|
Nu esti logat.
Logest si sumetrolim#1 2010-07-19 11:52:55
logest si sumetrolimbuna.am si eu o mica nelamurire...iau logest de un an si 2 luni,iar acum am facut un tratament de 5 zile cu sumetrolim. in a 3-a zi de tratament am avut un contact sexual neprotejat.pe prospectul logestului,la interactiuni cu alte medicamente nu am gasit nimic asemanator...tocmai de asta vreau sa intreb...exista vreo probblema??? Offline #2 2010-07-19 19:52:16
Re: logest si sumetrolimnu, nu e Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-07-20 13:47:38
Re: logest si sumetrolimmultumesc mult pentru raspuns! pe net se gasesc tot felul de pareri si mai mult te sperii decat gasesti un raspuns la intrebari....de asta am vrut o parere de pe acest forum.multumesc inca o data pt raspuns,doctoressa! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|