|
Nu esti logat.
Probleme-Pauza de anticonceptionale#1 2010-09-09 22:11:32
Probleme-Pauza de anticonceptionaleBuna ziua! Am luat timp de 5 ani anticonceptionale la recomandarea medicului ginecolog ca tratament pentru hirsutism dar si ca metoda anticonceptionala. Ultima oara am luat Meleva 35. Medicul mi-a spus sa fac pauza timp de 2 luni. In acest timp mi-a spus sa iau Spironolactona ca si tratament pentru hirsutism. Dupa prima luna de pauza mi-a venit ciclul la timp insa in cantitati mult mai mici si mai ciudat decat de obicei( ca si culoare: maroniu), iar acest asa-zis "ciclu" dureaza de aproape 15 zile. Care ar putea fi cauzele si ce ar trebui sa fac? Multumesc! Offline #2 2010-09-09 22:59:54
Re: Probleme-Pauza de anticonceptionalesa-r putea sa fie o dreglare a cilului datorita intreruperii anticonceptionalelor.....dar ca sa fi impacata poti sa mergi al doctor sa te lamureasca Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2010-09-13 20:29:15
Re: Probleme-Pauza de anticonceptionales-au facut deja 20 de zile.Acum imi curge sange curat si mai mult cantitativ.Am o dilema daca acum chiar sunt la menstra sau nu caci ar fi trebuit sa reiau anticonceptionalele si nu mai stiu care e prima zi de ciclu:(( Offline #4 2010-09-14 08:30:32
Re: Probleme-Pauza de anticonceptionalebara eu zic sa mergi la medic Offline #5 2010-09-16 11:32:51
Re: Probleme-Pauza de anticonceptionale
Din pacate astfel de probleme se pot intampla. Organismul simte lipsa estrogenilor din anticonceptionale si de-asta sangerezi. Oricum, nu e normal asa ceva. Mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-04 15:11:21
Re: Probleme-Pauza de anticonceptionaleBuna ziua, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|