|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2-6#96 2010-07-23 17:53:44
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2ce citesc eu pe aici? Offline #97 2010-07-23 18:53:47
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2dar de ce credeti ca sunt chinuiti copiii cand sunt tunsi? Noi am tuns-o acasa,are un vecin masina si a venit la noi,eu o tineam in brate,ii dadeam jucarii sa ii distrag atentia si el o tundea.Acum ar trebui sa-i tund bretonul,ca nu sta deloc cu el prins,si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa merg cu ea la coafor,ca se sperie . Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #98 2010-07-23 19:15:12
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2mamici am si eu o curiozitate pe caldurile astea..in 2 sapt o sa aduc ingerasul acasa si e groaznic in ap.. avem cam 30 de grade. noi avem montat aer conditionat in sufragerie. obisnuiesc sa ii dau drumul si sa stau in dormitor pt ca imi e teama sa nu racesc... se racoreste in acest fel si dormitorul. dilema mea e daca voi putea face la fel si cand vin cu micuta acasa... patutul ei e pus in dormitorul nostru Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #99 2010-07-23 20:12:48
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2e ok,Sanca,chiar zilele trecute am vazut un medic la tv care zicea ca e ok,dar sa nu fie mai putin de 22 de grade in camera unde sta copilul. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #100 2010-07-23 20:21:37
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2multumesc frumos! Daria Ioana - 06.08.2010 Offline Publicitateloading...
#101 2010-07-23 23:40:35
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2
Pai ce sa zic? e urat, e stupid si mi se pare o mare prostie chestia asta ca ii creste parul mai des daca iti tunzi copilul la 0. Offline #102 2010-07-24 13:06:52
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2si pe mine m-au intreb multi in jur "dupa 1an ii tunzi,nu?" si am sarit la ei "NU, eu nu-i chinui copii"...baiatul normal ca nu-l voi lasa cu plete si il voi tunde, dar fata abia astept sa aiba parul lung si sa il prind in codite...mai ales ca ei fac 1an in oct, e racoare si pana la vara ei ii creste parul sa-l prind...e mai comod pt parinti, dar nu mi-ar placea...eu am fost tunsa 0 cand aveam 10ani, m-a pedespit tata...si am oroare de asa ceva mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #103 2010-07-24 14:22:05
aaa,de asta sunt si eu constienta,si nici nu voiam sa o tund,dar nasa ei stia ca nu vreau sa o tund si intentionat a ciuntit-o cand i-a luat motul :.ea avea parul destul de lung la un an,i-a prins 4 moturi cu fundite,si le-a taiat de sub funda,nu deasupra fundei,cum ma asteptam eu;astfel,in cele 4 locuri unde a taiat,parul a ramas muuuult mai scurt decat in rest,aproape ca i se vedea scalpul si am hotarat sa o tund ca sa nu se mai vada asa.Dar de chinuit nu am chinuit-o.Oricum,eu ma ofticam cand o vedeam cheala si abia asteptam sa-i creasca parul,ca de cand ma stiu mi-am dorit fetita ca sa-i prind codite Dar trebuie sa recunosc ca mi-e dor de perioada aia,cand imi era foarte usor sa o spal pe cap Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #104 2010-07-24 14:47:50
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2ma gandeam si eu sa incerc cu lapte, fleur... da ideea e... are sens? adica... acu iti mananca supa fara lapte? ca daca nu... nu are rost sa i-o bag pe gat "cu pacaleli". daca da... atunci merita incercat. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #105 2010-07-24 22:30:41
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2azi pentru prima data i-am facut lui tudor o supa adevarata, adica am pus de toate inclusiv ceapa......a papat baiatul meu ca un pui de gaina lesinat de foame Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #106 2010-07-24 22:46:10
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2Pai presupun ca cu suc de fructe...( mar+morcov , asta e preferatul meu ) Offline #107 2010-07-25 08:31:13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2camy, ce te invidiez pt mancatu' ala hai sa-i fie de ghini Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #108 2010-07-25 17:15:36
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2salutare, fetelor! Stiti ceva de SoareleMeu? Ati mai vazut-o pe forum de curand? I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #109 2010-07-25 17:30:17
are dinti sau cum de i le pasezi incat sa ramana si bucatele? e la inceput si inca nu digera f bine si i le mai dai si bucatalite...fai-l piure fin. mami de minuni Offline #110 2010-07-25 21:15:32
mesteca bine si cu gingiile (ba chiar si musca bine cu ele, cine stie cunoaste, adica tzatzele mele ). pb cu digestia nu a avut de la asta, ba chiar mai dadea si cate o dusca de lapte peste caisele pasate si nu patea nik incepe sa fie al meu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #111 2010-07-26 00:01:20
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2kata, dar dc incerci sa-i dai zeama de supa cu lingurita? cu biberonul nu vrea? incearca mai multe tetine, ti-ar fi mai usor...macar cateva sapt pana ii bagi si legume pasae in supa ca sa fie ceva mai consistent...lapte le-am pus in supa numai la incep (2-3 sapt) pana au prins gustul de supa, mi-am facut si eu griji ca nu o sa-i invat cu mancare, iar acum uneori plang ca sa le dau mancare, chiar daca au papat fructe cu 1 ora inainte ...cer mancare, nu fructe sau cereale...asa o sa fie si crys, ai rabdare ... le mai dau iart cu cereale, cred ca depinde de fiecare mama cum simtea ea ca e mai bine pt copil mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #112 2010-07-26 09:00:45
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2fleur, nu-i dau zeama, i-am bagat pasate de la inceput Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #113 2010-07-26 09:39:21
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2pai si nu te chinui prea mult cu lingurita? sunt si tetine cu gaura reglabila pt alimente mai groase si poti sa-i dai...sau poate iti place sa te chinui mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #114 2010-07-26 11:11:39
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 2diversificarea se face cu lingurita;si eu i-am dat la inceput supa cu biberonul,dar oricum nu-i placea,asa ca i-am bagat si legumele pasate si i-am dat cu lingurita.Nu putea ea sa stea in fundulet,in scaun,dar o tineam in scoica. Ultima oara a fost editat de rozik (2010-07-26 11:13:16) Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|