homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6-7

#115 2010-06-09 16:04:40

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6

Sunt si eu prin preajma. smile Ma alatur galeriei de sustinatori pentru Andreea si Maria. [Andreea], o sa fie foarte bine totul, vei vedea.
[Sanca], tu termina cu ideile ciudate. smile Tititza ta bucalata va veni la timp.
Noi tocmai ne-am intors de la control. Bebele are aproximativ 1500g si e bine. I-am facut cateva poze pe la cocosel si pe la fatuca bucalata. smile
I-am spus medicului ca vreau cezariana cu, sau fara clisma lol si a spus ok, avand in vedere riscurile pe care le prezint...
Si i-am mai spus si ca sunt interesata sa fac un depozit de celule stem. Mi-a spus ca e o idee f buna.
A si sa nu uit, mi-a recomandat sa nu mai iau calciu, avand in vedere faptul ca-mi provoaca acele contractii...Spunea ca e cam devreme sa am contractii in sapt 30. Deci erau clar de la calciu...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#116 2010-06-09 16:13:35

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Deci nu sunt anormala   chicot
Si eu visez ca nasc inainte de termen... atat de des incat m-am obisnuit cu ideea sad
Totusi, ma rog sa nu fie asa ... rugaciune

lucky  applause pt puiul tau; ma bucur ca e bine.
Acum ca citesc, ma speri si eu de clisma ... n-am facut niciodata, dar parca nici n-as vrea

Mamica de Eric Andrei hjarta

#117 2010-06-09 16:41:48

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

mai nu ma mai speriati nici pe mine cu clisma disperat ca si asa is eu foarte stresata de nastere indiferent de cum o fi ea rodnar  vi-am zis ca-s foarte fricoasa de doctori si tot ce tine de asta?! disperat

#118 2010-06-09 16:46:28

lucky777
Insomniac member

Hai, mai burtici! Ce tot aveti cu clisma?
Ganditi-va ca e o procedura pe care unii o practica in mod frecvent pentru a-si curata colonul si altii in alte scopuri. lol Deci nu doare!

#119 2010-06-09 17:15:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss burtici

Ce mai faceti? Pe mine ma omoara greata si oboseala  disperat  Asa imi vine sa-mi iau un concediu  bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#120 2010-06-09 17:56:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lucky777 a scris:

Hai, mai burtici! Ce tot aveti cu clisma?
Ganditi-va ca e o procedura pe care unii o practica in mod frecvent pentru a-si curata colonul si altii in alte scopuri. lol Deci nu doare!

exact lol

inseamna ca numa eu eram ingrozita sa nu care cumva sa NU imi faca? rotfl2 atata m-ati speriat de faza cu "surprizele" la impins, ca atunci cand a venit moasa cu "stii, imi pare rau, da' cam tre  facuta".. eu: " DAAAA!! VREEEAAAUU!!" rotfl

Andreea, ai vb cu dr?

blue puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#121 2010-06-09 18:38:52

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

daca tot s-a iscat subiectul clisma.. hai sa va spun parerea mea care am trecut prin asa ceva inainte de operatia de colecist. auzisem eu ca e nasol.. si tot ma rugam sa scap. si seara eram deja internata.. era destul de tarziu.. a doua zi urma operatia.. si chiar mi-am sunat sotul si i-am zis fericita ca se pare ca am scapat - inchid tf si se deschide usa si imi striga una numele si ma cheama la "pregatire" (nu o sa uit niciodata!) .. operatiunea ca atare s-a desfasurat intr-un asa zis cabinet, care era destul de departe de toalete.. ma rugam sa ajung... ca sa nu vorbesc de durerile de burta - gen crampe.. a fost de-a dreptul traumatizant. eu nu-i inteleg pe aia care isi fac acasa.. doamne feri!!!! horror faza pt mine. acum poate fiecare percepe diferit.. insa eu una daca as scapa acum as fi cea mai fericita.

Daria Ioana - 06.08.2010

#122 2010-06-09 18:57:38

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

ooo, chiar am scapat de clisma smile . bine, la mine totul a fost neprevazut, nepregatit si nebunie maaare!

deci se poate si fara clisma!

Andreea - colega a nascut cu cezariana, pe la 7 luni jumate. ea era la Gine1 cu mine in salon, copilul fusese dus pentru interventie la o alta clinic, la pediatrie. nhu era din Cluj, era din Maramures. copilul era Ok, nu il vazuse nici la nastere dar se externase si tocmai mergea sa il vada. avea mari emotii. dar avea laptic si era foarte fericita. o sa o sun maine seara ca acum nu mai am timp de nimic si iti mai scriu pe forum. fii fara griji!

am inteles ca nu stia ca are omfalocel dar ca atunci cand i s-a rupt apa a fugit la urgenta, a fst adusa apoi rapid la Cluj, s-a intervenit, s-a mutat copilul si s-a operat. asa m-a impresionat pentru ca era radioasa si atunci m-am gandit la tine. kram curaj!

iubesc+Camelia+Matei

#123 2010-06-09 19:12:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

imi amintesc ca am facut si eu o data o clisma, aveam vreo 10 ani asa. ideea de clisma e cam nasoala, dar clisma in sine nu m-a impresionat prea tare.
pe mine ma sperie  pusul/scosul sondei. poate pentru ca nu am avut niciodata si nu stiu la ce sa ma astept.

#124 2010-06-09 19:22:05

lucky777
Insomniac member

Nici sonda urinara nu e o problema. Intr-adevar poate fi putin stanjenitoare procedura pentru pacienta, dar cand te gandesti ca urmeaza nasterea...mai lasi deoparte pudoarea ca n-ai ce face.
Deci, in momentul in care se pune sonda, de regula se foloseste un gel lubrifiant, care are si putin anestezic. Nu doare. Si in plus, totul e steril.
Eu sunt pro clisma si sonda urinara. Prefer sa-mi stiu colonul degajat decat sa ma trezesc in timpul sau dupa nastere cu vreo surpriza...consistenta. lol

#125 2010-06-09 19:47:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

'na seara fete, hop si eu ma bag iar in seama...dar ma roade curiozitatea... ce sa faci, m-a apucat documentarea.
Sonda aia se baga unde cred eu ca se baga? Si cum mamaliga o baga acolo ca e asa de mic orificiul, ca eu nu l-am vazut niciodata...
Sa nu radeti de mine...prea tare... lol

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-06-09 19:47:59)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#126 2010-06-09 20:05:51

lucky777
Insomniac member

sonda urinara se introduce exact...pe acolo pe unde urinezi smile e o sonda foarte subtire, de fapt e de diverse dimensiuni: pentru copii, adulti femei si barbati

PFUAI! fetelor, azi am facut o mare tampenie! sad inainte de a merge la control, m-am trezit desteapta si m-am epilat inghinal cu...crema depilatorie sad Dupa ce am iesit de la dus am observat ca toata burtica imi era plina de pete rosii. Asa tampenie...mai rar.  nustiu

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-06-09 20:10:53)

#127 2010-06-09 20:10:09

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu la 9 ma duc la spital, astazi am mai pierdut mucus si dr vrea sa ma vada. Ne auzim dupa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#128 2010-06-09 20:12:16

lucky777
Insomniac member

Andreea, va tinem pumnii stransi! Doamne ajuta sa fie totul bine!

#129 2010-06-09 20:21:20

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

bafta, andreuca! si curaj!!!!!!!!  goodluck

apropo de sonda urinara, cand a scris mai demult alexa de pe forum ca e in spital, tocmai nascuse, si o doare f tare jos ca ii pusesera sonda, am intepenit  yikes  de atunci am ramas speriata de cezariana, inainte mi se parea floare la ureche sa dormi nitel si apoi sa iti aduca bebelusul..... ea a zis ca cea mai urata parte a nasterii a fost partea cu sonda..  sad
mi se pare tare dureros, usturator, ceva ce eu una nu pot suporta, fiecare percepe diferit durerea. personal prefer sa ma rup jos la nastere normala,  vaginul nu este atat de vascularizat ca zona unde se introduce sonda, decat o senzatie de usturime groaznica de la un orificiu atat de mic in care se introduce un furtun  grater  ........  oribil....... si este si mai oribil ca sunt mica in bazin si cel mai probabil ma paste cezariana... si sonda...   grater  grater  grater  grater  orice numai asta nu. ce are daca fac susu in pat, voi avea lenjeria mea de pat si imi pun pampers! oare daca discut cu medicul ( si dau un mic cadou ), scap fara?  neutral  orice, numai sonda NU!  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-06-09 20:29:55)

#130 2010-06-09 20:26:16

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

bafta andreea, sa speram ca totul va fi ok, daca vedem ca nu mai apari e clar ca te-a oprit si asteptam maine pozici cu maria , puse de sot binenteles....

pass ai primit mailul de la mine?
pana la urma ce faci cu doctorul?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-06-09 20:26:47)

9 ani de copilarie ....

#131 2010-06-09 20:29:07

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

aaaaa, nici nu am verificat mail-urile. vad jos ca am 10 mail-uri noi dar crede-ma , nici nu am deschis. intru acum.
multumesc din suflet!!!!!!  puss 

intru acum si iti scriu.  puss

#132 2010-06-09 20:42:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andreea applause iar ma izgheste nostalgia, imi amintesc ca asa m-a chemat si pe mine, al 9 dim... si a doua zi nasteam smile iti tin pumnii, ne rugam pt tine (eu cu sotu adica)

pass, si eu gandesc exaaaact ca tine. sper sa scapi asa cum iti doresti kram

garga, tu esti hotarata pe cezariana? sau dc te gandesti deja la sonda?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#133 2010-06-09 21:43:28

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Andreuca mult succes goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  sa ai o nastere cat mai usoara, cu cat mai putine dureri post operatorii si sa iti poti vedea bebelusa sanatoasa cat mai repede puss  kram

gagici....nu va mai stresati cu sonde clisme si alte belele....intradevat nu sunt o fericire dar nici cel mai groaznic lucru nu sunt...
sonda se baga pe masa de operatii si nu doare/ustura daca cine o baga stie ce face....dupa nu creeaza probleme (eu si globul meu urinar suntem o exceptie...ca tot ce mi s-a intamplat de altfel)
clisma nu mi-a facut inainte de operatie dar am facut dupa vreo doua zile ca nu mi se relua tranzitul intestinal...am facut ca am CERUT EU!!
nu e asa nasol....simti doar ca faci pe tine....alta senzatie nu am avut...poate ce e mai nasol e ca tre sa ti apa aia in tine vreo 3-4 minute sa aiba ce sa iasa....
deci, in concluzie...stati calme ca daca e sa se intample una sau alta tot o sa se intample si nu e un capat de lume puss  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.