homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie antibiotic


#1 2010-08-15 20:23:01

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02
Mesaje: 2186

alergie antibiotic

Fetitei mele de un an jumate si s-a administrat antibioticul augumentin in urma unui rosu in gat. La o saptamana de la terminarea acestuia i-au aparut bubite pe corp - urticarie. Rosii cu mot, care se intindeau la scarpinat si o mancau. Inca ii mai apar. Doctorul i-a administrat prednison si ketof. Nu i-au trecut. Am ajuns la dermatolog, i-am dat cu tot felul de creme, degeaba. Am ajuns la spital, i s-a dat un alt antibiotic si alte creme.
Sunt deja 3 saptamani de la primul episod de boala si nu ii trec, desi cele vechi s-au estompat, la gat insa i-au mai aparut, unde transpira des si i-au mai aparut pe picioare.
Pe burta nu are, pe spate nu are, doar la ceafa cateva. Pe picioare si pe maini sunt, mai ales pe picioare.
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?

Ultima oara a fost editat de daliana (2010-08-15 20:24:13)


There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Offline

 #2 2010-08-15 21:22:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18
Mesaje: 19256

Re: alergie antibiotic

daca era alergie la augumentin ar fi avut reactii dupa prima administrare nu la 1 saptamana de cand s-a terminat de administrat. prednison si ketof si creme inteleg. dar de ce inca un antibiotic? yikes trebuie mers la un medic priceput. altfel nu stiu ce sa te sfatuiesc...sanatate!

edit: daca nu erau cele de pe picioare m-as fi gandit ca e de la caldura. dar fiind si alea si tinand deja de atata timp...parca nici alergia nu tine atata timp decat daca alergenul e prezent de atunci in continuu in organismul si in preajma ei...

Ultima oara a fost editat de o'hara (2010-08-15 21:24:22)


mami de minuni hjarta

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.