homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-133

#2509 2010-06-17 13:19:46

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

smart lady a scris:

rux ce frumos trebe sa fie sa te uiti la el cand era in burtica si apoi la el live hjarta

Miricu deci pe 25 ne betivanim nu? big_smile sa nu te zgarcesti si sa dai muuuultaaa beeereee puss

Tymoteea dar tu mai ai analiza patogica? ca m-ar interesa mult s-o vad si eu . La mine cand m-am dus la eco dupa 1 luna de la ultima eco cik ar fi incetat din evolutie de cca 2 sapt, dar la cum se prezentau lucrurile in analiza si dupa faptul ca cik colul mee era f scurtat inainte de chiretaj , tind sa cred ca dr aia era dusa rau cu capl si ca bebe a incetat imediat dupa ultimaeco de la 8 sapt. Deci m-ar interesa f mult sa vad ce scrie pe analiza ta patologica daca vrei desigur.

Smart am sa incerc sa iti scanez rezultatul de la histopatologic. Imi aduc aminte ca scria doar ca este neconcludent. Asa scrie la foarte multe analize de acest gen. Normal ar trebui sa scrie asa ceva cand materialul analizat nu este indeajuns (de exemplu daca ai un avort spontan si elimini acasa), iar la mine totul a fost eliminat in spital.
Am sa incerc sa scanez rezultatul si iti trimit imediat ce il am.

Printesica am fost la dr si mi-a facut eco, mi-a spus ca sunt bine doar ca ar fi bine sa iau vitamine inainte de a incerca sa raman insarcinata. doar analiza histopatologica facuta la externarea din spital. Daca vad ca trec lunile si nici cum nu vine  bebe atunci sigur ma voi alarma si merg sa fac niste analize. Cand am ramas in decembrie am facut toate analizele cerute de ginecolog si au iesit bine (doar putina lipsa de calciu cu care am avut probleme de mai multe ori, dar nu grave)

Mirik mie mi-au facut chiuretaj urmatoarea zi, dupa eco, fiindca era deja si asa riscanta treaba. Sa nu iti povestesc ca m-a internat la ora 8 si pana la 13 nu a facut nimic cu mine, doar m-a tinut nemancata de mai bine de 15 ore.

Nu a fost o experienta placuta si sper din suflet sa nu ajungeti cum am fost eu. Medicul in care am avut incredere si la care mergeam de mai bine de 10 ani de zile la nevoie sa te trateze ca pe "o oala care trebuie curatata" si sa te lase pe patul de spital cu o hemoragie puternica.

Din pacate asa e la noi in tara.

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2510 2010-06-17 13:29:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu pana la urma am renuntat la ecografie  disperat  Ca m-a certat si sotul, si mama, si voi...  supa  Asta e, astept pana la morfologica de 12 saptamani, si sa dea Domnul sa fie totul bine  rugaciune

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2511 2010-06-17 13:30:31

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

tymo, suntem mai multe care am trecut prin experiente neplacute, si imi pare rau prin ce ai trecut. Uite de ex eu si smart am facut niste analize din care am descoperit niste mutatii genetice care dau trombofilie in sarcina. Tie ti-a dat sa faci vreo analiza de coagulare a sangelui?

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2512 2010-06-17 13:34:53

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

tymoteea_18 a scris:

a scria doar ca este neconcludent. Asa scrie la foarte multe analize de acest gen.

wow  va  cine ti-a spus tie asta?
Nu se poate pune un diagnostic pe baza ei , adica de ce s-a dus bebe , dar iti poate spune alte lucruri acolo.

tymoteea_18 a scris:

Printesica am fost la dr si mi-a facut eco, mi-a spus ca sunt bine doar ca ar fi bine sa iau vitamine inainte de a incerca sa raman insarcinata.

Draga mea nu vreau sa te sperii dar vitaminele nu te ajuta cu nimic daca tu ai ceva , o problema care sa-i faca rau lui bebe. Crede-ma ca la varsta asta de sarcina este exclusa aproape eroarea cromozomiala si moartea bebeului are sigur un motiv legat de sanatatea mamei.

tymoteea_18 a scris:

Sa nu iti povestesc ca m-a internat la ora 8 si pana la 13 nu a facut nimic cu mine, doar m-a tinut nemancata de mai bine de 15 ore.

nesimtiti !!! si eu am asteptat pana la12 chiueretajul si earm de la 7a acoolo sad

tymoteea_18 a scris:

Medicul in care am avut incredere si la care mergeam de mai bine de 10 ani de zile la nevoie sa te trateze ca pe "o oala care trebuie curatata" si sa te lase pe patul de spital cu o hemoragie puternica.

Din pacate asa e la noi in tara

wow  va  yikes

Blue te-ai molipsit si tu de la noi astia paranoice lol ? Hai fii linistita ca la tine nu au fost p[robleme si n-au de ce sa apara puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-17 13:37:20)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2513 2010-06-17 13:41:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

M-am molipsit, smart  bang   bang   bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#2514 2010-06-17 13:42:09

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

RUXYY nici nu stiu ce sa mai cred daca graf ascumde sau nu ceva ma gandesc la o dereglare hormonala mai mult decat la bebe pt ca testele nu vor sa iasa
am si eu o intrebare b-hcg se face numai dimineata fara sa mananci sau in orice moment al zilei daca clinica recolteaza .......ma tot gandesc ca as face ca sa stiu cum sta treaba ca daca nu e bebe trebuie sa iau dufaston sa fortez venirea ciclonului

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2515 2010-06-17 13:42:30

dirida
Insomniac member

Smart are dreptate in leg cu vitaminele...nu stiu daca o sa te ajute cu ceva urmatoarea data daca tu ai alte probleme.
Hemoragia din ce cauza s-a declansat? Aceasta hemoragie ar putea da un semn de alarma.

madu, poti sa faci la orice ora, insa ma indoiesc ca mai gasesti in laborator la ora asta care sa-ti ia sange, In general recolteaza pana prin 12 si dau rez dupa amiaza (daca il dau rapid si nu peste cateva zile cum face synovo de ex daca esti din provincie pt ca trimite proba la Bucuresti)

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-06-17 13:44:10)

#2516 2010-06-17 13:43:03

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Adevarul e blue ca multe din niste chestii nici nu le postez, ca ma gandesc ca va bag in sperieti pe toate si Doamne-fereste sa deveniti toate ca mine  :disperate: (sau ca Printe ca si ea a recunoscut ieri lol ) big_smile big_smile big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2517 2010-06-17 13:44:51

dirida
Insomniac member

smart lady a scris:

Adevarul e blue ca multe din niste chestii nici nu le postez, ca ma gandesc ca va bag in sperieti pe toate si Doamne-fereste sa deveniti toate ca mine  :disperate: (sau ca Printe ca si ea a recunoscut ieri lol ) big_smile big_smile big_smile

ma simt vinovata  chicot

noi doua putem sa ne luam de manuta  rotfl2  rotfl2

#2518 2010-06-17 14:03:50

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaa si pupici  happy  happy  happy
Am aterizat si eu acum de pe drumuri  bis  bis  bis
Passuc, sa ne arati poze frumoase deseara. Sebi a ramas numele ? Poate ma bag si eu la un Sebi sa facem trio Sebi Naff-Pass-Coco.
Mirik si eu tot pe 28 am morfo, asa ca tremuram inpreuna pana atunci  lol
Blue,  applause  applause  applause  grea decizie sa nu te mai duci , poate te vad ca maine totusi  ne arati poze de bebe mic  lol Si eu zic ca e prea des 4 eco in 8 sapt - eu am facut 3 in total in aproape 18 saptamani.
Madutu , nu iti spun decat  goodluck  goodluck  goodluck
Tymoteea, si eu sunt de parere ca vitaminele nu ar fi suficiente dar decizia o ia dr. tau care stie ce si cum...
LAvi, cat stai in tara ? Aici te vei mai duce la Dr. ?

Pupici (fara numar  lol )tuturor  puss  puss  puss  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2519 2010-06-17 14:09:08

madutumic
Sr. member

da m-am lamurit am sunat la clinica fac analiza rezultatul in 5 zile wow asa ca tot aia e daca astept

27.06.2011

#2520 2010-06-17 14:09:18

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Coco stam in tara vreo 3 sapt . big_smile si merg la un eco si akl, am si akl o doctorita cu care tin legatura big_smile pupici pusspuss

LE GEORGY maine e ziua cea mare  majoreta

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-06-17 14:19:48)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2521 2010-06-17 14:12:35

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Heloo feterlor.A-ti facut careva dublu test?Stiti cam ce ar trebui sa scrie la rezultate?Eu azi le-am primit dar nu ma duc la doctorita numa sapt viitoare

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2522 2010-06-17 14:14:54

cocof
Insomniac member

LA D-na Bunea ma gandeam si eu in momentul asta si am verificat data din calendar . Giorgiiiiii maine test cu  II II II  liniute  goodluck  goodluck  goodluck
LE
Camelia , pe un rezultat interpretat de DT ar trebui sa scrie categoria de risc in care te situezi (scazut sau ridicat) pentru trisomie 21, trisomie 18, categorie de varsta  etc.
Astea se calculeaza de catre laborator in fc. de rezultatele free B hcg si PAPP-A, eco si masuratorile ei  + alte date statistice.

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-06-17 14:22:34)

#2523 2010-06-17 14:16:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Salut fetele mele dragi. Ce mai faceti voi? Recunosc nu am citit in urma, dar vreau sa stiu a nascut Adreea ? Mai sunt burtici printre noi ?
Va pup pe toate

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2524 2010-06-17 14:17:15

dirida
Insomniac member

Georgy  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  Hai cu II liniute!

#2525 2010-06-17 14:24:31

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

cocof a scris:

LA D-na Bunea ma gandeam si eu in momentul asta si am verificat data din calendar . Giorgiiiiii maine test cu  II II II  liniute  goodluck  goodluck  goodluck
LE
Camelia , pe un rezultat interpretat de DT ar trebui sa scrie categoria de risc in care te situezi (scazut sau ridicat) pentru trisomie 21, trisomie 18, categorie de varsta  etc.
Astea se calculeaza de catre laborator in fc. de rezultatele free B hcg si PAPP-A, eco si masuratorile ei  + alte date statistice.

Mersi mult cocof.La mine scrie peste tot LOW adica scazut deci e de bine happy

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2526 2010-06-17 14:25:32

cocof
Insomniac member

E de bine Camelia  applause  applause  applause !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  trombon

#2527 2010-06-17 14:26:56

madutumic
Sr. member

cocof a scris:

Neataaaa si pupici  happy  happy  happy
Am aterizat si eu acum de pe drumuri  bis  bis  bis
Passuc, sa ne arati poze frumoase deseara. Sebi a ramas numele ? Poate ma bag si eu la un Sebi sa facem trio Sebi Naff-Pass-Coco.
Mirik si eu tot pe 28 am morfo, asa ca tremuram inpreuna pana atunci  lol
Blue,  applause  applause  applause  grea decizie sa nu te mai duci , poate te vad ca maine totusi  ne arati poze de bebe mic  lol Si eu zic ca e prea des 4 eco in 8 sapt - eu am facut 3 in total in aproape 18 saptamani.
Madutu , nu iti spun decat  goodluck  goodluck  goodluck
Tymoteea, si eu sunt de parere ca vitaminele nu ar fi suficiente dar decizia o ia dr. tau care stie ce si cum...
LAvi, cat stai in tara ? Aici te vei mai duce la Dr. ?

Pupici (fara numar  lol )tuturor  puss  puss  puss  puss  puss  puss

multumesc cocof dar cred ca si voi ca si mine nici nu stiti ce sa mai ziceti puss  puss

27.06.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.