|
Nu esti logat.
Sex neprotejat-2#20 2010-10-04 15:06:00
Re: sex neprotejatN-au trecut 3 saptamani sa poti face un test ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2010-10-04 15:59:14
Re: sex neprotejatBa da, au trecut, ?n 2 octombrie s-au făcut 3 săptăm?ni de la contactul acela. Dacă nici azi nu ?mi vine menstruaţia, ?mi iau m?ine un test. M-am săturat de at?ta pl?ns . Of, Doamne ! Prietenul meu mi-a spus că nici nu era pe cale să-i vină ceva, şi lichidul ăla l-am simţit după aia, c?nd am făcut oral. Dacă aşa de uşor pot răm?ne ?nsărcinată, eu cred că o iau razna. Deja am luat-o razna, am ?nceput facultatea şi nici nu am putere să merg. Sunt terminată ! Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 16:00:45) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #22 2010-10-04 16:06:19
Re: sex neprotejatia-ti testul si nu mai plange o sa fie ok, nu mai sta asa in incertitudine Offline #23 2010-10-04 16:07:39
Re: sex neprotejatloredana, am citit si eu ce ai scris si eu zic ca nu esti insarcinata, ai mari sanse sa fii scapat. Offline #24 2010-10-04 16:09:13
Re: sex neprotejatLore, calmeaza-te si fa testul cat mai repede. Nu are rost sa te consumi atat fara sa stii daca ai vreun motiv... numai faptul ca esti atat de stresata poate produce intarzierea. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-04 16:16:27
Re: sex neprotejatDa, o să fac testul! Cred că o să tremur toată c?nd va trebui să-l citesc . Nici acum nu există niciun semn că mi-ar veni menstruaţia, am doar secreţia aia albicioasă, nici urmă de s?nge sau ceva ?nchis . Mulţumesc mult pentru susţinere, contează foarte mult pentru mine . Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 16:18:59) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #26 2010-10-04 17:11:13
Re: sex neprotejatFa testul cu prima urina maine dimineata Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #27 2010-10-04 17:25:20
Re: sex neprotejatDa, aşa o să fac. Mulţumesc, Kdeea ! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #28 2010-10-04 18:19:27
Re: sex neprotejatPentru putin Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #29 2010-10-05 00:31:32
Re: sex neprotejatSi eu iti sunt alaturi! "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #30 2010-10-05 00:52:13
Re: sex neprotejatSucces "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #31 2010-10-05 08:55:46
Re: sex neprotejateu am avut contact neprotejat, cu ejaculare afara, la doua sapt dupa ce am intrerupt folia, inainte sa iau AC aveam oricum intarzieri de 2 saptamani ..... si luna asta a venit, foarte tarziu, mai bine de doua sapt a intarziat, si s-a "prezentat" sub forma de sange in secretia albicioasa, care apoi a devenit maro cu sange. si a curs ff putin. sa fac totusi un test de sarcina sau e dereglare?! nu m-a durut decat putin burta .... Amira C. Offline #32 2010-10-05 10:00:07
Re: sex neprotejatfa totusi un test Offline #33 2010-10-05 15:05:24
Re: sex neprotejatLore, cum a iesit testul? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #34 2010-10-05 16:02:21
Re: sex neprotejatSi daca, cu toata sustinerea pe care ti-o insufla cele care iti scriu aici, pe forum, rezultatul testului este pozitiv, ce-ai sa faci? Cum ai sa gandesti? Prima conditie ca sa ramai insarcinata este sa faci sex. Sex neprotejat, indiferent ca practici coitul intrerupt sau nu. Eu am ramas insarcinata in urma unei imitatii de coit intrerupt si ce-am trait dupa intreruperea de sarcina am scris pe un alt topic. Iti doresc sa nu ai parte de experienta mea si sa fie doar o intarziere a menstruatiei pe fond nervos. Insa este de preferat ca, in cazul in care nu-ti doresti un copil sau nu te simti pregatita sa ai un copil, sa te protejezi, caci din cele mai vechi timpuri, femeia este cea care suporta consecintele pe toate planurile, iar atitudinea multora dintre barbati e de genul :"ramai sanatoasa, cucoana,/ ca-mi iau gemantanul si plec". Succes! O fapta, in sine, nu este buna sau rea, ci doar consecintele ei. Offline #35 2010-10-07 14:16:13
Re: sex neprotejatDupă at?tea nopţi nedormite, rugăciuni, pl?nsete şi fel şi fel de g?nduri mi-a venit menstruaţia . Deşi mă doare burta de ?mi vine să mă urc pe pereţi, sunt cea mai fericită, şi aşa de fericită sunt, ?nc?t nu o să iau nimic de durere .
Nu l-am mai făcut, pentru că nu am avut curaj, am zis să mai aştept totuşi c?teva zile. Probabil mi-a ?nt?rziat din cauza stresului. Şi de astăzi iau din nou anticonceptionale . Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere şi pentru păreri !
Asta am căutat, susţinere, chiar dacă se putea ?nt?mpla ceva. Eram conştientă de consecinţe, dar aveam nevoia ca cineva să-mi spună că poate fi şi bine, ?n momente de genul acesta chiar ai nevoie, simţi că o iei razan, de fapt simţi o grămadă. Pentru mine, zilele astea au fost un coşmar. ?mi pare foarte rău pentru tine, Corp , ?mi pot da seama prin ce ai trecut, eu nu aş putea trece peste o experienţă de genul acesta , pur şi simplu nu aş face faţă, nu ştiu ce s-ar ?nt?mpla cu mine. Bine că s-a terminat cu bine! Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-15 16:59:06) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #36 2010-10-07 15:14:22
Re: sex neprotejatma bucur ca e totul ok Offline #37 2010-10-07 15:19:08
Re: sex neprotejat
Mulţumesc Heimdall ! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #38 2010-10-07 18:43:31
Re: sex neprotejatLore, ma speriasem putin cand am vazut ca n-ai mai scris nimic vreo 2 zile. Ma bucur ca fost bine pana la urma Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|