homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-110

#2072 2010-06-15 08:34:28

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

neata
andreea  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2073 2010-06-15 08:44:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata fetele  puss

Andreed  majoreta   majoreta   majoreta   goodluck   goodluck   goodluck

Mie imi e frica, ca nu l-am vazut pe bebe al meu de 2 saptamani  disperat

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2074 2010-06-15 08:57:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fete puss

Andre goodluck  majoreta

blue te duci la eco? daca da goodluck

Garga imi amintesc eu bine ca azi ai zis ca ne arati burtica? te asteptam majoreta

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2075 2010-06-15 09:20:32

dirida
Insomniac member

Am terminat de citit si eu si m-am intraistat. De ce se intampla atatea? De ce?

Manu, imi pare nespus de rau ....nici un cuvant din pareta noastra n-o sa-ti aline durerea, dar tb sa fii tare si sa crezi ca pana la urma o sa ai si tu un bebel.

Ai intrebat despre chiuretaj. Eu am facut cu anestezie generala, si n-am simtit nimic. Am dat 30 la asistenta aia care a stat la capul meu, 50 la anestezist, si 10 ron la asistenta aia care m-a dus in salon. La dr am dus un cadou pt ca nu primeste bani.
Mai mult de 2 ore nu cred ca e necesar sa stai dupa chiuretaj, dar sa vina sotul sa te ia cu masina ca esti slabita. Mie mi-a dat 1 sapt concediu dupa.

Iar in ceea ce priveste ce ti-a spus smart, eu o sustin pe ea. Poate ca 1% e nenoroc, dar in cele mai multe cazuri exista o problema, nu s-a intamplat asa pur si simplu. Asa ca te sfatuiesc sa faci si tu toate analizele sa vezi daca totusi nu exista o probolema medica pt care s-a intamplat asta.

Uite la mine si la smart (si la alte fete de pe forum), daca nu faceam aceste investigatii posiobil sa mai fi pierdut si urmatoarea sarcina.

Bmihaela, si la tine m-am intrsitat, imi pare nespus de rau prin ce treci sad Curaj!

Smart, am fost azi dimineata la hemato,mi-a facut fisa de-o zi si mi-a luat sange pt analizele care mi le daduse ieri. Abia maine dim a zis sa vin dupa rezultate, insa maine dr asta pleaca din oras la o conferinta cica si mi-a zis sa revin marti (sapt viitoare) si sa zic ca am facut analizele azi. Asa ca mai am de asteptat pana ma lamuresc ce fac de acum inainte. Oricum un lucru e clar de ieri: clexan ma paste in sarcina ...acum sa vedem cum va fi schema de tratament.
I-am trimis mail si d-nei Uscatescu ieri si mi-a raspuns f repede, insa nu m-a lamurit deloc. A zis ca e f cald, si ca amanam (desi eu i-am zis in mail daca poate sa ma ajute cu o schema de tratament, nu sa merg la ea la Bucuresti). O sa stabilim imp[reuna o alta data ulterioara, dar sa-i aduc aminte ca sigur va uita. M-o dat pe spate mail-ul ei. Nu a zis nimic despre ce am eu cu toate ca i-am scris toata povestea mea...

#2076 2010-06-15 09:27:49

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

neata fetele...........
andree........... rugaciune  majoreta  majoreta suntem alaturi de tine si maria....... puss  puss  puss
fetele eu nu mai stiu ce sa cred deja sunt intr-o ceata totala am mai facut un test azi minut ca il aveam in casa si e tot negativ si nici temp nu scade ca sa dea semn ca ar veni monstru........
va pup pe toate si o zi frumoasa puss  puss  puss

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

Publicitate

loading...

#2077 2010-06-15 09:28:44

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

neatza fetele

andree Doamne ajuta!!!! ma rog pt voi sa fie totul bine, oricum sunt sigura ca va fi! majoreta  majoreta  majoreta

fetele nici eu nu stiu cat mai rezist asa, incerc sa am bebe de la 27 de ani, si anul asta fac 30...ceea ce ma deprima si mai tare...si mai ales ca dr spune ca nu mai am nimic...dar se pare ca bebe tot nu apare...nu stiu ce sa mai cred, si am stari si stari...acum ma simt ok, acum cad in depresie... noroc ca sotul meu imi ridica moralul mereu pt ca el este in continuare optimist, sau incearca sa fie...

mai incercam o luna si apoi merg iar la dr, sa vedem ce zice sa facem in continuare...pe mine ma bate gandul sa incercam IA, chiar daca teoretic nu avem motive, dar m-am saturat de atata asteptare...

va pup, sa aveti o zi frumoasa puss

madutu cine stie, poate poate... goodluck

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-06-15 09:30:44)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2078 2010-06-15 09:34:43

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

andreea, s-ar putea sa fie devreme, dar avand in vedere ca e 9,30 ii spun de pe acum "BINE AI VENIT MARIUCA!".

azi am foarte mult de alergat asa ca nu o sa pot intra. sper sa am putere sa va citesc diseara.
va pup pe toate! par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-06-15 13:30:40)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2079 2010-06-15 09:35:18

smart lady
Addicted member

Printe puss
Ai vazut si tu ca sunt mai multe critici la adresa ei pe alte forumuri. . Nu cred ca-ti va prescire tratament fara sa mergi la ea pt ca nu prea ia de bune decat analizele facute la ei acolo. Eu nu o critic, ca doar despre orice dr se spune si de bine si de rau... dar nu am inteles legatura dintre caldura de afara si a-ti prescrie tie un tratament. Apoi ma indoiesc ca iti vor da la fel Uscateasca si dr ta din Iasi, asa ca sfatul meu e sa mergi pe mana uneia singure smile
puss pt fetele care au intrat mai tarziu

madutu eu nu stiu ce sa spun... acum sa nu-mi dai in cap dar eu de cate ori iau antibitice mi se deregleaza ciclul , cu cel putin 4-5 zile. Acum la tine sa dea Domnu' sa fie bebe dar iti spun cum e la mine. Uite acum si ovulatia e mai tarziu la mine, am dureri de ovare cum aveam prin ziua 14-15-16 la ovulatie.

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-15 09:39:49)

#2080 2010-06-15 09:44:20

dirida
Insomniac member

Smart, nu am de gand sa merg la Buc, pur si simplu nu am cum. Vroiam doar parerea ei pe mail pt o eventuala comparatie. Daca as merge doar pe mana d-nei Uscatescu, ar apoi sa fac multe drumuri la bucuresti si nu-mi este la indemana, e prea departe. Iar in timpul sarcinii nici atat.

Dar m-a dat pe spate raspunsul ei, mai bine nu-mi raspundea ca era tot una.

Am sa merg pe mana dr de aici din iasi deocamdata, desi vad ca si aici se lungeste, ba n-am adev, ba cand am pleaca ea ..dar o s-o scoatem noi la capat pana la urma. Si aici vad ca pun pret pe analizele facute de ei in spital, pe langa cele facute la Synevo, deci cred ca e ceva comun.

Din ce am auzit dr asta e cea mai buna din Iasi, e sefa clinicii de hemato..dar eu stiu... o sa vad ce-o fi de acum inainte.

Oricum luna asta n-am ovulat, deci n-am cum sa fi ramas..asa ca mai am timp sa primesc un tratament si sa ma lamuresc ce-o sa fac cand o sa raman insarcinata

#2081 2010-06-15 09:46:59

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

smart deci asa zici de antibiotice? ca si eu am luat antibiotic luna trecuta primele 8 zile, si mi-a intarziat ciclul cu o zi...iar mie nu imi intarzia nicodata, ca de aceea mi-a si dat sperante... supa
deci poate asta a fost...ideea este ca mi-a venit si ceva mai putin decat luna trecuta...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2082 2010-06-15 09:49:45

dirida
Insomniac member

nustiu
hmm..si eu am luat antibiotic  va

#2083 2010-06-15 09:50:41

blueeyes
Platinum member

Mie iar imi e greata  acklad

Oare trece odata si greata asta?  bang

patfierbinte      sjuk     

#2084 2010-06-15 09:52:24

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

smart lady a scris:

Printe puss
Ai vazut si tu ca sunt mai multe critici la adresa ei pe alte forumuri. . Nu cred ca-ti va prescire tratament fara sa mergi la ea pt ca nu prea ia de bune decat analizele facute la ei acolo. Eu nu o critic, ca doar despre orice dr se spune si de bine si de rau... dar nu am inteles legatura dintre caldura de afara si a-ti prescrie tie un tratament. Apoi ma indoiesc ca iti vor da la fel Uscateasca si dr ta din Iasi, asa ca sfatul meu e sa mergi pe mana uneia singure smile
puss pt fetele care au intrat mai tarziu

madutu eu nu stiu ce sa spun... acum sa nu-mi dai in cap dar eu de cate ori iau antibitice mi se deregleaza ciclul , cu cel putin 4-5 zile. Acum la tine sa dea Domnu' sa fie bebe dar iti spun cum e la mine. Uite acum si ovulatia e mai tarziu la mine, am dureri de ovare cum aveam prin ziua 14-15-16 la ovulatie.

te cred smart si eu m-am gandit la varianta asta .......dar 2 luni am luat amoxiciclina.........iar luna asta am luat nolicin tot pana la ovulatie ...........acum s-ar putea sa ai dreptate ca alfel daca eram iesia testul eu asa cred macar se vedea cat de pal a 2 liniuta .......e ciudat ca nici temp nu scade .....dar mai stiu ca poate sa iasa si mai tarziu testul ........dar.mai astept asta e sa vedem ce v-a mai fi maine .......... puss  puss
sau m-am gandit poate iar am o dereglare hormonala nustiu

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-06-15 09:53:54)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2085 2010-06-15 10:01:02

smart lady
Addicted member

Printe ar fi f bine ca tratamentul sa inceapa de dinainte de a ramane gravi smile

Cris nu e regula sa iti intarzie. Exista riscul de a intarzia menstra. Eu am scris cum e la mine . Si in nov inainte de a ramane gravi am luat antibiotice si am avut un ciclu de 34 zile cu 4 zile intarziere si ovulatia am zis eu ca a fost in z20 ghidandu0ma dupa dureri. Poate asa o fi si la tine, depinde de organism

Blue cred ca o sa treaca pe masura ce creste bebe. Deci te duci la eco azi sa nu?

fetelor eu v-am zis cum e la mine, poate la voi nu e asa. Eu mereu am intarziere de la antibiotice si de aici deduc eu ca si ovulatia are loc mai tarziu. Acum sa vedem, poate graficul imi contrazice teori pe care singura mi-am construit-o .

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-15 10:06:12)

#2086 2010-06-15 10:14:03

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata

Andree  si Maria Sofia puss  puss  goodluck  goodluck  majoreta  majoreta asteptam vesti de la voi

Nera , Buck , nici un semn de la Andree nu ati primit? puss

Bluee puss  , daca mergi astazi la eco , iti doresc bafta goodluck

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2087 2010-06-15 10:16:35

dirida
Insomniac member

Smart, luna asta oricum n-am ramas, n-am de gand sa fac pauza ca si asa nush cand o sa raman. Sapt viitoare ar tb sa-mi dea tratament, deci daca ar fi sa zicem ca raman luna urmatoare as avea 1 luna de tratament.

Dar am sa intreb si hematologul cand imi da tratamentul ce parere are, si daca zice ca tb sa fac o per de tratament inainte de a ramane atunci o sa fac asa.

#2088 2010-06-15 10:22:45

blueeyes
Platinum member

Azi ma duc la medicul de familie, smart. As putea sa merg la eco doar joi, insa la doctora in care nu prea am incredere  hmm  Nu stiu daca sa ma duc sau nu   nustiu

patfierbinte      sjuk     

#2089 2010-06-15 10:23:34

smart lady
Addicted member

George mai ai 3 zile goodluck

Printe mie ginecologul mi-a zis sa le iau din august (acid, aspenter, si niste vitamine). Eu maine, cel tarziu poimaine merg sa-mi fac homocisteina si hemograma si sapt viitoare merg la hemato. Poate am si eu raspunsuri concrete si le comparam . Ramane sa aman torch si lysteria pt iulie ca nu mai am de unde sa le fac sad

blue stai linistita ca bebe e bine. In alte tari se merge f rar la eco, asa ca daca ai simptome nu ai motive de ingrijorare. smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-15 10:25:46)

#2090 2010-06-15 10:28:47

dirida
Insomniac member

smart, deocamdata torch si lysteria eu zic ca poti sa le amani, poti sa le faci chiar inainte de a te apuca de bebe. Alea deocamdata nu te ajuta cu nimic. Important e acum sa mergi la hemato.
Chiar sunt curioasa ce-ti zice tie, desi nu avem chiar aceleasi mutatii.
Tu cand faci 6 luni ca sa te apuci? Daca ti-a zis din august, asta cat timp de tratament inseamna?

Oricum cred ca si mie imi da aspenter si b-urile. Iar acid folic iau deja si mi-a zis sa nu-l opresc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.