homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-35

#647 2010-06-06 21:30:21

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

neruco  puss  , sa stii ca iepurele sare cand nu te-astepti! al meu barbat precis are spermograma jale  bang  , drept pt care nu am ramas 18 luni in care am prestat ( cu mici exceptii ) fix la ovulatie... ceva ceva tot a fost si la el, sunt aproape sigura.
cand imi ziceau fetele ca au ramas gravide cand nu credeau si cand nu se gandeau la asta si nu sperau, nu prea imi venea mie sa cred, dar iti spun ca asa este, nu trebuie sa te mai gandesti la asta si vine el bebele, ai sa vezi!  puss pe cuvant!
dar trebuie sa iti umpli timpul cu altceva, uite eu ma bagasem in 10 proiecte in per. cand am ramas, ma apucasem si de sport si masaje de drenaj limfatic, numai la copii nu mai imi statea mintea. 

talida, ce mai faci? cum te simti?  puss
cred ca si eu am cu tiroida insa nu am ajuns nici pana acum la endocrinolog. neutral

georgiiiiii, bafta multa!!!!!!!!!! Doamne ajuta! sa fie bine, sa ne aduci vestea peste cateva zile!  goodluck  goodluck  goodluck

almidrool  am bagat nitel ochiu' in prajitura ta...
Felicitari ca poti tine postul  puss , sa te ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce ti-ai propus, cat mai curand!

myre, bravo, bine ca ca va reapucati de proiect  bebe , sper sa dea roade in curand munca depusa!  puss

teteule, omule, ce mai faci??? mi-e dor de tine!!!!  puss  kram

chrys, m-am uitat in albumul nostru si te-am vazut, am ramas socata:  wow  arati incredibil de bine, esti frumoasa frumoasa, si totusi esti sigura ca pustoiaca nu e sora ta sau o verisoara???   wow 
felicitari! sunteti doua fete frumoase foc!  puss  kram

madu, spor la invatat!

miri, incearca sa nu te mai enervezi, eu ti-am mai scris o data ca nu faci bine  cesafac , e deja cunoscut faptul ca stresul mamei il afecteaza pe copilas. ce naiba, chiar merita sa il superi si pe el pentru niste nimicurineutral
ce conteaza acum cel mai mult pentru tine?

ce-aveti cu clexane? vara-mea a facut de la 5 sapt. in burtica sau picior pana la cateva luni dupa ce a nascut, isi facea singura. nu simtea nimic. smile

lavi, i-am pus numele Andrei Sebastian. Tudor Andrei il cheama pe tata-su si am zis sa ia si un nume de la el. Sebi ne place la amandoi, dar mai mult ii place alui meu decat mie...  cesafac

Eu aseara am adormit leganata. Din cauza tensiunii mele care s-a prabusit, patul si intreaga camera se misca, la toaleta mergeam tinandu-ma de pereti, altfel cadeam pe jos... m-am speriat tare si de azi beau cafea zilnic. yikes
Azi am crezut ca mi-am simtit copilul,  s-a zbatut ceva in interior sub buric cateva secunde bune. Cum e tare devreme, o sa zic ca a fost muschiul ala care se zbatea.. neutral

Ma duc sa mai citesc, revin big_smile

#648 2010-06-06 21:35:21

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

ms frumos pass puss pai.. de tinut il tin k e usor postul asta.. se mananca peste big_smile nu-l tin k sa obtin ceva de la Doamne Doamne.. il tin pentru sufletul meu (mai ales ca si cosmin e plecat si nu ma ispiteste cu alte sexinpat rodnar ) si pentru corpul meu lol am slabit de la 75 kg la 70 in 4 saptamani chicot (postul il tin de pe 31 mai si tine pana pe 29 iunie)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#649 2010-06-06 21:35:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Pass, sa stii ca e posibil sa fi fost bebe  big_smile

#650 2010-06-06 21:42:21

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetele au am dormit ........m-am uitat la un film acum ma duc sa ii fac piticii mele baie si apoi am program la printul persiei ca l-am descarcat si tare vreau sa il vad ..........si de maine inapoi la invatat supa

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-06-06 22:18:47)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#651 2010-06-06 21:44:30

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

am inteles almi smile

fetelor eu ma bag in pat, noapte buna! puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#652 2010-06-06 21:51:23

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Pass primele miscari fetale sunt prezente intre saptamanile 16 si 18  smile

Madu, Smart   noapte buna !  puss

.

#653 2010-06-06 21:58:05

passenger
Addicted member

am citit si eu pe net ca de la 18-20 sapt il simti pe copil, dar cum la mine burta la 6 saptamani arata ca la alta femeie la 3 luni, nu ma mai surprinde nimic. smile
am cautat pe gugal de chestiunea asta si multe glasuri ziceai ca i-au simtit si in 13-14 sapt. depinde  neutral . o sa fiu atenta daca mai simt ceva asemanator.  oricum, pana una alta zic ca fu muschiu'.

nb, madupuss

mi-a luat tensiunea medicul de familie, pt ca vineri mi s-a facut caiet de gravida ( asta trebuia sa fac de cand am aflat ca-s gravida, nu la 4 luni  roll  ) si  s-a speriat ca era mica-mica, desi aveam si emotii si ar fi trebuit sa fie crescuta... si weekendul asta numai tinuta de pereti am mers, ce oi fi avut nu stiu  neutral  .. azi m-am simtit bine, fara leganaturi, e oribil fetelor  sad  , ORIBIL, pt ca din cauza leganatului si invartelii, ametesc si vars.  sad inchideam ochii sa nu mai vad cum se invarte si era si mai rau cu ochii inchisi, imediat vomam.

almi, spor la dieta! si ai grija, baga fructe si legume cat cuprinde!

smartuc, nb si vise frumoase!

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-06 22:00:23)

#654 2010-06-06 22:10:03

mikado
Platinum member

eu nu am citit pe net , eu stiu ca pe discul pe care il am asta scrie ... smile

Georgi cum te simti? cred ca ai niste emotiii... goodluck  goodluck

iar referitor la problema mea...nu imi fac griji decat in privinta endometrului  sad

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-06-06 22:11:58)

.

#655 2010-06-06 22:11:50

gargarita
Moderator

sunt multe fete pe forum care l-au simtit pe bebe in jur de 14 saptamani  smile

#656 2010-06-06 22:16:57

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

off pass imi pare rau ca te simti rau, cu ametelile alea, sa ai grija, eu am de mult timp carnet de gravida si l-am primit aici si tot imi scrie in el, am si tensiunea buna, sunt o norocoasa big_smile

eu akm il simt ff bine pe bebe hjarta in fiecare zi hjarta e minunat hjarta prima data am simtit si eu ceva pe la 16 sapt. dar nu realizezi, insa akm e cu totul altceva, de cateva zile il simt ff bine  al9leacer  al9leacer  al9leacer

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#657 2010-06-06 22:17:20

mikado
Platinum member

depinde de fiecare organism....nu contest ca se poate intampla si la 14 saptamani...fiecare stie mai bine sa-si analizeze semnele ...eu doar am citat parerea avizata a celui care a inventat acest disc

.

#658 2010-06-06 22:30:18

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

iubitele mele, am plecat si eu la nani
somn usor tuturor si vise placute wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#659 2010-06-06 22:32:33

mikado
Platinum member

Almi noapte buna  puss  wave

Lavi puss  are mami  bebe jucaus  hjarta  hjarta ....la multe saptamani inainte  tummenupp

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-06-06 22:39:42)

.

#660 2010-06-06 22:52:27

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

noapte buna , fetelor , care au mers la somn puss

pass puss  si garga  puss , imi pare rau ca nu va simtiti bine.Fetelor , este permisa cafeaua in sarcina?

Mika  puss starea pe care o am eu , nu o pot descrie in cuvinte.Cand auzeam pe cate cineva ca a facut FIV , ma gandeam ca este relativ usor....dar m-am inselat....ieri dupa ce mi s-a facut extragerea foliculilor , pot spune ca m-am simtit bine ....dar la cateva ore am avut dureri foarte urate ...ma dureau ovarele si mijlocul foarte rau.....nici acum nu am o stare prea stralucita , dar ma simt mai bine fata de aseara.....maine nu stiu cum va fi la embriotransfer.. rugaciune rugaciune daca am facut greseli de ortografie scuze.....astept sa se faca dimineata si sa ma sune d-na dr , sa vedm ce imi va spune rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#661 2010-06-06 22:54:55

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

mika ms la fel, sa vina bebe si la tine pusspuss

georgy bafta pe mai departe, vei reusi sa treci peste tot cu gandul ca intr-o zi iti vei tine puiul in brate pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#662 2010-06-06 22:56:02

mikado
Platinum member

bunea georgeta a scris:

noapte buna , fetelor , care au mers la somn puss

pass puss  si garga  puss , imi pare rau ca nu va simtiti bine.Fetelor , este permisa cafeaua in sarcina?

Mika  puss starea pe care o am eu , nu o pot descrie in cuvinte.Cand auzeam pe cate cineva ca a facut FIV , ma gandeam ca este relativ usor....dar m-am inselat....ieri dupa ce mi s-a facut extragerea foliculilor , pot spune ca m-am simtit bine ....dar la cateva ore am avut dureri foarte urate ...ma dureau ovarele si mijlocul foarte rau.....nici acum nu am o stare prea stralucita , dar ma simt mai bine fata de aseara.....maine nu stiu cum va fi la embriotransfer.. rugaciune rugaciune daca am facut greseli de ortografie scuze.....astept sa se faca dimineata si sa ma sune d-na dr , sa vedm ce imi va spune rugaciune

draga de tine  puss  puss  par   rugaciune  rugaciune  sa fie asa cum ti-ai dorit si sa vii repede , repede cu testul +  goodluck  goodluck

.

#663 2010-06-06 22:58:56

gargarita
Moderator

giorgi, ar trebui sa fie mai usor maine, ca iti transfera embrionii prin col. o sa-ti tin pumnii  puss

#664 2010-06-06 23:00:08

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Lavi puss, sarcina usoara in continuare   si Mika  puss si tu sa ne d-ai vestea cat mai repede , ca ai test +++ goodluck  goodluck ...fetelor , cum vrea bunul dzeu , asa va fi  rugaciune cu incredere si speranta , merg mai departe

garga  puss maine sper sa fie mai usor , am  avut foarte mari dureri dupa punctie

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-06-06 23:01:25)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#665 2010-06-06 23:02:20

passenger
Addicted member

geo, sigur ca da, multi medici recomanda gravidelor cu tensiune mica o cafea doua pe zi. si mie mi-au sugerat 2 medici dar mie nu imi place cafeaua fara tigara big_smile, nu are acelasi farmec, adica nu mi se pare buna cafeaua ca atare, e amara si cam aiurea big_smile , prefer ciocolata calda. dar acum de nevoie beau o ceasca dimineata.  neutral
tin pumnii stransi!   goodluck   kram   storstark

mika, nu stiu ce e discul de care zici. in fine, muschi sau bebe, ma lamuresc eu saptamanile astea. 
pe mine doc. m-a chemat la eco. la 16 saptamani si mi-a spus ca pana atunci il voi simti deja. smile

pupici celor care au fugit la somn!

cred ca plec si eu, la ce ameteli am tras zilele astea am nevoie de somn sa ma refac

Noapte buna, fete cucuiete!  par  kram  puss  kram  par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.