meu a dormit cu un prieten in garsoniera nasilor... eu eram disperata cu vremea... daca ploua imi strica tot programu... si toata saptamana dinaintea nuntii a fost un frig si o vreme atat de urataaaaaa numai a ploua si a fost urat... nunta mea cu o zi inainte de Sfantu Ilie(cand ploua de numa-numa... am zis gata... si la nunta o sa am o vreme.....
vineri seara, ma duce al meu la prietena mea si ma lasa in grija ei si a sotului ei... ora 1 noaptea: afara ploua de toarna cu galeata... doar 10 minute dupa care se opreste... ma pun la culcare cu inima stransa... ora 8 si 25 dimineata... ma trezesc singura, desi aveam programare la coafor abia la 10 jumate... puteam sa mai dorm... ma trezesc, deschid mai intai un ochi... lumina, il deschid si pe celalalt, tot lumina... ma uit la ceas, e devreme... si de-odata ma ridic ca fulgeru si ma uit pe geam, afara soare, frumos.. imi scot capu pe geam sa vad mai bine... ma uit pe cer nici urma de nor.. ma uit in stanga pe cer nimic, in dreapta senin... si asa mi-am inceput ziua nuntii linistita... pot sa zic ca mi-a iesit totul asa cum mi-am propus happy si acum sunt fericita dar imi lipseste ceva sa fiu pe deplin fericita... un BEBE supa

aaaa eu la ora 2 jumate m-am incaltat cu sandalele cu toc de 10 si nu le-am dat jos pana a doua zi dimineata la 6 jumate... pot sa zic ca am rezistat eroic rotfl2

si v-am povestit si eu cum a fost la nunta mea (adica pentru ce eram eu preocupata si ingrijorata big_smile )

si acu ma pun si eu la nani cu moshuletu meu drag si scump si va pup pe toate si ne scriem maine seara puss

noapte buna si sa aveti grija de voi puss kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#463 2010-02-17 23:56:26

LaviG
Insomniac member

si eu am soacra ff de treaba, niciodata nu am avut discutii sau ceva de genu si ai lui ma iubesc mult hjarta sunt fata lor

noapte buna nera si sa stii ca va veni si bebe  rugaciune

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-02-17 23:58:34)

#464 2010-02-18 00:01:40

Almi Ingerash
Addicted member

vaaiiii laviii mi-ai adus aminte de facut pishu` rotfl2

nu-mi aduceam aminte de nicio boacana de la restaurant... ma trece pipilica... ce sa fac... merg la sor-mea (oana.. eu de fapt sunt singura la parinti, dar oana asta e prietena mea cea mai buna, suntem prietene  din copilarie): hai k daca mai stau nitel inund salonu`... asta nu intelegea ce zic... si ma trezesc urland intr-un faimos moment de pauza al orchestrei: MA PISH PE MINEEEEEEEE!!!!!!!!! big_smile lumea din juru` meu a ramas yikes yikes yikes au crezut ca am innebunit...

merg la toaleta (nu era renovata...)... "ia zi soro ccum facem..?" eu de colo... mai erau cateva (vreo 2) domnitze pe acolo.. le-am dat afara sa nu ma crispez... si niste mirosuri de numa`...rochia era destul de MARE (aveam si cercuri.. si ce daca?) dar erau cirapi cu totu` (sa nu inghete fofoloanca daca e frig la nunta).. cum ii dau jos? hai k ii dau eu jos, dar intr-o cabina de wc nu intru ca e diametru` la rokie mare.... dau eu ciorapii jos, sormea tinea de rokie (saraca cum putea si ea k e mai micutza asa de fel..), vine cumnata in ajutor shopping sa tina de rokie... si eu din picioare taman ca vacile.. tr-o pozitie nu tocmai placuta...
ce mai.. ca-n filemele cu prosti nu alta... astea radeau, eu trebuia sa ma concentrez... ma postasem undeva pe holuletul din fata toaletelor, unde era o scurgere, macar sa nu puta... rotfl2 rotfl2 rotfl2

deci scuze de detaliat dar ... asta e farmecu`... big_smile

termin treaba... hai la dans k pana maine nu mai am treaba...
ideea e ca nu sufar de dus la oaleta.. stau si 8 ore fara sa fac pipi, dar in seara aia mi-a fost si sete, am baut multa apa (nu le am cu vinurile si kestii de genu`), putina sampanie si un pic de garonne... si de aici, s-a umplut rezervoru`...

da` l-am golit lol lol lol

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-18 00:04:51)

#465 2010-02-18 00:01:48

bunea georgeta
Platinum member
Site

Nera somn usor dar totusi pe  toc de 10 ai dansat toata noaptea???? wow  wow  wow ai rezistat eroic.... nu mai fii trista o sa apara el ,bebele si la noi...cand va dori dzeu rugaciune

Almi  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 ce fata or fi facut oamenii cand or  fi auzit ca mireasa  a exclamat '' ma pis pe mine'' rotfl

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-18 00:04:49)

#466 2010-02-18 00:02:21

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

aaaa am uitat sa va spun cine m-a furat la nunta.... TATA cu sora-mea chicot  saracutu... cand ma gandesc imi dau lacrimi... cat era de fericit... m-au dus in discoteca si canta unu la microfon... si cand am aparut eu a venit si a cantat in cercu nostru (ca eram mai multi) si a cantat ceva de mireasa, si tati meu saracutu i-a dat bani... ca i-a cantat la fata lui... si el saracu acu cand ii mai aratam poze de la nunta mea incepe sa planga... era atat de fericit si atat de bine s-a simtit.... si acu saracu sta mai mult in pat supa

gerogy da... pe tocuri de 10... ca auzisem la nu mai stiu eu cine ca daca iti schimbi papucii la nunta iti schimbi barbatu... apoi atat mi-a trebuit sa aud... nici ca i-am mai dat jos rotfl2 ca sunt putin cam superstitioasa de felu meu chicot

va pup pe toate puss

almi ai fost mortala la faza cu pipilica rotfl2

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-02-18 00:07:16)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#467 2010-02-18 00:06:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

Nera  puss nu te mai intrsta, scumpa.....tatal tau se simte din zi in zi mai bine...si aveti amintiri frumoase.... tongue

#468 2010-02-18 00:07:02

LaviG
Insomniac member

nera isi revine el  rugaciune sa nu fii trista , o sa reusiti si va fi din nou ca inainte , ajuta domnu  rugaciune

#469 2010-02-18 00:10:22

Almi Ingerash
Addicted member

georgy, acelasi lucru il doresc tuturor femeilor.. sa aiba cati copii isi doresc si sa fie fericite...

lavi, ma inteleg super ok cu soacra,,, si cu socru`... dar e el mai rau de gura asa... trancane aiurea si ma mai tin la colt cu el... in reste are un suflet de milioane... mai sunt faze pe care le fac (nu direct sau cu intentie) si pentru care ma consum dar ma linistesc imediat cand i le zic sotului care stie cum sa ma calmeze...

nera, haida bre... tati tau e din ce in ce mai bine, nu fii puffi puss

app de pipi... merg ca m-a trecut... rodnar brb rotfl2

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-02-18 00:11:14)

#470 2010-02-18 00:14:51

bunea georgeta
Platinum member
Site

dute bre Almi, sa nu te scapi pe matale rotfl2

#471 2010-02-18 00:16:10

Almi Ingerash
Addicted member

ei... gata m-am rezolvt.. imi era si sete si imi era lene sa merg la bucatarie sa beau apa... si i-am zis sotului k beau din acvariu.. rotfl2 (imi ajungeau 180 l)

#472 2010-02-18 00:16:14

LaviG
Insomniac member

du-te almi  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#473 2010-02-18 00:16:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

tt, scuze, am iesit imediat dupa mesajul de azi dimi. parerea mea ar fi ca azi ovulezi, e cam mica cresterea de temp ca sa fi ovulat ieri

mirik, vezi ca poti sa faci testul pt ureaplasma si din urina

savannah, e infectie urinara ce ai tu, cu ureaplasma sau altceva. si urocultura nu ai cum sa faci in timpul tratamentului  supa  trebuie sa astepti cateva zile dupa ce termini tratamentul

mirik, ziua de azi nu e fertila
uite aici de secretie:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCent … signs.html

manu2007 a scris:

Mirik ... ce iti spune ferty inseamna ca in perioada in care esti acum, cel mai probabil nu e perioada fertila .... daca ii dai test de ovulatie pozitiv, secretie egg sau temperatura specifica pt ovulatie o sa-si schimbe parerea  smile

tummenupp
cel mai important pentru depistarea ovulatiei este temperatura. restul conteaza doar pt confirmare. daca temp nu se pupa cu celelalte semne ( OPK, secretie, cervix, etc) linia rosie o sa fie punctata dar tot in functie de temperatura o sa fie stabilita ziua ovulatiei

super aiurea ce ai patit azi  kram

miha are super grafic  happydance

monna bine ai venit si sper sa-ti purtam  goodluck

tasha, daca ti-a iesit ureaplasma si mycoplasma la analize inseamna ca ai. simptomele nu sunt obligatorii

andreed  puss  kram  si pt bebelina  puss  kram

bmihaela a scris:

Almi Ingerash a scris:

tttt pai si daca le fac la sange? care e de fapt diferenta? yikes

Almi, diferenta este ca, de ex., la mine chlamydia a iesit negativ in sange si pozitiv in secretie... supa

si la mine la fel. tt are mare dreptate, cel mai bine e sa fie facut PCR-ul ( face si Synevo) dar macar antigenul din secretie

blue, esti mai ok?  puss  kram

camy, scuze, acum ti-am vazut mesajul  supa

priga, abia astept temperatura de maine big_smile

lavi, almi, giorgi  rotfl  rotfl

sa va zic si de mine... o veste buna si una proasta. cea buna este ca fac luni HSG cea proasta ca spermograma a iesit naspa.

va pup de noapte buna si mai vorbim maine  puss   puss  puss  puss  puss

#474 2010-02-18 00:20:15

Almi Ingerash
Addicted member

puss garga`, noapte buna puss

#475 2010-02-18 00:21:35

bunea georgeta
Platinum member
Site

Garga  puss  puss  puss  puss iti tin pumnii la HSG si sa nu simti absolut nimic , sa nu ai nici o durere. referitor la spermograma , sotul tau va face tratament si o sa  isi revina gigeii. nu mai fi trista puss iti urez noapte buna

noapte buna wave

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-02-18 00:26:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.