homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-59

#1103 2010-06-08 15:42:52

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

cu placere printe, ma bucur ca pot fi de folos cuiva. E bine ca sunt hetero si nu homozigote ca cele homozigote se spune ca sunt mostenite de la ambii parinti. Unii dr nu prea dau asa importanta MTHFR ca ei spun ca n-ar fi responsabile, dar eu una nu vad alt motiv decat asta... daca celelalte iasa bine. Despre analiza sub acid folic, se spune ca ebine s-o faci fara niciun fel de tratam , dar poate ca e bine si asa, ca sa vezi cum reactioneaza sangele tau sub tratament cu acid folic . Si neaparat sa-ti dea aspenter, pt ca oricat de banal suna asta poate sa-ti salveze bebele. In alte tari se da profilactic la orice sarcina aspenter. De ex Talidei i s-a dat pe sarcina magne B6, Vitamina E , aspenter, acid folic si ea are 1 mutatie cred ca A. Si eu in locul tau as lua 2 acid folic smile

camelia am sa pap si pt tine un kil lol

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-08 15:49:44)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1104 2010-06-08 15:49:25

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

deci astea hetero sunt mostenite doar de la un parinte?
maine ma duc sa fac homocisteina si am sa fac si hemograma , si dupa aceea am sa incep sa iau 2 de acid folic pe zi. Cu aspenter si restul vitaminelor parca n-as incepe acum de capul meu, as vrea sa ajung la un hematolog.
Eu mai iau acum Osteocare (contine Mg, Ca, Zn si D3)...sunt cu calciul sub limita. Oare astea influenteaza?
Iar vit E iau de aproape 1 luna...

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-06-08 15:50:57)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1105 2010-06-08 15:50:12

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

am intrat rapid sa vad ce mesteriti, dar nu pot sta sad

Andreeee m-am gandit la voi, suntem toate alaturi de tine si Maria Sofia, abia astept sa o cunosc pe pitica hjarta, mult curaj, mai aveti putin, doamne ajuta sa iasa totul bine, ma rog pt voi, va puppppppppp pusspuss

Pass ce sa faci, e greu  lol tu cu zile, eu cu lunite  rotfl2

pupici gagici

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1106 2010-06-08 15:54:36

smart lady
Addicted member

Da Printe, mergi la hemato si o sa-ti spuna tanti dr sigur asta. Despre celelate nu stiu ce sa spun, dar le spui fetelor la recoltare si ele scriu ce tratament iei . Cred ca si eu o s-o fac pe homocisteina asta desi sunt intr-o mare mare gaura finaciara si nu vad de unde as lua bani nustiu . Creca ma imprumut la boc rotfl
Da, asa am citit ca MTHFR tine de ereditara , deci mostenita dar poate nu de la parinti ci bunici sau si mai departe. La mine niciunul nu-si recunoaste vina : mama "eu n-am cum ca am 4 copii", tata "eu n-am auzit de asa ceva" rotfl . Niciunul nu se vede asa darnic , genetic vorbind . Si cand ma mai uit ca celelalte surori au copii de 6 ani disperat

lavi puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-08 15:55:55)

#1107 2010-06-08 15:57:02

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

fetelor va pupacesc si ne auzim maine.Eu ma pregatesc sa merg acasa.Sa aveti o dupamasa placuta
puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

Publicitate

loading...

#1108 2010-06-08 15:59:26

dirida
Insomniac member

si macica-mea cand i-am zis azi a zis ca nu are cum sa fie de la ea , ca dfoar a avut 3 copii si nici o problema. Taica-miu, cred ca nici el nu auzit de asa ceva...iar sormea abai urmeaza sa se casatoreasca, asa ca am pus-o in tema sa se duca sa-si faca si ea analizele sa nu treaca prin ce am trecut eu.

Nici eu nu stau bine cu banii, am dat o groaza de bani pe analize in ultima vreme...daca as putea nu le-as mai plati asig asta de sanatate..o platesc si peste tot tot scot bani din buzunar. N-am beneficiat de nimic gratuit, de o reteta macar...tot am platit. Dar cand e vb de sanatate fac orice sacrificiu, nu ma mai gandesc la bani...

#1109 2010-06-08 16:03:19

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Camelia wave  O dupa amiaza placuta puss

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#1110 2010-06-08 16:06:32

smart lady
Addicted member

Asa e Printe, ai dreptate, sanatatea merita ...
La mine e altfel : la tata in neam e sigur trombo, ca multi s-au dus de accidente cerebrale supa si bunica-mea saraca a facut un accident vascular anul trecut , dar si-a revenit... . Eu oricum stiu ca de la el mi se trage, la sormea cand a nascut dr i-a spus ca placenta avea urme de infarct, asa ca a avut mare mare noroc ca fetita nu a patit nimic.

Sa-si faca Printe si sora ta, ca la mine una nu mai vrea copii, iar cealalta cand ii zic de trombofilie, zice ca am innebunit, ca ea n-are cum sa aiba, ca doar a afcut un copil si totul a mers bine. Daca stau sa ma gandesc si la mine l aprimul copil lucrurile au mers foarte bine, pana dupa 12 sapt, cand eu am hotarat ca nu merita sa traiasca.

Eu va las acum , merg sa ma schimb si o tai la cocotat in cires, ne auzim mai pe seara
puss pt toate

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-08 16:09:21)

#1111 2010-06-08 16:14:02

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna  big_smile
      Am ajuns acasa , am dormit aproximativ 2 ore , si parca tot as mai dormi ......... dar m-au trezit telefoanele.
       Dimineata , la ora 8 am ajuns la cabinet , mi s-a dat sa iau un diazepam si sa il tin sub limba pentru a se topi si un supozitor Uscosin.....Dupa aproximativ  1/2 de ora , a venit d-na dr , am mers in sala de operatie impreuna si cu sotul si ne-a aratat embrionii: 1 embrion este  bine ....iar 2 sunt putin mai lenti....Mi-a introdus pe toti 3 happydance ...In principiu , ma simt bine , am vagi dureri ca de menstra.....m-a atentionat  dr , ca in caz de sangerez sa nu ma sperii.....Embriotransferul a fost ok , nu am avut dureri....dupa , am mai stat o ora intinsa in pat.....Embrionii se prind in primele 5 zile , tocmai de aceea voi sta cumintica.........dar per total 2 saptamani sa stau cumintica ...Dr mi-a spus sa gandesc pozitiv , sa spun mereu in gandul meu , ca eu sunt graviduta, gravida  voi fi mamica chicot ....Se vor prinde , atati embrioni , cat va dori doamne doamne rugaciune  poate doi , sa am fata si baiat big_smile   Am voie sa iau pana la 3 no-spa pe zi , dar in primele 3 zile chiar daca nu am dureri sa iau nos-pa si sa imi pun supozitor Uscosin.
      M-am trezit de 20 minute , dar va spun sincer ca imi este si frica sa merg prin casa chicot sa nu se intample ceva cu puisorii mei....
      Trebuie sa devin mamica  .....Indiferent de ce se va intampla nu voi renunta la aceasta lupta .......Va trebuii sa ies invingatoare  si cu siguranta imi voi tine bebelusul / sii  la piept. rugaciune

Merg sa va citesc ....... puss  puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1112 2010-06-08 16:19:30

smrtas
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-05-04

Geo, felicitari, suntem alaturi de tine. Pup mult si sunt sigura ca totul o sa fie bine! Esti o curajoasa si o luptatoare!

#1113 2010-06-08 16:21:05

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

BRAVO GEOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   applause   De acum esti mamica!   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

#1114 2010-06-08 16:21:45

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Georgy felicitari din tot sufletul!!!! majoreta  majoreta  majoreta
Ma bucur pt tine viitoare mami,totul va fi bine sunt sigura.Sa ai grija de tine si de puisori puss

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#1115 2010-06-08 16:25:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Georgi ma bucur din tot sufletul majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta Doamne ajuta sa iti vezi visul cu ochii!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1116 2010-06-08 16:27:45

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaa  happy  happy  happy
Abia acum am reusit sa intru si eu si vad ca au inceput sa curga vestile
Andreea,  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta am scos majoretele la incalzire. Ne rugam toate ca TOTUL sa fie bine.  rugaciune  rugaciune  rugaciune
Giorgiiiii goodluck  goodluck  goodluck  Puiuti de Giorgiiiii, lipiti-va bine de mami a voastra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trombon  trombon  trombon
Fetele mele va pup pe toate cu mult foc  puss  puss  puss  puss  puss  si mai fug putin la munca...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1117 2010-06-08 16:29:10

bunea georgeta
Platinum member
Site

Mika , multumesc pentru tort puss  si felicitari  applause  applause pentru out goodluck  goodluck  goodluck

Nera  puss , cum te mai simti astazi?.... uratii astia , sa-i bat eu box

Cocof puss  cum se simte Sara? puss

Andree.. applause  applause se apropie momentul sa o tii in brate pe fiica ta par bafta mult si cu siguranta Maria va mai lua in greutate si va decurge totul bine puss

tttt puss  , FIV am facut astazi big_smile ...iti doresc sanatate multa  goodluck

Almi  puss , ce faci? Vad ca astazi nu ai semnat condica tongue

Pass, puss  haioasa poveste cu sutienul chicot

c hrys puss   , miri  puss  , smart  puss  , madu puss   , priga puss   , printe  puss  , smartas puss   ,   lavi puss   ,  talida puss    chrys puss    , mayya  puss   Va multumesc , mult de tot... 

Va multumesc la TOATE puss  puss  puss

#1118 2010-06-08 16:30:40

dirida
Insomniac member

Felicitari georgi, o sa fii mamica  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck

smart si eu am antecendente in familie (din partea mamei) de atacuri cerebrale...bunica mea a murit dupa ce-l de-al 3lea atac.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-06-08 16:32:03)

#1119 2010-06-08 16:33:39

bunea georgeta
Platinum member
Site

aNDREE  puss , COCO  puss , PASS  puss  , CHRYS  puss  , PRINTE  puss   pe data de 18 iunie voi merge sa imi faca analiza la sange ....sa vedm ce s-a intamplat.....va multumesc

Garga puss  , te asteptam cu vesti  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-06-08 16:36:05)

#1120 2010-06-08 16:50:26

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave am citit si eu mai mult in peprize dar de scris nu am apucat

tin in primul rand sa o felicit pe georgi` pentru azi!  partydance   happydance   happy goodluck mai departe si sa fie totul bine puss puss puss

andreea happy totul  va fi bine, vei vedea!

nu mai stiu ce am citit sad

a! mai fetelor, nu eu eram cu masuratul aseara... ci gargarita!!! de ce ma bagati pe mine la interval? supa

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-08 16:51:55)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1121 2010-06-08 16:52:30

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Georgiiii puss  puss  Felicitari mami !!!!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta si   goodluck  goodluck

Maya, Cocof   puss  puss

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.