homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-151

#2851 2010-04-28 11:42:56

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

draga buck, nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, in special cu tine, dar atat timp cat o persoana ma acuza ca ma bucur de raul altuia si topai de fericire cand se intampla sa fie de rau, AM DREPTUL SA JUDEC acea persoana.  Si daca meritam atatea balacareli pentru faptul ca nu ne-am bucurat indeajuns incat sa fie multumita, si e atat de indignata de noi astea insensibilelel si egoistele si cum om mai fi, nu inteleg ce cauta sa mai citeasca? nustiu

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2852 2010-04-28 11:43:03

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

bucklucica a scris:

Mai fetelor...asta e un forum ca sa ne relaxam sau sa ne enervam???Eu, Dana si alte fete care nu isi mai bat capul sa spuna ce simt si posteaza foarte rar...nu suntem un grup, o bisericuta, suntem useri care intamplator am avut aceleasi pareri si sentimente la un momet dat.Cand am intrat aici ne-am pus sufletul pe tava si am fost alaturi de voi si la bine si la rau.Si daca am dat un sfat, am facut-o din experienta, nu din auzite de la altii...Eu credeam ca asta e ideea unui forum...sa ne sprijinim si sa invatam unele de la altele...dar am vazut pe parcurs ca nu e asa aici, din pacate.De multe ori am simtit ca postez si astept un raspuns la o problema in zadar.Alteori, cand spuneam din experienta mea proprie si personala cate ceva ca sa ajut pe cineva, trebuia sa mi se dea peste nas de fiecare data...Oare credeti ca exista cineva care sa le stie pe toate?Voi spuneti Danei ca nu a invatat nimic de la voi, dar voi ce ati invatat de la ea???Ati invatat sa ascultati pe toata lumea si sa raspudeti la orice?Nu cred...Ati invatat sa fiti aproape de toate fetele de aici care au nevoie sa fie bagate in seama???Nu cred...si multe altele...Ziceti ca nu judecati pe nimeni?Pe ea de ce o judecati?Eu nu am mai intrat decat pentru Alinus.Si sper sa intru sa vad bebele lui Garga...Doamne ajuta sa fie bine!Si pe al lui Pass...In rest, fara sfaturi care sunt contestate imediat si fara sa-mi spun sentimentele unor persoane absente...

puss pt tine si pt. Eric  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2853 2010-04-28 11:44:57

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Nu la asta ma refer...Voi credeti ca in asta consta fericirea?Sa te felicite lumea?Eu nu vreau asta,nici macar sa ma bagati in seama mereu, numai cand "strig" ca am nevoie...Nu de aia ne strangem aici, sa ne ajutam la nevoie?
Smart,nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...am zis exact ce simt...
Manu puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2010-04-28 11:46:25)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2854 2010-04-28 11:45:20

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

MIRIIIIIIIIII draga, felicitaaaari!!!!!!!!!!   happydance  happydance  happydance  par   punk  punk  sa ai parte de o sarcina usoara ( eu iti recomand fara greata  rotfl2  ) un bebe sanatos si voinic si o nastere si mai usoara! ce mult ma bucur, haideti fetele ca miri a dat startul la teste ++ !
nu stiu daca ati observat, dar de obicei pe aici se ramane "in grup", adica vine cineva cu test + si mai rasar inca 2-3 dupa. asa ca haideti, gagici!!!  applause
ti-am vazut si testul in album, este asa dragut....  tummenupp

pisicule, iti tin pumnii in continuare, eu totusi nu as fi intrerupt progesteronul in locul tau pana nu as fi discutat cu medicul.  Doamne ajuta sa fie bine!  rugaciune

cocofanoasokram  am sa-ti zic vreo doua lol.  umblam asa prin album si m-am uitat la pozele tale din ochiu' londonez, am simtit nevoia sa te intreb: ce cauti, fato, in Romanica?  lol  ai asa un aer si un stil de Occident, te incadrezi perfect in peisajul lor. SUPER!  tummenupp
si.... big_smile l-ai cocotat pe bebe acolo? nu a protestat? eu am o teama uriasa de inaltime, nu m-ati fi urcat acolo decat cu racheta.
nota 200000000000000000000!  tummenupp 

gargaritule, bafta azi!  puss

camelia, asa rozatori in stomac am si eu de 3-4 saptamani, uneori imi vine sa vars daca e mai violenta arsura.  acklad  unde-i poza cu bebele?  smile

soricut
, abia acum ti-am vazut si eu pozele din album.  kram iti sta bine satena, esti foarte, foarte naturala, vad ca nici unghiutele colorate nu le porti.
eu ma dau cu oja des big_smile imi plac ojele colorate, dar am citit pe net ca nu ar afecta sarcina...  hmm

fac o pauza si completez in alt mesaj, asta e deja de un kilometru. big_smile

#2855 2010-04-28 11:46:25

smart lady
Addicted member

eu cred ca n-a ramas cineva fara ajutor la nevoie aici, de fapt sunt convinsa de asta smile

Publicitate

loading...

#2856 2010-04-28 11:47:05

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

mirik a scris:

Dana am evitat sa ma cert cu tine din respect pentru copilul pe care il porti in pantece si sper sa nu am ocazia.

Mirik , mai bine nu ziceai nimic...mai ales ca eu nu m-am legat deloc de tine. Prin ce ai scris in posturile de zilele trecute puteam sa cred ca vrei sa te certi cu mine si dc eu nu m-am luat la harta nu inseamna ca nu ati cautat cearta cu mine. Asa ca te rog nu mai afirma nimic de copilul meu din pantec ca in posturile dinanite nu ti-a pasat decloc de el...daca iti pasa ma lasai in pace si ziceai numai ca si garga ca nu comenteaza ca e parerea mea si nu mai vrea discutii. In fine...eu am scris ce am simtit pentru ca ala a fost motivul pentru care nu am mai intrat pe forum.atata tot. multe tot ati intrebat : de ce nu mai intra Dana? si cand am scris de ce....am vazut ce reactii dulci.

#2857 2010-04-28 11:48:23

smart lady
Addicted member

acum putem dormi linistite smile

#2858 2010-04-28 11:50:43

passenger
Addicted member

aoleu, fetelor, va rog frumos sa incetati! discutiile astea sunt puerile, va rog, purtati-le in particular! suntem adulti, nu copii de gradinita.  mad
plus ca nu stiu ce are de impartit un user al forumului cu alt(i) user(i) de aici, insa nu priveste pe toata lumea si deci, mi se pare inutil sa asistam toate la asa ceva.

buck
, de cand nu te-am "vazut"! ce mai faci, ce face puiul? dar Troia?  big_smile

asaaa, ramasesem la almi, eu cred ca mai ai un pic pana la O., daca zici ca ai simptome din ce in ce mai evidente. sa fie cu noroc!  puss

blue, succes!

talida, chiar ca ai un grafic......... al tau si al lui miri au ceva in comun.  tongue   goodluck

priga, nu conteaza asa mult cand a fost ovulatia, important este sa dea roade.   par  iti tin pumnii!

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-04-28 11:55:52)

#2859 2010-04-28 11:53:02

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Buck nu stiu despre ce vorbesti tu in ceea ce te priveste pentru ca nu te-am prins pe aici si nu as putea sa imi dau cu parerea.
Dar Danei cine ii da dreptul sa afirme ca ne bucuram de raul altora?Noi nu le stim pe toate dar altii le stiu?Stie Dana ce inseamna sa treci printr-un avort spontan? Sa pierzi o sarcina de anul nou cand dai din colt in colt si nu ai la cine sa apelezi? Cum as putea eu sa ma bucur de raul altuia tinand cont ca am trecut prin ce am trecut?!?! Cum crezi ca Printesica ar face asta, ea care a trecut printr-o sarcina oprita in evolutie si alta extrauterina?Cum poate Andree sa faca asta?Sau Garga?
Da ce suntem noi aici aplaudaci platiti? Sa radem de fiecare data vrem nu vrem doar ca sa nu se simta cineva ranit?Fetelor daca are cineva obligatii fata de voi puteti sa le cereti socoteala eu una nu ma simt datoare!Si daca imi spun o parere nu este obligatoriu ca toata lumea sa ma aplaude si sa fie de acord cu mine.

Punct daca nu o sa mai fiu provocata nu o sa mai discut despre asta!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2860 2010-04-28 11:53:40

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

tttttt a scris:

bucklu ...cum adica ? tu consideri ca nu ai fost felicitata ? ca nu te-am bagat in seama ??
cand am stiut sa raspund , am raspuns , nu le stiu pe toate .....

chiar nu am timp si nici nu am cum sa fac asta , pentru ca nu stiu tot :

"Ati invatat sa ascultati pe toata lumea si sa raspudeti la orice?"

mika ...foarte tare ....

tttttt am ramas uimita si eu de multe chestii....daca vroiati sa ma invatati ceva fiti sigure ca nu m-ati invatat nimic prin vorbe dure...mai degraba as luat ceva din blandetea lui maripossa si a lui garga. Oricum din nou zic si cred ca si buck tot la aia se referea : "NU era o problema ceea ce am scris in postul pe care nu l-ati bagat in seama niciuna care era pe forum online! Ba dimpotriva, era ceva frumos...legat de ce a zis sotul meu de bebe(tin minte ca era printre primele zile de la aflarea vestii ca sunt gravida si eram fff bucuroasa). Nu cred ca trebe multa scoala ca sa poti spune "ce frumos, Dana! ma bucur pentru tine" in fine." chiar imi pare foarte rau ca nu ati inteles decat vreo 2-3 ce am vrut sa zic si ati interpretat

#2861 2010-04-28 11:53:50

smart lady
Addicted member

pass e pe lista talida, mika, priga si blue . asta este grupul goodluck

miri ai predat stafeta da?

#2862 2010-04-28 11:54:14

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Pass, suntem bine...si Troia la fel...nu a facut pui, doar a profitat vreo luna de mancare super si scarpinat pe burta pana am realizat ca nu e bortzi...lol...Tu ce faci?Cum te simti acum, ca ai la burtica o minune scumpa?Imi doresc asa mult sa te vad cu bebele in brate...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2863 2010-04-28 11:56:29

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Fetelor  kapitulation  ... haideti sa uitam problema asta ...

Dupa parerea mea scopul acestui forum este altul ... eu citesc acest subiect de mult timp ... chiar de la casuta 3-4, si desi scriu f. rar va citesc ora de ora ... am plans (la propriu) pentru voi si la bine si la rau, iar acum ma uit cu drag la topicul cu mamici, la pozele cu bebelusi  si imi amintesc cu drag emotia mamelor cand ne-au anuntat             testul +, la emotiile de la ecografii, asteptarea nasterii si bucuria de a vedea copilul ... eu cred ca asta este scopul forumului ... sa ne sustinem la bine si la greu ... nu uitati ca suntem un grup fff complex, personalitati diferite, dar daca reusim sa ne intelegem o sa putem fi niste mame mai intelegatoare  puss  ... rautatea nu face bine nimanui si acopera scopul ac. forum
acum ne bucuram pentru miri  majoreta  si asteptam urmatorul test + ...

Buck ... un  puss pt Troia ... merita pentru "smecherie"

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-04-28 11:59:43)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2864 2010-04-28 11:56:52

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

bucklucica a scris:

Nu la asta ma refer...Voi credeti ca in asta consta fericirea?Sa te felicite lumea?Eu nu vreau asta,nici macar sa ma bagati in seama mereu, numai cand "strig" ca am nevoie...Nu de aia ne strangem aici, sa ne ajutam la nevoie?
Smart,nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...am zis exact ce simt...
Manu puss

sincera sa fiu  imi pare rau ca te-ai suparat si tu , imi esti draga , chiar daca eu poate nu ma manifest mereu......
eu din cate imi amintesc chiar o mare perioada de timp nu prea am intrat pe forum , ma rog , cand am stiut sa iti raspund crede-ma ca am fact-o cu draga inima .....si poate ca ti-am dat doar felicitari , pentru ca asta am stiut sa fac
chiar imi pare rau pentru tot ce se intampla acum pe acest forum ....din 2008 de cand activez nu m-am certat cu nimeni , si nu intentionez sa o fac nici acum

drept pentru care dragele mele dragi , vazand ce intorsatura iau lucrurile , va pup pe toate , va respect parerile fiecareia ,va respect si pe voi ,  si voi face o pauza de forum  , poate se linistesc apele pe aici
va pup !

#2865 2010-04-28 11:56:54

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

smart lady a scris:

miri ai predat stafeta da?

da clar

Pass saru mana mult de tot!!!  puss  puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2866 2010-04-28 11:58:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fetele, n-am reusit sa va mai citesc, am scanat un pic in graba am vazut ca iar s-au incins spiritele  spranceana

Pisicu, muuulta bafta si poate vii cu vesti bune  goodluck  goodluck  goodluck

Lavi, te asteptam cu pozici frumoase!

multumesc tuturor si va pup cu drag

#2867 2010-04-28 11:58:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pupici lui bebe Eric de la noi!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2868 2010-04-28 11:59:15

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Chiar fetelor eu nu sunt de mult timp printre voi dar ma simt f bine si orice v-am intrebat m-ati ajutat cu raspunsuri daca a-ti stiut, si eu zic ca pt asta este si facut forumul.Dana draga eu nici nu te cunosc pt ca nu am vb niciodata dar zic ca nu trebuie sa fi suparici pt ca nu ai fost bagata in seama.N u este un forum particullar fiecare vb cu cine vrea si raspunde la cine vrea si ar trebui sa te bucuri ca fetele au intrebat de tine si de bebel asta inseamna ca s-au gandit la tine chiar daca tu te simteai neglijata.Probabil suntem mai sensibile cand suntem insarcinate si cerem mai multa afectiune. puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2869 2010-04-28 11:59:44

passenger
Addicted member

buuuuuck, eu ma refeream la puiutul de om, la bebe Eric lol 
dar acum am aflat si de Troia ca e bine mersi, scarpinata si cocolosita.  big_smile nu ai mai pus poze cu ea la animalute?
eu sunt racita rau, nu prea am dormit ca nu am putut sa respir pe nas... m-a mancat undeva cu tenisul, a fost destul de racoare aseara ... cred ca am facut si un pic de febra azinoapte.  sad
in rest.... am emotii imense pt vineri...ca de obicei...  cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.