|
Nu esti logat.
Imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudate-5#77 2010-04-13 16:20:39
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateeu?? de ce?? eu n-am citit nimic din topic apropo, decat primul post zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #78 2010-04-13 16:27:38
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudatedoamne ce mi-a fost dat sa vad azi la scoala o fata (nu tocmai slaba ) imbracata cu o pereche de colanti,o camasa scurta..(ii ieseau sunculitele pe afara) si pantofi de lac rosii cu toc de 12-13 cm..cu ditamai platforma ..si ca sa fie totul perfect..o ditamai geanta albastra..esarfa mov si geaca alba....toata lumea se uita le ea ciudat,insa ea se simtea flatata si admirata..de ar sti ea cati radeau pe la colturi •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #79 2010-04-13 16:29:20
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateglumeam, black, ca eu ma plangeam ca ma balenizez in skinny n-am chiar 100 kg, dar oricum Offline #80 2010-04-13 16:45:41
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateaah zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #81 2010-04-13 18:52:29
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateNoi avem o tanti (tanti are 16 ani,dar arata de 35) in liceu... care de cand o stiu arata de parca tocmai ar fi venit de la exercitii de suctiune de pe centura. Si tanti asta,dupa ce ca e prajina de 1,80 care are corp disproportionat (picioare subtiri si strambe,fund mai degraba lung decat lat si turtit,pe deasupra,aripioare,talie in linie dreapta cu aripioarele si umeri mai lati decat au majoritatea tipilor),vine imbracata cam asa: tocurile de 10 sunt nelipsite,de asemenea si colantii oarecum stravezii purtati cu bluze de lungime normala ; are prostul obicei sa vina cu bluze care aduc mai mult a furouri transparente decat a piesa de purtat la ora 1 ziua si la orice tinuta asorteaza cercei aurii tip 'covrig'. Nu e nevoie sa-mi spun parerea... Offline Publicitateloading...
#82 2010-04-13 19:15:23Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudatemie nu imi plac cum arata pantofii cu toc cui la persoanele de 100 de kile...ai impresia k stau sa se rupa... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #83 2010-04-13 19:38:33
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudatecolanti cu bluza normala mi se pare cea mai groaznica combinatie ever! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #84 2010-04-13 19:55:07Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateEu nu-s tocmai cea mai slaba dintre slabe si de voie, de nevoie, port vara blugi mai skinny sau mai stransi spre glezna cu sandale fara talpa sau balerini. Ca oi parea cu 30 de kg mai grasa, aia e, nu pot sa port in fiecare zi tocuri de 10 Mai iau niste sandale care imi sunt dragi si care au platforma, dar nu in fiecare zi. Daca oi oripila pe cineva pe strada... ma mai gandesc daca imi pare rau Offline #85 2010-04-13 20:39:23Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateeu nu am nimic cu persoanele care poarta colanti cu bluza scurta atata timp cat au niste picioare si un fund tonifiat. Cand vad o persoana careia ii face fundul k toate visele in colanti imi vine sa vars, oricat de slaba ar fi Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #86 2010-04-13 23:09:47
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudate
daaa, alea cui zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #87 2010-04-13 23:28:31Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudateblack depinde de geaca....geaca mea de motoare si merge cu adidasi nu arata ciudat...gecile de piele cambrate in talie da pot arata ciudat, de asta nu am vrut sa imi cumpar desi imi plac cum arata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #88 2010-04-13 23:35:48
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudategecile tip-motor nu cred ca merg cu adidasi albi de ex. alea merg cu adidasi .. negri, bineinteles si din piele. nu cred ca merg cu adidasi puma zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #90 2010-04-13 23:45:17
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudatedar cu Conversi? Offline #94 2010-04-14 00:22:47Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudate
Genial Chiar asa ar trebui sa faci Offline #95 2010-04-14 00:31:52
Re: imbracaminte/incaltaminte - combinatii ciudatenu am vazut din astia aici ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|