homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-70

#1312 2010-02-21 11:37:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

ddunia a scris:

am facut la anlize mirik...dar numai un hipotiroidism am descoperit pt care fac tratament...dr mi-a zsi k asta se poate sa fi fost un motiv pt oprirea in evolutie a sarcinii.analize de coagulare nu am facut..trebuia sa merg in bucuresti pt ele si eu sunt din hunedoara...dr meu zice k dk mi-a iesit fibrinogenul bine si proteina C ok nu am de ce sa fac analize mai amanuntite

Ma bucur ca au iesit bine analizele  puss  puss
Iti urez  goodluck  goodluck  goodluck sa iasa cat ma repede bebele.Am observat ca majoritatea au ramas insarcinate in luna in care se asteptau mai putin sau cand au fost in vacanta.Si mie mi s-a intamplat la fel.Am ramas insarcinata intr-un weekend petrecut in Poiana Brasov intr-o luna in care am prestat ff rar.In plus eram si foarte ametita pentru ca luasem masa la un restaurant unde iti dadea din partea casei palinca cu salata de vinete (un fel de zacusca) pe paine taraneasca si cum nu sunt obisnuita sa consum alcool m-a luat imediat de cap.Si uite asa am ramas cand ma asteptam mai putin  pacat ca nu a decurs cum trebuia.
Tocmai din acest motiv iti recomand sa nu te stresezi pentru ca scad sansele(desi eu o sa fiu disperata  disperat  disperat  disperat  disperat dar sa sti ca sunt buna la dat sfaturi  rotfl2  rotfl2 )

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-21 11:38:58)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1313 2010-02-21 11:38:30

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Garga puss bafta maine la HSG si sa primesti vesti bune
  MIRI ohhhooo mi-au trecut uratii de mult!!!!! ma simt bine ...tu nu mai fii tristuta , daca nu a fost luna aceasta va fi cu siguranta luna viitoare... puss

ddunia puss

almi , ce faci, dormi??? treci la pupacit puss  puss  puss sa nu mai zici ca la tine nu se gandeste nimeni chicot

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1314 2010-02-21 11:38:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mirik, nici eu nu vreau sa ma obosesc, intr-un fel e bine ca am munca de birou..Ma voi ridica des de pe scaun, vo face plimbari. Imi va fi greu dar asta e

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1315 2010-02-21 11:41:58

mirik
Insomniac member

bunea georgeta a scris:

MIRI ohhhooo mi-au trecut uratii de mult!!!!! ma simt bine ...tu nu mai fii tristuta , daca nu a fost luna aceasta va fi cu siguranta luna viitoare... puss

Sunt suparata ca nu ovulez cum trebuie, se intampla ceea ce ma asteptam (s-a dereglat dupa curetaj) sau mai rau sa nu ovulez deloc  cesafac .Oricum mai am de asteptat inca o luna in afara de asta pana la startul cursei "bebe"

Andreed a scris:

Mirik, nici eu nu vreau sa ma obosesc, intr-un fel e bine ca am munca de birou..Ma voi ridica des de pe scaun, vo face plimbari. Imi va fi greu dar asta e

puss  puss  puss

#1316 2010-02-21 11:44:17

bunea georgeta
Platinum member
Site

miri( ai observat, cum iti spun acum! asa cum te striga bunica ta) puss ....cu incredere si cu speranta trebuie sa mergem mai departe

Publicitate

loading...

#1317 2010-02-21 11:45:20

mirik
Insomniac member

bunea georgeta a scris:

miri( ai observat, cum iti spun acum! asa cum te striga bunica ta) puss ....cu incredere si cu speranta trebuie sa mergem mai departe

Deja ma alinta mai multe fete  chicot  chicot  .
Ma simt rasfatata casei  happy  happy

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

#1318 2010-02-21 11:46:53

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

fete , wave  am intrat sa va salut repede , ca am putina treaba si nu pot sa stau , dar revin sa va citesc  par

o duminica frumoasa

mirik , nu am apucat sa citesc tot ce ai scris , dar am aruncat o privire la tine in grafic , si se pare ca ai ovulat ...., ce este in neregula ???

#1319 2010-02-21 11:48:07

bunea georgeta
Platinum member
Site

miri ( imi esti datoare cu un puss ) am dat startul fetelor!!!   chicot

tttt puss

#1320 2010-02-21 11:48:40

mirik
Insomniac member

tttttt a scris:

fete , wave  am intrat sa va salut repede , ca am putina treaba si nu pot sa stau , dar revin sa va citesc  par

o duminica frumoasa

mirik , nu am apucat sa citesc tot ce ai scris , dar am aruncat o privire la tine in grafic , si se pare ca ai ovulat ...., ce este in neregula ???

testele zic ca nu  supa

#1321 2010-02-21 12:00:11

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata fetelorrrr

ddunia  goodluck nu mai ai mult si afli daca e bebe hjartahjartahjarta  rugaciune

pupici la toateeee

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1322 2010-02-21 12:07:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

georgi, multumesc  puss

Lavi, tt neata  puss  puss

miri, e f posibil sa fi fost suficient nivelul de LH din ziua in care testul a iesit "aproape" pozitiv si sa fi ovulat ieri-azi. mie asa mi s-a intamplat de doua ori. folosesti oview? daca da, incearca cu teste mai sensibile cum sunt Minutul.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-21 12:07:43)

#1323 2010-02-21 12:09:33

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave

Buna dimineata... cascat

accumaria puss                          blue puss                              andreea puss

bmihaela puss                            briana puss                           camy puss

georgi puss                                cocof puss                            Alina puss

cris8 puss                                   bebemic puss                       rruxxy puss

daciana puss                              ddunia puss                           adina puss

garga puss                                 priga puss                              naf puss

lavi puss                                     madutu puss                          lili puss

manu puss                                  mayya puss                           smart puss

mirik puss                                   nera puss                               fany puss

pass puss                                   printe puss                             dana puss 

myrela puss                                raluk puss                               buck puss

savannah puss                            tasha puss                              katami puss

tt puss                                        zana puss                               monnaa puss

bulica puss

nerama a scris:

mai da e cam liniste pe aici... se vede ca e sambata seara... rodnar
aveti treaba fetelor??? sexinpat big_smile
eu nu pot ca am uratii in vizita grater

almi cand ai timp poti te rog sa adaugi la prima pagina la mine dupa prima IA - nereusita... supa
scuze ca te bazai puss

nu ma bazai iubita, merg acum si modific puss

bunea georgeta a scris:

ddunia puss

almi , ce faci, dormi??? treci la pupacit puss  puss  puss sa nu mai zici ca la tine nu se gandeste nimeni chicot

rodnar ca de obicei eu sunt cea mai somnoroasa tongue

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1324 2010-02-21 12:11:05

mirik
Insomniac member

gargarita a scris:

georgi, multumesc  puss

Lavi, tt neata  puss  puss

miri, e f posibil sa fi fost suficient nivelul de LH din ziua in care testul a iesit "aproape" pozitiv si sa fi ovulat ieri-azi. mie asa mi s-a intamplat de doua ori. folosesti oview? daca da, incearca cu teste mai sensibile cum sunt Minutul.

Da, oview folosesc.
Nu am gasit Minut.In ce farmacii se gasesc?Cate benzi sunt?
A comandat cineva parca de pe un site niste teste (mai multe la pachet) a revenit sa spuna daca sunt ok?

#1325 2010-02-21 12:13:57

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ceau fetele puss

pe mine tot ma doare spatele si acu ma doare si umarul si mana... supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1326 2010-02-21 12:15:14

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

fetele cucuieteleeeeeeeeeeeeeeee pusspusspusspusspusspusspuss
in sfarsit am discutat f serios cu sotul meu si a recunoscut ca a gresit,k nici lui nu i se pare normal,k ma iubeste mai mult decat orice,ca nu vrea sa ne certam si ca i se pare normal k si sexul are importanta lui intr`o relatie mai ales intr`o casnicie...asa ca aseara ne`am destrabalat dar inainte de asta knd am vazut ce chef are i`am zis k daca o face din obligatie mai bine sa nu o mai faca la care el "niciodata nu am facut asta din opbligatie,ci ca te iubesc" ...
in timpul discutiei noastre serioase de aceasta data mi`a zis k ii este frik sa nu raman insarcinata ca nu am loc de munk si nu ne descurcam cu banii chiar daca un copil e o binecuvantare si mi`a batut app de pastile...i`am zsi k iau daca el prefera sa ma vada lesinata toata ca stie prea bine k nimic nu`mi prieste si mi`e rau de la ele eu le iau...si nu mi`a mai zis nik...
aseara mi`a adus ghiocei,mancarea la pat ca ma durea f tare ovarul drept...
ca azi sa`mi dau seama ca am ovulat...mi`am dat seama de la simptome....
sper sa fie bine...daca Dumnezeu vrea sa ne trimita un prunc acuma e bine venit...unde manaca 2 incape si al 3`lea chiar daca ne este greu,parintii ne ajuta mult smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1327 2010-02-21 12:21:24

mirik
Insomniac member

Raluk_ a scris:

fetele cucuieteleeeeeeeeeeeeeeee pusspusspusspusspusspusspuss
in sfarsit am discutat f serios cu sotul meu si a recunoscut ca a gresit,k nici lui nu i se pare normal,k ma iubeste mai mult decat orice,ca nu vrea sa ne certam si ca i se pare normal k si sexul are importanta lui intr`o relatie mai ales intr`o casnicie...asa ca aseara ne`am destrabalat dar inainte de asta knd am vazut ce chef are i`am zis k daca o face din obligatie mai bine sa nu o mai faca la care el "niciodata nu am facut asta din opbligatie,ci ca te iubesc" ...
in timpul discutiei noastre serioase de aceasta data mi`a zis k ii este frik sa nu raman insarcinata ca nu am loc de munk si nu ne descurcam cu banii chiar daca un copil e o binecuvantare si mi`a batut app de pastile...i`am zsi k iau daca el prefera sa ma vada lesinata toata ca stie prea bine k nimic nu`mi prieste si mi`e rau de la ele eu le iau...si nu mi`a mai zis nik...
aseara mi`a adus ghiocei,mancarea la pat ca ma durea f tare ovarul drept...
ca azi sa`mi dau seama ca am ovulat...mi`am dat seama de la simptome....
sper sa fie bine...daca Dumnezeu vrea sa ne trimita un prunc acuma e bine venit...unde manaca 2 incape si al 3`lea chiar daca ne este greu,parintii ne ajuta mult smile

puss  puss
Ma bucur ca merge spre bine. In ceea ce priveste venirea lui BB am mai spus si mai sus ca vine cand te astepti mai putin  chicot .Nu te-ai protejat deloc?

Frumoasa semnatura cu rosu dar sterge  grater de la sfarsit  punish  punish

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-21 12:21:49)

#1328 2010-02-21 12:21:37

Almi Ingerash
Addicted member

bv raluk... asa mai da... puss

#1329 2010-02-21 12:21:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

raluk, ma bucur ca ati vorbit si ati lamurit treaba. asa repede ovulezi tu, in ziua 12?

almi  puss

nera, mai bine te duci la un spital...

miri, se gasesc destul de usor minut, sunt 3 intr-o cutie. blue facuse comanda de mai multe teste dar mai dureaza pana vine
LE pana vine blue   tongue

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-02-21 12:22:41)

#1330 2010-02-21 12:24:48

Almi Ingerash
Addicted member

eu de la minut cand luam era unul intr-o cutie... si tipa care vindea stia ca astea sunt fiecare in cutia lui... si ultima data cand am luat, zicea k mai are 3 teste (cu toate ca eu vroiam 5).. ceea ce nu a vazut ea (si nici eu) era ca pe o cutie scria ca sunt 3... ea mi le-a vandut la pret de 1... si m-am facut cu 5 teste fara sa-mi dau seama (cu toate ca am platit 3) big_smile aveti grija, cititi pe ambalaj smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.