|
Nu esti logat.
Prezervativ pus invers - intrebare ptr doctoressa#1 2010-08-12 18:18:48
Prezervativ pus invers - intrebare ptr doctoressaAs fi foarte recunoscatoare daca mi-ar putea raspunde chiar doctoressa ptr ca sunt intr-o mare dilema si vreau parerea cea mai avizata. Offline #2 2010-08-12 18:26:49
Re: Prezervativ pus invers - intrebare ptr doctoressamai bine il lasati asa pus invers...lichidul preseminal se poate elibera oricand in faza de excitare a barbatului. I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #3 2010-08-12 18:54:23
Re: Prezervativ pus invers - intrebare ptr doctoressaGrozav Pun intrebari stupide probabil , dar el ar fi trebuit sa simta/vada daca exista lichidul asta , nu? presupun ca nu e o cantitate atat de mica incat sa fie insesisabila , nu? Offline #4 2010-08-12 20:04:39
Re: Prezervativ pus invers - intrebare ptr doctoressae o cantitate mica.. riscul exista, dar e mic. decizia e a ta. am patit si eu ceva de genu, si am luat pilula de a 2a zi de frica, dar poate nu era cazul. din cauza acestui lichid trebuie pus prezervativul inainte de contact. mai asteapta pareri, nu stiu ce sa zic, desi nimeni n-o sa-ti zica ce sa faci concret. plus k a trecut multisor de la contact. tu stii mai bine. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|