|
Nu esti logat.
In ce zi poti renunta la anticonceptioanle#1 2010-07-02 13:47:49
in ce zi poti renunta la anticonceptioanleAs dori sa renunt la anticonceptionale dar nu sunt sigura daca intai ar trebuie sa termin folia de 21 de pastile sau pot renunta de azi. Mentionez ca ultimul contact neprotejat a fost alaltaieri si as mai avea de luat cam 7 pastile din folia asta. Pot renunta acuma sau doar la sfarsit? Ultima oara a fost editat de ancacarmen (2010-07-02 13:48:18) Offline #2 2010-07-02 13:50:00
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanlecel mai bine ar fi sa termini folia. Ultima oara a fost editat de AwesomeAngel (2010-07-02 13:50:30) "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #3 2010-07-02 17:14:22
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanlept 7 pastile, eu zic sa le iei. Offline #4 2010-07-02 20:24:41
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanleAsa cum spune si AwesomeAngel ,daca incetezi sa mai iei pilulele iti va veni menstra mai devreme.Cel mai indicat ar fi sa le termini dupa care nu mai continui. Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #5 2010-07-02 23:12:20
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanleam si eu o intrebare......daca am terminat un blastul si trebuia sa astepy 7 zile pana sa incep altul dar mi-a venit menstruatia mai devreme mai pot lua anticonceptionale dupa a 7-a zi sau trebuia sa iau din prima zi a menstruatiei?acum sunt in a 3-a.... Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-02 23:14:48
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanletrebuie sa incepi o noua folie dupa ce faci 7 zile pauza! menstruatia e normal sa vina intr-una din zilele de pauza! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2010-08-03 16:39:45
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanleIn momentul in care intrerupi ac iti vine ciclul . E normal . Si eu m`am simtit f rau de la yasmin . Eu mi`am sunat doctorul atunci si mi`a zis sa le intrerup imediat dak imi fac rau . Mi`a venit imediat a 2-a zi , apoi am mai asteptat inca 1 ciclu si m`am dus sa`mi prescrie alte ac . Written in the stars ... Offline #8 2014-04-01 23:08:35
Re: in ce zi poti renunta la anticonceptioanleBuna fetelor! apelez la sfatul vostru care mi-a fost mereu de folos. Mi-as dori tare mult sa renunt la anticonceptionale, de la o vreme am inceput sa ma ingras si sa fac foarte multa celulita, mi s-au ingrosat picioarele ,soldurile.Nu arat inca ca Godzilla dar cred ca sunt pe cale ! Am aceleasi obiceiuri alimentare ca intotdeauna nu s-a schimbat nimic si chiar mananc in principiu destul de sanatos. Le iau de aproximativ 5 ani iar in acest timp am facut pauze de multe ori chiar si de cate 6 luni (iubitul meu e navigator si era mult plecat). Prima data am luat triregol iar apoi la recomandarea medicului am trecut pe karissa. As dori sa renunt la ele pentru ca banuiesc ca luate mult timp afecteaza fertilitatea si deoarece consider ca sunt motivul pentru care incep sa ma ingras.Mi-e teama insa sa nu apara lipsa menstruatiei daca nu le mai iau sau alte probleme. Daca a trecut cineva prin asta si are un sfat il astept cu drag. Va multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|