homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27-50

#932 2010-05-21 11:05:28

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27

neataaaaaaaaa feteleeeeeeeeeee!  puss    storstark  kram  par  storstark
eu sunt ca de obicei in mare intarziere, asa ca am intrat doar sa va pup pe toate cu drag!!!!!, sa ii urez lui teteutz LA MULTI ANI!!!!! si voua un weekend cat mai placut!  bis
noi plecam din Buc. in dupa amiaza asta, e si ziua mamei mele azi. (si daca am fetita tot Elena se va numi...  hjarta)

am visat ca eram intr-un magazin de bijuterii si alegeam niste cercelusi miiici mici pentru fetita mea.  neutral  va

mirikule, eu una as lua cuminte cele 5 pastilute de antibiotic, decat sa stau apoi cu teama de avort..  sad
eu  am luat medicamente care nu se rcomanda in sarcina, abia-abia mi le-a dat alergologul, dar pt ca aveam febra mare si starea mea fara medicamente era ea insasi periculoasa pt copil. acum cu Dumnezeu inainte!  rugaciune

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-21 11:07:18)

#933 2010-05-21 11:05:33

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

metoclopramid-ul este si nu prea este recomandat in sarcina dar mai bine lipsa zic eu  nustiu
sa vb cu medicul

Chrys este si zua ta?  rodnar
La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!  majoreta  majoreta  party  party

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#934 2010-05-21 11:06:09

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga, tete birthday
garga si miri, ma bucur tare mult ca totul e bine. acum v-ati mai linistit?

fetele eu am facut-o lata. am VARICELA. acum se explica febra mea de ziele trecute. dar poate asa a vrut dzeu. sa fac intai asta si apoi bebe ca sa nu mai am si strsul asta. vlad e vaccinat si al meu a facut cand era copil. asa ca o sa ma distrez singurica.

va pup pe toate! par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-05-21 11:06:49)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#935 2010-05-21 11:07:04

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave

tete, si tuturor celor care isi serbeaza ziua (onomastica sau aniversara) birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday birthday  sa fiti sanatoase, si sa vi se implineasca toate dorintele majoreta

tete, ai dreptate, vine el si bebe chicot

pupici tuturor puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#936 2010-05-21 11:09:16

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata

party  birthday  birthday  la multi sarbatoritelor de azi!

priga, sa te insanatosesti repede!

Eu am primit rezultatele la INR si APTT si sunt bune se pare tongue. Mai raman restul de analize dar alea vin tarziu pt ca dureaza:
Timp de protrombina QUICK
* Timp 13.2 secunde
* Procente de protrombina 98 % 70 - 120
INR 1.02 (asta cica tb sa fie mai mic ca 1.5)

Timp de tromboplastina partiala activat (aPTT) 36.4 secunde < 40

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#937 2010-05-21 11:09:25

passenger
Addicted member

priga, aoleu, cum Dumnezeu ai luat lighioana?  yikes 
lasa ca trece repede si apoi reincepi munca mai cu spor..  sexinpat

te pup si sanatate multa, ai grija de tine!  kram

fa-ti provizii cu mixtura mentolata!

#938 2010-05-21 11:09:48

mirik
Insomniac member

Priga lasa ca este mai bine asa.Varicela si apoi bebe  puss acum  sa stai mai mult pe forum ca nu o sa mai iesi pe afara  chicot fiecare de ce il doare  tongue (haz de necaz )  puss

Pass sti ca m-am gandit la situatia ta  puss

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-05-21 11:15:27)

#939 2010-05-21 11:12:30

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

priga insanatosire rapida pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#940 2010-05-21 11:15:46

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Priga  puss  puss  offf...dar mai bine asa, trece si apoi cale libera pentru bebe  goodluck

Pass la multi ani mamei tale  birthday ...tot Elena o cheama si pe mama..a si pe nepotica mea la fel

.

#941 2010-05-21 11:16:37

mirik
Insomniac member

eu ma pun un pic la somn ca m-a luat asa un somn violent der nu pot ine ochii deschisi  neutral  yikes

#942 2010-05-21 11:16:55

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Pass...La multi ani mamei tale!!! birthday

Priga insanatosire grabnica! puss

Printesica , Lavi , Almi pusspusspuss

Mika La multi ani si pt mami tau si nepotica ta! birthday

Miri...somnik usor si odihna placuta.

Smart puss

Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-05-21 11:18:52)

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#943 2010-05-21 11:17:30

passenger
Addicted member

mirik, mai fa research, dar eu zic ca nu toate medicamentele sunt babau, asa cum se crede.
si de ex. pe porcaria aia de "claritine" scrie clar ca nu se recomanda in sarcina, apoi scrie ca studii pe animale nu au demonstrat ca ar provoca malformatii la fat, DAR pe oameni nu s-au facut studii si de asta nu se recomanda in sarcina si alaptare.  smile nu zice clar ca se intampla ceva rau daca le-am luat. acum, cu incredere ca va fi bine.
uite, vad ca de azitriomicina zice de rau, dar camy parca a luat asa ceva si e bine copilul. si de alta fata de pe alt forum stiu ca a luat azitroxul asta cateva zile in trim. 1 si copilul e bine.

multumesc, fetele!  kram  par  storstark

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-21 11:18:00)

#944 2010-05-21 11:17:58

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

printe applause ma bucur ca nu-i nimic.
sa nu dai cu pietre, dar sa stii ca sunt f multe cazuri in care astea ies super bine si apar mutatiile care se declanseaza numai in sarcina. doamne fereste nu-ti cobesc, decat iti zic ce stiu eu. eu INR si timpul Quik creca ma duc sa-l fac sapt viitoare sau la inceputul lui iunie

pass la muti ani mamaei tale smile

priga, las' ca trece si asta repede puss

mika, lavi si pt toatele fetele care au intrat mai tarziu puss puss

somn usor miricu puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-05-21 11:19:41)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#945 2010-05-21 11:19:11

passenger
Addicted member

fetelor, va tin pumnii sa iasa bine analizele astea la sange.  kram   in afara de timpul Quick, ma uit la denumirile alea ca matza in calendar.  big_smile

mika, imi place numele.  big_smile  iar al doilea nume sa i-l aleaga ta-su, ca el nu e de acord cu Elena, ca doar asa o cheama pe socrela lui. lol asa ca am hotarat un nume eu, un nume el.  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-21 11:21:17)

#946 2010-05-21 11:19:55

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

da fetelor. e mult mai bine asa. cred ca am luat-o de pe la vreun copil de la gradi ceva. cine stie. nu stiu de nimeni sa fi fost bolnav in jurul nostru. asta e. trece. si o sa stau mai mult pe forum dar dupa ce trece faza asta eruptiva ca ma simt tare rau - febra, durere de cap, muculara. e nasola sa o faci la batranete. mai bine ma vaccinam si eu si scapam. ma mananca de mor si imi e groaza de cicatrici.

am uitat sa intreb medicul daca dupa boala ne putem apuca luna viitoare de bebe sau nu. stiu ca dupa vaccin este interzis 3 luni de zile.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#947 2010-05-21 11:21:13

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

multumesc smart, am citit si eu ca astea poate sa iasa bine si restul prost. De aceea am incercat sa fac cat mai multe, ca daca ar fi avut legaturi, poate ca as fi facut astea inainte doar.

Vezi ca timpul quik include INR si e f ieftin..vreo 8 RON parca.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#948 2010-05-21 11:23:16

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

prigatel a scris:

da fetelor. e mult mai bine asa. cred ca am luat-o de pe la vreun copil de la gradi ceva. cine stie. nu stiu de nimeni sa fi fost bolnav in jurul nostru. asta e. trece. si o sa stau mai mult pe forum dar dupa ce trece faza asta eruptiva ca ma simt tare rau - febra, durere de cap, muculara. e nasola sa o faci la batranete. mai bine ma vaccinam si eu si scapam. ma mananca de mor si imi e groaza de cicatrici.

am uitat sa intreb medicul daca dupa boala ne putem apuca luna viitoare de bebe sau nu. stiu ca dupa vaccin este interzis 3 luni de zile.

Priga,ai grija sa nu rupi vreo bubita asa ca mai bine sa nu te scarpini
Foloseste pudra mentolata....

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#949 2010-05-21 11:24:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata  puss

liliana83 a scris:

NERAMA,BURTICA mea e bn deocamdata;mersi si sa te aud cat mai repede ca ai ramas si tu!

garga,cred ca esti printre putinele carora dr uscatescu nu da aspenter;am observat ca da,mai alev preventiv,adica inainte de o eventuala sarcina,aspenter majoritatii fetelor care merg la ea...cum vi s-a parut?era aglomerat?

lilisor, eu deja luam aspenter si dr uscatescu mi-a zis sa continui cu el. si mi-a mai dar si magne b6, vit c, omega 3 si no spa. nu stiu daca am uitat ceva. dar deocamdata nu o sa iau pt ca am mari probleme cand vine vorba de inghitit pastile...

Camelia, sarcina usoara in continuare  puss
eu zic sa-ti cumperi creme special pentru gravide, sunt pentru toate buzunarele. macar stii ca nu au ingrediente interzise. eu mi-am luat mustela si lotiunea de la bubchen. desi si stiu ca daca e sa fac tot voi face, si la cum sunt deja plina de vergeturi cam stiu la ce sa ma astept... macar stiu ca am incercat.
referitot la prietena ta, teoretic dupa 12 saptamani... dar poate si mai devreme, poate si mai tarziu, sau poate sa o tina asa toata sarcina...

la multi ani sarbatoritilor  birthday  birthday  birthday
teteutz  puss  kram
Chrys  puss  kram
sa fiti sanatoase fetelor, si cu bebici in burtica cat mai curand

Pass, la multi ani mamei tale  birthday
Mika, la multi ani si mamei si nepotelei tale  birthday

myre, mirika, Pro C global mie mi-a iesit 0.85. nu mi-a zis nimic de ea. in schimb Proteina S parca era spre limita de jos  dar in limite si cred ca d-asta ma cheama iar. cred ca o sa trebuiasca sa fac toata sarcina drumuri la Fundeni roll

multumesc pentru felicitari fetelor  puss

vai priga  supa  dar de unde ai luat? stiu ca anul trecut ti-era frica sa nu fi luat de la cineva. lasa ca trece ea afurisita. dar sa intrebi la cat timp ai voie sa faci bebe dupa, nu stiu daca e voie chiar imediat. dupa vacin stiu ca nu e voie dar nu stiu daca e acelasi lucru si cand faci boala

mie mi-au venit si rezultatele de la anticorpii antifosfolipidici si lysteria si sunt bune smile
acum imi vine sa repet ureaplasma ca am vazut ca e parsiva rau lighioana  cesafac

va pup pe toate  puss  par

#950 2010-05-21 11:27:07

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

LaviG a scris:

priga insanatosire rapida pusspuss

Heloo lavi.Deja aveti 15 sapt puss
Inca nu sti ce e?

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.