homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28-73

#1369 2010-06-10 08:51:43

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 28

Teteutz  puss  puss  puss cum te mai simti?

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1370 2010-06-10 08:57:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

inca ma mai dor rinichii , dar nu asa de rau , hematurie nu mai am , caci am luat antibiotic
astept sa treaca 2 sapt si sa imi fac analize

vreau sa ma duc la Dr urolog Dinu de la Romedica , stiti ceva de el ?

in rest beau ceai din cozi de cireze, de merisor , si inca ceva ....nu mai stiu

ce ma ingrijoreaza este ca in continuare mi se umfla mainile ....imi fortez verigheta dimineata abia o bag pe deget .... supa

andreea , ma bucur ca esti bine  par

in rest ? ce a-ti mai facut ? ieri seara nu am citit mai nimic , am dormit ....

#1371 2010-06-10 09:01:56

ana-maria a.
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-22

'neata andreea si maria (ce bine ca e totul ok puss )
'neata  miri,miha,madu,blue ,ttt si * dar si pt fetele care vor intra kram

eu cred ca mai stau un pic in patut ca pe mine m au trezit baietii de la lift ,avem liftul in revizie,uf dar bine ca au plecat repede

deci mai stau un pic si apoi ma duc sa beau o mornincoffee

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#1372 2010-06-10 09:04:28

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

mirik a scris:

Madutu  puss

Bulica dar de ce sa nu mai faci IU in Romania? Ok FIV inteleg dar IU?

Asa cum a zis si Andreea, sunt multe voci care sustin ca sunt mai multe sanse... din motive oarecum obiective nu am putut incerca acolo prima data si uite ce am patit iar acum sunt ingrozita de faptul ca in ultimul timp fiecare medic cu care am ocazia sa vorbesc imi spune o parare diferita de cele auzite pana atunci... Nici nu reusesc sa ma hotarasc la ce medic sa mai merg acum...

#1373 2010-06-10 09:05:16

mirik
Insomniac member

ana  puss

ttt ma bucur din tot sufletul ca te simti mai bine si sper sa iti treaca si durerea de rinichi cat mai repede  par

Publicitate

loading...

#1374 2010-06-10 09:06:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

bmihaela a scris:

mirik a scris:

Madutu  puss

Bulica dar de ce sa nu mai faci IU in Romania? Ok FIV inteleg dar IU?

Asa cum a zis si Andreea, sunt multe voci care sustin ca sunt mai multe sanse... din motive oarecum obiective nu am putut incerca acolo prima data si uite ce am patit iar acum sunt ingrozita de faptul ca in ultimul timp fiecare medic cu care am ocazia sa vorbesc imi spune o parare diferita de cele auzite pana atunci... Nici nu reusesc sa ma hotarasc la ce medic sa mai merg acum...

Da...stiu ce spui...de asta mai bine mergi direct in Ungaria la un dr de acolo. Eu pot sa iti fac rost de niste date de contact daca vrei, cunosc un cuplu care au facut acolo IA.

Ana

Mirik, mie asa imi e dat in sarcina, sa trec peste toate incercarile

ttt  kram  puss

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-06-10 09:09:27)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1375 2010-06-10 09:21:44

mirik
Insomniac member

Andreea  puss

Bulica te inteleg insa nu stiu f multe despre IU si nu inteleg cu ce ar putea gresi un dr din Romania.Cei din Ungaria pregatesc mai bine sperma?

#1376 2010-06-10 09:38:09

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

andreea, te ti de glume? el de la ce a zis ca avea pulsul asa mic? ti-a facut si eco?
miha, sa dea domnul sa fie trompa buna. si eu zic sa mergeti in ungaria la ce e in tara.
blue, sa iti creasca burticuta mare si sanatoasa.
garga, deci pana la urma s-a schimbat s-au asezat lucrurile. deci cand ne aduci poze?
crys, abia te astept cu temp de azi. si cu testul de maine care va fi ++.
tete, cand mergi la medic? nu sta asa si nu lua antibiotic dupa ureche. poate fi o afectiune destul de grava a rinichilor, mai ales daca retii si apa.

va pup pe toate! par

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-06-10 09:40:24)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1377 2010-06-10 09:43:35

Andreed
Addicted member
Site

Priga,nu si-a putut da seama...a zis doar ca poate am stat mult pe spate..oricum sunt destul de ingrijorata supa Daca se mai intampla?

#1378 2010-06-10 09:45:26

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata 

Andree puss ma bucur ca sunte ti bine  puss

bmiha  puss bebelusii mei , dorm acum, cresc.....inca nu au inceput sa de a din picioruse chicot iti doresc si tie bafta ...am auzit si eu ca in Ungaria ar fi sanse mult mai mare loa  Fiv-uri ....eu una nu am fost de acord sa merg acolo.....avand si eu si sotul complicatii , fiind operata de d-na dr Bucur , nu am acceptat ideea sa imi faca alt dr fertilizare....inainte de a face pasul decisiv , GANDESTE-TE foarte bine la ce dr mergi....iti doresc bafta si bunul d-zeu sa iti calauzeasca pasii  pe viitor ..... rugaciune

va  puss  puss  puss pe toate cele care ati intrat si pe cele care vor intra mai tarziu puss  puss  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1379 2010-06-10 09:50:37

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

neata!

andreuca, si eu tot pe spate stau..  supa  eu stiu inca de la 5 saptamani ca nu e voie sa stam pe spate sau burta, dar eu nu prea pot sa adorm pe lateral, ma trezesc numai pe spate..
cred ca ai tras o spaima cumplita!!!!!!!!  yikes  Doamne...!
bine ca nu vine inca puiul tau, asa mai pune pe ea chiar bine pana la marea intalnire.  puss

bulica, eu stiam pe cineva care a facut vreo 3-4 IU dar nu in tara, si zicea ca la aceeasi cheltuiala, drum, cazare si etc. mai bine facea FIV din prima, ( cu IA in caz de trompe ok sunt sanse de vreo 30% parca, deci mici ) si cu FIV sansele sunt muult mai mari. eu iti tin pumnii pt cand va veni momentul!  puss  puss 

teteulepuss  tot nu ai scapat de lighioana?

va pup pe toate!

#1380 2010-06-10 09:51:46

bmihaela
Hero member

mirik a scris:

Andreea  puss

Bulica te inteleg insa nu stiu f multe despre IU si nu inteleg cu ce ar putea gresi un dr din Romania.Cei din Ungaria pregatesc mai bine sperma?

Mirik, printre altele, un dr. mi-a zis ca avand in vedere ca la HSG trompele au fost permeabile, e posibil ca ceea ce am patit eu sa fi fost rezultatul unei reactii inflamatorii in urma inseminarii... Nici asta nu stiu cat ar fi de plauzibil... dar ma pune pe ganduri.
Stiu Pass ca sunt cam aceleasi costuri... la noi singura problema a fost programul ffffffffffff incarcat al sotului si de asta am optat pentru IU in RO...  puss  Problema e ca sunt ffffffffffffffff derutata in momentul asta ...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-06-10 09:57:14)

#1381 2010-06-10 09:56:49

mirik
Insomniac member

Am inteles Bulica, sper ca nu te-am suparat cu nelamuririle mele  puss
Oricum este doar o supozitie , ma refer la inflamatia din cauza IU, insa merita sa faci oric pentru a fi linistita ca ai facut totulca la carte  puss  puss

#1382 2010-06-10 09:59:47

bmihaela
Hero member

mirik a scris:

Am inteles Bulica, sper ca nu te-am suparat cu nelamuririle mele  puss
Oricum este doar o supozitie , ma refer la inflamatia din cauza IU, insa merita sa faci oric pentru a fi linistita ca ai facut totulca la carte  puss  puss

Nu ma superi Mirik; eu chiar imi doresc ca macar din nenorocirea noastra sa existe oameni care sa aiba ceva de invatat; mi-as dori ca si medicii (cred ca au auzit de povestea mea macar jumate din ginecologii din Timisoara) sa trateze cu mult mai multa atentie pe viitor pacientii...

#1383 2010-06-10 10:01:25

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata  wave

Adreea, bine ca mai are timp Maria sa mai stea putin in casuta ei...  majoreta  majoreta  majoreta

Smart, cand itri pe mess, let me know pls. Vreau sa te intreb ceva...

puss  la toate fetele

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1384 2010-06-10 10:28:24

Andreed
Addicted member
Site

Printe  kram  puss , e bine ca mai sta dar acum sunt cam speriata cu bataile inimii de aseara...

Pass, acum nu e asa o problema sa mai stai pe spate, dar mai incolo ai grija si tu si celalate gravidute

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-06-10 10:30:02)

#1385 2010-06-10 10:31:59

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave hello fetelor

Vreau sa va marturisesc ca aseara mi s-a intamplat ceva fff frumos, nu-mi venea sa cred, l-am simtit pe bebe, dar altfel, fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrr a dat din picioruse, maini, nu stiu si s-a vazut prin burtica, sa vedeti cum mi se bomba burtica, am ramas pur si simplu masca, am inceput sa tremur de emotii, dar aseara asta s-a intamplat si de cateva ori bune si in 3 locuri diferite, m-am topit toata, simteam cum da si ma uitam la burtica, care era acoperita de un maieu si se vedea ff bine, simteam cum da si burtica se ridica la loviturile lui, gata m-am topit  al9leacer eram un tremurici  al9leacer

va pup cu drag, trebuia sa va relatez  rodnar

LE Andre de la inceputu sarcinii trebuie sa stam pe o parte ?? nu de alta dar eu m-am obisnuit sa stau tongue pupici pt voi doua pusspuss

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-06-10 10:33:08)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1386 2010-06-10 10:36:13

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

lavi , ce frumos  hjarta

eu iar citesc pe sarite , sunt la munca ( ca de obicei ) si am treaba

stiu ca nu e de joaca cu rinichii , o sa merg la urolog , nu o sa stau asa , va multumesc pt ca sunteti langa mine , sunteti niste scumpe , ca de obicei  kram

#1387 2010-06-10 11:01:12

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Neatza gagici....pusspusspuss pt toate.

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.