homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-13

#229 2010-02-27 05:59:36

criss_bebemic
New member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19

neatza guraliveeeeeloooorrrrrrrr smile 30 de pagini in 2 zile...smile
si casuta noua...smile
am si eu o intrebare fetele mele
eu se pare ca ovulez azi maine pt ca am eggy, doar ca am observat acum un minut cand am fost la baie , ca in secretia eggy am ceva mai multe firicele de sange maronii. contact nu am avut zilele astea, si nu stiu daca e normal sa apara firicele de sange. voi ce credeti? vi-i s-a intamplat?

#230 2010-02-27 07:39:07

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata

Multumesc de cuvintele frumoase si ca sunteti alaturi de mine.

Mirik, extrauterina nu mi s-a spart si de aceea ambele trompe sunt ok. Am avut noroc ca am mers la medic la timp. Nush daca va amintiti, dar sapt trecuta va spuneam ca incepusem sa sangerez mai tare. Sambata dimineata, m-am speriat de cum umpleam tamponul, mi-am sunat dr si ea de urgenta m-a chemat la spital (pregatita pt internare). La spital m-a consultat, mi-a facut eco si pe langa ea s-au mai uitat inca 2 profesori doctori, f atent, si vedeau ceva parauterin(pe langa chistuletul care imi aparuse intre timp), insa se vedea f neclar si f putin. Mi-au trimis sotul sa cumpere un test de sarcina, pe care l-am facut si in nici 1 min s-a pozitivat. L-au trimis sa ia inca unu sure checdk(primul era barza), la fel, s-a pozitivat in mai putin de 1 min. Nu-mi venea sa cred ce mi se intampla. Am fost internata cu Obs SEU, mi-au luat sange pt bhcg si dupa ce a venit rezultatul (care evident ca nu era <5) mi s-a facut o injectie cu Metotrexat, care cica omoara orice formatune care e in evolutie(secreta bhcg). La 72 de ore de la acea injectie mi s-a facut iar bhcg, care scazuse f f f putin(cu vreo 20), dar mi s-a spus ca asta e bine, Metotrexatul omoara dar nu scade radical bhcg-ul, iar extrauterina a fost oprita din evolutie( de fapt mi s-a explicat ca procesul e de fapt ca un fel de uscare...ma rog). Dar, de chiuretaj nu am scapat. De data aceasta nu mi s-a mai facut anestezie totala, si evident ca am simtit oleaca, am si vomat(cu toate ca nu mancasem absolut nimic). Dupa chiuretaj nu mi-a mai curs o zi si o noapte nimic, dar intre timp capatasem candida, care ma manca de nu mai puteam. Mi s-a dat tratament doar cu unguent si de aseara am incepuit si cu ovule. Ieri, am inceput putin sa sangerez iar, mi s-a facut iar bhcg, care a scazut mult(era 57, si mi s-a zis ca pe luni e sub 5). Luni ma duc iar la contrl si atunci imi face din nou sa ne asiguram ca e ok. Mi s-a zis ca am sa mai sangerez, mai ales ca la ecograf pe langa chistul d epe ovarul drept (pt care mi-a dat pilule 1 luna ca sa scap de el) s-a vazut si un mic cheguletz de sange(si intr-adevar asta noapte am sangerat si eliminat cheaguri de sange). La chiuretaj mi s-a luat mostra din ce era acolo si au dus la analiza patologica, pe sapt viitoare ar tb sa mi se dea rez si poate imi spune cam ce s-a intamplat(sper).

Norocul meu mare a fost ca mi-am sunat dr la timp, si nu am ajuns sa se sparga, pt ca in cazul asta ramaneam fara o trompa. Cu toate ca inainte de primul chiuretaj am facut o mie de eco, vad ca nimeni nu a vazut atunci nimic, probabil nu s-au concetrat pe ce era in afara uterului, si mai ales ca aceste cazuri cu un embrion uterin si unul extrauterin sunt cazuri extrem de rare.

Acum inca nu am trecut de sperietura, pana nu imi inceteaza sangerarea si nu vad bhcg <5 nu sunt inca linistita, dar sper sa fie totul bine.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-02-27 08:08:04)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#231 2010-02-27 07:53:03

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

buna dimineata
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

va multumesc din tot sufletul ca m-ati incurajat sa-mi fac test pt ca este foarte
POZITIV      cu 2 liniute grasane

sunt foarte emotionata
este o adevarata minune;
luni merg sa-mi fac analize la sange si ma rog sa-mi ajute Doamne Doamne sa duc sarcina la termen

voi chiar ati avut dreptate
daca nu erati voi abia luni daca faceam test
din tot sufletul va multumesc si va imbratisez cu drag
kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-27 07:53:53)

#232 2010-02-27 07:57:28

dirida
Insomniac member

Uau myre, felicitari si sa ai o sarcina usaoara si fara probleme. Ma bucur f mult pt tine majoreta

#233 2010-02-27 08:03:40

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Myreeee  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Felicitari din suflet si sarcina usoara. Ma bucur muuuuuult de tot pentru tine  par  par  par

Printe, nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut. Bine ca s-a terminat totul la timp si ai ramas cu ambele trompe. De acum incolo sa ai o refacere cat mai usoara.

Fany kram

Publicitate

loading...

#234 2010-02-27 08:03:46

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Printe nici nu stiu ce sa spun!  supa .Imi pare bine ca esti ok acum insa imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asemenea momente.Sa dea Dumnezeu sa fie totul ok de acum incolo si sa ramanem insarcinate, sa avem niste sarcini (tu usoara pentru mine imi doresc una cu toate simptomele) fara probleme si niste bebelusi grasani si sanatosi. Imi este un pic ciuda pe dr astia care nu vad anumite chestii cand ar trebuii totusi, sunt de acord ca este un caz rar dar atata timp cat exista sansa sa fie si asemenea situatie ar trebuii verificata.Din cate stiu eu tu ai fost la mai multi dr si niciunul nu a vazut  skitarg  skitarg .

Te pup! puss

Eu am intrat sa bag temperatura in ff si sa va pup. Cred ca ovulez intr-un final  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance Am facut acum un test minut si este pozitiv, temp am luat-o cu 1h mai tarziu si nu stiu daca este concludenta.
Akm plec la Bucuresti la bunica vorbim diseara.

Uhuuuuu primul test poozitiv  happy  happy  happy  happy  happy   happy  happy  happy  happy  happy  happy  happy  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!
BB sanatos !!!!!!!!!!!

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-27 08:09:21)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#235 2010-02-27 08:09:02

r.myrela
Hero member

Printe    puss
ma bucur ca esti bine acum si ambele trompe sunt neafectate
am trecut si eu printr-o sarcina oprita in evolutie si un avort spontan

Ruxy   puss
Mirik   puss

#236 2010-02-27 08:10:28

dirida
Insomniac member

myre,  puss
sper din tot sufletul ca de data asta sa duci sarcina la bun sfarsit si sa ai un bebe sanatos.

#237 2010-02-27 08:15:16

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Eu plec akm sa va gasesc sarbatorind testuletul pozitiv  happydance  happydance  happydance

Priga daca ovulez akm o sa scapi de mine pana luna viitoare, nu te mai stresez ca nu ovulez  chicot  chicot

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#238 2010-02-27 08:22:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Myre  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta plang de fericire pt itne

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#239 2010-02-27 08:28:40

dirida
Insomniac member

Andreea am vazut si eu filmuletul tau, e superb, si evident ca am acum bocesc in hohote.

#240 2010-02-27 08:33:14

r.myrela
Hero member

Andreea   kram  kram  kram  kram  kram
Maria ce face ?s-a trezit printesa noastra ?
si eu sunt foarte emotionata incat imi tremura si mana pe tastatura
asta chiar este o surpriza

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-27 08:34:18)

#241 2010-02-27 08:34:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Printe, ma bucur ca acum totul e ok si nu ti-au fost afectate trompele. Cand ma gandesc ca si omfalocelul apare o data de la mii de nasteri...

Legat de filmulet,  kram  puss , nu plange ca plang si eu din nou

Plec la servici, ne citim mai incolo.
Va pup

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-02-27 08:47:29)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#242 2010-02-27 09:06:45

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna dimineata
printesica...offff draga mea...ce bine k ai scapat cu trompele intacte..sa te faci bine repede si sa ne auzim cu vesti bune
myre majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
bravoooooooooooooooooooooooooo
vai ce ma bucur....macar un test pozitiv k eu nu cred k am vreo sansa...myrela sa dea dumnezeu sa fie bine de data asta si sa-l tii pe bebe in brate
vai ce ma bucur

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#243 2010-02-27 09:13:25

r.myrela
Hero member

ddunia multumesc din tot sufletul

hai,fa si tu un test ; goodluck   sa fie cu 2 liniute
in a cata zi de ciclu esti ?

Cocofana  mea draga  kram  ,bine ai vazut tu 2 ochisori in graficul meu

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-27 09:15:22)

#244 2010-02-27 09:24:36

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

in ziua 29 mirela....dar nu fac pt k simt k il fac degeaba..astept sa vad ce se imntampla...maine ar trebui sa imi vina

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#245 2010-02-27 09:31:29

r.myrela
Hero member

nici eu nu vroiam sa fac dar au reusit fetele mele dragi de aici sa ma convinga
macar cumpara-ti azi un test si fa-l maine dimineata
goodluck  goodluck  goodluck   sa fie pozitiv

Andreea  si azi esti la serviciu ? offf

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-02-27 09:32:34)

#246 2010-02-27 09:43:19

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata gagici

un we placut sa aveti

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#247 2010-02-27 09:43:34

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata fetele!!!
myre felicitari!!!! ma bucur pentru tine si iti doresc multa sanatate si un bb frumos si sanatos!!!
inca o casuta cu test ++.. speram sa nu fie singurul!!!

printe  par , nici nu imi pot imagina prin ce ai trecut... dar important e ca acum esti bine !

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2010-02-27 09:48:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.