|
Nu esti logat.
Vreau un raspuns urgent ms#1 2010-08-27 22:40:58
vreau un raspuns urgent msbuna cine ma poate ajuta si pe mn(doctorita mea nu raspunde la tel). iau antic laurina in fiecare zi la aceeasi ora (eu o iau la 22 seara, asa am inceput cu alta cutie),problema mea e cA intr-o seara am uitat sa o iau la 22 asa ca am luato a doua zi la 7 dimineata ca stiu k tre sa o iei in 24 de ore dupa ce ai uitat sa o iei, acum nu stiu cum sa o iau tot la 22 sa continui sau sa o iau la 7 dim???? si dak am facut inversarea asta de ore isi mai face efectul?? ms mult de raspuns Offline #2 2010-08-27 22:44:58
Re: vreau un raspuns urgent msPastrezi aceeasi ora, respectiv 22, da, isi face efectul pentru ca nu ai depasit 12 ore. Offline #3 2010-08-27 23:03:13
Re: vreau un raspuns urgent msaha ms mult Offline #4 2010-08-27 23:47:06
Re: vreau un raspuns urgent mspai cum ar veni k am depasit 24 de ore cred, pentru ca am luato miercuri seara la 22 (cum le luam de obicei in fiecare seara) apoi joi seara am uitat sa o iam la 22 si am luato vineri dimineata la 7(adica azi) si acum iar am luato la 22 tot azi, sau cum se socoteste de cand am uitat sa o iau adik se joi pana vineri se socoteste 24 ore.? si maine sambata sa continui sa o iau tot la 22?si acum nu stiu dak am fost protejata?in seara asta am avut contact sexual neprotejat, dar eu am luat pastila azi dim la 7 sper k ati inteles ceva)ast un rasp Offline #5 2010-08-28 11:00:36
Re: vreau un raspuns urgent msioana, cand iei anticonceptionale trebuie luate la aprox 24 de ore. adica, in cazul tau, la 22 in fiecare seara. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|