homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-148

#2794 2010-03-08 21:23:10

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19

gargarita a scris:

are logica miri, daca la voi se coaguleaza sangele prea repede sa va dea aspirina. la mine este exact invers. habar n-am daca are vreo importanta sau daca ma incurca cu ceva sa raman sau sa pastrez sarcina. dar m-a speriat asistenta, a zis ca in caz de interventie chirurgicala pot sa sangerez pana... acum, na, nu iau de bun tot ce zice o asistenta, dar poate ar trebui investigat.
am vazut ca profilul pt trombofilie este 350 lei la Synevo, si mai sunt si alte analize de facut pe langa. cam scump. mai bine ma duc la doctor sa imi spuna el  exact ce analize sa fac.

Mie mi se pare mult prea scumpmai bine iti calci pe scarba de spitale si iei o trimitere si mergi la Fundeni.Mie mi se intampla inainte sa imi sara sangele din vene dar acum nu mai este asa ....poate totusi aveai pulsul mai ridicat sau .....cine stie.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2795 2010-03-08 21:23:12

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

eu am fost suspecta de tromboflebita......mi se coaguleaza sangele mai greu, dar dupa en analize nu sufar de aceasta boala.....ce speriata mai eram anul trecut supa

Nera puss  puss bine ai revenit..prolactina se trateaza ( si eu am avut-o marita si am  luat Brocriptin) ...la prolactina contribuie ff mult stresul ....avand prolactina marita este foarte bine ca nu faci IA acum ....trebuie sa urmezi tratament ca sa iti scada si apoi liber la bebe... puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-03-08 21:27:46)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2796 2010-03-08 21:24:04

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Drum bun, nerama, sa aveti grija de voi! puss

Eu m-am pus pe bicicleta, 40 de minute, asa macar nu ma agit degeaba tongue Si acum vine marea distractie - trebuie sa spal vasele lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2797 2010-03-08 21:24:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nera  puss  kram  erai pui de moldovean tu? big_smile  sa aveti drum bun!

giorgi, la ce medic ai fost si ce specializare?

#2798 2010-03-08 21:27:47

mirik
Insomniac member

Nera drum bun
Giorgi de ce erai suparata?Am inteles ca daca sti de ea si mergi la dr pe parcursul sarcinii nu sunt probleme.Sau este ceva ce nu stiu eu?Ar trebuii sa ma ingrijorez?  va
blue baga mare....la spalat vase  chicot  chicot

Publicitate

loading...

#2799 2010-03-08 21:29:02

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

blue puss nu te pune la biciclit ca poate nu-i face bine la bebe big_smile

miri puss

garga puss sunt banateanca cu sange moldovenesc chicot ca sunt nascuta si crescuta la timisoara dar parintii mei sunt amandoi din moldova tongue dar eu ma consider mai mult moldoveanca  chicot

aaaa si mi-am luat un oltean rotfl2  rotfl2  rotfl2

drumul nu stiu cat va fi de placut ca mergem la inmormantare... supa

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-03-08 21:32:24)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2800 2010-03-08 21:30:20

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor, nu ar trebui sa dispara secretia watery dupa ovulatie? testul din seara asta e mult mai negativ decat cel de aseara daca pot spune asa. abia daca se vede liniuta. eu cred ca am ovulat in seara din 17-18, dar secretia continua. e adevarat ca mai putina si mai diluata. nu mai e aluneacoasa sau egg, dar nici sticky cum aveam eu dupa ovulatie.

noapte buna! par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-03-08 21:30:47)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2801 2010-03-08 21:32:09

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai daca nu e sticky, nu e egg, nici watery, oare nu e creamy, priga?  Poate un creamy mai diluat big_smile
Eu zic ca orice e normal, eu am fost umeda si dupa ovulatie, luna asta neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2802 2010-03-08 21:33:25

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Andreea   ce bine ca ai scris reteta de sfintisori cu gramaje
as vrea sa o incerc maine pt ca imi plac si aici nu face nimeni
maica-mea zice sa pun " faina cat cuprinde " dar mi se pare f relativ

Priga  poate e de bine asa cum este  goodluck
la mine luna trecuta a fost singura luna cu egg dupa ovulatie dar vad ca mi-a prins bine
de fiecare data aveam cremy dupa ov dar atunci a fost totat diferit decat de obicei

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-08 21:37:32)

#2803 2010-03-08 21:35:17

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Nerama, tu cum ai luat arefamul ?

#2804 2010-03-08 21:35:26

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Garga am primit rezultatele la analize si ce crezi?UREAPLASMA NEVATIVVVVVVVVVVVV!!Am scapat,sunt foarte fericita..dar in schimb a mai aparut Escherichia coli pozitiv in secretie yikes yikes grater grater

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2805 2010-03-08 21:37:37

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mama e moldoveanca, tata bucurestean si sunt nascuta si crescuta in Buc. dar mi-s dragi moldovenii tare-tare  hjarta

ooooo bravo Savannah!!  applause  applause  applause
din pacate tb sa iei iar antibiotic pt e coli sad

#2806 2010-03-08 21:38:23

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit si eu acasa... cred ca mai degreaba voi intra sa vb cu voi doar cand ajung acasa pt k fac numai prostii grater grater grater saraca smart vorbea de durerea prin care trece si eu nu am citit tot ca eram pe telefon... si raspundeam lui georgi... poate-mi iau un laptop si merg cu el la munca... offf...

smartu` ce sa zic? ca imi pare rau prin ce treci?? ca am incput sa tremur toata si ca am crezut ca ai postat o poveste luata de pe internet sau de pe alt site?? pana nu am observat ca lipseste semnatura nu am realizat ca vorbesti despre ceea ce ti se intampla... nu stiu ce sa zic... este dureros, este trist, este cumplit de greu doar cand ma gandesc la o astfel de situatie... si daca astea sunt starile care mi le da doar o poveste citita, nici nu vreau sa aflu prin ce stari trece persoana care le povesteste... te rugam (imi permit sa spun asta in numele tuturor ftelor de aici) sa incerci usor usor sa iti revii pentru ca viata TREBUIE sa mearga mai departe...cu bune si cu rele... ai grija de tine iubita noastra si te asteptam cu drag oricand! kram

am citit de la pagina 87... am cam uitat ce ati mai postat nustiu

cocof... mai intreb o data: ai fost cumva ieri in afi?? chicot

andrushca, haida bre stai linistita ca totul va fi bine! o sa vezi... puss

eu am luat cina in oras cu o gasca de fete cucuiete... am ajuns acasa si put toata a fum de tigara.. cu toate ca sunt nefumatoare azi am bagat 2 "paie" de-alea subtiri si mentolate rotfl2 ziceai ca sunt cateaua cu luleaua-n gura rotfl2 rotfl2

m-am pleostit asa dupa ce am citit povestea lui smart... cand aud cate o poveste din asta parca mi-e si frica sa raman insarcinata supa

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2807 2010-03-08 21:38:33

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

bmiha  in general se pun ovule de arefam

Garga   puss
Nera  drum bun sa aveti si sa te intorci repede acasa

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-03-08 21:39:45)

#2808 2010-03-08 21:38:53

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

sad sad ce stii despre asta??poti sa imi spui mai multe??este grav?? sad este bts??

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2809 2010-03-08 21:39:11

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

fetele, mi-am facut analizele , la mine in PLoiesti la drCraciun Radu medic primar hematologie si hemobiologie

Miri nu ai de ce sa te ingrijorezi , intai trebuie sa-ti faci mai multe investigatii  coagulograma
                                                                                                                  TS, TC
                                                                                                                  trombocite
                                                                                                                   retractia cheagului dupa 3h la 37 grade
                                                                                                                  APTT
                                                                                                                 consum protombina
                                                                                                                Timp QUICK
                                                                                                                Activitate protombina
                                                                                                                tIMP TRIPLU
                                                                                                                 fibrinogen
                                   incercam sa le enumar pe toate dar sunt super multe .Ma speriasem deoarece sora mea are tromboflebita si credeam sa nu fie ceva ereditar, totusi este o boala care se fac la persoanele trecute de 50 de ani, nu la 32 de ani cat am eu.........tu trebuie sa mergi la un medic bun sa-ti faci toate analizele....mai ales ca iti doresti si un bebe

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2810 2010-03-08 21:39:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

printesica a scris:

si cand m-au chiuretat erau acolo 4 care vroiau sa faca avort la cerere, una chiar il mintise pe preotul care venise acolo si care ii zicea sa renunte la ideea de a avorta copilul(era la al3-lea avort), iar ea spunea ca nu poate sa -l tina din cauza ca ii este prea rau(ce minciuna gogonata), nu poate nici apa sa bea pt ca vomita. In mom ala ma gandeam ca mi-as fi dorit eu o sarcina in care sa mi fie f rau, sa nu pot manca nimic, numai bebele meu sa fie bine, dar se pare ca nu e dupa cum vrem.

asa am patit si eu cand am nascut, in primul salon in care am stat, exact langa mine era o tipa, o fata tanara, care urma sa faca avort... ea a zis ca a luat antibiotice si nu-l poate tine, dar cand am intrebat-o ce si cum, ce antibiotice etc se balbaia... am prins ideea si am lasat-o in pace. dar cred ca nu exagerez, ala a fost cel mai greu si mai urat moment din cate am petrecut in maternitate... n-am putut sta langa ea, mi se parea ca ii "simt" copilul, imi era frica sa nu il afectreze pe al meu starea mea, m-am plimbat numai pe hol pana a plecat... dar era groaznic sentimentul, ca si cum asistam fara sa zic nimic la o condamnare la moarte neutral doar vorba aia, sunt mii de avorturi in lume, dar niciodata n-am stat langa cineva pana atunci... si acum ma rog uneori pt copilul ala, m-a marcat, pe bune grater

smart, toata ziua m-am gandit la tine, am fost pana la Mitropolie cu cristian si m-am rugat si pt tine, sa primesti repede un bebe sanatos.... kram

Si totusi ma gandesc si eu...prea multe oprite in evolutie...ceva se intampla....

pe bune.... disperat

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2811 2010-03-08 21:39:30

mirik
Insomniac member

uhuu suntem experte in speriat ureaplasma  punish  punish
nu stiu ce sa zic cu e coli sunt  dumbom

#2812 2010-03-08 21:40:59

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

buna fete dragi
unde a postat smart povestea ei? ca o caut de mult

Am 31 de saptamani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.