homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27-35

#647 2010-05-20 10:19:48

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27

Mika... sa nu fi suparata pe week-end.Te rog. buga

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#648 2010-05-20 10:21:41

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

maya, ai facut mult prea deveme tesul. esti in ziua 6-7DPO.
mari, despe ce crema este vorba?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-05-20 10:22:50)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#649 2010-05-20 10:23:54

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mayya06 a scris:

neata dragele mele puss puss puss puss
almi puss puss puss kram speranta nu e pierduta pana nu vin uratii, deci goodluck in continuare
restul va pup pe toate si dublu la burtici

vor veni big_smile puss kram ms de sustinere

printesica a scris:

neata fetele

almi imi pare tare rau sad

eu m-am usurat de 1018 ron pe analize. Dureaza pana vin, mi-a zis de la synevo ca dupa 11 iunie. Dar sutn o parte care vin dupa 3 iunie si INR si APTT dupa 21 mai. Am de asteptat...

prigatel a scris:

neatza!

almi, imi pare rau. sa vedem daca apar totusi uratii.
andreea, cum esti?
garga, miri, sa veniti cu vesti bune si pozici.
printze, asta e. rezultatele sa fie bune. rugaciune

eu se pare ca m-am bucurat degeaba. nu am ovulat. si ca sa fie confuzia si mai mare azinoapte la 2,30 am facut temperatura 38, cu dureri de mijloc, burta si cap. am luat paracetamol. se poate ca si ieri sa fi avut ceva si asta sa fi influentat temp. asa ca le-am dat discarde. secretia egg persista.

va pup pe toate! par

blueeyes a scris:

Imi pare rau pentru test, Almi  kram

smart lady a scris:

almi imi pare rau, eu eram singura ca vii cu testul pozitiv sad .

puss nu-i bai... sunt persoana care vede partea plina a paharului smile voi depista care e problema si cand imi vine sotul, mai incercam smile

mariposssa a scris:

almi imi pare rau pt test. stiu cum e. si eu ieri cand am vazut ca temp e tot mare am luat un test de sarcina si a iesit negativ. sincer eram convinsa ca va iesi negativ. nu ma intristat sau suparat chiar deloc. imi aduc aminte ca atunci cand imi doream sa raman cu fetita eram tare dezamagita. acum chiar nu era in plan luna aceasta dar am verificat putin cand sau intalnit muntii si cu temp mea mare am crezut ca am o surpriza rotfl
desi temp mea e tot mare, dar are vreme sa scada

si mie imi pare rau pentru tine... kram lasa ca vor veni si la noi bebelusii mult asteptati kram

mikado a scris:

Helooo!!! pupici pentru toate  puss  puss

Almi  puss  imi pare rau pentru test  supa  supa

am facut test si este negativ...se pare ca azi e ziua testelor negative...asta este , luna asta muncim mai mult   smile astept sa vina uratii

mika, eu zic k mai e loc de speranta la tine puss pana nu vezi rosu, nu ai cum sa stii.. tu nu iei supliment de progesteron ca mine deci ai un stres in minus..

ma simt usurata intr-un fel ca am scapat de stres... de pe 13 tot intr-un stres am tinut-o si parca sunt si obosita supa dar imi revin eu din oboseala.. am timp sa-mi incarc bateriile pana vine cosmin si sa te tii nene cand o veni sexinpat engros
deci blue, nera, cred ca va iau titlul de nimfo chicot cand vine sotul meu acasa ... vi-l dau inapoi timp de 2 luni cand e plecat.. asa ca mai bucurati-va de el inca vreo 6 saptamani rotfl2 ca acush trece si va detronez rotfl2 rotfl2

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-05-20 10:25:31)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#650 2010-05-20 10:26:12

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Timea da, eu cred ca simti atunci cand esti gravi...a nu sunt suparata ..ma steptam sa ma apuce plansul, dar asta este cu dumnezeu inainte  puss

Maya  puss  puss noi suntem colegute de CM, tot duminica astept si eu monstrii , sa vina mai repede sa trec iar pe stimulare  smile

Nafulica   puss  puss pentru tine si Sebi...asa este speranta moare ultima

Priga  puss

Almi, daca era ceva trebuia sa se vada  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-05-20 10:30:03)

.

#651 2010-05-20 10:26:18

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Neata fetelor.cum sunteti astazi? puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

Publicitate

loading...

#652 2010-05-20 10:28:32

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

prigatel a scris:

m-am gandit ca eu daca am o per luteala mai mica s-ar vedea mai repede ... duminica ar trebui sa imi vina .. stiu ca a fost o prostie dar stiti fiecare cum e cand te trazneste  o idee  bang
acu m-am linstit nu imi mai trebuie teste ..astept monstruletii

#653 2010-05-20 10:32:34

timean86
Addicted member

Nu mai pot de somn. Vremea asta ma calca pe nervi

#654 2010-05-20 10:33:51

mikado
Platinum member

mayya06 a scris:

prigatel a scris:

m-am gandit ca eu daca am o per luteala mai mica s-ar vedea mai repede ... duminica ar trebui sa imi vina .. stiu ca a fost o prostie dar stiti fiecare cum e cand te trazneste  o idee  bang
acu m-am linstit nu imi mai trebuie teste ..astept monstruletii

Maya...Priga are dreptate ...e prea devreme pt test la tine  goodluck

Timea si tu esti meteo dependenta? lol

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-05-20 10:35:35)

.

#655 2010-05-20 10:36:03

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Priga este o crema anti-vergeturi pt gravidute si care nu lasa urme grase, ca eu nu suport nimic gras pe mine si nu prea foloseam nimic, asta am eu : http://www.zenit.ro/mama-si-copilul/cre … eturi.html

Multumim Mica,  puss

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-05-20 10:37:02)

hjarta M&M=S

#656 2010-05-20 10:41:04

prigatel
Hero member

mersi naf.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#657 2010-05-20 10:48:03

timean86
Addicted member

Mika sa sti ca da. atunci cand e vreme buna afara parca ma simt mult mai bine.

#658 2010-05-20 10:53:34

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  puss
am intrat pe fuga, am o groaza de treaba
imi pare rau pt teste, fetelor!  puss
mika, esti in 11 DPO, poate mai este timp. uite, carra in 11 DPO a avut negativ, iar in 13 DPO pozitiv.

soricut, am o rugaminte, te poti uita pe crema aia de la Palmers sa imi zici daca printre ingrediente este si cofeina ( sau cafeina ) ?  puss  mersi mult!
o sa caut si eu pe net ce contine, dar in caz ca nu gasesc..

priga, tu ai mai avut asa episoade izolate de febra, fara sa racesti ulterior.  neutral  oare ce o fi?

cocofanule, esti pe acolo? mai ai probleme cu gingiile? nu stiu ce se intampla, tot simt gust de fier in gura si ma trezesc cu sange, mai ales cand ma spal pe dinti. n-am avut niciodata problema cu dintii, cu gingiile nici atat. imi curge si din nas zilnic. am citit pe net ca sunt normale sangerarile nazale si gingivale in luna 2-3, dar totusi.....  bang 

manu, eu cam la 6 saptamani eram convinsa ca e oprita din evolutie, am si intrerupt intr-o zi Utrogestanul de suparare.  big_smile  nu mai simteam sanii deloc nici daca apasam pe ei, se inmuiasera, nu mai aveam nicio durere pe la burta, nicio durere de cap, nici greata deloc-deloc.
ai sa observi ca ia si organismul pauze, simptomele se amelioreaza, apoi revin in forta. sau intr-o perioada ai mai mult dureri de cap si de sani nu, ca apoi sa fie invers, etc.
uite eu, de vreo 3 saptamani nu am mai simtit deloc sanii, nu m-am panicat, iar de 2-3 zile deja nu mai pot sa ii ating, asa tare ma dor. parca mai rau ca la inceput.

fluturas, graficul tau e tare frumos!!

nu mai stiu ce am citit....

va pup pe toate!!  puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-20 10:57:00)

#659 2010-05-20 10:56:08

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Timea tu in ce cartier stai?Saptamana viitoare ma intalnesc cu maripossa la un suc, poate vrei sa vi si tu sa ne cunoastem

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#660 2010-05-20 11:02:34

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Naf, eu stiu ca tie nu ti-a placut. Fiecare cu preferintele ei. Dar se stie ca eu am mai fost si la alti medici, si nu am fost asa incantata cum am fost tratata. Iar eu sunt absolut sigura ca alti doctori nu ar fi cerut alte investigatii dupa numai o sarcina pierduta. Deocamdata merg pe mana ei, cand o sa raman insarcinata, ma gandesc sa merg la 2 in paralel, macar sa confrunt parerile. Ma gandesc la d-na Socolov, pt ca mi-a facut o impresie mai buna.
Eu prefer un dr care are rabdare si nu ma repezeste ca sa treaca la urmatorul client...banu sa vina, restul nu conteaza.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#661 2010-05-20 11:10:06

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Pasuc wave nup nu contine cofeina, npc puss

Cu sangerarile gingivale e cam aiurea pt ca iti slabeste dantura
si la tine au aparut cam devreme totusi,... eu inca nu am asa ceva dar am bagat la greu inca din primele saptamani de sarcina orice aliment ce continea calciu, si acum la fel, eu am aproape o obsesie pt dinti sa nu ii pierd din cauza sarcinii mai bine pun inca 10 kg in plus decat sa imi cada vreo masea  yikes  yikes

Asta este bb papa f mult din resursele noastre smile

hjarta M&M=S

#662 2010-05-20 11:11:03

timean86
Addicted member

Came, eu sapt viit ma duc in concediu in Grecia. ( adik sper, da cu vremea asta )

#663 2010-05-20 11:15:37

mikado
Platinum member

Pass Sangerarea gingiilor in sarcina este normala si se datoreaza frecvent  de vitamina C si nu numai , precum si inearca sa folosesti o pasta de dinti pentru dinti sensibili...dupa sarcina sigur nu vei mai avea probleme. Poti folosi apa de gura cu clorhexidina dimineata si seara si ata dentara .
Inflamatia este cauzata de nivelurile  inalte de progesteron care iti fac gingiile mai sensibile la bacteriile din placa dentara si de fluxul de sange crescut din interiorul gurii . puss

si acum sa fac un pic haz de necaz  lol uitati cat de negativ este testul meu :
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30644_img_8930.jpg

.

#664 2010-05-20 11:17:01

prigatel
Hero member

da pass. am patit acum cateva luni in preajma ovulatiei cu dureri si febra, fara sa racesc. nu stiu ce sa zic. o sa vorbesc cu medicul cand merg la control. oricum nu cred ca am ovulat. daca ar fi raceala sau o infectie nu trecea inr-o noapte de la un paracetamol.
mika, tu u cred ca ai ovulat in ziua 11. ce teste de ovulatie ai facut? ca nu se pupa testele cu secretia si temp.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-05-20 11:19:09)

#665 2010-05-20 11:17:25

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

soricut, cum sa cada, tu?  big_smile  eu am dinti frumosi si zdraveni. nu e prea devreme, scrie pe net ca din luna 2-3 sunt cele mai accentuate sangerarile astea ( eu sunt deja in luna 3 ) , in luna 8 iar e greu cu ele, apoi din luna 9 se duc de tot, dispar.  neutral
mie nu imi plac lactatele, dar astea sunt bune pt dinti, pentru gingii insa ne trebuie altceva, nu Calciu.
o sa ma interesez. 

mersi, deci nu are cofeina. pai mie mi-a luat al meu o crema de la Herbalife , asta : http://www.wellness.ro/Crema-De-Corp-Mo … 257-p.html   el zice ca i-a spus aia ca e buna in sarcina.
dar contine ingredientul ala si nu stiu daca e bun, am vazut undeva ca nu ar fi indicat...  spranceana

mikaaaa, mersi mult pt info si sfat!  puss
esti in 11 DPO, poate poate. eu am fost sigura ca vii cu +, pt ca ai facut stimularea. sa vedem in 2-3 zile daca vine monstrul.

priga, se pupa testele ei cu secretia, la fel cum temp. se pupa cu primul opk pozitiv, poate al doilea deja incepea sa se negativeze. eu cred ca a ovulat in z11 pt ca in alta zi nu prea se potrivesc TB.

gata, fug ca urla proiectul dupa mine.  puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-20 11:22:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.