homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-55

#1027 2010-06-08 12:33:33

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

camelia, ma simt bine, chiar normal. uneori imi este rau, dar nu greata, ci alt fel de rau, caderi de tensiune cu ameteala cumplita, senzatie de sufocare..
in rest, sunt bine, sper sa fie bine si copilul, a trecut cam mult de cand am facut ecografia si bineinteles ca am emotii mari. big_smile

buckrotfl  ce disperata eram sa raman gravida!!!!!!!!! .... vaaaai de mine, normal ca nu am ramas in perioada aia de stres maxim pe tema copil.  lol   cum sa raman gravida cand eram in halul asta si numai cu gandul la ovulatii si teste de ovulatie si temperaturi............. bietul meu om, cum m-o fi suportat asa scorpie atunci.......  lol  lol

FETELOR, sa va zic si voua pe scurt povestea cu sutienul:

fac test de ovulatie si il vad foaaarte pozitiv. bun, ma pregatesc pt fufulatiunea de seara si il astept pe al meu sa vina acasa, nu stiu pe unde umbla creanga. vine, ne certam, stam certati ( asta pe la 11 seara ) eu tot cu speranta ca ne vom impaca si vom profita de ovulatie, ca deh, incercam s-avem copil de un an de zile..... nimic!!! la 1-2 noaptea INCA nimic, el era intr-un joc la pc-ul lui, eu turbam la gandul ca pierd inca o luna. ne-am luat IAR la cearta si de nervi am aruncat sutienul inspre el, el s-a dat la o parte si sutienul meu a zburat pe geam afara, 5 etaje........... la 2 noaptea eram afara cu el, s-a urcat in copac sa imi culeaga sutienul. a fost ........... o seara de neuitat........  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-08 12:38:55)

#1028 2010-06-08 12:38:19

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

Pup fetele dragi  puss  puss  puss

Am castigat 2 bilete la Metallica  happy  happy  happy  rock  rock

Are ceva daca ma duc la concert ?

Georgy abia astept sa ne spui ce ai facut .  rugaciune

Coco  puss sa-ti traiasca baietelul  hjarta ce frumos sa ai fetita si baietel  hjarta

Ttt  puss ma bucur ca ti-e mai bine

Va pup pe toate

Pass  rotfl2  rotfl2  rotfl2   puss  puss  foarte tare... saracul om ce l-ai mai chinuit  puss

Ultima oara a fost editat de Talida__ (2010-06-08 12:40:37)

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#1029 2010-06-08 12:40:12

passenger
Addicted member

talida, ce fain!  applause   da, are... daca te zbantui. big_smile dar nu vad cum altfel poti sta la concert Metallica, doar nu ca la spectacol doru octavian dumitru. eu zic sa imi dai mie biletele  lol  lol

l-am chinuit rau de tot... dar ne-am impacat datorita sutienului  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-08 12:42:10)

#1030 2010-06-08 12:41:21

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Pass ametita sunt si eu.Ai fost la eco la 12 sapt jum, parca atunci ti-a zis ce e.Eu merg numai odata pe luna, asa m-a chemat doctorita, dar si eu abea astept sa merg de la un eco la altul.Acum trebuie sa ma duc prin 22, am avea 13 sapt jum si mergem la 3d, sper sa imi zica si mie ce e.

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1031 2010-06-08 12:44:47

Talida__
Full member

passenger a scris:

talida, ce fain!  applause   da, are... daca te zbantui. big_smile dar nu vad cum altfel poti sta la concert Metallica, doar nu ca la spectacol doru octavian dumitru. eu zic sa imi dai mie biletele  lol  lol

nu ma zbantui... stau cuminte si "privesc" ca pensionarii, dar macar sunt acolo  rock Si vreau sa imi iau bilete si la Rammstein   chicot  nu ar fi prea tare sa castige sotul bilete la Rammstein ?  rock  Sper sa nu dauneze decibelii si faptul ca stau cateva ore ( bune ) in picioare. O sa o intreb si pe doc.

De ieri ma dor tare ovarele atunci cand ma ridic brusc sau ma aplec brusc ( cam ca la ovulatie - durere in zona ovarului care se lasa putin spre picior). Sa ma ingrijorez ?

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

Publicitate

loading...

#1032 2010-06-08 12:44:51

passenger
Addicted member

daca mergi la 4D, ai mari sanse sa vezi ce e, mai ales ca vei fi in sapt 14.
eu merg o data pe luna la eco. asa mi-a zis ca se face.

talida, asa ma durea si pe mine. smile e ok, important e sa nu ai dureri ca la cm. si dureri de mijloc, junghiuri si o durere pe la ovar e din cauza ca se mareste uterul.
mda, eu nu as putea sa stau si sa privesc doar, hai sa zicem ca dai dintr-un picior doar..
daca te ia vreo durere de burta pe acolo din cauza ca stai in picioare, pleci mai devreme acasa. macar o ora de concert si tot e ceva.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-08 12:47:31)

#1033 2010-06-08 12:48:09

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Talida asa patesc si eu cand ma ridic brusc......oare sa ne ingrijoram?  cesafac Eu n-as zice ca sunt ovarele...parca nu ar fi ele

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1034 2010-06-08 12:48:34

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Pass rotfl

Talida puss cum te simti? Am o intrebare: cand ai fost la doc acum ai platit consultatia? Ca eu imi fac urmatorul plan : cand raman gravi, cand sa-mi fac testul? Daca -l fac inainte sa-mi intarzie, nu prea am ce sa vad la eco ca-i prea devreme si dau niste bani aiurea. Daca-l fac mai tarziu mi-e sa nu-mi lipseasca ceva din tratament si iar mi-e ca nu-i bine lol .
Eu am numai scenarii in cap in ultimul timp, dar ce ma bucura e ca toate sunt cu happyend smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1035 2010-06-08 12:50:38

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mi-au venit rezultatele...am reusit sa sun si erau gata bineinteles...

deci: sindrom antifosfolipidic negativ
dar se pare ca sunt si eu mutanta:

Gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) - risc
trombofilie
Real-time PCR LightCycler
Mutatia C677T genotip
heterozigot
negativ
Mutatia A1298C genotip
heterozigot
negativ
Comentariu
Pacienta este purtatoare heterozigota a ambelor mutatii.
Este vorba de asa-numita ?heterozigotie compusa? deoarece ambele mutatii sunt heterozigote.Combinarea ambelor mutatii se asociaza cu un
nivel crescut de homocisteina si un nivel scazut de folat, comparativ cu populatia generala.
Deoarece hiperhomocisteinemia este un factor de risc recunoscut pentru tromboze arteriale si venoase si pentru avorturi ?n luna mica de
sarcina,se recomanda normalizarea nivelului homocisteinei prin substitutie vitaminica adecvata.De asemenea recomandam un control anual al
homocisteinei.La purtatorii alelei A1298C s-a comunicat un risc crescut de boala coronariana.Alti factori de risc asociati (imobilizare,
traumatisme, sarcina, contraceptive orale, fumatul, obezitatea) pot declansa tromboze.Se recomanda un control familial.

sunt oleaca speriata, imi cam tyremura mainile...
tb sa vb cu dr sa ma trimita la un hematolog...
offf...aveam o presimtire ca ceva nu e in regula...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1036 2010-06-08 12:52:27

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mirik a scris:

Talida asa patesc si eu cand ma ridic brusc......oare sa ne ingrijoram?  cesafac Eu n-as zice ca sunt ovarele...parca nu ar fi ele

bună fetele, nu trebuie să vă ?ngrijorați pt că e normal, sunt ligamentele uterului care se ?ntind, pentru că acesta se mărește. o să dureze p?nă pe la vreo 12-13 săptăm?ni, după care senzația va interveni din ce ?n ce mai rar, mai mult la strănutat (dacă acesta e puternic)

#1037 2010-06-08 12:52:35

passenger
Addicted member

de ce, printe? nu mai gandi asa. cu tratament se rezolva, aspenter sau clexane, sau aspirina chiar.
nu mai fi speriata, e bine ca ai gasit o cauza si o vei inlatura.  puss

anabella, eu am rinita alergica si zi de zi stranut cate o ora. am dureri mari de burta de fiecare data.... inca nu am discutat cu medicul despre asta.  supa

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-08 12:53:37)

#1038 2010-06-08 12:53:48

mirik
Insomniac member

Smart dar tu nu ai ajuns la hematolog?In pricipiu tratamentul il incepi inainte de a ramane gravida, deci nu are ce sa se intample din cauza asta.....intelegi paranoia?Apropo ce efect are painea asupra problemelor de coagulare?  tongue dar apa? este indicata retas   

Pass  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 sutienul zburator....ce marfa ar fi fost sa se opreasca in capul unui vecin  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Bineinteles ca astazi il am pe seful in vizita  bang  bang  bang

#1039 2010-06-08 12:55:13

passenger
Addicted member

a iesit vecinul de la parter si ne-a vazut cum ne urcam in copac si radeam sub geamul lui, la 2 noaptea..  big_smile

#1040 2010-06-08 12:55:37

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

va  Printe eu nu mai inteleg nimic
Pai ori e negativ ori esti purtatoare de ambele mutatii??
Nu-ti face griji, e o carenta de vitamine de fapt asta si necesita ceva aspenter+B uri

Miricu : apa are o influenta ffff buna in sensul ca trebuie sa bei cat mai multe pe zi. Despre paine (gluten de fapt ca asta contine) nu m-am interesat, dar mi-ai dat o idee rotfl Am glumit si eu . Pai poate mi-o mai trebui ceva ce stiu eu? Ca daca as stii nu mi-ar mai trebui doc . Si ia nu mai rade de mine ca  punish

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-08 12:59:05)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1041 2010-06-08 12:56:23

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Pass pe mine mo chemat la 3d.Oare se vede si la ala?

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#1042 2010-06-08 12:57:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

passenger a scris:

anabella, eu am rinita alergica si zi de zi stranut cate o ora. am dureri mari de burta de fiecare data.... inca nu am discutat cu medicul despre asta.  supa

dacă stai ?ntinsă atunci c?nd ?ți vine să strănuți, ?ntoarce-te pe-o parte și adu puțin picioarele spre piept, ca-n poziția fetală. dacă stai pe scaun sau ?n picioare, apleacă-te ?n față, spre abdomen. tacticile astea previn durerile respectve. eu m-am confruntat zilnic cu ele, ?ncă de la 7 săptăm?ni și așa am descoperit ce trebuie să fac pentru a le preveni smile

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-08 12:59:00)

#1043 2010-06-08 12:58:39

mirik
Insomniac member

Printe nu-i naiba asa de negru.Trebuie sa te linistesti!!!! Daca ai ceva probleme cu coagularea cu tratemnt adecvat se tin usor sub control.

L.E:Anabella multam pentru raspuns  puss

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-06-08 13:00:27)

#1044 2010-06-08 12:59:30

Talida__
Full member

smart lady a scris:

Pass rotfl

Talida puss cum te simti? Am o intrebare: cand ai fost la doc acum ai platit consultatia? Ca eu imi fac urmatorul plan : cand raman gravi, cand sa-mi fac testul? Daca -l fac inainte sa-mi intarzie, nu prea am ce sa vad la eco ca-i prea devreme si dau niste bani aiurea. Daca-l fac mai tarziu mi-e sa nu-mi lipseasca ceva din tratament si iar mi-e ca nu-i bine lol .
Eu am numai scenarii in cap in ultimul timp, dar ce ma bucura e ca toate sunt cu happyend smile

Smartuc mie nu mi-a luat bani de un an... mi-e si rusine sa ma mai duc la ea. Ultima data mi-a promis ca daca raman gravi imi ia bani dar nici data trecuta nu mi-a luat  neutral  I-am mai dus cate o mica atentie pentru ca mi-e greu sa ma tot duc gratis si la cate eco mi-a facut.... Asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Ea oricum nu ia bani decat daca face control sau eco.

Anabela, Pass multumim , eu una m-am mai linistit. Hai Miricut ca nu-i grav. Oricum daca devine mai puternica durerea fug la doc.

Off Printe ... mama lor de mutatii.... Bine ca le-ai descoperit. Cu tratament, totul va fi bine, ai sa vezi  puss

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#1045 2010-06-08 12:59:55

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Ziua buna gagici!!!
Andree,Garga,Georgy rugaciune  si  goodluck

tttt....bine ai revenit! Sa ai grija de tine si-ti doresc sanatate maxima. puss

Pe restul gagicilor le pusspusspuss dulce.Stau de o ora si citesc si nu mai stiu ce am citit. dumbom

Pass....super haioasa povestea ta cu sutienul.Dupa ce l-ati cules din copac,macar v-ati impacat? big_smilebig_smilebig_smile

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.