homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18-8

#134 2010-02-17 07:56:30

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 18

Neata fetele cascat  wave

Cocof pai asta ziceam ca nici sufleteste nu sunt pregatita. mai este si de aia mai e pana ma obisnuiesc cu gandul. mai am si cate ceva de cumparat......si ma rog la Dumnezeu sa stea bebita acolo la caldurica cat mai mult. pana ii vine termenul rugaciune

Andreea goodluck  rugaciune la eco. o sa fie f bine

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-17 07:58:23)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#135 2010-02-17 07:58:28

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Neatza fetele! shopping vin si eu in casuta noua....mai tarziu ca dormim prea mult da no rotfl2 ne-intelegeti voi, nu? big_smile  puss Hai sa fie cu noroc casuta 18 si sa va aduca cel mai fain martisor bebic  chicot !!!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance
Ceva vesti noi? care imi face rezumat pe ziua de ieri ca ati scris maiiiiiiiiiiiiii dumbom guralive de voi ce sunteti puss
Multu la toate pentru gandurile bune puss  hjarta
Ola alina! ai sa vezi ca o sa stea cuminte bebita acolo la caldurica si te asculta chicot  puss

Priga!!!!!hai ca de abia astept sa bagi un test majoreta  majoreta  majoreta si apropo de OPK negativ...ce sa-ti zic....si eu eram bortzi si testul de ovulatie era negativ asa caaaaaaaa  cool  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Andree bafta la eco!! rugaciune

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-17 08:10:33)

#136 2010-02-17 08:10:49

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

neata fete  wave

oau , 5 pagini , merg  coffestudiu

eu am avut temperatura mica azi .... sunt in ceata , sa inteleg ca nu am ovulat ?? nustiu

#137 2010-02-17 08:14:37

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

tttttt a scris:

neata fete  wave

eu am avut temperatura mica azi .... sunt in ceata , sa inteleg ca nu am ovulat ?? nustiu

Ai dormit bine ? te-ai trezit in timpul noptii ?
Eu am fost convinsa luna asta ca am ovulat in z13... nu apucasem inca sa-mi fac OPK... si pana la urma...

Totusi la tine cred ca a fost ieri...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-02-17 08:15:43)

#138 2010-02-17 08:17:34

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave ttttt-ule poate urca incet ca la mine chicot  goodluck  goodluck  goodluck
miha da ce desenezi tu acolo la tine in grafic? forme de forme cool

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-02-17 08:18:46)

Publicitate

loading...

#139 2010-02-17 08:18:08

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Dana are dreptate;  goodluck  goodluck  goodluck

#140 2010-02-17 08:23:26

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata fetele  puss la toate

mirik, zana, am o intrebare pt voi. Voi cat ati sangerat dupa chiuretaj? Eu am deja 1 sapt juma si vad ca sangerez din ce in ce mai tare. Acum nu mai curge cu cheguri de alea mari (2-3 cm), dar curge mai mult, si nu da semne sa se opreasca....
Mie dr mi-a zis ca e posibil sa sangerez pana fac cam 21 de zile de la chiuretaj..dar chiar asa mult? Sunt satula de pus absorbante (sunt asa incomode), mai ales ca eu ani de zile am folosit tampoane, si dr mi-a zis acum sa nu le mai folosesc.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#141 2010-02-17 08:23:58

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele
sA va rugati pentru noi rugaciune

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#142 2010-02-17 08:49:35

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

printesica a scris:

neata fetele  puss la toate

mirik, zana, am o intrebare pt voi. Voi cat ati sangerat dupa chiuretaj? Eu am deja 1 sapt juma si vad ca sangerez din ce in ce mai tare. Acum nu mai curge cu cheguri de alea mari (2-3 cm), dar curge mai mult, si nu da semne sa se opreasca....
Mie dr mi-a zis ca e posibil sa sangerez pana fac cam 21 de zile de la chiuretaj..dar chiar asa mult? Sunt satula de pus absorbante (sunt asa incomode), mai ales ca eu ani de zile am folosit tampoane, si dr mi-a zis acum sa nu le mai folosesc.

Eu am avut sangerare abundenta 2-3 zile dupa care am ramas cu o scurgere maronie 3 saptamani.
Nu te-a chemat la control la 10 zile dupa curetaj?

Imi spune fertility ca : Probably Not Fertile .Ce inseamna asta? Ca presupune el ca nu o sa ovulez luna asta? Sau ca nu este ziua de azi fertila?

Eu nu stiu sa cataloghez scurgerile(sticky, creamy sai watery)

buna dimi!!!! puss

Andree  rugaciune .O sa fie totul bine.La ce ora ai programare?

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-17 08:50:47)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#143 2010-02-17 08:52:01

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetele wave

mihaela tare frumos arata graficul.  smile

andre goodluck

maria multa sanatate si sa ne tii la curent .

zana, in legatura cu apootingul pot sa-ti spun ca eu am avut uneori si inainte si dupa menstra, dar nu mi-am pus niciodata pb ca ar fi ceva in neregula. in ultimele 2 zile mereu am avut scurgeri maronii, aproape de cand ma stiu, asa ca nu mai baga s tu in seama orice. smile

printe nu te panica. stiu ca e incomod sa sangerezi atatea zile, dar daca dr zice ca e ok, nu-ti face griji kram

o zi buna pt toate!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#144 2010-02-17 08:54:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

La 11 mergem...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#145 2010-02-17 08:56:25

mirik
Insomniac member

Andreed a scris:

La 11 mergem...

Multa bafta!!!
Maica Domnului o sa va fie alaturi si o sa fie totul bine! Stai linistita!

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
                                     si pentru Maria
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

#146 2010-02-17 08:57:18

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata gagici...pupici la toate lumile

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#147 2010-02-17 08:59:36

criss_bebemic
New member
Inregistrat: 2010-01-28

neata alll.. puss printe eu am sangerat 3 ore dupa , foarte slab si apoi dupa 3 zile a venit ceva sangerare tot light care a tinut 2-3 zile , apoi mi-a venit dupa o luna, ceva mai abundent decat de obicei ... se pare ca eu am scapat tare ieftin ... depinde de fiecare , aveam 21  de ani, poate si varsta conteaza

#148 2010-02-17 09:02:51

mirik
Insomniac member

criss_bebemic a scris:

neata alll.. puss printe eu am sangerat 3 ore dupa , foarte slab si apoi dupa 3 zile a venit ceva sangerare tot light care a tinut 2-3 zile , apoi mi-a venit dupa o luna, ceva mai abundent decat de obicei ... se pare ca eu am scapat tare ieftin ... depinde de fiecare , aveam 21  de ani, poate si varsta conteaza

Dupa care ti s-a reglat?Urmatoarele au venit cum iti veneau de obicei?

Eu nu am avut dupa curetaj deloc dureri insa acum de cand mi-a venit menstra am ramas cu o durere(uneori i-as spune intepatura) in zona ovarelor (nu este permanenta) insa inainte nu o aveam.

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-17 09:03:20)

#149 2010-02-17 09:07:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

andree bafta puss

alina tu esti logoped nu?nu imi zici si mie niste exercitii pt raraiala? tongue stiu k ai zis k sunt batrana da macar sa incerc lol

Sa nu te astepti sa te salut!

#150 2010-02-17 09:08:20

tttttt
Hero member

accumaria a scris:

Uau, ce tare, deja un alt topic... Bine v-am regasit si aici in noua casuta...!  puss Sunteti asa de dragutze toate...  kram

Andreea, pumnii stransi pentru maine! Va fi bine, ai sa vezi.

Teteule, si eu ma gandeam ca e cazul sa-mi cresc neaparat imunitatea... prea se lipesc toate de mine... multumesc de sfaturi! Cat de spre IA de ce sa ma supar ca ma intrebi... sincer, da, m-am gandit... initial aveam in cap ca daca pana in vara nu se intampla nimic de la sine, sa ma iau sa ma duc prin austria la ceva medic recomandat... ca acolo cica te rezolva imediat astia...

Pana una alta insa acum am alt stress... mi-au gasit la papanicolau niste chestii ciudate... ASC-US... am plans aproape toata ziua de cand am aflat... trebuie sa ma duc sa imi fac genotiparea pentru HPV... sper sa fie bine... nu mai am putere acum sa vorbesc despre asta... poate merg maine sa fac aceasta analiza desi costa 460 lei, dar nu am liniste...  Mi-a dat sa iau si tratament pentru ureaplasma... din nou antibiotice... sad

Nu stiu cat chef mai am de schi, ma simt secata de puteri... sper sa ma adun totusi pana vineri si sa profitam de aceasta saptamana... ca tare o asteptam... de ceva timp... ca din vara nu am mai avut concediu...

Merg sa mai citesc din urma, desi mi se inchid ochii rau de tot!

maria au fost perioade cand si eu dadeam din una in alta : te rog sa nu uiti un lucru , nu te mai supara , nu mai plange , nu o sa faci decat sa inrautatesti lucrurile , ascus poate sa fie si de la o infectie banala hai te rog , capul sus , dr badea de la micomi e f buna , si ai sa vezi ca se rezolva totul cu tratament , trebuie sa iei pt imunitate neaparat
daca iei antibiotice sa iei si un antimicotic neaparat
du-te in vacanta si relaxeaza-te , si hai te rog , nu mai fii trista , da ? kram  kram kram  kram kram  kram kram  kram

priga
, oricum ar fi , la cat de mult iti doresti bebe , dumnezeu o sa aibe grija de tine , ai sa vezi goodluck

acelasi lucru vreau sa ti-l zis si tie nera , bebe o sa vina , sunt convinsa  goodluck

garga , bafta multa cu sotul , sa iasa analiza bine , el a avut vre-o infectie urinara ?

cocof , ai o fetita super , vezi cum faci, mai trage si chiulul de la munca , timpul trece ...

lavi , ai facut out?

pe toate va pup , bafta
ma duc sa mai citesc in urma , vroiam sa mai zic cate ceva ......

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-17 09:09:20)

#151 2010-02-17 09:13:06

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna dragutele  cascat

Eu ma simt taaare ciudat, nush ce-i cu mine  bang  Aseara nu am mai facut nimic (  sexinpat  ), pentru ca pur si simplu NU AM CHEF  supa  What the f*ck is wrong with me?  disperat

Si cand am vazut ce fata a facut barbati-miu - e de inteles, dupa 2 saptamani - m-am simtit si mai prost  sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#152 2010-02-17 09:16:27

tttttt
Hero member

bmihaela a scris:

tttttt a scris:

neata fete  wave

Ai dormit bine ? te-ai trezit in timpul noptii ?
Eu am fost convinsa luna asta ca am ovulat in z13... nu apucasem inca sa-mi fac OPK... si pana la urma...

Totusi la tine cred ca a fost ieri...

mersi miha ,
am dormit bine , nu m-am trezit , doar ca am adormit foarte sumar imbracata .... rodnar

LE :si tu ai resusit sa prestezi la timp in z 17 ??

blue , ai fost cam stresata cu bebele ,,,,e doar o pasa proasta , trebuie sa te fuful iar fara griji  goodluck

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-02-17 09:39:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.