|
Nu esti logat.
Antriconceptionale RIgevidon#1 2010-07-15 11:34:29
Antriconceptionale RIgevidonBuna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu privire la aceste anticonceptionale. Ultima oara a fost editat de desert.lullaby (2010-07-15 11:35:16) Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #2 2010-07-15 11:40:16
Re: Antriconceptionale RIgevidonDa, sunt efecte secundare normal ale anticonceptionalelor, care apar in primele 3 luni de administrare, pana se obisnuieste organismul (asta nu inseamna ca te vei simti asa 3 luni, nu te speria... depinde de organism) Offline #3 2010-07-15 12:35:30
Re: Antriconceptionale RIgevidonSper totusi sa dispara dupa prima folie...ma speriasem deoarece auzisem tot felul de pareri contra rigevidon iar doctorul nu mi-a pus prea multe intrebari despre sanatatea mea inainte sa le prescrie.Nu am avut cazuri de cancer in familie..acum eu sper sa nu se puna problema vreodata de asa ceva,mai ales datorita pastilelor. Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #4 2010-07-15 12:46:42
Re: Antriconceptionale RIgevidondesert..eu am luat 14 ani rigevidon si sigur nu am facut cancer... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2010-07-15 12:47:31
Re: Antriconceptionale RIgevidonPentru asta e bine ca atunci cand iei anticonceptionale sa-ti faci macar o data pe an niste analize, si daca e ceva in neregula sa mergi la medic Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-15 23:30:46
Re: Antriconceptionale RIgevidonMultumesc frumos:) Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #7 2010-07-16 21:03:36
Re: Antriconceptionale RIgevidonEu iau de 12 ani rigevidon si nu am nicio problema. Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #8 2010-07-18 19:39:22
Re: Antriconceptionale RIgevidonNu am antecedente de genul..momentan intampin alta problema...am o infectie urinara si mi s-a spus sa urmez tratament cu Nolicin(tablete) si Movalis(supozitoare) timp de 5 zile.Am citit atat prospectul anticonceptionalelor cat si cel al antibioticelor..pe lista substantelor ce pot stopa contraceptia nu se afla norofloxacina si nici meloxicamul(componente ale tratamentului)deci nu cred ca este nevoie sa folosesc o alta metoda de contraceptie non hormonala.Voi ce ziceti? E safe daca raman doar la pastile? Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #9 2010-07-18 21:29:13
Re: Antriconceptionale RIgevidoncand iei antibiotice te protejezi cu prezzervativ pe toata durata tratamentului cu antibiotice si inca 7 zile dupa terminarea lui (pana cand inghiti 7 pastile) #10 2010-07-18 21:38:26
Re: Antriconceptionale RIgevidonPFFF... mie in 6 zile imi vine ciclul...5 zile fac tratament incepand de azi...mai trebuie sa ma protejez si dupa cele 7 zile??gen knd incep folia noua???? Ultima oara a fost editat de desert.lullaby (2010-07-18 21:43:50) Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #11 2010-07-18 23:36:02
Re: Antriconceptionale RIgevidonpoti sa ma ajuti cu o intrebare? Offline #12 2010-07-19 08:14:45
Re: Antriconceptionale RIgevidon
da primele 7 zile din folia noua te protejezi suplimentar + pauza de 7 zile. #13 2010-07-27 22:45:39
Re: Antriconceptionale RIgevidonMi-a venit ciclul in urma cu 5 zile...in ultimele 3 zile secretia pe care o am are in compozitie mai mult sange decat in mod obisnuit si este de culoare rosiatica(nu maro ca in primele 2 zile)..simt dureri la nivelul mijlocului si colului uterin...este normal?? Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #14 2010-07-28 23:37:17
Re: Antriconceptionale RIgevidon
e foarte normal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-07-28 23:50:37
Re: Antriconceptionale RIgevidonVa multumesc frumos ,o seara buna!:-* Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #16 2010-08-21 11:16:27
Re: Antriconceptionale RIgevidonam terminat a doua folie de anticonceptionale acum 4 zile..nici urma de ciclu insa......am motive de panica???? Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline #17 2010-08-21 11:24:08
Re: Antriconceptionale RIgevidonsi in cazul in care nu-mi apare deloc ce imi recomanzi? Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|