|
Nu esti logat.
TOXOPLASMOZA?MI-E ASA FRICA AM O PISICUTA MI-AU IESIT ANALIZELE BUNE.Pagini: 1
#1 2010-09-16 23:41:52
TOXOPLASMOZA?MI-E ASA FRICA AM O PISICUTA MI-AU IESIT ANALIZELE BUNE.Mi-e Frica Pentru Ca Am O Pisicuta.la Cat Timp Trebuie Sa Fac Analizele De Toxoplasmoza? Offline #2 2010-09-17 10:19:46
Re: TOXOPLASMOZA?MI-E ASA FRICA AM O PISICUTA MI-AU IESIT ANALIZELE BUNE.nu-ti fie frica... daca matza-ta e deparazitata periodic si sta in casa e no stress total. si eu am pisica, am avut toxo igm neg... si matza mi-a dormit in cap toata sarcina, ma zgaria in joaca etc.... si e ok Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2010-09-21 10:08:53
Re: TOXOPLASMOZA?MI-E ASA FRICA AM O PISICUTA MI-AU IESIT ANALIZELE BUNE.
si eu am avut la fel...pisica de knd ma stiu, am dormit bot in bot cu ele, eu le schimbam litiera si mi-au iesit analizele neg....toat sarcina nu i-am mai schimbat eu litiera, dar in rest a dormit tot lg mine lipita si n-am avut probl...asa cum zice si kata, daca sta in casa si are vaccin facut si deparazitare nu ai dc sa te sperii mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #4 2010-09-23 12:58:26
Re: TOXOPLASMOZA?MI-E ASA FRICA AM O PISICUTA MI-AU IESIT ANALIZELE BUNE.a ce bine m-am mai linistit.va pup Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|