Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27-96
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 27
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Si eu pup toate fetele care au intrat mai tarziu!
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Si eu trag cu ochiul si lucrez intre picaturi
- zana.noni
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-04
da, la fel si la mine blue, azi am o zi mai usoara dar tot asa pe furis...grabis citesc ca sa nu ma vada colegii ca altfel e teroare :-) andree, georgeta, raluk, laviG pupici si voua! eu cred ca am probleme cu tensiunea ca de cateva zile dimineata imi e rau inainte sa ma trezesc, in pat... ma ia asa o ameteala, stiti cumva ce ajuta la tensiunea mica...
aaaa sa va spun de sora mea (o sa va trimit si poze diseara) a reusit sa treaca peste faza cu placenta lasata si acuma este totul ok in 5 luni. asa ca o sa fiu matusica. iar in august botezam si o fetita si o sa fiu nasica
Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-05-27 12:17:07)
Doamne fa o minune si timite un copilas in viata noastra!
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Neatza fetele. Va pe toate cu mult drag.
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Neataaaa si o zi frumoasa in continuare Blue, asteptam pozici frumoase cu pui de blue. O sa-i auzu inimioara Zana, multa bafta la testare!!!! Esti foarte sigura ca ai ovulat vineri ? Mika, nu prea te-ai aratat ieri. Ai inceput stimularea... Asta este sigur cu noroc Prigaaaaa, ne-ai parasit? Ce mai faci? Garga, ce frumos ai visat Era pitic sai pitica ? Aaaa si mai poti trece te rog in listuta asa Ddunia DPN 06.12.2010 Mirik DPN 11.01.2011 Giorgi , mai ai asa putin pana la embriotransfer. Sa dea DD sa iasa usor si bine si poate 2 ???? Andreea, ti-a mai trecut panica ? Lavi, Almi, Chrys, Ana mAria, Raluk, Smart, Camy, Printe, Mirik, Myrela, Camelia, Passuc va pupacesc mult de tot
- gargarita
- Moderator
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Heloo fetelor.Ia cineva acid folic?De cate miligrame.Mie mi-a spus doctorita sa iau de 1 mg iar la colega care e insarcinata ia zis medicul ei ca de 5 mg sa ea.Ma ajutati cunva cu un raspuns?
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
garga dupa visul asta te-ai trezit zambind , asa-i? pupici de la tudor si de la mine
camelia eu am luat de 1
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-27 13:12:09)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- gargarita
- Moderator
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Si eu iau de 5 mg, ca asa mi-a zis doc
Abia astept sa-mi vad puiul, cred ca o sa tremur de emotii
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
hello pe toate!
mie nu mi-a mers netul toata ziua..
zana, bafta multa!!! cred ca de prin 10 DPO poti sa faci test, unele fete au avut pozitiv f devreme cu test Femina. eu nu am avut simptome decat de cm. la cateva zile de la conceptie nu prea sunt simptome de bebe
camelia, cred ca de la sarcina, nu de la cirese . uneori am si eu cate un episod asa cum ai zis tu, dar eu nu mananc cirese deloc ca nu-mi plac.
geo ce harnicuta esti,
garga, al meu gateste si mi-e tare drag de el, de cand am ramas gravida e plin de arsuri si basici de la cuptor sau aragaz, pana la coate.
ana maria, am avut si noi episoade asa micute, dar am avut si unul extrem de urat .. bine ca nu a fost nimic grav!
ralucule, gata ai trecut pe penicilina?
ma duc sa imi plimb baietelul pana la piata sa mai iau niste fructe, poate bag si o inghetata Nestea, mor dupa sucul inghetat desi ma ustura in gat eu azi am muncit prin casa la 7 dim, am facut curatenie si m-am fortat, am spalat si geamuri si covor, la un moment dat am avut un junghi puternic in burta si am crezut ca am si spotting, m-am speriat si m-am culcat , apoi m-am apucat de lucru pt proiect si mi-am bagat picioru' in ea de curatenie.... iar acum sunt cu casa vraiste, covorul a ramas pe balcon atarnat, doar jumatate din casa aspirata... mai face si hombre.
fug, va pup pe TOATE! revin in vreo ora-doua
cocofano si almi, multumesc gagici pt lista updatata.
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-27 13:20:14)
- gargarita
- Moderator
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
passenger a scris:hello pe toate!
mie nu mi-a mers netul toata ziua..
zana, bafta multa!!! cred ca de prin 10 DPO poti sa faci test, unele fete au avut pozitiv f devreme cu test Femina. eu nu am avut simptome decat de cm. la cateva zile de la conceptie nu prea sunt simptome de bebe
camelia, cred ca de la sarcina, nu de la cirese . uneori am si eu cate un episod asa cum ai zis tu, dar eu nu mananc cirese deloc ca nu-mi plac.
geo ce harnicuta esti,
garga, al meu gateste si mi-e tare drag de el, de cand am ramas gravida e plin de arsuri si basici de la cuptor sau aragaz, pana la coate.
ana maria, am avut si noi episoade asa micute, dar am avut si unul extrem de urat .. bine ca nu a fost nimic grav!
ralucule, gata ai trecut pe penicilina?
ma duc sa imi plimb baietelul pana la piata sa mai iau niste fructe, poate bag si o inghetata Nestea, mor dupa sucul inghetat desi ma ustura in gat eu azi am muncit prin casa la 7 dim, am facut curatenie si m-am fortat, am spalat si geamuri si covor, la un moment dat am avut un junghi puternic in burta si am crezut ca am si spotting, m-am speriat si m-am culcat , apoi m-am apucat de lucru pt proiect si mi-am bagat picioru' in ea de curatenie.... iar acum sunt cu casa vraiste, covorul a ramas pe balcon atarnat, doar jumatate din casa aspirata... mai face si hombre.
fug, va pup pe TOATE! revin in vreo ora-doua
cocofano si almi, multumesc gagici pt lista updatata.
pass nu pot zice ca a fost rau, dupa atatea zile de constipatie, dar ma luat cu tremurat si rau, dar acum sunt mai ok.
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|