|
Nu esti logat.
Singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?#1 2010-04-09 14:36:17
singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?fetele, ziceti-mi si mie cum e in primele zile de viata ale lui bebe... pls Offline #2 2010-04-09 15:32:10
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Carra si eu am un baietel de 3 anisori si 2 luni dar eu am avut norocul ca mama mea sa fie langa mine si e si acum pentru ca stam impreuna si da, e foarte important sa iti fie aproape cineva in care ai incredere.Acuma na, depinde si bebele cat e de ager, al meu de ex. a fost argint viu inca de mic si e foarte obositor pentru ca noaptea nu prea apuci sa dormi in primele 5/6 luni pana se regleaza cu somnul si simti nevoia ca cineva sa te mai inlocuiasca sa te poti odihni un pic si cand nu ai pe nimeni nu e deloc usor.Nu mai zic de sfaturile practice pentru prima baita si pentru lucruri mult mai banale, de ex. se intampla ca atunci cand il alaptam sa se innece putin cu laptisor si sa tuseasca si eu ma speriam foarte tare si fel si fel de momente cand ai nevoie de sfatul cuiva trecut prin asa ceva.Bine de multe ori chiar daca nu ai pe cineva langa tine si ai nevoie de un sfat, poti sa suni undeva la o prietena care a nascut inaintea ta si care e proaspat trecuta prin astfel de experiente.Dar marea problema atunci cand esti singura este oboseala pe care o resimti din plin.Dar daca bebele e mai linistit si il mai si alaptezi, atunci cu siguranta iti va fi mult mai usor.Daca ai nevoie de un sfat si te pot ajuta, sunt aici si te sfatuiesc cu placere.Mult succes si rabdare multa!!! Offline #3 2010-04-09 17:22:24
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Carra, daca sotul nu o sa te poata ajuta, atunci sigur ai nevoie de cineva, cel putin in priele 2-3 saptamani. Offline #4 2010-04-09 17:24:04
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?pai sotul o sa ma ajute sigur. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-04-09 17:24:39) Offline #5 2010-04-09 18:27:38
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?carra eu singura am facut totul...pe al meu la inceput imi venea sa il pocnesc ca mi se parea ca ma incurca, el bietu' voia sa ajute. pana la urma am invatat sa nu mai fac pe martira si sa ma las ajutata de el. acum suntem un tot perfect Ultima oara a fost editat de pipacslany (2010-04-09 18:33:28) Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-09 18:43:58
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Mie mi-a prins bine sa o am pe mama 10 zile langa mine... bine, nu e genul de persoana bagacioasa si cicalitoare... nu s-a bagat sa ma invete nimic si nici nu am vrut sa o faca. Offline #7 2010-04-09 18:45:39
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?pe nicaieri...astept sa-mi creasca parul Offline #8 2010-04-09 18:55:52
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?eu subscriu in totalitate la ce a scris pipa, exact asa am facut si eu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2010-04-09 23:20:51Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Carra, ia-o pe mama sau soacra langa tine... barbatii ( unii ) chiar dak vor sa ajute... mai bine te lipsesti; macar 2 sapt sa ai pe cineva cu tine, trust me Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #10 2010-04-10 00:01:55
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?eu as adauga la ce am scris mai sus inca un aspect.. mereu mi-a fost frica e depresia postnatala iar faptul ca am facut de toate, adica bebe, casa, facultate... m-a tinut destul de ocupata incat sa nu-mi permit asa ceva evident, desi picam de oboseala... si satisfactia a fost pe masura si m-a ferit de ce ma temeam io mai rau Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2010-04-10 00:15:57
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?eu l-am crescut singura- singurica ... acum daca stau sa ma gandesc ..oare era mai bine sa am pe cineva sa ma ajute sau nu .. ca doar soacra-mea s-a rugat de mine sa ma ajute dar nu am vrut .. nu stiu ce sa spun. Nu am gatit, nu am facut curat( sotul le-a facut pe astea desi e paralel) ...m-am lasat de toate muncile astea casnice pt ca nu aveam timp .. Eu sincer m-am descurcat ... am avut si momente cand imi venea sa plang de oboseala dar fiecare minunt petrecut cu fiul meu l-am gustat la maxim.. Cred ca depresia mea s-a manifestat prin faptul ca am devenit foarte protectoare cu el .. nu imi venea sa il dau la nimeni... era comoara mea si nu vroiam sa il impart cu nimeni. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-10 00:16:48) Offline #12 2010-04-10 14:01:20
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Uneori e bine lateori nu...... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #13 2010-04-10 16:09:57
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Clar ca e mai usor cu ajutoare.Dar ma gandesc ca e bine sa fie ajutoarele astea in permanenta(nu numai primele saptamani), cel putin pana cand are copilul o varsta.Sau macar sa fii intr-o cladire in care cunosti foarte bine oamenii sau sunt oameni misto. I love you. Remember. They cannot take it Offline #14 2010-04-10 17:35:57
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?carra..eu zic ca te vei descurca singura si cu sotul...nimeni nu se naste parinte si toate devenim mame dupa ce nastem..instinctul se activeaza imediat.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #15 2010-04-10 17:41:20
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Carra, eu sunt singura...adica eu si sotul meu. El este un tip de nota 10, schimba fetitza, se joaca impreuna, ii facem baita, deci se implica tare, dar are un defect : nu stie sa gateasca si intra in panica daca il las in bucatarie singur. Cu alte cuvinte, face tot ce vreau eu dar nu gateste. Din punctul asta de vedere mi-a fost mie mai greut la inceput. Am stat in spital numai o zi ca asa este pe la noi si cand am venit acasa a trebuit sa stau in bucatarie. Dar am trecut si peste asta. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #16 2010-04-10 23:39:14
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?
nasa-mea la fel... n-are copii si a ramas la ce era acu 100 de ani. M-a umplut de un teanc de salopete enooormeee, ca pt un copil de 1 an... FARA NICIO CAPSA intre picioare, doar cu cate 2 nasturei pe umar. In primul rand, la varsta aia n-o sa mai imbrac cupilu' in salopete... in al doilea rand, astea fara capse nici cadou n-am cui le face, ca oricine s-ar uita stramb.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2010-04-11 15:35:03
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?primele doua saptamani a venit maica-mea, ea nu se ocupa de minunatie dar imi era de ajuns cu calcat, gatit, curatenie. dupa....dezastru, cu toate ca m-a ajutat sotul cu toate. faptul ca ramaneam singura acasa cand el era la lucru ma dispera, iar numai la o sapt dupa ce a plecat am si incetat cu alaptatul. apoi singura cu sotul- pana la 6 luni cand a trebuit sa merg la scoala si a venit iar maica-mea vreo 2 luni si cu concediul sotului au trecut si cele 3 luni de scoala, si apoi pe la 14 luni iar a venit maica-mea vreo luna (am facut practica). Offline #18 2010-04-11 15:49:25Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?Kata, d c sa nu-l imbraci in salopetica la 1 an? Eu am salopete vreo 2-3 si abia astept sa le-mbracam la toamna Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #19 2010-04-11 16:04:27
Re: singuri cu bebe acasa dupa nastere, sau cu ajutoare?si eu am avut salopete din alea fara capse din tara si le-a purtat toata vara ..tare bune au fost Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|