homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-33

#609 2010-02-18 13:49:41

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

daciana sa inteleg ca ai nascut normal ?
cum a fost ?

#610 2010-02-18 14:01:50

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Priga, lasa temperatura, important este ca nu ti-a venit !!!!! Nu am timp eu acum dar ti-as arata niste grafice de gravidute cu temp. scazute in unele zile...sunt multe.

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#611 2010-02-18 14:04:16

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

tttttttteteule am glumit draga mea. chicot  era un biciuit simbolic. da na ca iti dau un pup kram  par  ca sa ma ierti ca te-am batut. da? happydance

La noi s-a incalzit afara dance . Poate vine primavara rugaciune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-18 14:04:48)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#612 2010-02-18 14:06:51

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

ttt, m-am obisnuit ca nu am avut incotro. oriucm ideea ca in stainatate sunt cainii cu covrigi in coada e departe de adevar... au si ei destule pacate cand traiesti aici si te izbesti de sitemul de sanatate, de invamant.... est adevarat ca stu sa traiasca, nu se enerveaza, sunt calmi, lenti, stiu sa se distreze, se plimba... au alte valori decat noi. cheltuie pe plimbari, iesiri cu prietenii, haine si au o cultura pentru sport. isi respecta si au facilitati pentru copii si  batrani. media de varsta este 80-85 de ani. ar fi muulte de povestit.

cocof, stiu ce zici ca am vazut si eu galeria ff dar pe mine ma dor burta si mijlocul ca inainte de urati. in seara asta-maine sigur vin. daca maine nu ma viiteaza poate fac sambata test. abia maine ar fi prima zi de intarziere.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-18 14:09:36)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#613 2010-02-18 14:10:56

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

super, ce sa zic
am ajuns cu salvarea. am mers la medic sa imi scot concediu ca dimineata am fost la control si mia zis ca nu mai dureaza mult pana nasc.aveam 39 sapt si 2 zile.
la medic intotdeauna imi creste tensiunea ca tre sa astept si cand am intrat sa trezit sa imi faca masuratori si aveam tensiunea 160 cu 100 dar era cam mare si fluctuanta. sa trezit sa imi zica ca o pacienta asa ia murit copilu ca a facut dezlipire de placenta si nu au reusit sa ma mai calmeze.au chemat salvarea si m-au trimis la maternitate. mi-a pus pastiluta doctora ca a zis ca nu are rost sa mai asteptam sa riscam si am stat in sala de travaliu.pe salvare mi-au pus o perfuzie cu ceva si mi-au stabilizat tensiunea , dar nu a tinut mult. cred ca de stres ca ma gamndeam cum va fi, oare cum doare, cat de tare, etc...au inceput sa vina pe langa mine toti stresati de tensiune daca sa ma bage in cezariana sau nu.nu am avut contractii pana la 18 cand mi-a rupt membranele, radeam dar cred ca de stres. de cand mi-a rupt membranele vb la tel cu o prietene si ea imi monitoriza contractiile.in 5 min am ajuns la 5 cm dilatare si eram si stabilizata sa nasc normal intr-un final.m-au urcat pe calu balan, mi-a facut peridurala(cerusem) si am stat. a fost ok cu anestezie.era monitorizata bebe sa nu cumva sa apara probleme si mi-a pus perfuzii vreo 3 flacoane.la 9.45 am nascut. ma lasat fara anestezie cand am nascut si am simtit in toata splendoarea durerile nasterii, dar stiam ca o vad si nu mai conta.nu am eliminat placenta intreaga ca era super maturizata de la 32 de sapt si ma chiuretat, dar ma adormit ca noroc si nu am simtit nimic.toata perioada a stat langa mine anestezista si am barfit cu ea.am iesit din sala de nastere pe la 23. cand m-au dus in sala de travaliu pt cele 2 ore de masare uter lau lasat pe sotu cu mine, iar eu plangeam incontinuu de bucurie, de stres de toate ca am scapat cu bine amandoua.mi se parea asa frumoasa, iar sotu era supa ca nu a reusit sa o vada bine ca eu l-am stresat sa ii faca poza cand o vede. are poza la 5 min de la nastere.
cu toate peripetiile din sarcina si de la nastere as naste maine din nou, dar sigur as fi stresata ca asa sunt eu.

e super, doare dar va doresc la toate sa ajungeti sa nasteti de cate ori vreti voi si sa fiti bine si bucuroaseeeeeeeeee.

sjuk

Publicitate

loading...

#614 2010-02-18 14:14:19

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

subscriu total: si eu as mai naste de inca 20 de ori cu maaare placere

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#615 2010-02-18 14:15:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mirik a scris:

Garga de Fany ce mai sti? Este bine?

e bine fany, dar nu poate sa intre pe forum. ma intreaba mereu de voi smile

la mine nu se vad pozicile andreei  supa

miha, eu sterg termometrul cu servetele dezinfectante ( mild antiseptic action- deci nu mare branza) si mi se pare suficient. cand facem sex mai ajung si degete pe acolo si zau ca nu ne dezintefectam mainile cu spirt inainte.

tt, eu daca raman gravi, nici nu vreau sa mai aud de voi  rotfl  rotfl  ( glumesc, da?  puss  ) dar e un pic inspirata din realitate gluma mea, uneori ma simt obosita de toata nebunia asta cu procreerea si imi vine sa nu mai intru nici pe forum nici nimic. eventual nici sex sa nu mai fac  rotfl

coco, sa ai spor  puss

frumos daciana  smile

#616 2010-02-18 14:25:53

mariposssa
Full member

garga nu te cred ca nu mai ai chef sa intri pe forum. ne-ai simti lipsa ingrozitor, doar nu forumul ne lasa borti. eu de cand vb cu voi ma simt mai bine, traiesc alaturi de voi povestile voastre si cand nu pot intra va simt lipsa.

dana ce face?

raluk cum de nu si-a facut prezenta?

uff ma doare burta asa usor, parca si spatele, am senzatia ca ma rup in doua cand ma ridic in picioare.cred ca vor veni uratii la mine.
imi pare rau ca nu am scris nimic din perioada in care am ramas gravi cu denisa, nu imi mai amintesc simptomele..
defapt poate e mai bine asa ca oricum visez cu ochii deschisi in fiecare luna.

ieri ma lovit ficamea parca, sau, a , a zis ficamea bebe si a auzito sotu. a intrebato unde e bebe si ea era socata, nu stia ce sa zica. si sotu a inceput sa se frece pe burta si zicea ca e la mama in burtica. si ea zicea iar bebe si se freca pe burtica si ea.era asa de scumpa.acum zice da la tot ce o intrebi si sotu o tot intreba.o sa iubesti pe bebe, o sa te joci cu el... si ea zicea da la tot.
immm vreau bebe

sjuk

#617 2010-02-18 14:26:27

prigatel
Hero member

a aparut spooting-ul supa

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#618 2010-02-18 14:26:37

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea, ce frumoasa si slaba esti. O sa ai o super bebita kram

#619 2010-02-18 14:28:58

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

prigatel a scris:

a aparut spooting-ul supa

off priga, ce rau imi pare... puss

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-02-18 14:49:21)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#620 2010-02-18 14:31:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

priga  kram

numai eu nu pot vedea pozele andreei?

#621 2010-02-18 14:32:28

prigatel
Hero member

de mine era vorba printze, nu? puss
prima zi e cea in care curge propriu-zis, nu? macar sa fie faza luteala de 14.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-02-18 14:33:12)

#622 2010-02-18 14:33:17

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#623 2010-02-18 14:34:27

tttttt
Hero member

gargarita a scris:

mirik a scris:

Garga de Fany ce mai sti? Este bine?

e bine fany, dar nu poate sa intre pe forum. ma intreaba mereu de voi smile

la mine nu se vad pozicile andreei  supa

miha, eu sterg termometrul cu servetele dezinfectante ( mild antiseptic action- deci nu mare branza) si mi se pare suficient. cand facem sex mai ajung si degete pe acolo si zau ca nu ne dezintefectam mainile cu spirt inainte.

tt, eu daca raman gravi, nici nu vreau sa mai aud de voi  rotfl  rotfl  ( glumesc, da?  puss  ) dar e un pic inspirata din realitate gluma mea, uneori ma simt obosita de toata nebunia asta cu procreerea si imi vine sa nu mai intru nici pe forum nici nimic. eventual nici sex sa nu mai fac  rotfl

coco, sa ai spor  puss

frumos daciana  smile

cand o sa ramai gravi , iti dau voie sa nu mai intri pe forum , dar daca intr-o seara o sa sune la usa , sa nu dai drumu , ca s-ar putea sa venim dupa tine  par  par  par
tot forumul  rotfl2

daciana , ai ramas cu probleme dupa ? hemoroizi , ? dureri e genul ?

prigakram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-18 14:37:04)

#624 2010-02-18 14:39:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss priga

Eu cand raman bortzi, sa nici nu va mai vad. Mai ales ca o sa vorbiti despre sex, si mie mi se face pofta foarte repede rotfl2

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#625 2010-02-18 14:41:43

tttttt
Hero member

mai , pe mine ma cam doare burtica .. de la ce sa fie ?
pana acum nu ma durea burta la ovulatie , acum o simt un pic contractata ..... va

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-18 14:42:06)

#626 2010-02-18 14:41:57

mariposssa
Full member

secretia e cremy, dar ma simt asa, senzatia acea vaga de tensiune.acum cred ca am vreo 4 sau 5 zile DPO.sanii imi sunt mai mariti si ma mai dor asa cand si cand, ma mai furnica prin sfarc.pe 26 ar treb sa aterizeze uratii.

ttt am ramas cu ceva hemoroizi nu foarte skitarg  rai dar din cand in cand isi fac simtita prezenta.cand se mai schimba vremea simt epiziotomia ca ma doare putin.
in schimb ma doare rau burta la ovulatie chicot  si nu mai e asa violent CM, desi luna trecuta ma durut capu ingrozitor cu 2 zile inainte.
in rest e cam la fel, greutatea a revenit inapoi ce de dinainte fara efort, sanii tot mici(desi speram sa ramana ceva acu parca sunt mai mici) grater

ruxxy te cred si stiu cum e. inainte sa nasc o tot stresam pe o prietena sa imi spuna de la a la z tot ce ma paste si ce treb sa am la mine si ce treb sa fac. am ajuns sa invat dintr-o carte si respiratia din timpul travaliului de a crezut doctora ca am fost la curs de prenatal.

Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-02-18 14:51:13)

sjuk

#627 2010-02-18 14:43:12

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cand o sa ramaneti gravidute, o sa vedeti ca nu o sa mai stati asa mult pe forum ca acum. O sa simtiti nevoia sa va odihniti in timpul liber iar cand o sa intrati pe forum o sa discutati si la prenatala. Asta pentru ca chestii legate de temperatura si secretii le stiti foarte bine dar despre  dureri de burta, miscari ale lui bebe si contractii trebuie sa aflati atunci.
O sa intrati si la aspirante, asta este clar dar sunt convinsa ca nu o sa mai scrieti la fel de mult ca acum wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.