|
Nu esti logat.
Schimbare ID#1 2006-11-17 17:55:01
schimbare IDOdata creat contul mai poate fi schimbat ID-ul (spre exemplu DORA in cazul meu)? Offline #5 2007-02-19 19:28:59
Re: schimbare IDpoate suna prosteasca intrebarea dar cum sterg id-ul asta si imi fac altul:)? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-19 19:32:31
Re: schimbare IDnu poti sa-l stergi pt ca nu exista administrator deocamdata.poti doar sa-ti faci altul,dar atunci iti trebuie si alta adresa de mail pt ca nu ti o va lua tot pe aia Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2007-02-19 19:37:31
Re: schimbare IDmultumesc mult puianca am inteles si eu acum.pup. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-02-19 19:39:02) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-02-19 19:49:09
Re: schimbare IDda..asa sunt regulile Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #9 2007-02-24 12:57:00
Re: schimbare IDofffff cum imi fac alt id. unde este obtiunea asta nu o gasesc:((.Help! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-02-24 22:17:19
Re: schimbare IDclick pe LOGOUT,apoi AUTENTIFICARE apoi te inregistrezi din nou cu un alt id Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|