|
Nu esti logat.
Cum ne educam copiii - simulator de reactii-3#39 2010-08-21 21:23:16
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactii
bine ca stateai la cozi si nu la colt de strada cu mana intinsa mami de minuni Offline #40 2010-08-21 21:24:29
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiasta am facut muuult mai tarziu, in facultate, in practici... atunci eram cu chitara dar cine stie din ce vremuri mi-am format deprinderea... educatia, bat-o vina Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2010-08-21 21:24:54
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiieu una sper ca Juli a folosit expresia"l-as fi tras de urechi" nu in sensul de luat de urechi fizic, ci ca i-ar fi spus vreo doua.... Offline #42 2010-08-22 17:51:27
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiDaca un copil, care e capabil sa inteleaga (adica are o varsta mai mare, nu 2-3 ani) il agreseaza pe al meu (asa cum i s-a intamplat baietelului Claudiei, sau cum am citit cazurile spuse de alexa) sunt in stare sa-l iau de o ureche chiar si fizic, si sa-l duc la parinti sa le fac observatie pt comportamentul copilului lor, altadata sa-si spravegheze copilul mai bine si sa-l dezvete de proastele maniere. Si poate sa se supere ei, nu ma intereseaza. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #43 2010-10-14 16:54:17
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiSalutare tuturor! Copiii se nasc cu potentialitati virtuale de dezvoltare, invatare si comunicare, pe care numai stimularea si orientarea pozitiva le vor transforma in capacitati. Eu as putea recomanda cateva jucarii pe care le si reprezint si care dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor. PR Manager http://edukid.ro/ - jucarii educative pentru copii Offline Publicitateloading...
#44 2010-10-14 19:57:14
Offline #45 2010-10-14 21:18:46
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiaoleu, marlyn mi s-a zbarlit parul... la gradinita? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #46 2010-10-14 22:00:45
Da, la gradinita. Si am fost total nepregatiti, pentru ca noi nu am discutat niciodata cu fetita notiuni sexuale, si nici dupa incident. Stiu ca sunt voci care spun ca educatia sexuala trebuie sa inceapa timpuriu, dar sincer, cum sa faci educatie sexuala unui copil care inca crede ca zana Maseluta ii pune bani sub perna si ca Mos Craciun exista? Singurul adevar pe care nu i l-am ascuns niciodata e ca a iesit din burtica mea. Offline #47 2010-12-08 21:48:06
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiEu as fi stans-o de gat pe aducatoare si i-as fi facut scandal parintelui (fara copii de fata). Pe educatoare pt ca nu e atenta la copii si nu-i supravegheaza bine iar pe tata pt ca nu a luat masuri. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #48 2010-12-09 11:40:06
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiacu am citit si eu cazul lui Marlyn. ma ingrozeste. am si eu o fetita , si m-am pus in locul tau. e ceva de groaza. eu cred ca ma certam cu educatoarea, o incompetenta. nu are grija de copii. Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-12-09 11:40:18) Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline #49 2010-12-15 16:21:36
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiinu se poate asa ceva, chiar am ramas socata...mi-au dat lacrimile....ce a fost in sufletul vostru? cum ati trecut voi peste intamplare? ea e mica si uita, dar voi? veti putea uita?....ar trebui sa se faca ceva....sa fie urmariti mai mult copii, Doamne fereste ce oribilitate mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #50 2010-12-15 22:19:00
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiiSunt fara cuvinte! Pur si simplu, eu il strangeam de gat. Am fetitza dar daca vreodata aflu asa ceva, strang de gat tot ce prind. Cand am citit mi s-a oprit respiratia, efectiv atat de socata am fost. Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-12-15 22:21:06) in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #51 2011-02-22 20:05:11
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiinimic nou mamici? Offline #52 2011-02-23 11:18:49
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiifoarte interesant subiectul. inca nu imi dau cu parerea pentru ca nu ma simt in masura. Offline #53 2011-02-23 13:09:57
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiino, uite io o pb "reala", adica pb cu al meu: ii place sa tranteasca obiecte. frateee, da' ii place, nu gluma. e in stare sa arunce pe jos toate cartile dintr-o biblioteca, bucata cu bucata (sau deodata, depinde de moment ). pt telefoane alege gresia (le ia si se duce special pe gresie, unde suna mai tare... si le tranteste de 20j de ori, mai exact paan i le iau din mana). cand il adorm, ia cate ceva in mana, arunca pe jos, rade in hohote... si, daca nu ma aplec sa-i dau, maraie si sare tot somnul. etc. fara numar. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #54 2011-02-23 14:42:12
te faci ca plangi la altceva nu ma gandesc pe moment Offline #55 2011-02-23 14:48:06
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiisa vorbesti cu el, sa-i spui ca nu e frumos ... dar toate astea pe un ton suparat, si mai ales sa nu rada nimeni cand el arunca cu obiecte pe jos. Adica sa-l tratezi ca pe un om mare , chiar daca crezi ca nu te intelege Offline #56 2011-02-23 14:51:18
Re: cum ne educam copiii - simulator de reactiicitesc un blog foarte interesant despre educatie. merita sa il parcurgeti, poate ajuta http://temepentruacasa.wordpress.com/ Offline #57 2011-02-23 15:33:15
ceva de genul asta si fac... sper ca LA UN MOM DAT sa aiba efect Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|